Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:42 | November 18, 2011

  London

  Q/A

  Jag och X har suttit och kollat på resor till London under December och har hittat en del billiga och bra resor. Men sen kommer det till hotell..och där så skulle jag behöva just ERAN hjälp!
  Har ni några tips på billiga, fast bra hotell i London? HELP!

  X and I are thinking about going to London in december and we found some cheap and good flights. But not  good hotels.. and I think I need your help on that!
  So, can you give me some tips on good and cheap hotels in London? HELP!


  129 kommentarer  129 kommentarer om “London”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • London är underbart!

   Reply
  • Pröva Travelodge!

   Reply
  • https://www.stathanshotel.com/
   Inte i världsklass men det är fräst och bra priser, kanske inte riktigt vad ni letade efter men ni kan ju kolla om det är något att ha? Vem vet? Älskar din blogg! Kram!

   Reply
  • Snälla snälla Angelica. Jag ska också dit, var har du hittat billiga resor?? Puss!

   Reply
  • Jag har ett bra tips!!

   det här hotellet ligger ca 10 min från Hyde park, och det ligger på en gata med massor med likadana hotell. Det är ett väldigt litet hotell och rummen är jättesmå, men jag och min pojkvän var bara ute efter att få någonstans att sova, på nätterna så detta passade oss jättebra! Det är fräsch och rent och personalen är snäll. Men, om du är en fruksotmänniska som mig så rekomenderar jag att ni äter frukost ute och inte på hotellet.

   Men! det vi gillade var att det var 10 min från typ shoppingen, och sen om man gick bakom alla hotell så fanns det en gata med massor med olika matställen, allt från fik, till kfc, mc Donalds… 2 min ifrån!! Ett väldigt bra läge alltså!

   här är en länk från hotels.com (det heter The Gresham hotel HSD)

   http://sv.hotels.com/hotel/details.html?pa=4&pn=1&ps=4&tab=description&destinationId=549499&hotelId=237040&arrivalDate=20-11-2011&departureDate=21-11-2011&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&rooms%5B1%5D.numberOfAdults=2&roomno=2&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description

   /Alice

   Reply
  • Tjenare! Jag var i London i somras och bodde på ett fräscht/bra/billigt hotell. Det låg några minuter från Hyde Park och några minuter från tunnelbanestationen Paddington. Hotellet ligger även i området Paddington. Det är omringat av ställen där du kan käka. Gångavstånd till det mesta. Jag åker tillbaka till London nästa sommar och kommer definitivt bo där! Det ingår en vanlig engelsk frukost(vitt rostat bröd, mjölk och flingor, ägg tillagat hur du vill, bacon, korv, te/kaffe/juice.
   Hotellet heter Belvedere Hotel London :)

   Mvh Matilda

   Reply
  • Abey court hotel (Hyde Park) på booking.se . Senast jag var i London så var vi där , super fint ställe , nära till allt och trevlig personal . Var också biliigt och frukost ingick :)

   Ha de bra ! :)

   Reply
  • jag vet ett hotell som ligger precis vid london eye och jag tror att det finns på flera ställen i london :) dom har hotell över hela landet, jag bodde där när jag åkte runt i england två-tre gånger och frukostbuffé ingår. Rummen är enkla och fräsha! Jag tror att det hette premier inn! :D
   kram kram!

   Reply
  • Jag tycker Corner House Hotel är billigt & bra. Dock ligger det ca 10,15 min ifrån Oxford St, närmare bestämt i Kentish Town(fast det tycker jag är super mysigt för då får man verkligen se hela staden om man tar bussen och det vill man ju, så vacker som den är!), väldigt nära Camden Market. Rummen är fräscha & ljusa, sköna sängar, bra TV, bra personal, frukosten skulle kunna vara bättre men den duger verkligen!

