Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:26 | October 9, 2011

  readers

  Mitt liv har vänts upp och ner, och jag känner helt ärligt att jag just nu inte har så stor lust med att göra något. Jag har aldrig i hela mitt liv, mått så fruktansvärt dåligt som jag gör nu. och då menar jag ALDRIG. Det gör så fruktansvärt ont.

  Jag kommer inte orka ta upp orsaken på bloggen just nu, men det känns helt otroligt att sånna personer som NI kan peppa upp mig och stötta mig just nu när jag faktist ligger längst ner på botten.Jag har massor att se fram emot, såsom min kollektion, mina framtida samarbeten och att se fram emot att få sån fin respons från er, mina underbara läsare. Men ibland, när något riktigt, riktigt hemskt händer så kan man inte finna lycka i det just för stunden. Även fast att ni inte kan göra något, så känns det otroligt att veta att ni stöttar mig. För kämpa ska jag göra, med all kraft jag har. Jag ska inte ge upp på det här.
  Ni har skrivit upplyftande kommentarer, mailat mig med ord fyllda av värme och kärlek.

  och för det,  älskar jag er, av hela mitt hjärta.

  My life has been turned upside down, and I feel quite honestly that Icurrently do not have much desire to do anything .I have never in my entire life, felt so terribly bad as I do now. and I mean NEVER. It hurts so terribly bad.

  I will not be able to take up the cause on the blog right now, but it seems incredible that genuine people like you can lift me up and supporting me right now when I’m actually at the bottom .Jag have lots to look forward to, as my collection, my future collaborations and to look forward to such a fine response fromyou, my wonderful readers. But sometimes, when something really, really awful happens, you can not find happiness in it just for the moment. And even tough that you can’t do anything, It feels so good to have you support me. And I will fight, I will fight for this with all my power. I will not give up on this.You have posted uplifting comments,email me with words filled with warmth and love.

  and for that, I love you, with all my heart.


  243 kommentarer  243 kommentarer om “readers”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Glöm inte bort vilken otroligt fin människa du är Angelica! Ibland har livet sina svackor och man måste få såna för att kunna leva vidare, starkare än någonsin. Jag sänder över massa styrkekramar till dig!

   Reply
  • Hej, förstår precis hur du känner, mådde så här för någon månad sen och allt var på botten men försök att tänka positivt, du har ett bra liv, du är så himla bra på ditt sätt! finns inget mer att säga, folk har det sämre Kram!

   Reply
  • jag är här för dig..

   Reply
  • HOPPAS ALLT FIXAR SIG! KRAM

   Reply
  • angelica i hope you will get better soon!
   i feel terrible for you too. Your blog is my inspiration.
   I wish you could go back here. I know you can get through the hard times.
   Get well soon :)

   Reply
  • Du är grym! Du klarar detta.

   Reply
  • Angelica du är en inspiration och förebild för mej! Snälla du, vad det en är som känns hemskt, sörj och var ledsen en stund om det hjälper, men se till att ta hand om dej själv! Time heals everything! De kan ja berätta dej med egen erfarenhet. Du klarar det, be strong! Stor kram från Finland!

   Reply
  • <3

   Reply
  • fina du, vi finns här för dig. Ta hand om dig, du är bäst.

   Reply
  • you’re a big inspiration and it’s a pity, but some things have to come first! you seem to be a strong person, so don’t let other people bring you down! take care for youself and i hope you gonna be allright, lots of love from Germany :-)

   Reply
  • Så jävla grym är du! När det värsta händer sätts allt på prov men oftast är man starkare än man själv tror. Har man tur så tar man sig ut på andra sidan som en starkare och en bättre människa. Vad det än är som hänt dig (krossat hjärta, svikna förtroenden, dödsfall…) så gäller verkligen: what doesn’t kill you makes you stronger. En oerhörd kliché men det är som med de flesta sådana, de stämmer. Kämpa Angelica!

   Reply
  • det du gör, det är helt fantastiskt. du är bra på det du gör, en förebild för mig & många andra!! ta den tid du behöver för att andas ut & reda ut vad det än är som hänt. vi stöttar dig på vägen, det vet du. fina angelica!! massor utav varma kramar till dig, du är en super bra människa, never forget it.

   Reply
  • I’m so so so sorry even though I don’t know what it is, but like you said, fight and don’t give up! There’s ALWAYS a light in the end of a tunel. I hope of all my heart that you get better soon <3

   Hugs to worlds best blogger, Angelica :)

   Reply
  • <3 Pas på dig selv

   Reply
  • Starkt att du skriver det och inte bara låtsas som att livet är kanon när det inte är det, som många andra nog hade gjort. Jag försöker också ta mig igenom något tungt just nu, så jag kämpar jämsides med dig. Tillåt dig själv att må skit. Så länge du behöver. DU är det viktigaste du har, ta hand om det. Massor med kärlek till dig!!

   Reply
  • Du klarar det. För tiden går, imorgon är det en ny dag,och efter det en ny dag. Livet fortsätter, även om allt är mörker,så kommer en ny dag. Och du är en underbar människa, du klarar allt!

   Reply
  • Det är okej att må dåligt. Man får ha sina svackor, oavsett hur stora eller små dem är. Jag har det nästan varje kväll i nuläget.

   Det är tungt. Men det blir bättre.

   Skickar värmande och gosiga kramar till dig.

   Reply
  • Kämpa, du behöver inte förklara, man förstår att du mår dåligt, men du är modig. Du är grym! sjukt sjukt grym!

   Reply
  • <3

   Reply
  • Tiden läker alla sår, det stämmer faktiskt även fast det känns åt helvete just nu. Du kommer klara detta för du är en stark person, glöm inte det! Med all kärlek till dig!

   Reply
  • och tänk att i alla motgångar så växer man och blir starkare ! finns absolut inga tvivel om det
   kram

   Reply
  • Don’t give up! Vi, dina läsare stöttar dig till 100% Det kommer bli bättre det lovar jag, även fast jag inte vet vilken anledning du är nere för! kämpa på, kram

   Reply
  • Precis som en del andra redan skrivit, du ger oss så mycket annars så att stötta dig nu är det minsta vi kan göra! Självklart hoppas jag att du ska må bättre snart men låt det ta sin tid, det blir oftast bäst då utan att stressa igenom det bara för att. Jag tror att du är stark och kommer tillbaka igen, ännu starkare än förut. Massor av kärlek till dig, vi älskar dig! <3

   Reply
  • jag mår också rätt pissigt nu, inte lika dåligt som du gör, men jag mår inte bra. känn ingen press att du måste blogga för att hålla kvar oss, vi kommer ändå att klicka in! hoppas allt blir bättre snart. du vet, när det är som värst kan det bara bli bättre.

