Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:15 | November 16, 2011

  Miami Vice


  Todays/Pants Monki/Knit Gina/Jacket Gina/Bag Romwe/Shoes Second hand/

  Ligger nerbäddad i soffan just nu och känner mig rejält hängig! Jag har haft det mysigt med Mamma idag, men fick åka hem eftersom jag började känna mig dålig. Så nu ligger jag här, kollar  på Bolibompa och försöker få i mig lite soppa.

  I’m lying on the  couch and I don’t feel well! I spent the day with my Mom but I had to go home cause I felt abit sick. So here I am, on the couch, watching bolibompa(Childrens channel) and trying to eat some soup.


  41 kommentarer  41 kommentarer om “Miami Vice”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här