Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:11 | October 28, 2011

  Can’t find entrance

  Todays/Shirt Style-encounters.com/Knit Cubus/ waxed jeans Zara/Shoes Chapnlle/Jacket Chicy/

  Det var helt sjukt att se dom live! Vi fick dock ingen chans att ta bilder ihop med dem, men PÅ Robert&Ashley ihop iallafall! Jag fick till och med ställa en fråga till dom!Kenzabusen hörde av sig när jag satt på tåget, så vi fixade så att hon med hänkade på!Jag ska visa er massa bilder senare idag, men just nu är jag uppe på Södersjukhuset för att hälsa på min fina vän som dessvärre ligger här just nu.

  It was awesome to see them live! We had no chance to take pictures with them, but on Robert and Ashley together tough!I even got to ask them a question!Kenza texted me when I was on the train aswelll, so she followed us to the conference to! I will show you pictures from it, later on today. But I’m at Söder hospital right now, visiting my friend that is hospitalized here.


  35 kommentarer  35 kommentarer om “Can’t find entrance”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här