   Reply
  • Du är så jävla grym! Sån otroligt stark person och jag tror säkert att du klarar dig igenom detta. Vi finns här för dig, alltid! Ta hand om dig!
   Stora kramar!

   Reply
  • Glöm aldrig att hoppet är det sista som får lämna dig!

   Reply
  • And we love YOU!

   Reply
  • när det är kallt och blåser hårt, det är då draken lyfter.

   3283982938203820938092890380 kramar

   Reply
  • <3

   Reply
  • Livet är inte lätt, kom ihåg att det är okej att känna

   Reply
  • Du är en så otroligt inspirerande, fantastisk, ambitiös och duktig tjej. Tycker så mycket om dig fast än jag inte känner dig. Alla vi läsare finns för dig. Ta hand om dig.

   Reply
  • <3

   Reply
  • Du fixar det här, everything happens for a reason. Eller?
   SLUTA ALDRIG KÄMPA FINA DU!

   Reply
  • Efter regnet kommer solskenet, du klarar detta! Vi läsare finns med dig :)

   Reply
  • We’ll all miss you, Angelica! Take your time and never forget: you’re not alone! <3

   Reply
  • Hoppas allt som tynger dig lättar snart. Även om jag inte vet vad det är.
   och vet du vad? Man kan inte få en regnbåge utan regn, hehe…
   Lycka till i fortsättningen, fina du.

   Reply
  • stå på dig. du är starkare än du tror! ta väl hand om dig. du är så jäkla grym!

   Reply
  • vackra människa, ta den tid du behöver. gråt när du behöver gråta och skratta när du har chansen. everything will be okay in the end, if it’s not okay it’s NOT the end!♥

   Reply
  • Goshh, honey… :( I don’t know what you’re dealing with right now and I can’t say “I know how you feel” but actually I’m also not in such a happy situation. I understand you can’t find joy although your future has planned a lot of wonderful experience. But you have to keep your head up and hold on to all the positive things to come. That’s the only thing you can do right now. I’m having a hard time myself and sometimes I think I want to give up, but a little voice inside me tells to fight for it. And everything will always gonna be alright, you only got to have a little patience. Good luck girl, I know you can do it, you’re such a strong and independent blogger/woman. I have faith in you <3

   With love, POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Du klarar det! <3

   Reply
  • ALLA är någon gång i samma sits som du just nu är! Visar bara att du är mänsklig.. Hade varit helt underbart ifall du ville visa hur du reser dig upp igen så att även andra (bland annat jag) som är i samma situation kan få inspiration hur man ska gå till väga…. all lycka till dig!

   Reply
  • Dödsfall, skvikande personer, krossad vänskap, vad som än händer vet du att dina läsare finns där för dig. Vi bendrar dig för att du är en underbar människa med en personlighet och ett hjärta vi kunnat döda för. Glöm aldrig det. Vi läsare hjälper dig för du är en underbar person!

   Reply
  • Livet är inte alltid så enkelt. Man klarar mer än vad man tror så kämpa på!

   Stor kram!

   Reply
  • All kärlek till dig Angelica!

   Reply
  • Det tar lång tid innan man kan säga “What doesn’t kill you, only makes you stronger” Det kan låta jobbigt i nuläget, men försök blicka framåt och framförallt. GE ALDRIG UPP! <3

   Reply
  • Kämpa på, du klarar det!! Det är otroligt jobbigt, men det kommer gå över, till slut gör det det. Kram på dig fina Angelica!

   Reply
  • Jag vet inte vad det är som har hänt dig men det verkar inte vara roligt. Men man kan inte vara på topp hela tiden, man måste känna sig ledsen någon gång ibland för att lära sig att gå igenom sådana saker. Jag vet att du kommer klara av det och jag vill att du ska veta hur grym du är. Jag älskar din blogg och jag ser alltid fram emot nya inlägg från dig och bilder. Dina bilder är alltid fantastiska. Och det du skriver är också fantastiskt. Nu tycker jag att du ska kämpa på så att du senare kan komma tillbaka och må bra igen, vilket du förtjänar. Men kom ihåg att du är grym och du kommer fixa det här. Många kramar till dig!

   Reply
  • vi finns här och beundrar dig för den du är och för vad du gör!! det är bara kämpa på, hoppas det blir bättre för dig! kram

   Reply
  • Hej, brukar aldrig kommentera men vill bara säga att du verkar vara en bra människa! Mitt liv är också i en svacka pga min situation med min pojkvän, man kan bara uthärda och ALLTID tänka på sig själv i första hand! Hoppas allt kommer gå bra! Din blogg är förövrigt min favoritblogg! Och du är väldigt vacker :)

   Reply
  • <3

   Reply
  • Du verkar som en sådan otroligt stark och ärlig människa, bara att du har modet att skriva sanningen är beundransvärt!!
   Hoppas du mår bättre väldigt snart! Stora kramar till dig Angelica! Du är så jäkla grym <3

   Reply
  • livet suger ibland, trust me I know. Men det blir bättre, och för att citera Dumbledore:
   “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light”

   Du är en jättestor inspirationskälla och jag hoppas du mår bättre snarast. MASSA KRAMAR!

   Reply
  • Do you know what I like about you Angelica? That you arent that kind of blogger girl whose life is absolutely perfect, who seem to come from another planet where everything is fashion and fame. You are real. And whatever is happening to you right now, we, your readers, are here for you. If you are able to go over the things life puts against you, you will inspire us to do the same if it happens to us. Inspire us like you do it everyday, find the strength.

   Reply
  • Ibland måste något gå snett för att något ska kunna bli bra! (om du förstår vad jag menar, höhö…) Tänk på att det finns tusentals andra som som också kämpar, så sluta aldrig kämpa! Ge inte upp! Du kommer vara så stolt över dig själv i slutändan!
   Och kom ihåg att många av oss som ser upp till dig och tror på dig.
   Stor kram på världens bästa och inspirerande bloggerska!

   Reply
  • Det är inte mycket kanske men jag tror på dig. Du klarar det, det är jag säker på. Allt går om man bara vill. Man är alltid starkare än man tror.

   Reply
  • All kärlek till dig Angelica, hoppas allt blir bättre snart! Vi väntar på dig! KRAM
   Tack för världens bästa blogg och inspirationskälla!

   Reply
  • Du är en stor inspirationskälla och förebild för mig. Du är en vacker, stark, modig och helt jävla grym tjej som kör sitt egna race. Jag tror på dig och vet att vad som än har hänt just nu kommer du hantera, även om kanske tar lite tid. Kämpa vidare och ha i minnet att vi finns här för dig och stöttar dig på alla sätt och vis. Ta hand om dig, fina Angelica, och gör vad som är bäst för DIG.

   Många, många kramar från ett stort fan.

   Reply
  • hoppas att allt kommer ordna sig, jag ska be för dig! puss och kram!

