Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:39 | October 16, 2011

  Puppie

  Här är den fina valpen som troligtvis blir min i veckan och han är världens sötaste.
  Jag ska bara se till att verkligen tänka igenom detta, så att det verkligen är rätt. Men det känns rätt.

  Here is the lovley puppie that soon might be mine and he is the cutest.
  I just want to think this trough, so it feels right. But it feels right.


  86 kommentarer  86 kommentarer om “Puppie”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • men å vilken sötnos!

   Reply
  • åh vad söt! vad är det för hundras? :)

   Reply
  • Omgggg yes you should definitely get it :) He is such a cutie!!! He looks like mine :)

   Reply
  • Så söt!!

   Reply
  • Du kommer inte att ångra dig om du tar hem sötnosen, en ny familjemedlem, hunden blir Angelicas bästa vän, det förtjänar du! Om det inte skulle funka, är det alltid någon annan som kan ta över. Bättre att ångra något du gjort, än något du inte gjorde.
   Satt och kollade lite längre bak i ditt arkiv och ser då världens lyckligaste tjej med yvig långt hår och alltid ett leende på läpparna. Tänk tillbaka på hur du mådde då, och hur mycket du ville leva då, och låt aldrig något eller någon ta ifrån dig den härliga personligheten. När du åkte till Rom ensam, och dina bilder bara sprudlade lycka och harmoni, hon finns fortfarande där inom dig, låt det bara ta sin tid, men ge aldrig upp, tvärtom, lev och kämpa ännu mer, för du ska bli den underbart glada och sprudlande Angelica igen! Det går, jag lovar! När jag kände att mitt liv var över och jag kände mig som mest ensam och övergiven, då alla ens framtidsplaner går i kras, vände mitt liv efter ett par månader till det bättre och idag är jag både tacksam och mår bättre än någonsin. Kämpa på! kram

   Reply
  • Du kommer absolut inte ångra dig! Och han / hon kommer få världens bästa matte.
   Föresten , hur kan man inte motstå en liten ängel?

   Reply
  • åh <3

   Reply
  • dont doo iiit!! :( ansvar är inte ngt man brukar orka med när man inte mår bra.

   (i learned the hard way, men de kanske inte blir samma för dig)

   Reply
  • Om magkänslan säger att det är rätt så tycker jag helt klart att du ska gå för det…vänskapen man får av de små underbara djuren är fantastisk och att det innefattar ett stort ansvar också- det märks knappt! Att jag skaffade min lilla hund är det bästa beslut jag någonsin tagit <3

   Reply
  • Åååååh!! Så liten och söt! Precis som min Spike var när jag hämtade honom för lite över ett år sedan.

   Reply
  • S Ö T A S T !

   Reply
  • Åhh vad söt!

   Reply
  • Men gud vad söt! Den kommer göra dig gott, det finns inget i världens som gör mig lyckligare än min hund! <3

   Reply
  • åh vilke sötnos!

   Reply
  • Nej men gud vilken söt :) Vad är det för hundras?

   Reply
  • Var ni hos Yvonne? Skulle också åkt dit igår men valde att köpa en med stamtavla. Så jag hämta min lilla goding Mini igår :) du kommer inte ångra dig. Det är värt varenda öre. Lycka till

   Reply
  • JAG TROR JAG SMÄLLER AV! fysatan vad söt !

   Reply
  • åååååååååh vad söt! Men det grävs mycke av en valp men det har du nog tänkt ut :)

   Reply
  • åh va söt vove!

   Reply
  • Aww so cute!!

   Reply
  • vad otroligt söt! tror du kommer passa perfekt med hund!

   Reply
  • Åh nej vad söt!