   Reply
  • Hej Angelica! Jag var i London förra sommaren och då bodde jag och min kompis på det här hotellet, http://sv.hotels.com/ho231848/lancaster-gate-hotel-london-storbritannien/?gclid=CIbfkcLXg6wCFULwzAod0T03Lg#description. Det ligger bara 3-4 hållplatser från Oxfordstreet precis vid Hyde Park. Rummet var jätte fräsht och badrummet var över förväntan, jättefint! Man kan välja att lägga till frukost men vi käkade frukost på fik istället, mycket mysigare! Jag rekomenderar detta strakt och har själv tänkte åka igen i januari och ska bo på samma hotell då! Hoppas du hittar något bra :)

   Reply
  • Leisure inn vid hyrde park!

   Reply
  • There’s a hotel named Club Quarters in the city center Angelica. I think you’d like there. It’s a nice hotel. :)

   Reply
  • Lata jävel. Leta själv på nätet

   Reply
  • Holiday inn

   Reply
  • London backpackers!

   Reply
  • Love U

   http://www.seconds.se

   Reply
  • Åhh skulle också vilja fara till London. Peter jöback ska ju göra huvudrollen i pantomen på operan där. skulle vara så himla kul att se :D

   Reply
  • Jag va på detta hotell nu i höstas. Är såå nöjd! 4-stjärnigt med bra läge i Kensington, nära Hyde Park.Rätt billigt också.

   http://sv.hotels.com/hotel/details.html?tab=description&destinationId=549499&destination=London%2C+Storbritannien&hotelId=150368&arrivalDate=29-09-2011&departureDate=03-10-2011&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description

   Reply
  • Any travel lodge is pretty cheap, you will love london, make sure you go to shoreditch/brick lane! you would love it!
   Love your blog,
   Alice- From england

   Reply
  • Varit i London 3 ggr de senaste 2 åren och kan varmt rekommendera “Brick Lane”!

   nära hyde park, kensington park – ett fint promenadstråk till/över parkerna och oxford street och även notting hill!

   nära till central line!

   Har bott på både lägenhetshotell + “vanligt” hotell. men deras frukost är grymt äcklig så föredrog jag lägenhetshotellet bättre sdå vi gjorde egen frulle.

   Reply
  • Hotell Hilton i Docklands är grymt bra. Ligger en bit utanför dock men hotellet står för skjuts till tunnelbanan, tar kanske 15 min till stan men det är riktigt fint läge precis vid Themsen. Var där i våras :) kram

   Reply
  • Åh jag var i London i Oktober med en vän och vi bodde på världens finaste hotell. 4 stjärnigt men bra pris! PRECIS vid Oxford Street, bara runt hörnan finns hela shoppinggatan :) Rekommenderar starkt!

   http://www.booking.com/hotel/gb/cumberlandhotellondon.sv.html?aid=311094;label=hotel-225319-gb-EWP09IAynXjFU81HeG6dxwS6139396697;ws=&gclid=CL_umsTiwKwCFUpZmAodSjHapw

   Reply
  • Premier Inn (det som ligger i County Hall, det finns flera stycken i London eftersom det är en etablerad kedja)! Ligger supercentralt (typ precis bredvid London Eye), har otroligt mysiga/fräscha rum, en helt fantastisk super-engelsk frukost och är bara allmänt jättebra.

   Reply
  • Try with: http://www.smartbackpackers.com/

   Good luck!

   Reply
  • premier inn in victoria is good! good value for money and very close to public transport. was there a couple of weeks ago :)

   Reply
  • Vad underbart! Jag var i London i Maj 2010 , det var så jäkla vackert. Dock kommer jag inte ihåg vart vi bodde , men Hyde Park är ett riktigt bra ställe!

   Reply
  • åker till London i stort sett varje år med familjen, vi bor nästan alltid på seven dials! ett litet jättegulligt familjedrivet hotell nära covent garden. Det är gaaaaalet billigt också, mysigt och centralt! (himla fint irl, bilderna på hemsidan suger.)

   http://www.sevendialshotellondon.com/

   Reply
  • pamebrigh palace hotel!!!!