   Reply
  • Du är en sådan stark och inspirerande tjej, ta den tid du behöver! Och precis, man är inte mer än människa. Stora kramar!!

   Reply
  • Ta hand om dig, vi finns med dig hela vägen! <3

   Reply
  • Hoppas du mår bättre snart , du är grym, Kram!

   Reply
  • DU är en sån stark människa och även att inte många alls som skriver kommentarer känner dig så förstår vi dig så mycket! alla har sina up’s and done’s men det gäller bara att visa hur du mår, inte hålla det undan och vissa för dina nära att du behöver deras hjälp, lovar att dom lär hjälpa dig. Och du klarar allt tills du ger upp, då någon måste dra upp dig igen, finns alltid någon som tar upp en när man faller för vad skulle en värld vara utan lilla angelica blick?! inget, för det måste finnas sen sån, allt fixar sig!
   pussar och kramar, thilda <3

   Reply
  • Åh Angelica! Sänder hundratals kramar från Växjö till dig. Life’s a bitch sometimes… <3

   PUSS TILL DEN STÖRSTA INSPIRATIONSKÄLLAN, EVER.

   Reply
  • Kom ihåg, du är stark! Sträva framåt och se fram emot din nelly kollektionen och andra roliga saker!
   Du är bäst Angelica!

   Reply
  • Ta vare på deg selv og kom sterkt tilbake <3 Du inspirerer så utrolig mange med din utrolige kreative og fine blogg. Du kommer til å nå langt! :)

   Reply
  • angelica, jag hoppas verkligen att allt löser sig så snart som möjligt och att du kan fortsätta vara glad som innan, en massa kärlek och tröst till dig! massa kramar från lerum <3

   Reply
  • <3

   Reply
  • ta hand om dig fina! kom ihåg att livet består av både motgångar och uppgångar. ibland måste man bara gå uppför uppförsbackarna även om de känns som flera kilometer långa. och vet du varför? för att i slutändan är mödan värt det.

   Reply
  • Angelica, vad som än har hänt i ditt liv så kommer du klara av det! Du är en stark tjej och min inspiration! Vi dina läsare kommer alltid finnas här för dig och jag hoppas att det ordnar sig snart!
   MÅNGA KRAMAR TILL DIG <33

   Reply
  • håll huvuder högt, du klarar det!

   Reply
  • Be strong Angelica! <3 We are here for you!!! Always have, always will! <3 <3 <3

   Reply
  • ååh jag börjar seriöst gråta av dina ord Angelica! Alla går igenom svåra perioder ibland i livet, och det är helt okej för vi är inte mer än människor. vad det än är som får dig att må dåligt, så kommer du att klara det! För du verkar vara en sån stark och himla fantastisk tjej! Never give up. Massa kärlek till dig, du är bäst! <3 puss och kram

   Reply
  • I hope you gonna be allright soon! kisses from Poland

   Reply
  • Ta hand om dig, fina, fina Angelica <3

   Reply
  • Åh, söta rara Angelica! Jag önskar att det fanns något sätt att trösta dig, men sånt är ju alltid svårt. Tänk bara på att allting går över!! DU är så jäkla duktig och vacker och fantastiskt underbar! Hoppas att du mår bättre snart! Tack för att du är du!!

   Reply
  • tough times never last – tough people do!!

   massa kärlek!!!

   Reply
  • Ta hand om dig! Du är stark.

   Reply
  • Oj, kände att jag blev lite tårögd. Du ska veta att du är Sveriges snyggaste tjej enligt mig och du gör mig inspirerad på varenda outfitbild. Denna kommentar kanske inte passar in. Men jag vet att du kommer att klara det här för att du är en riktigt bra tjej. Krama dina fina vänner och familj. Gråt ut och ta det lugnt. Kramar <3

   Reply
  • Opp- og nedturer skjer mange ganger. Og noen ganger ekstra mye. Jeg ser nedover kommentarfeltet her at mange støtter deg, og det er så bra du ser det! Du er så fin, så flink, og det skinner gjennom PC-skjermen. Klem fra Norsk blogger :-)!

   Reply
  • Stor kram på dig fina fina du :) Var stark!

   Reply
  • vi finns här för DIG!<3

   Reply
  • För mig har du varit en förebild och inspirerat mig länge. Att något hemsk har hänt dig gör mig ledsen och jag sänder dig all min styrka! Med det visar även att du är bara är en människa. Ta den tid du behöver, vi alla kommer vänta på dig och stötta dig hur länge du än är borta. Ta hand om dig och var den starka och underbara tjej som du är. För om du är det, kan du klara vad som helst!

   Reply
  • I’ve been fofllowing your blog EVERYDAY for the last two years and I think that your are a very stylish beautiful girl! ! I don’t know what went wrong and you feel so upset…. I trully hope that everything will be OK in the end… Kisses from Greece :) :))

   Reply
  • Fina Angelica, hoppas allt blir bra snart!

   Reply
  • Du är en fruktansvärt vacker, inspirerade och beundransvärd kvinna! Livet är hårt och du är stark, ta allt som det kommer och stå på dig, så kommer du fixa och klara allt! Kram

   Reply
  • Hoppas du kommer må bra snart igen!

   Kolla gärna in min auktion på tradera där jag säljer mina Jeffrey Campbell Foxy!

   http://www.tradera.com/Jeffrey-Campbell-Foxy-auktion_342391_140937144

   Reply
  • Ta hand om dig! Vi finns kvar när du är redo <3

   Reply
  • oh maaan :( i hope it’s nothing that can’t be fixed! :/

   Reply
  • något som har en botten har också en yta, du hittar dit när det känns rätt för dig! Just nu är det helt okej att ligga där nere i mörkret en stund och må dåligt. kram på dig!

   Reply
  • Vi læsere vil altid støtte dig, især i hårde tider. Jeg håber du får det bedre, hold hoved oprejst og husk at tænke på de gode ting i livet. Du er en sindssygt inspirerende og smuk kvinde, vær’ stolt af dig selv.

   Kram fra Danmark

   Reply
  • Angelica, ta hand om dig och känn ingen press att du måste blogga nu, vi väntar. styrkekramar!

   Reply
  • våga gråta, vara ledsen och bara ta hand om dig själv. det är okej när livet är ett helvete. det är okej att känna. och glöm inte att du är otroligt grym som du är, vi finns här för dig fina angelica!

   Reply
  • Behind the clouds the sky is always blue

   Reply
  • Var stark och envis! du klarar dig genom allt även fast man känner sig svag och hoplös vid visa tillfällen i livet.

   <3

   Reply
  • När man nått botten kan man nå toppen, här ifrån kan du bara klättra uppåt! vi kommer stötta dig med uppmuntrande ord!

   “lyckan smiter in genom en dörr som du inte visste att du hade lämnat öppen” –

   kram!

