Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:33 | October 31, 2011

Knight’s armor

IN MY CLOSET


Top, Romwe

Kolla vilken cool topp som jag klickade hem för ett tag sedan! X började asgarva när han såg den, för han tyckte att den såg ut som en riddarrusting , haha! Jag kan hålla med honom litegrann , fast jag tycker att den är supersnygg också!

Check out the cool top that I ordered a while ago! X began to laugh when he saw it, cause he thought it looked like an Knight’s armor, haha! I agree with him, but I think it’s cool aswell!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Knight’s armor”

 1. Hanna on

  Jag vet att det här är lite orelevant till just det här blogginlägget så ursäkta. Men jag ska på halloweenfest på fredag och idéen till det jag ska klä ut mig till innebär att jag ska vara barbent. Jag såg att du var barbent, och tänkte bara fråga hur du upplevde kylan? För jag vill inte avlida men jag har bara en idé för den kvällen! Så ja, kram på dig=)
  .
  .
  .
  .
  .
  .svar: Jag upplevde att det var helt OK :) Pga att man mestadels är innomhus under hela kvällen , plus att det endå inte är SÅ kallt ute nu ( snö och minusgrader ) så funkade det finfint :) Annars kan du ju alltid skaffa dig hudfärgade , tunnare strumpbyxor som finns t.ex på Twilfit, då syns det knappt att man har strumpbyxor. KRAM!

  Reply
 2. kelly on

  i just looked at pictures of the beginning of your blog. my question is: do you still smoke?
  .
  .
  .
  .
  answer: I wasn’t smoking everyday before( when I was younger), just at party’s . But now I don’t smoke AT ALL, not even at party’s . I think smoking is bad and it’s not healthy! I think I understood it better when I got a little bit older. Hugs!

  Reply
 3. Elin/Dominans on

  Hej! Jag tänkte dra en beställning från romwe och bara undrar hur säkert det är? Frakt? Tar det långtid innan man får varorna? Helt enkelt bara om det är en pålitlig sida.
  Kika gärna in på vår hemsidan. Du är en liten inspirationskälla till både mig och Amy som driver dominans. Tack!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.