   Reply
  • hej angelica det finns en del billiga hotell i kingscross och även i området som heter victoria men fösök och unvika kedjehotellen,,,typ hilton eller holliday inn…de kan vara rätt dyra …hoppas du har en helt underbar resa!!

   Reply
  • Hej :) tyvärr har jag inte nåt tips till dig utan ville bara fråga vart du köpt din svarta tisha. Känns som att jag letar ihjäl mig efter en normal. Anyway:P tacksam för svar
   kram

   Reply
  • INTE Goodwood hotell, haha. Jag är inte kräsen, men det är det ofräschaste jag bott på :P

   Reply
  • Commodore Hotell, 5 min gange fra Lancaster Gate, og tre stopp med undergrunnen inn til Oxford Circus, midt i shoppemekka. Det var også fullt mulig å gå der på 15-20 min. Veldig rolig strøk og store fine rom.

   Reply
  • Kul med London :)

   Reply
  • Try UMI hotel in Bayswater. I can really recommend this hotel. The staff is so nice and the hotel is cheap and really good!

   http://www.booking.com/hotel/gb/westminster.da.html?aid=313140;label=hotel-221323-gb-dFUxHnGKAVREQBrLBtetYwS4332986312;ws=&gclid=CMDfjPTvwKwCFcaEDgod3jdpqA

   Reply
  • K West Hotel & Spa.
   Ligger i Notting Hill, 2 min att gå från Shepherd`s Bush underground.

   Reply
  • Jag bodde på det här hotellet (http://www.hotels.com/hotel/details.html?pa=5&pn=1&ps=5&tab=description&destinationId=549499&hotelId=189129&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description) när jag var i London i våras och det är billigt men fräscht och nyrenoverat. Jag trivdes jättebra de dagar jag var där med min pojkvän och det ligger i ett mysigt område ca 5min från Hyde Park!

   Reply
  • the Columbia hotel is really nice it is near to Hyde Park not too expensive and really cute& has good breakfast:)

   Reply
  • hi, there’s one really cheap and good named shakespeare near paddington station! check out that one! and have fun, I wish I could go there too!

   Reply
  • Sas kan man söka flyg+hotell
   expedia.com kanske?
   booking.com
   ryanair
   seat24.se

   Reply
  • hotell cleveland var bra :) ligger vid basewater/queensway typ

   Reply
  • The cumberland hotel ligger på marbelarch (början av oxfordstreet) och ca 50m från primark! Perfekt hotell för shopping då det praktiskt taget ligger på shopping gatan, lycka till!

   Reply
  • easyHotel är ett billigt och bra hotell. väldigt enkelt med små rum, men man ska ju ändå bara sova där så det borde inte vara en big deal. (:

   Reply
  • The Cumberland! On Oxfordstreet and next to a metrostation.

   Reply
  • Jag va i London i somras, det var underbart! Vi bodde på Royal National Hotel. Ligger lagom centralt, väldigt nära Russel Square, kort till närmsta tunnelbanestation, nära Brittish Museum, rummen var ovanligt stora för att vara engelska hotell. Det ligger en grekisk, en indisk och en kinesisk restaurang precis utanför, och självklart finns det mysiga pubar i närheten. Tror det kostade 5000 för ett dubbelrum i en vecka :) Jag kan verkligen rekommendera det!

   Reply
  • Jag var i London för lite mer än en månad sedan och bodde på två olika hotell, men jag har ett att rekommendera. The Gresham Hotel HSD, (har för mig att gatan hette Bloomsbury street, en gata med väldigt många och små hotell!) jag såg att det var någon här ovanför som också hade bott på detta hotell och jag håller med henne. Det var verkligen nära till allt och personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma, små rum men om man är ute efter att bara spendera natten där är det helt klart värt priset. Vi åt aldrig frukost på hotellet, utan gick bara runt ett gathörn och åt varje frukost på Garfunkel’s, vilka för övrigt har fantastiska pannkakor med sirap :) Hoppas att ni hittar något som faller er i smaken!