   Reply
  • citerar Jag saknar dig-filmen: “även den djupaste smärta har en mening”. Du verkar vara en otroligt fin person och vad som än hänt så hoppas jag att det ordnar sig! Styrkekramar <3

   Reply
  • Hoppas livet känns bättre snart!

   Reply
  • Oavsett vad det gäller så är man starkare än man tror & vad som än händer, hur mycket skit och otäcka, hemska, tråkiga saker man är med om, så lär man sig mycket som man kan ta med sig senare i livet. Man blir en bättre människa på så sätt.

   Du verkar vara en gullig tjej som har många som bryr sig om dig. Var stark, det finns en morgondag. kramar från en annan bloggare i Lkpg!!!

   Reply
  • Fina fina Angelica! Jag tror jag talar för i stort sett alla här som läser och kommenterar din blogg, när jag tycker att du bara borde ta det lugnt, å släppa bloggen ett tag. Vi kommer finnas kvar! Om du bloggar nästa gång om ett år; då är vi HÄR! En inspirationskälla som dig hittar man inte varje dag, så vi släpper dig inte! = )Din blogg ska du ha för att du (förhoppningsvis) tycker att det är kul, den ska inte få din att känna extra tyngd för att du inte bloggat på ett tag! Eller hur? Tänk nu på DIG, och att ta hand om dig! Livet går före allt annat! Kryp upp i soffan nu med en varm kopp te å en liten godispåse, å kanske en god väns axel att luta dig mot. Så ses vi en annan dag Angelica! Vi älskar dig å hoppas alla att du kommer må bättre i sinom tid. Det får ta den tid det tar. Så är det bara! Vi tänker på dig = ) Kram från Louise!!

   Reply
  • Kommer att sakna dina dagliga inlägg! Hoppas du mår bättre snart. :)

   Reply
  • Ta det lugnt och sluta blogga ett par dar om du känner för det. Man måste tänka på sig själv i första hand och inte alla runt omkring. Ta hand om dig, pussokram! <3

   Reply
  • Ta din tid, vi väntar på dig!! <3

   Reply
  • Du må vite at du er helt utrolig flink! Leser bloggen din flere ganger hver dag, du har den kuleste stilen jeg vet om! Elsker alle klærne dine. Stå på, du fortjener å ha det bra!

   Reply
  • Om du inte vill blogga just nu behöver du inte, vi väntar! Se till att bli bra igen ;) Kramar

   Reply
  • massor av kramar till dig angelica! hoppas att du snart mår bättre<3

   Reply
  • Ønsker deg alt det beste! Du virker som en utrolig jente, og et flott forbilde. Ta den tiden du trenger. Hilsen en storfan fra Norge!

   Reply
  • Du verkar vara en sån underbar människa! :)

   Reply
  • Det gör ont i mig att läsa att du mår så fruktansvärt dåligt. Vad det än är som har hänt så hoppas jag, av hela mitt hjärta, att du hittar tillbaka till glädjen och det vackra med livet. Lägg bloggen åt sidan och känn inget tvång till någonting, du är det viktigaste i ditt liv. Dina läsare finns kvar och stöttar dig, och likaså din familj och dina vänner. Önskar dig allt väl.
   Kram

   Reply
  • <3!!

   Reply
  • Take your time! Du är en grym bloggare, och person. Vila ut och strunta i bloggen för ett tag…Ta din tid, ta hand om dig själv. Tänk bara på dig själv!
   Försök att inte tänka på det som händer just nu, vet att det är skitsvårt. För när man mår som sämst, då är det det som tänker på, och det går inte att släppa. Gör sånt du inte brukar göra! Nya saker, som du säger. Tänk på allt bra du ska göra inom snar framtid, lägg all tid på det!
   Ta hand om dig finis, kom tillbaka till bloggen när du känner för det. Dina läsare kommer alltid stötta dig, för du är så bra:)

   Massa kramar!!
   Nathalie

   Reply
  • Ta den tiden du behöver! You can do this.

   Reply
  • Älskar din blog helt sjukt mycket! <3
   Önskar dig all lycka och skickar helande stjärnor över havet från Finland åt dig. Håll huvudet högt och kämpa va de än händer. Vi älskar och stöder dig alla <3

   Reply
  • Hoppas att det kommer att bli bra fort! Jag har varit med om många jobbiga saker i mitt liv, men jag kan bara säga att man blir starkare som person på sikt, kanske inte just nu men sen! Kram på dig <3

   Reply
  • Be strong Angelica! Du klarar detta!
   Kram!

   Reply
  • finaste du.
   aldrig kul att veta att någon mår dåligt och man ingenting kan göra. men jag tror du är stark, och är säker på att du klarar vad som än hänt.
   all kärlek till dig.

   Reply
  • Hoppas du tar din styrka och kommer upp på fötterna igen! Puss

   Reply
  • Det er trist å vite at du har det dårligt…
   Jeg kan si selv at jeg har vært så langt nede at jeg nesten ikke så noen utvei.. men den dag i dag er jeg ganske glad for det overraskende nok! Det lærte meg at uansett hvor mørkt livet er, så har jeg klart å komme meg ut av det..Det tok tid, men jeg fikk det til.. Og det har jeg i bakhodet hver gang livet tar en annen retning enn hva jeg hadde tenkt! Det kjennes ikke lett for deg nå, men når ting går bedre kan du se tilbake til denne perioden med styrke! Sender masse good vibez!

   Reply
  • Krama dom du tycker om och känner dig trygg hos. När livet är upp och ner har jag märkt att fysisk kontakt och kramar kan hjälpa, inte lösa situationen men underlätta den. Och gråta för den delen! Kram på dig (fast en elektronisk kram funkar inte fullt lika bra..)

   Reply
  • pussar och kramar!!!

   Reply
  • Kom tillbaka när du känner dig redo! Du är världens finaste och bästa bloggerska så du är helt klart värd att vänta på. Hoppas det blir bättre Angelica, kram

   Reply
  • du är bäst angelica! kämpa på bara

   Reply
  • Det blir bra, sen blir det bättre!

   Reply
  • Det kommer gå bra, det vet jag! Puss och kram!

   Reply
  • Ta den tid du trenger og kom tilbake når du føler for det! Stå på videre! Digger deg!<3 hilsen fra Norge!

   Reply
  • Angelica, du är liksom den som ger mig inspiration till allt, genom dina texter, bilder!
   Du är så himla fin, vacker och underbar.
   Men livet måste ha motgångar för att kunna ha med gångar. Man får en erfarenhet av allt. Glöm inte de!
   Lev för nu och de är okej att vara ledsen. Tillåt dig själv att vara de.
   Kram!

