Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:44 | October 30, 2011

Greece

TRAVEL


Greece, August 2011

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “Greece”

 1. Sara on

  hej:) tänkte bara fråga hur du gjort med den vita kavajen som du har på profilbilden? det är ju så jävulskt snyggt men det känns inte som klädtejp räcker.. viker sig inte kavajen om du böjer dig framåt? försökt med både kavaj och skjorta men det sitter ju inte liksom på plats.. och det skulle ju kunna bli lätt awkward hehe:
  .
  .
  .
  .
  .Svar: Hejsan! Ja det var ju trixet med det hela, så jag fick helt enkelt typ sitta helt upprätt under kvällen ( fett jobbigt!) För annars vek den sig och då skulle jag ha visat hela härligheterna haha. Så men får försöka att dra åt den så mycket som möjligt och sen sitta upprätt typ. Kram på dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.