   Reply
  • Bo INTE på något av dom två Apollo hotell som finns där, inte apollo som i resebolaget, utan dom heter apollo. Där hamnade vi en gång, inte okej!
   Ska till london i maj, har bokat Lancaster Gate Hotel som ska vara väldigt bra och man ska få “mkt för pegarna” enl. dom som varit där tidigare.

   London är verkligen underbart! Missa inte Harrods julskyltning! =)

   Reply
  • SUPER ERBJUDANDE!!

   FRÅN LÖRDAG DEN 19 NOVEMBER ÄR DET EN REJÄL PRISSÄKNING PÅ ÄKTA ZIPPY BOOTS (FÅRSKINNSSTÖVLAR).
   STÖVLARNA FINNS I TRE OLIKA SUPERFRÄSHA FÄRGER OCH DU HITTAR DEM PÅ http://WWW.REDFOOTSHOES.SE

   ERBJUDANDET GÄLLER TILL KLOCKAN 08:00 MÅNAGEN DEN 21 NOVEMBER, SÅ DET GÄLLER ATT VARA UTE I GOD TID!

   Reply
  • ”the arron house hotel” is super good! the rooms are sizeable enough and the brakfast is yummyyummyyummy! and it’s only a 5-10minute walk from oxfordstreet.

   Reply
  • åh, älskar lodon! har tyvärr inga hotelltips :/

   Reply
  • HEJ!

   Lime Tree Hotel!
   Ligger i Victoria området!
   hotellet ligger inte långt från Victoria station, och därifrån kan man ta sig till fots & med buss/metro jätte enkelt till CITY!

   Reply
  • Love your blog, One of my best friends recommended it! /Love

   Reply
  • http://www.arosfalondon.com
   Veldig fint sted med utrolig hyggelige folk :) Hotellet ligger i Gower Street og det er ikke langt fra både buss og undergrunnen. Det ligger veldig nerme sentrum (Oxford Street). Ps.. Hotellet har også vunnet flere priser både i 2010 og 2011. Håper du får deg en super fin tur i LONDON!

   Reply
  • Var i London i februari i år. Jag och min familj bodde på ett jättebra hotell precis vid tunnelbanestationen Russell Square, ett par hållplatser från Oxford Street. Hotellet var billigt och frukosten funkade alldeles utmärkt! Hotellet heter Tavistock och finns att boka på Sembo I think.
   Du kommer ÄLSKA London!

   Reply
  • Jag rekommenderar Grand Placa serviced apartments i Bayswater! Jättefrächt hotell som är nära till allt och dessutom afordable!

   Reply
  • Premier in vid waterloo. Ligger precis vid london euro. Lågpris men riktig lyxigt. Kolla upp det!

   Reply
  • London Bridge Hotel !

   lite utanför, men helt fantastiskt! Fint, fräscht hotell med mysigt kvarter

   Reply
  • Ta nära bayswater. Där ligger den största mängden av Londons hotell och det är riktigt mysigt.
   Dock så har London riktiga problem med vägglöss så kolla sängen direkt ni kommer dit och ha väskan mitt på golvet och inte längs med väggen eller i garderoben.
   Var där för två veckor sedan och jag och min kompis har börjat fått röda prickar på armarna som tydligen nu är bett efter vägglöss.

   Reply
  • Var i London förra veckan och bodde på Royal eagel ligger precis vid paddington och tar ca 10-12 minuter att gå till Oxford street, nyrenoverade rum och super fräsht!

   Reply
  • Bodde på Leisure Inn förra helgen. 800:-/pers för 2 nätter. Helt okej standard. Läget och priset perfekt. Tunnelbanestation queensway. 10 minuter gångväg till nottinghill och ca 15min till Oxfordstreet. 3 min till hyde park. Mitt tips :)

   Reply
  • vi bodde på ett sas radisson hotell som låg SKIT NÄRA själva centrum! men det kändes ändå som det låg utanför, skumt.. men mysigt och fint hotell! rekar det verkligen :) här är länken till deras sida: http://www.radissonedwardian.com/london-hotel-gb-wc2h-9hd/gbmountb

   fast vi bokade flyg+hotell samtidigt på expidia.com
   LYCKA TILL! :)