   Reply
  • Ååååh, blir så ledsen av att läsa det där nu! Vrf sitter du här för? Ta världens längsta pause, gör det som känns rätt, känn dig inte tvingad till att uppdatera, underbara du! Du inspirerar en till tusen, och du är så himla händig och allt positivt som finns i den här världen, ta hand om dig!!!!!

   KRAAAAAAAM!!! <3

   Reply
  • Jag vet att det känns tufft. Du är otroligt stark som ens orkar skriva och hålla oss uppdaterade. Jag hoppas att du kan känna lyckan snart igen. Du är en sådan fin person glöm inte det!

   Reply
  • Ingen ord hjelper i en tung tid, men du skal vite at selv om du trenger en bloggfri uke eller måned så er vi alle på plass igjen når du er klar for å være inspirasjonskilden vår igjen!

   Reply
  • Jag tror att dom flesta vet hur det är och förstår!

   Jag mår själv fruktansvärt dåligt just nu, pga många orsaker i mitt liv. Och missförstå mig rätt nu – det känns skönt att det finns fler som känner likadant!

   Jag har följt din blogg ca 1 år nu tror jag. Och det här har faktiskt en favorit under den senaste tiden!

   Jag brukar ALDRIG skriva kommentarer, så det känns lite konstigt, men kände att jag ville göra det nu!

   Du verkar vara en grym tjej, oavsett vad det är du mår dåligt över så KOMMER DET att bli bättre!!! Det lovar jag!

   Ta hand om dig och ta den tid du behöver!

   Reply
  • Men gumman, jag lider med dig. Livet är hemskt jobbigt ibland men det kommer bli bättre tro mig jag har varit där. Gråt ut och umgås med dina nära och kära och ta den tid det behöver. Det kommer bli bättre även om det verkligen inte känns som de! Stor Kram till dig!

   Reply
  • Angelica!
   Det är helt okej att få vara ledsen och må dåligt ibland. Det är dem stunderna man ska stanna upp och bara ta hand om sig själv. Att du inte prioterar bloggen just nu är en självklarhet!
   Men jag hoppas att du kommer må bättre snart så att vi får se den glada, färgstarka tjejen här på bloggen om ett tag framöver igen. Men så länge får du se till att bara umgås med nära och kära, göra saker som du tycker är roliga och glömma alla krav och måsten för stunden.
   Ta hand om dig!

   Reply
  • Ta den tid du behöver! Vi finns kvar här och väntar på dig när du är redo! <3

   Reply
  • Angelica,

   You’re an amazing blogger…and i check your blog every day to see your posts. I give my sincere love to you at this difficult time.

   I think you’re amazing and a true inspiration. Please try and keep positive.

   LOVE & HUGS FROM ENGLAND

   xoxo

   Reply
  • ta den tid du behöver<3 vi stannar hos dig, vi finns här för dig<3

   Reply
  • Ta den tiden du behöver och ta hand om dig!!
   STORA KRAMAR! <3

   Reply
  • Åh fina Angelica! Jag hoppas att du klarar dig och är stark, vad det än är du går igenom. Ta hand om dig själv, det är viktigast.

   Reply
  • Hoppas att allt blir bättre och att du så snart som möjligt kan känna dig glad igen. Tänk inte på bloggen utan gör det du måste och kom tillbaka när du känner för det. Som du skriver är du människa som alla andra och alla har rätt att må dåligt och gråta och att bara tänka på oss själv när allt suger. När du känner att du orkar och vill börja blogga igen kommer vi alla vara kvar men tills dess, ta hand om dig! Massa kramar <3

   Reply
  • ta den tid du behöver på dig! vi stannar kvar ändå! det blir alltid bättre, man måste nå botten för att kunna nå toppen. tänk på det! kram

   Reply
  • Ge inte upp, du är en underbar människa och en riktigt sann inspiration för sååå många! Kämpa, ta den tid som behövs, du är grym bara så du vet !!! Kramar!

   Reply
  • Vad sorligt och tråkigt :( Håll hakan uppe! <3

   Reply
  • Dear angelica,
   despite not knowing whats going on, i wish you all the best!! Youre an amazing blogger, and probably an amazing girl in real life, dont let anything get you down.
   puss & kram (as i believe you guys say ;-) )

   Reply
  • Ta den tid du behöver, det är det enda man kan göra när man mår som du gör. Acceptera att det är okej att vara ledsen. Och känn ingen press på att du måste skriva här, jag tror ändå att du har gjort ett så pass stort intryck på hela Sverige att du den dagen som du känner dig redo att blogga igen, att vi alla finns kvar, för det finns ingen som är så inspirerande i Sveriges modesvärld som du, ens inte Kling och Fahrman!

   Reply
  • MEGASTOR kram!

   Reply
  • Ta den tid du behöver , vi kommer alltid att finnas här vid din sida !

   Reply
  • åh hoppas att alltsammans blir bättre snart!

   Reply
  • “Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won’t last forever. And if things are going bad, don’t worry. It can’t last forever either.”

   Tänk på det Angelica! Du verkar som en stark tjej. Lättare att säga än att göra, men låt inte dåliga saker deppa ner dig. (Fast jag vet ju i för sig inte vad som har hänt.) Hoppas allt blir bra! :) Kram. <3

   Reply
  • Du är en sån fin och fantastiskt människa! Även om allt känns mörkt nu och helt förjävligt får du inte glömma det, och hur många människor där ute som älskar dig för den du är, och vad som än har hänt så står du aldrig ensam! Glöm inte det. Tusen kramar till dig underbara människa och hoppas du mår bättre snart och allt löser sig! <3

   Reply
  • du är en sån stor inpirationskälla och verkar vara en jättefin person. en enorm kram!

   Reply
  • Kram Angelica! Du är en människa som jag ser upp till både som person och hur du klär dig osv. Du är så driven och duktig och verkar som en glad och jordnära tjej. Du kommer att resa dig upp snart och du kommer att vara starkare än någonsin! Jag hoppas att vilken orsak det än är som får dig att må såhär, löser sig eller i allla fall fixar sig så att du mår bra! Och ta en paus från bloggen osv om du känner så, vi finns kvar här och väntar på dig när du kommer tillbaka! Massor med kramar!

   Reply
  • jag är så hemskt dålig på att kommentera (ledsen för det) men nu kändes det ju som läge att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! inte bara för alla snyggt du tar på dig (vilket du är helt sjukt fantastiskt bra på att plocka ihop) utan för att du verkar vara en så himla gullig människa. du förtjänar verkligen blogawardspriset och kollektionen – kan inte komma på någon annan bloggerska/person jag hellre skulle vilja få se designa. du förtjänar allt bra så hårt du jobbar! känn ingen press med bloggen, tror att alla tusen läsare håller med mig att du ska fokusera på dig själv. hoppas verkligen att din situation blir bättre och att du mår bättre snart. go blick!!

