Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:12 | October 4, 2011

  Modette + Travellink

  Nu är det dags för lite tävling igen! Vi kickar igång nästan direkt efter Keri Hilson tävlingen :) hehe. Vi på modette har just nu ett litet samarbete tillsammans med Travellink , där man kan vinna ett presentkort på 3000 att resa för! WOOP!
  Det ni behöver göra för att medverka är att fortsätta att fylla i min lista om De bästa badstränderna över världen ( Jag valde underbara stranden på Koh Samet). Klicka HÄR och sen vidare på ‘Ladda upp ditt bidrag’ > Nästa Steg> Välj en bild att ladda upp> välj land och desitination> välj sedan min lista som heter ‘ Världens bästa badstränder – Angelica Blick’>skapa rubrik och en beskrivning> Fyll i namn och adress. VOÍLA!
  Det ska bli kul och se vad ni tipsar om för stränder, eftersom jag är en sucker för fina stränder!

  ps. Bilden måste vara egen, och tävlingen håller på i tre veckor från och med idag.
  Lycka till !


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Modette + Travellink”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • HÄRLIGT!

   Reply
  • jag har lånat ett par bilder fårn dig till min blogg och självklart länkat dig, hoppas det är okej! Anledningen var att jag ville visa mina läsare var min inspiration kommer ifrån. Kram!

   Reply
  • håller helt med dig, koh samet’s strand är underbar!

   Reply
  • Gud vad du är duktig på att fixa en massa roliga tävlingar, grym blogg Angelica!

   Reply
  • Jag är med och tävlar med mitt standparadis:))

   Reply
  • Tänkte bara fråga en sak om tävligen. Om själva öns namn som man ska skriva om inte finns att välja i destinationer, hur gör man då?

   Reply
  • Bilden jag vill ladda upp är från Sri Lanka, det landet finns inte med ju… haha surt

   Reply
  • din hårfärg är verkligen DÖSNYGG! älskar den kalla tonen. Du passar i det!

   Reply
  • har du valt en vinnare än? :)

   Reply