   Reply
  • jääääklar vad söt! Vad är det för ras/raser i den där? :)

   Reply
  • Tjabba Angelica!
   Jag ska på fest om knappt en månad men hittar ingenting att ha på mig. Jag har tänkt att ha på mig jeans och ett linne/blus eller något liknande. Snälla var min hjälp i nöden!
   Tack <3

   Reply
  • Tänk dig för! Ditt liv blir inte detsamma igen.. Hur underbart det än är så är det också för att vara ärlig sjukt jobbigt att alltid ha någon annan att tänka på än sig själv. Du kan inte vara spontan längre utan måste alltid alltid planera allt.. Älskar min vovve och skulle inte vilja vara utan honom för allt i världen men hade jag fått valet igen hade jag inte gjort om det.. Man förstår inte hur mycket jobb det faktiskt är.. Så tänk verkligen över det noga!!

   Reply
  • så himla söt!!!!

   Reply
  • Va söt och liten den var!!! Vad är det för ras? :)

   Reply
  • Hej Angelica! Vilken otroligt söt hund! Jag är en riktig hundmänniska. ÄLSKAR de. Vad är det för ras? Det kanske är en blandras? Vill nämligen också ha en sådan. KRAM <3

   Reply
  • Åh så underbar, jag smäller av! Tror att det är bra för dig att skaffa hund, specielt nu när du inte mår speciellt bra. För den kommer alltid finnas hos dig oavsett. Den kommer göra dig lycklig. En vän för livet.
   Men det är mycket ansvar och många år. Speciellt när du förmodligen reser mycket med tanke på bloggen, till stockholm och så. Men om du ser till att ha någon som alltid kan ställa upp och passa dom gånger han/hon inte kan följa med så kommer det bli perfekt. Om magkänslan säger att du ska, gör det. För du kommer förmodligen inte ångra dig, tror du klarar av det!
   Kram

   Reply
  • Förresten, vilken hundras är det? :)

   Reply
  • Åhh, vad underbar!! :)

   Reply
  • Om du precis blivit dumpad eller på något sätt övergiven av någon gör det inte! Du verkar vara helt förstörd och att skaffa en hund eller katt kanske låter som en bra idé för du kan sattsa 100 % på någon annan eller någon som inte överger dig. Men jag tycker att du ska ta hand om dig själv först så att du är en lycklig matte först för det förtjänar hunden. Och ja det kanske tar några månader ett år för dig att bli lycklig och tänk på att hundar känner av om du är olycklig och kan själv bli det. kramar Frida

   Reply
  • För ett par år sedan mådde jag riktigt dåligt under en långt tid, och är än i dag inte helt bra. Jag fick då en känsla av att jag ville ha någon som älskade mig villkorslöst, någon som blev glad av mig, som fick mig glad och något jag kunde skingra tankarna med. Det var då jag skaffade min lilla Lowe, och han har hjälpt mig så mycket. Han är en liten Yorshire terrier och världens underbaraste. När han var valp såg han ungefär ut så som hunden på din bild. Vad är det för ras?

   Ta hand om dig, Angelica. Och lita på magkänslan!
   Kram Caroline

   Reply
  • åå ser ut som en liten chihuaha? hämtade min chihuaha valp här om dagen. såmysigt!!

   Reply
  • herre min, vad söt!!

   Reply
  • Men gud vad söt!! :D

   Reply
  • Å så söt! Förstår att du vill att han skall flytta hem till dig. Jag är ingen hundmänniska men jag vill nästan skaffa en jag med när jag ser honom =)

   Reply
  • å gud så söt vad är det för ras? ;) Själv har jag en Yorkshire Terrier :D

   Reply
  • Soooo cute !!!
   I follow your blog every day and I love it.
   I also want to wish you the best and hope you feel better !

   Reply
  • awww the puppy is so cute!

   If you like unique boho jewellery from Australia, check out the interview with SPELL DESIGNS:

   http://cloud44.blogspot.com/2011/10/interview-448-questions-for-spell.html

   Love from Germany, Cloudy x

   Reply
  • AHH! Så FUCKING söt!! =D

   Reply
  • tror jag dog lite. så himlahimla söt.

