Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

7:37 | September 30, 2011

resan

TRAVEL,UNCATEGORIZED

Som vissa av er kanske hört så ska vi åka på en Turkietresa tillsammans med ett produktionsbolag osv , där vi kommer att få gå på SPA, uppleva roliga saker ect som sedan kommer sändas som webtv .
Jag var skeptisk först, men sen blev jag jättetaggad och sen gick det åt skogen.

Peppen försvann när ett oprofessionellt  brev skickades ut till vissa personer. Då hoppade jag och Linda av eftersom det kändes oproffsigt och smaklöst. Men efter flera samtal i några veckor så ändrade Linda och jag uppfattningen om det hela, och bestämde oss för att följa med endå.
Jag kan ärligt säga att jag fortfarande är skeptisk mot hela grejen, men samtidigt så de på produktionsbolaget verkligen bett om ursäkt för misstaget. Men vi har fått prata med alla som har med resan och göra och på det sättet så låter det faktist som att det hela verkligen är seriöst och att mailet,var ett stort misstag. Vi får se hur det kommer gå, och jag hoppas innerligt att  detta kommer bli något seriöst, annars få jag väl ta första flyg hem.

Jag är tacksam för att få göra dethär, men samtidigt så vill man ju inte heller vara med i något som är oseriöst, eller hur?
Men som sagt – Det känns seriöst just nu, så jag hoppas på det.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “resan”

 1. Anonymous on

  kan ju hända att dem klipper ihop nått av de hela och får det att framstå som..ja..säg nån dräggig dokusåpa. Men hoppas inte! Men magkänslan brukar ofta ha rätt…

  Reply
 2. Agyness on

  Vad bra att du är så uppmärksam och inte slänger dig in i saker, du har verkligen huvudet på skafft :)
  Det kommer bli jätte bra det här, och om det skulle bli så som “anonym” (1 kommentar innan mig) säger så vet hele Sverige ändå att du är helt fantastisk!

  Ta hand om dig och glöm inte hur jävuslt bäst du är! :)

  Kramar från London

  Reply
 3. Dea - TEENAGE ACTRESS on

  Angelica… Som en tjej som jobbat som skådis i två år och jobbat med olika produktionsbolag så vill jag VARNA dig för ormar. Det här känns verkligen som ett big NO NO, för ett seriöst produktionsbolag hade ALDRIG tabbat sig så hårt.

  Tänk över det ordentligt iallafall! Kram.

  Reply
 4. Anonymous on

  Hmm….Du tar säkert rätt beslut… men akta dig för människor…var uppmärksam o ha huvudet på skaft-En del personer de kan gå väldigt LÅGT för sin egen vinnings skull!! Men det kommer säkert bli jättebra Allting! BIG HUG-<3

  Reply
 5. Elin on

  SNÄLLA ANGELICA! Om du driver en så stor blogg som du gör måste du någongång lära dig. Det finns inget ord som heter endå. Det heter ÄNDÅ!! PLEASE!
  Inte första gången, tänk på de? :)

  Reply
 6. malin on

  Åh jag måste bara berätta för dig lite snabbt att det heter “etc” och inte “ect”. Ingen big deal såklart men det stör mig lite lätt varje gång jag ser att du skriver “ect”. Tycker det är lite weird att ingen uppmärksammat det förut. Sorry om jag låter som en uptight besserwisser haha! Du har grym stil för övrigt! Riktigt snyggt.

  Reply
 7. Johannaeo on

  Hej Angelica! Trevligt att träffa dig på blogawards. Du är en söt tjej! :) Jag kände bara att jag var tvungen att skriva detta till dig nu. HOPPA AV! Det försämrar verkligen både din status som modebloggare och ditt varumärke om du väljer att gå med på detta.

  Jag blev själv erbjuden att vara med i ett program som ska sändas på kanal 5 i vår. Där dom sa att det skulle vara så himla seriöst och så vidare. Sen kollade jag upp produktionsbolaget och såg att de hade sänt samma program i andra länder där de verkligen gör människorna som medverkar till åtlöje. Klipper ihop scener som får dom att verka superkorkade. Det är ju tyvärr ofta så det går till.

  Du får göra som du vill, men jag tycker inte du ska medverka i detta. Vänta tills du får vara med på något seriöst istället.

  Kram!

  Reply
 8. Charlotte on

  Can anyone help me, what is it Angelica is going to do? I tried to figure it out by reading some of the posts on the blog, but with no luck. Hope some of you will answer my question :-)

  Btw, Angelica – thank you for an amazing blog, it’s a pleasure to follow you!

  Xoxo

  Reply
 9. jenlen on

  håller med joanna som skrev ovanför, jag skulle va lite skeptiskt till det där lät oproffsigt man kan ju aldrig lita på människor nu för tiden men såg att du åkt ändå så önskar er lycka till!

  Reply
 10. Anonym on

  Alltså lilla gumman, du som är bloggare borde väl ha lärt dig vid det här lagret..Alla erbjudanden kan inte vara seriösa. Tycker att det är konstigt och väldigt pinsamt att ni gick på den resan när båda två annars är så kloka..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.