   Reply
  • Hey Angelica! I know that if you search at hotels.com you’ll find some good and cheap hotells. The area around bayswater and Queensway usually have some cheap once and it is a nice place to stay – not far from London at all with the tube. Other than that Paddington is a very good area!
   I would love to meet you when you are in London! Just to say hi :-) Let me know when you are going!
   I found some links for you. They are all good hotels. The prices are in Norwegian, but I am sure its the same in swedish kroners or Euro.

   http://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=3&pn=1&ps=3&tab=description&destinationId=549499&hotelId=172252&arrivalDate=16-12-2011&departureDate=19-12-2011&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description

   http://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=20&pn=1&ps=20&tab=description&destinationId=549499&hotelId=248450&arrivalDate=16-12-2011&departureDate=19-12-2011&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description

   http://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=14&pn=1&ps=14&tab=description&destinationId=549499&hotelId=126621&arrivalDate=16-12-2011&departureDate=19-12-2011&rooms%5B0%5D.numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#description

   Reply
  • Det finns ett hotell inte allt så långt ifrån själva centrumet och Tower Bridge, minium 3-5 min.

   Det heter Premier Inn och är ett 3 stjärnigt hotell med ganska hög klass faktiskt och väldigt fräscht och stora luftiga rum. Rekommenderas om du vill ha något billigt med kvalité!

   Reply
  • Jag och min kompis åker till London mellan den 15 och 19 december och vi har bokat ett hotell som heter Welcome Inn, ligger mitt i city nära bl a Oxford Street och var till ett billigt pris inkl frukost. Rummen är väldigt fina och fräscha men dock små, men de gör ju inte så mycket tycker vi iallafall :)

   Reply
  • awww man i’d love to go there, too! so envious. sadly, i do not know any great hotels over there :/

   Reply
  • Jag och min pojkvän var i London i våras (när det kungliga bröllopet var, haha, vi hade INGEN aning om att vi bokade samma datum, vilket blev en trevlig överraskning…) och bodde på ett kanonbra hotell vid hyde park som hette Lancester någonting (finns tydligen flera) men detta låg precis vid hydepark och var nära till både Oxford Street och Notting Hill.
   Hotell rummen var verkligen över förväntan till det låga priset och jätte trevlig och hjälpsam personal! 2000 kr för två nätter och två personer, plus att eftersom det var bröllop var det dyrare!

   Reply
  • Jeg og venninnen min bodde på Royal National når vi var i London:- ) Det har gangavstand til Oxford street, og er et helt greit hotell. Grei standard på rommene (veldig renslige rom) og veldig billig hotell. Anbefales!

   Reply
  • snygg bild!

   Reply
  • St. Giles hotel, ligger i enden av Oxford street. (Ved Topshop og Nike store) Helt grei pris, VELDIG sentralt!! http://www.stgiles.com/

   Reply
  • St: Giles hotel, ligger bara gångavstånd från Soho och Covent Garden. Fräscht hotell, finns spa och pool. ca 550/natt/pers.
   Norfolk Plaza. Ligger nära Oxford street. bra hotell, dock lite lyhört. Kontinental frukost, som hotellfrukost i Sverige, mycket gott. 500/natt/pers.
   Kram! :)

   Reply
  • Jag var i London i början av november. Bodde ca. 20 m från Oxford st. Tror dock inte att hotellet var särskilt billigt, men det var verkligen ett bra hotell och värt pengarna man lade på det. Hotellfrukosten var det som var dyrt, i och med att det inte ingick i priset. (Tror det kostade 15 £ per person, men sedan fick man som gäst ett erbjudande med 11 £ per person).
   Bodde på Radisson, tror jag det heter. Det ligger bakom Disney-affären, och man har väldigt nära till Bond st. station, samt 5 minuters walk till Oxford circus station.

