Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:21 | October 31, 2011

to be gone

LOOK OF THE DAY


Todays/Knit Zara/Jeans oldies/Bag Romwe/Belt Beyond retro/Shoes Zara/

Kolla pjucksen! Jag köpte dom på Zara igår innan E och jag åkte hem till Linköping. Jag har vid flertal tillfällen pillat på dom, men tyckt att de vart för dyra.
Men nu kunde jag inte låta bli! Senare idag ska jag svira om till skogskläder, för Åsa och jag ska plocka svamp. MYSIGT!

Check out the shoes! I bought them at Zara yesterday before E and I went home to Linköping. I have on several occasions fiddle with them, but thought that they were too expensive.
But now I could not resist! Later today I will change into forest outfit, Åsa and I’m going to pick mushrooms. COSY!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

37 Responses to “to be gone”

 1. mirjamN on

  jag klippte förra veckan av mig mitt långa svall och har nu ungefär så kort hår som du, hur gör du för att det ska hålla i en sån frill som du har på bilden hela dagen? mitt dör ju bara. och ramlar ihop och framför ögon och jag vet inte allt.

  Reply
 2. Anne on

  Love your hair! So got a question for you; what is your natural hair color? and how often do you color your hair?

  Hugs
  .
  .
  .
  .
  .
  Answer: Thank you so much :) I’m blonde, but not this silver/white as I am now. But I’m still very blonde .I put highlights in my hair maybe ones every third month, and I use silvershampoo to keep the silver/white color in the hair everytime I was it. HUGS!

  Reply
 3. susanna on

  först och främst måste jag bara säga att du är otroligt snygg bruden, som vanligt! sen undrar jag bara var du har din väska ifrån, och om du vill/orkar kanske skicka en länk ? kram på dig!
  .
  .
  .
  .
  .SVAR: Tack så jättemycket finis :) Jag ska se om jag kan hitta den på sidan och isånnafall länka till den och göra ett inlägg om väskan! Kram!

  Reply
 4. linnea on

  heeeeeej! först och främst vill jag tacka för en riktigt bra och inspirerande blogg. TACK TACK TACK!! nu över till min fråååga. skulle du inte kunna göra en hårvideo om hur du gör med ditt hår från att du gått ut ur duschen tills du går utanför dörren typ? haha, alltid så jäääävla snyggt! har ungefär lika långt hår som du, men jag får ALDRIG så snygg volym som du har i det. Din lugg är liksom perfekt, står lite upp liksom. min ligger bara helt platt, haha snacka om misslyckat!

  kraaam

  Reply
 5. My on

  Det här är verkligen helt magiskt vackert. Tycker mycket om symbiosen mellan skärpet och tröjan, och att bära ett par silverbyxor till detta. Det är få förunnat att lyckas med. Fint!

  Reply
 6. Clara on

  underbart, passar så fint in vid miljön också! du har verkligen blivit ispirerande för många tjejer, halva stan klippte axellångt precis efter du gjorde det haha!!

  Reply
 7. mika on

  hej ! tänkte höra med dig om du har lust att länka mig din trja som du har på bilden från zara ? jag har varit inne o kollat flera gånger om men jag hittar inte tröjan.. älskar den verkligen !! :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.