   Reply
  • Du verkar vara en stark människa angelica! Alla har vi våra svaga stunder, du klarar detta, jag lovar!

   Reply
  • usch, hemskt att se dej skriva sånt här, dina inlägg som alltid brukar vara så himla fyllda av glädje. krya på dej, eller vad man säger <3

   Reply
  • Leser bloggen din fast og vil bare si at du er en kjempe stor inspirasjon for meg!

   Håper alt order seg! :-)

   Reply
  • åh Angelica,lider med dig,vad som än har hänt,tänker inte lämna dig och din blogg i första taget och det tror jag många läsare håller med om,vi kommer finnas där för dig,för du är en grym tjej,och jag hoppas att du tar igenom dig det här och tar dig tillbacks till det goda med livet igen!Massor av styrke kramar!<3

   Reply
  • Angelica, jag vet att du inte vet vem jag är eller hur jag är men jag vill bara säga att det kommer bli bra. Blogga inte om du inte vill eller orkar, du kommer bara att må sämre av det. Mina två absolut bästa vänner som jag var med varje dag ignorerade mig i 2 veckor och samtidigt dumpade min kille mig (han är fortfarande min själsfrände, även om han har blivit en riktig prutt) och allt som hjälpte för mig var att läsa den här texten om och om igen tills jag trodde på det:
   Be strong, it will get better.
   It might be stormy now but it can’t rain forever.

   Allt kommer bli bra, kram!

   Reply
  • Håller med dem andra, du verkar vara en stark människa Angelica ! Ge inte upp och fortsätt kämpa, vi finns alla här för dig. Du kommer klara detta, vad det en är, du är stark !

   Massor av Kramar <3

   Reply
  • <3 Støtter deg og tenker på deg! Klem fra norsk leser.. :)

   Reply
  • usch, får alldeles ont i magen.. men du är så himla stark och fin, du klarar det! ALLTING ordnar sig ALLTID! så länge man vill! <3

   Reply
  • It’s so sad to see you like this….but though I’ve never met you I can tell your strong. Good luck to you! My heart goes out to you

   Reply
  • Kjære Angelica ,ta nå den tiden du trenger uansett hva det er som har hendt deg<3 Det er fantastisk at du kan si at du skal kjempe , til tross for at du har det helt forferdelig nå! Sender deg varme tanker og gode klemmer fra Norge !! Ta vare på deg selv, og husk at det som ikke dreper gjør deg sterkere!!

   Reply
  • Säger som alla andra; ta din tid, lägg bloggen åt sidan ett tag och ta hand om dig själv istället. Vi väntar på dig, oavsett. Du är stark, glöm inte det <3

   Reply
  • ta den tid du behöver, kram på dig!

   Reply
  • Allting kommer bli bra igen, efter regn kommer solsken (töntigt men sant). Ta din tid coola tjejen! :))))

   Reply
  • det gör ont att läsa, kanske för att det är så lätt att känna igen sig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det känns i alla fall lite bättre snart!

   Reply
  • Angelica! I feel so sorry for you :( I know I do not know you, but because I read your blog every day and your blog is so true and so honest (and that’s what I love about your blog+you a big inspiration and like sooo pretty) it actually makes me so sad to know that you feel horrible! My life has just turned up side down too, and what I learned about it was that it is okay to be sad for a while, cause we’re only human! And it’s okay when you are not able to do everything perfectly – but always remember that your friends are there for you and they will support you and love you whether your screaming at them or crying in front of them – cause they love you! Hope you’ll be alright soon – and always remember that some day everything will be okay again and you will smile! Sooooo many hugs and love to you

   Reply
  • Alla människor går igenom stunder då allt känns hopplöst och inget tycks hjälpa. Det är starkt nog av dig att erkänna att du mår skit nu till alla dina läsare. Vi stöttar dig, vi älskar dig och din blogg. Hoppas allt lösersig snart !

   Reply
  • I don’t know what’s wrong, but i dó know that you will come out of this. Stronger then before. Cause i believe you are a fighter.
   You have to know that i think you’re incredible. So inspirational and cool. And if you want, you can always have a break from your blog for a few days. Cause i will be waiting. And i’m sure i’m not the only one.

   Reply
  • Du burde ta en god pause fra bloggen, og fordøye hva som nå har skjedd. Håper alt blir bra med deg igjen. Savner bloggingen din. Den gjør det lille ekstra i hverdagen min.

   Reply
  • Du är en go tjej och vad som än händer kommer du klara dig bra!!<3

   Reply
  • Jag tror att alla som läst det du nyss skrev håller med om att du inte behöver känna någon press från vår sida. och jag lovar att om jag ser dig nån dag ska jag bara springa fram och ge dig en bamsekram och sedan gå därifrån som om ingen hade hänt. Adios mi amigo. Que te mejores <3

   Reply
  • Kämpa på Angelica!
   Du är en jättebra bloggare och inspiration!

   Reply
  • Du som alltid verkar vara full med liv och kärlek och tacksamhet. Ibland händer det oförutspådda saker, det kan man inte alltid göra något åt. Du är en av mina inspirationskällor och jag hoppas att alla värmande kommentarer kan ge dig lite inspiration och liv igen. Ta hand om dig och återkom när du orkar och vill. Kram

   Reply
  • sänder all världens stöd och miljoner kramar! ta bara hand om dig själv och låt jorden snurra.
   tusen hjärtan

   Reply
  • <3!!!

   Reply
  • du är asbra!

   Reply
  • Angelica, bloggen og leserne er her når du kommer tilbake, ta tid til deg selv, du er fantastisk og en inspirasjonskilde for flere jenter! Og du, som alle er bare et menneske. Ikke glem det!

   Reply
  • Du klarar det, allt har sin tid. Ta hand om dig, kram!

   Reply
  • Du är favoritbloggaren. Ingen press på dig! Efter regn kommer solsken Angelica, försök att se fram & inte bak, hur svårt det än må vara!

   Reply
  • Jag är dålig på att kommentera, men läser din blogg ofta och tycker du är supersnygg och grymt cool, och du verkar vara en härlig människa så nu vill jag bara skicka över en stor kram och säga att är det folk som bryr sig och “klagar” på att du inte bloggar så ignorera dom totalt. Blogga när du orkar, vi är många som väntar på dig! Ta hand om dig!
   Kramar!

   Reply
  • jag vet nog hur det känns jag har vart deppig ett långt tag och allt känns så segt dåligt och som om det bara blir värre. man känner sig helt fångad och kan inte koppla bort sina tankar. men jag hoppas verkligen det kommer bli bättre snart och vad som än har hänt kmr göra dig starkare i framtiden <3

   Reply
  • Du er definitivt min favorittblogg! Du er en stor inspirasjon for unge jenter som PRØVER å nå deg stil-messig :) Ta den tiden du trenger, klem fra Norge!