   Reply
  • Det är nästan olagligt att vara så där jävla söt! haha

   Reply
  • Gör det inte! Man ska aldrig skaffa hund spontant för att man mår dåligt och ser en söt valp. Det ska tänkas och planeras igenom ordentligt, ditt liv kommer att förändras helt! Det blir som en bebis (bara det att denna har du i 15 år) och de första Månaderna måste du vara med valpen 24/7 , hur ska det gå med ditt jobb? En valp kan inte bara lämnas över till någon annan utan den behöver sin matte, sitt hem och trygghet. Du som reser så mycket.. Hur ska det gå? Den som skrev ovan “om det inte funkar kan du ge bort den”… Eh?? Det är ingen leksak utan en livs levande varelse!!

   Reply
  • Så fiin!

   Reply
  • åh herre gud så söööt!

   Reply
  • Herregud vad söööööt!

   Reply
  • Åh herregud så söt!!!

   Reply
  • Har också varit och kollat på den valpen hos yvonne i boxholm inte sant? Du vet väl att de inte är regesterade i skk trots att den är renrasig? Antagligen kommer hunden få problem i framtiden, tycker du ska vänta och tänka igenom ditt beslut att skaffa hund och sedan vara noga med att titta ut en hund du vill ha.

   Reply
  • åh sikken söt liten krabat : )

   Reply
  • Gud så söt :D

   Reply
  • Ras??? :)

   Reply
  • så söt, ni skulle passa så fint tillsammans! vilken ras?

   Reply
  • Åh sikken liten söt! :) <3

   Reply
  • Jag har aldrig sett något så sött! Du måste köpa den, annars gör jag det ;) Älskar din blogg btw, keep up the good work! :) Puss bella

   Reply
  • Kör på! Min lilla hundr min bästa vän och världens GOASTE! Gå på magkänslan och känn efter om det är rätt. Jag tror alla mår bra av en hund, en som alltid är glad och gör en piggare när man inte orkar. Go for it girl! Vad är de för ras förresten? kraaam

   Reply
  • min hund har givit mig mer kärlek och lycka än någon annan. jag har haft han sen februari 2008 och jag kan inte tänka mig ett liv utan han.

   Reply
  • Jag har haft en liten valp som omkom. Klart att de ger mycket kärlek till en, något som jag aldrig hade trott att en liten valp kunde göra. Du måste vara mycket med valpen, den kan bli ledsen och deprimerad ifall man inte spenderar mycket tid med dem, speciellt när de är små! Det är viktigt att den är hos sin ägare och inte hos några andra för då kan den bli förvirrad och tro att den har flera olika ägare och kan då bli bunden. Det bästa tillfället att skaffa hund är ifall man är pensionär eller arbetslös skulle jag säga.

   Reply
  • Gud vilken sötnos!

   Reply
  • Är det en långhårig chihuahua? :) Påminner lite om min Alice när jag köpte henne i somras. Det är en massa massa jobb, jag var inställd på jobb, men det är mer än det kan jag tycka, men hon har även infört så mycket mer kärlek till våra liv. Jag och min sambo är så glada att vi skaffade henne och all den tid vi lägger ner gör vi för att vi bryr oss om henne!

   lycka till!

   Reply
  • underbar!
   vad är det för ras? :)

   Reply
  • he looks so scared, is such a small cute puppie. I think you should take him and give him a new home, he needs you.
   I can’t wait to have a puppie! :)

   Reply
  • Having a dog is a woderfull thing!!! :) I have a little chiguagua and I adore her!!

   Reply
  • Aaaaw, fin :)

   Reply
  • Du har ju redan en hund så du vet ju vad som gäller! Assöt! jag har själv en liten valp och han är det bästa som har hänt mig!

   Reply
  • Åh, så skjønn!

   Reply
  • Vilken söt sak, hade inte tackat nej till att ha en såndär hemma!

   Reply
  • åååååhh fy va söt!!:)

   Reply
  • Nee men fyy vilken söt:’))

   Reply
  • Fy tusan vad söt! Om det känns rätt, bra och allt det där så slå till!

