Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:33 | October 31, 2011

  Knight’s armor


  Top, Romwe

  Kolla vilken cool topp som jag klickade hem för ett tag sedan! X började asgarva när han såg den, för han tyckte att den såg ut som en riddarrusting , haha! Jag kan hålla med honom litegrann , fast jag tycker att den är supersnygg också!

  Check out the cool top that I ordered a while ago! X began to laugh when he saw it, cause he thought it looked like an Knight’s armor, haha! I agree with him, but I think it’s cool aswell!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Knight’s armor”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ur häftig!

   Reply
  • men va annorlunda men fräck!

   Reply
  • wow great piece!

   Reply
  • galet cool!

   Reply
  • cool!!

   Reply
  • Asball!!

   Reply
  • B A L L !

   Reply
  • It’s bad ass girl ;) no laughing!!

   Reply
  • MEGASNYGG!

   Reply
  • grymt cool! ;)

   Reply
  • It’s really pretty!

   Reply
  • GRYM! har en liknande från Weekday och älskar den!

   Reply
  • DEN VAR KJEMPEFIN !!! Klem

   Reply
  • Jag vet att det här är lite orelevant till just det här blogginlägget så ursäkta. Men jag ska på halloweenfest på fredag och idéen till det jag ska klä ut mig till innebär att jag ska vara barbent. Jag såg att du var barbent, och tänkte bara fråga hur du upplevde kylan? För jag vill inte avlida men jag har bara en idé för den kvällen! Så ja, kram på dig=)
   .
   .
   .
   .
   .
   .svar: Jag upplevde att det var helt OK :) Pga att man mestadels är innomhus under hela kvällen , plus att det endå inte är SÅ kallt ute nu ( snö och minusgrader ) så funkade det finfint :) Annars kan du ju alltid skaffa dig hudfärgade , tunnare strumpbyxor som finns t.ex på Twilfit, då syns det knappt att man har strumpbyxor. KRAM!

   Reply
  • Tror aldrig jag har sett en större kopia av Acne i hela mitt liv

   Reply
  • Sprid ett leende du med! http://insamling.operationsmile.se/campaign/sprid_ett_leende

   Reply
  • Den er rigtig fed! (danish)
   It’s so cool! ;)

   Reply
  • i just looked at pictures of the beginning of your blog. my question is: do you still smoke?
   .
   .
   .
   .
   answer: I wasn’t smoking everyday before( when I was younger), just at party’s . But now I don’t smoke AT ALL, not even at party’s . I think smoking is bad and it’s not healthy! I think I understood it better when I got a little bit older. Hugs!

   Reply
  • haha måste hålla med edvin :) kram

   Reply
  • WOW! jealous! U’ll look fabulous in it!

   xoxo.
   fillthecity.blogspot.com

   Reply
  • SKIT BALL!
   Vissa en på, snyggare då!

   Reply
  • ball! men den ser inte så skön ut :P

   Reply
  • Hej angelica!
   Kan du inte skriva och berätta om vad du ”jobbar” med? Bra blogg förövrigt och inspirerande! Kram!!

   Reply
  • MEN HERRE, VAR HAR DU HITTAT DIN LAMPA?! Det var den som fångade mitt intresse, herregud vilken skönhet!

   Reply
  • Jäklar vilken snygg!!

   Reply
  • Du kommer vara grym i den!!

   Reply
  • hej acne-kopia! men originalet är ganska dyrt så jag förstår dig. du och den är dock skitsnygg!

   Reply
  • Häftig! Får lite GaGa vibbar av den. Ska bli kul att se hur du matchar den.

   Reply
  • Hej! Jag tänkte dra en beställning från romwe och bara undrar hur säkert det är? Frakt? Tar det långtid innan man får varorna? Helt enkelt bara om det är en pålitlig sida.
   Kika gärna in på vår hemsidan. Du är en liten inspirationskälla till både mig och Amy som driver dominans. Tack!

   Reply