   Reply
  • Jag brukar nog inte kommentera så ofta, trots att du är min inspirationskälla. Men när jag besökte din blogg alldeles nyss och läste dina inlägg, började jag må dåligt. Du är så fin du, och vi stöttar dig i allt. Älskar dig Angelica!

   Reply
  • <3<3<3<3 Du är finast!

   Reply
  • All kärlek till dig, hoppas du kommer på fötter igen snart! Inte för bloggens skull utan för DIN skull! Ibland känns det mörkt men ljuset kommer tillbaka det lovar jag dig! <3 1000 kramar

   Reply
  • Ibland när ja kollar in på din blogg funderar jag på vilken fin skapelse du är, undra hur lång tid det tog för att skapa dig min vän. Livet är som en berg och dalbanda, se bara till att ta det på ett bra sätt,’det är svårt, otroligt svårt men du kommer Bli starkare än vad du är nu. Och angelica, det spelar ingen roll om du försvinner ett tag, vi finns här för dig och välkomnar dig när du kommer tillbaka, ta hand om dig!

   Reply
  • det kommer att bli bättre trots att det inte känns så för tillfället. Oavsett vad som har hänt så blir det bättre, tiden kanske inte läker alla sår men jag tror tiden läker dom lite ialf, så kämpa. När du är på botten kan det bara bli bättre. Hoppas det löser sig för dig för ingen ska må dåligt, du ska inte må dåligt.

   Reply
  • Angelica, vi älskar dig också. Var stark, även om det kanske inte är så lätt. Gråt ut och må dåligt och försök sedan komma tillbaka. Du vet att vi finns här och känner med dig. Vi stöttar dig till 100%. Kämpa på!<3

   Reply
  • You can take all the time you want to feel better… You’re amazing blogger… Hugs and kisses from spain!!!!

   Reply
  • Man blir så himla ledsen av att bara läsa det här. Hoppas allt blir bättre! Strunta i bloggen i en vecka eller två och bara vila ut. Var stark nu. Älskar dig och stöttar dig fullt ut!
   Styrkekramar till dig, Angelica!

   Reply
  • Finaste du, ta den tid du behöver. Vi går ingenstans. Många kärlekskramar till dig! :)

   Reply
  • Strunta i bloggen nu! Det finns viktigare saker än den. KÄMPA PÅ BARA.. KÄMPA! Ta den tid du behöver till att läka det nu som har hänt dig. Omfamna dig med vänner & familj, sådant som får dig att må bra. Bloggen kommer alltid att finnas kvar. massa kramar <3

   Reply
  • Vad det än är så klarar du det!

   Reply
  • You are truly an inspiration. I love reading your blog daily! You are so pretty, have great style and beautiful photographs. So THANK YOU for sharing all the wonderful things you do :)
   I hope you feel better. You deserve nothing but happiness and peace. <3

   Reply
  • Önskar dig det bästa angelica! hoppas vad det nu än som händer går över.. som andra läsare skrivit, jag väntar på dina fina inlägg, ta din tid!:)

   Reply
  • du är bäst angelica! du är också den bloggaren jag tycker verkar mest mänsklig och stark. du klarar det! <3

   Reply
  • Det gör inget om du struntar i bloggen ett tag, vi läsare kommer finnas kvar redo att läsa som attans:)
   Hoppas du mår bra snart igen, söta söta:(

   Reply
  • you’re such an amazing girl and the best blogger i know!!i really wish all the best for u and hope u soon can see light somewhere.take yourself all the time u need! lots of love!

   Reply
  • skickar en STOR kram till dig Angelica! —-

   Reply
  • Det finns inget värre än att må dåligt, riktigt jävla dåligt. Men en sak som man Måste tänka på när man mår skit ,allt känns som ett enda helvete och man befinner sig på bottnen av bottnar är – att det Bara kan bli bättre! Det får man inte glömma. Jag hade en vän som tog livet av sig för ett tag sen nu, för att han tyckte att allt var skit, jämt. Det kanske är lätt för mig att säga, men det kan bara bli bättre, om man verkligen vill det. Kämpa på, det kommer bli att kännas bra igen, det lovar jag dig! Kram!

   Reply
  • <3 livet har sina upp och nedgångar. Hoppas du mår bättre snart!

   Glöm inte bort att du är fantastisk!

   Reply
  • ta en pause om du behöver de! vi finns alltid kvar. ta hand om dig <3 din blogg är bäst

   Reply
  • Stå på! Du inspirerer og er flink i det du drivere med!

   Reply
  • Energi och kärlek till dig fina Angelica. Hoppas verkligen att du mår bättre snart. <3

   Reply
  • Keep going girl!! Du äger <3

   Reply
  • Hej!
   Ibland känns livet bara tomt. Lyssna på musik som du gillar, skäm bort dig själv, umgås bara med personer som får dig att må bra, där du kan vara dig själv. Tänk på alla som älskar dig!
   Du är riktigt snygg och jag hade gärna velat se ut som dig och ha din känsla för matching när det gäller att sätta ihop kläder m.m du är riktigt grym på det!!
   Kom ihåg, man måste må dåligt ibland för att kunna må bra igen!! Nu kan det bara gå uppåt. Du är BÄST

   Reply
  • Det är fullt förståeligt om du inte orkar med bloggen och annat hela tiden när nåt jobbigt kommer emellan. Vi vill ge dig stöd iallafall, även fast vi inte vet vad som hänt, kom ihåg det. Hoppas det blir bättre så småningom <3

   Reply
  • det kommer bli bra tillslut. alla mina positiva tankar går till dig<3

   Reply
  • gud va fint! blev helt rörd. fick tårar i ögonen. <3

   du är grym, glöm aldrig de!!

   Reply
  • dear angelica, i dont know what to say.. i’m so sad for you, and what you are going through sounds bad and terrible… but girl, be strong ! everything goes better ! be you ! think yourself, not us readers, and dont care about anything except yourself ! we all will be your readers, like always <3 take your own time, and do what you ever like, even nothing if it's feels good :) i know you have there in sweden much of support by your family and friends, you will be ok, you are fighter ! you're gonna make this ! this all just makes you stronger. blogg if you feel like it's helps you, but don't if you feel like you'r have to blogg because of us. you are amazing girl, i send my love to you <3

   Reply
  • världens finaste angelica, allt löser sig <3

   Reply
  • det känns så hemskt att när man läser att du mår så skit! Men det kommer att lösa sej! om du skulle berätta så kommer vi förstå och stötta dej! <3
   KRam bästa du!<3

   Reply
  • Usch, älskade angelica. Jag mår dåligt av att höra hur du mår. Du är helt underbar och jag vill att du ska veta hur mycket du betyder och inspirerar mig. Kram underbara. <3

   Reply
  • Otroligt fint skrivet, du kommer klara det bruden! Vi som älskar bloggen och tycker du är så himla fantastisk kommer alltid finnas kvar här! <3 <3

   Reply
  • Jag hoppas verkligen att det går över snart, inte bara för att jag vill se mer av dina underbara inlägg, men för din egen skull. Det är hemskt att inse att ens liv är skit, men tänk såhär: detta är det värsta, du är på botten nu, det kan bara gå uppåt. Tänker på dig och respekterar absolut att du tar en paus! Gör vad som känns bäst, vi kommer alltid att komma tillbaka till din blogg för den går faktiskt inte att klara sig utan… haha. pussar!