   Reply
  • oh vilken liten sötis! Vad är det för ras? Skulle verkligen vara tacksam om du svara för min kompis funderar på att skaffa hund och den där var ju bara för fin! :)

   Reply
  • ååååh!! sötaste

   Reply
  • ÅH men hallå hur söt?! Måste få träffa han om du köper den lilla sötnosen!!!!

   Reply
  • gud så fin han är! jag längtar också efter hund. djur är våra bästa och mest äkta vänner. de sviker aldrig <3

   Reply
  • Jätte söt! HUR MYCKET KOSTAR DEN?

   Reply
  • nu är den söt liten valp, men sen växer den och bli stor :)

   Reply
  • Att ha en hund är fantastiskt, så länge du känner att det är värt det. Och akta dina fina kläder och skor så att dom inte blir söndertuggade eller kissade på! För övrigt så är din blogg en av de bästa, och du är så fin.

   Reply
  • ååh, gudars sicken goding! :D

   Reply
  • men vilken sötis! ^^

   Reply
  • Neeej, hvor er den sød!! :-)

   Reply
  • Hej Angelica. Du kommer inte ångra dig! Jag fick hem min gårdis valp för en månad sen nu, och det har varit bästa tiden i mitt liv sen jag fick hem henne. Hon ger så otroligt mycket kärlek i alla lägen, och jag tycker inte att jag har blivit mer bunden än jag var innan. Man kommer in i det livet väldigt fort! Hon ligger här i mitt knä och hälsar kram :) kör på! Det kommer gå! Kram Sara

   Reply
  • Åh vilken liten goding! Vad är det för ras? Hur stor blir den? BÄSTA BLOGGEN HAR DU!!!! Kram <3

   Reply
  • så himla söt! vad är det för hundras? :)

   Reply
  • kan va det sötaste jag sett!

   Reply
  • Jag säger bara skaffa INTE valp om det är så att du känner att du behöver någon som finns där för dig, som kan trösta dig osv… tänker på dina inlägg om hur dåligt du mår just nu. En valp behöver DIG. Mår man dåligt har man inte den kraften och orken som behövs för att ge en valp det den behöver. Visst är en hund världens bästa sällskap och en god vän, men det är efter att relationen byggts upp under en lång tid och det kräver 100% närvaro och engagemang. Du som reser mycket kan inte ha med hunden, en valp behöver vara hemma hela tiden de första månaderna (förutom social- och miljöträning i SMÅ doser. Dvs gå ett kvarter och sitta i parken… inte hänga med på fotograferingar/jobb/event osv. Om du har en familj eller vänner som kan ställa upp när det behövs är jättebra. Men det är först när valpen är en unghund! Hela första tiden ska den bara vara med dig och präglas till dig. Det är A och O. Läs hundböcker och prata med hundkunniga, och tänk absolut inte äh, det kan inte vara såå svårt, det krävs inte så mycket, det löser sig etc etc… Förberedelse är väldigt viktigt. När jag tog hem min valp i juni tog jag ledigt från jobbet 4 månader. Sen har jag jobbat nätter medans min kille jobbat dagar och på så sätt har inte vår hund varit ensam eller med någon annan än oss längre än VI bestämt som TRÄNING på att vara ensam. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min härliga hund (som nu ligger däckad på soffan efter att ha kutat runt i skogen som en besatt, överlycklig galning). Lycka till med ditt beslut, och bestämmer du dig för att ta valp så var beredd på att ta ledigt från jobbet och bara vara hemma. Första veckorna är kritiska för valpens utveckling och då kan du inte stressa med kollektionen etc. En lugn miljö = en lugn hund. Ta kontakt med mig om du har frågor, det kan vara bra att prata med en med lite samma förutsättningar/situation och i samma ålder.

   Reply
  • Honey, it’s spelled ‘puppy’. And ‘lovely’ not lovley. x

   Reply