   Reply
  • tänk på dig för stunden, skäm bort dig och gotta dig bland dina nära. vi finns alltid kvar här och stöttar dig! kramar!

   Reply
  • Du är en fantastisk stilikon och en stor inspirationskälla, glöm aldrig bort att du är bäst!

   Skickar en stor kram!

   Reply
  • Vet hur det är när livet känns så, du måste ta hand om dig själv och försöka att ha i tanke att allt kommer kännas bättre, även om det tar tid, prata med dina närmaste så mycket som möjligt och försök att orka dig ut och få lite frisk luft, så gör iallafall jag när jag mår kasst! Vi läsare finns här och väntar när du mår bättre<3

   Reply
  • känn ingen press att du måste skriva, ta en tid ledigt och när du känner dig tillräckligt uppbyggd igen finns vi kvar vid din sida. du är bäst och stark, kom ihåg det!

   Reply
  • <3 god's bless!

   Reply
  • <3

   Reply
  • ANGELICA!
   DU är stark, du tar dig igenom det här.
   vi kommer alltid finnas nära till hands.

   Reply
  • Det gör så ont i mitt hjärta när jag läser detta Angelica. En sådan fin människa som dig ska inte vara ledsen.. Men det är okej, man får vara ledsen. Även fast att det är jobbigt nu, glöm aldrig, Just because something good ends doesn’t mean something better won’t begin.

   Reply
  • JESUS ser det i beste i DEG.

   JESUS elsker DEG.

   YOU are born to be a winner.

   jeremiah 29:11

   For I know the plans I have for you,” declares the LORD, “plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future. 12 Then you will call on me and come and pray to me, and I will listen to you. 13 You will seek me and find me when you seek me with all your heart.

   kinam<3

   Reply
  • all kärlek och positiva tankar till dig Angelica! ta den tid du behöver, men jag vet att du klarar dig igenom det svåra för du e bara bäst!! KRAM<3

   Reply
  • Fina Angelica, vad det än är som du går igenom så kommer du att klara det. Du är stark, otroligt stark! Känn ingen press över att behöva blogga, ta din tid. Vi, dina läsare, älskar dig, och det vet du. Kram!

   Reply
  • DU er best og uten deg er min hverdag lik null. elsker deg simpelten.

   Reply
  • KÄMPA!

   Reply
  • Angelica du är stark och du kommer klara de här!!!! glöm inte att andas och gör saker som kanske kan få dig att må bra :)

   Reply
  • Jag ryser i hela kroppen när jag läser detta, så rörande och äkta. Efter regn kommer solsken. Och efter en rejäl regnskur kommer extremt mycket solsken.

   Reply
  • Stora, varma styrkekramar!

   Reply
  • Åå jag vet hur det känns! Fortsätt kämpa! DU ÄR GRYM!!

   Reply
  • Sluta bara inte att blogga! Du är min insperation! Kämpa på hoppas att du mår bättre snart!!

   Reply
  • du är stark angelica, och jävligt grym!!!

   Reply
  • stor kram!

   Reply
  • It’s okey not to be okey <3 Med tiden blir allt bättre. Kanske inte nu, men det kommer. Du är en fantastisk människa och vi alla går igenom dåliga perioder NÅN gång. Detta kommer bara göra dig starkare. Du är bäst!

   Reply
  • Du är grym och så fruktansvärt vacker! Glöm inte det!
   Hoppas det blir bättre snart Angelica!

   Reply
  • Det gjorde ont att läsa det där och jag önskar med hela mitt hjärta att allt löser sig till det bättre för dig. Jag känner igen mig och tror det flesta gör det, när allt känns som man är på den djupaste botten av de alla så är det så svårt att försöka se något positivt i det. Man måste bara försöka tro på att allting händer utav en mening. Det kan ta tid innan man märker vad meningen var, det kan ta en dag, en vecka, månader, år. Men någon gång kommer man förstå, så bara försök ta dig igenom dagarna och tänk på allt bra. Tänk på alla som stöttar dig, din familj, vänner, läsare, fast jag skulle kalla oss läsare för dina vänner också. För vi vill att du ska må bra och vi vet att du är stark Angelica! :) Och det ska du ha klart för dig om du inte redan har det, du är så stark och kommer klättra upp, ge det tid bara, och det vet jag att du gör. Känn ingen press på att blogga eller något utan ta den tid du behöver! :) Och jag hoppas verkligen att allt ska lösa sig och jag tänker på dig.

   Och glöm inte, DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA, OCH GRÅTA! Styrkekramar till finaste du!!!!!!!

   Reply
  • VARM KRAM!

   Reply
  • Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att kämpa på för det är värt det, KRAM <3

   Reply
  • Be strong girl. Vad det än är som har hänt så läker tiden alla sår. Du behöver bara låta det gå en hel del tid. Kramar <3

   Reply
  • I’m 18 and I live in Australia and just came across your blog a few days ago, you’re so incredibly beautiful and I couldn’t believe when I read how down you are! I don’t know what’s wrong or what you’re going through but I hope you feel better soon, you’re so incredibly beautiful and you’re so young and you’ve accomplished so much already!

   I’ve already broken the bank buying a ton of clothes that you’ve posted, you’re an inspiration to so many people, and if I live on the other side of the world and I admire you, I think it’s safe to say you’re very much loved by a lot of people!

   Feel better soon and just trust that it will get better, even if it takes a while!

   Love Hay!

   Reply
  • usch! hoppas det vänder snart! va stark! hoppas verkligen att det vänder snart! gör verkligen ont att höra att du mår så dåligt, men som fler sagt, efter regn kommer solsken!! MASSVIS med kramar till dig!!! <3<3

   Reply
  • Kära Angelica! Jag vet att du fixar det här, för jag märker att du är en såpass stark person. Alla har vi motgångar, och livet kan inte alltid vara på topp. Just därför är det bara att kämpa, för du fixar detta! Försök att tänk på det som är bra, fast man måste såklart få vara ledsen också. Det behöver man. Du är hur bra som helst, och tackar så hemskt mycket för all inspiration du ger mig!

   Vi tänker på dig.

   Reply