   Tror att det finns många bra, billigare alternativ. Tror det skulle vara lättast att hitta ett hotell någonstans på en bakgata till området dit du vill åka. :)

   Reply
  • Hyde Park Suite Apartments – billig og ligger sentralt. Er leiligheter, så må kjøpe frokost o.l. selv. Er egentlig ikke noe problem siden det er flere matbutikker (Tesco ++) i området. Har bodd der flere ganger og er veldig fornøyd.

   Marlin Apartments – litt dyrere, men ligger sentralt. Har kun vært her en gang, men var strålende fornøyd. Bodde i en stor leilighet, med helt sinnsyk utsikt over hele London! Veldig rolig område, men er ikke noe problem å få seg inn i byen hvor alt skjer.

   Ellers anbefaler jeg Notting Hill! Er utrolig koselig der, og må være min favorittdel av London. Kan gå i timevis og bare titte.

   Reply
  • Hej! Har väl inte direkt koll på några bra hotell men bor däremot i London så vet ju lite annat. Vet inte om du varit där förr? Isf vet du väl redan vart man ska och inte osvosv. Annars kan jag ju ge dig några tips:) Det ska vara lite julaktiviteter och marknad nu i Hyde Park till jul så det är nog värt ett besök, annars är absolut bästa parken S:t James’s Park för att bara strosa runt (går från Trafalgar Square mot Buckingham Palace, bästa hållet) Camden Market är alltid mysigt, och man kan hitta mycket kul där, turistgrejer, mat, smycken och jag köpte en perfa skinnjacka där (försök gärna pruta!) Brick Lane är bra för second Hand-shopping, men åk bara dit på söndagar annars är det inget kul… Festa i London, det är grymt!! Skaffa promoter så blir det gratis och VIP dessutom;) Häng lite i South Kensington/Knightsbridge för det är fett mysigt. Shoppa gärna på Oxford Street (glöm dock inte regent street – tvärgatan!), men inte en lördag – sjukt packat med folk då! Pallar du inte trängseln finns ju alltid Westfields (europas största gallerior, 2 finns det) Portobello Road Market är nice i Notting Hill, väldigt lång dock, ena biten antikviteter och andra second hand-kläder och sånt. Gå till Harrods om du inte vart där förr, men rekommenderar Liberty annars, mycket mysigare. Se en musikal!! West End-musikalerna håller lite annan standard än svenska…(och köp half price-tickets isf!!) Häng lite allmänt i Soho, och missa varken carnaby street eller Covent Garden. China town är däremot inget att se direkt, väldigt litet. Kolla Tesos snacksutbud hehe…Undviken tuben i rusningstider, köp smink på superdrug, kolla skoavdelningen på New Look, annars är ju Zara, Hm och Topshop de 3 viktigaste att besöka typ. Strunta i de stora varuhusen som John Lewis, Selfridge & co, etc. de är inte spc roliga. Hm, var det något mer..? Äsch, all for now:)

   Reply
  • Try Lexham Gardens in Kensington!
   I went there in april/may this year and payed a little more than 150 euros für 4 nights! xxx

   Reply
  • Kolla in easyHotels. Jag och sambon bodde på ett sånt hotell (det finns flera i London) i somras. Små rum men fräscha och låg väldigt centralt. Ingen frukost ingår men det finns ju massor av fik och små matvaruaffärer så det är inga problem. Det blir även billigare ju tidigare man bokar.

   Reply
  • Hej! ceasar hotel! vid hydepark! jätttte fint och ganska billig!

   Reply
  • När jag var i london bodde jag på the cumberland, så fint och bra hotell. Ligger 30 sekunder att gå från oxfordstreet. Vi bokade hotellet med ving. Helt okej pris :)

   Reply
  • hilton docklands

   Reply
  • St Giles Hotel på Bedford avenue är riktigt mysigt, trevligt, billigt och har ett grymt läge. Ligger endast 150-250m från Oxford Street och alla underbara butiker :)

   Reply
  • Lancaster gate hotel är jättebra och rätt billigt också :)

   Reply
  • leisure inn hotel är helt okej, fräscht & bra läge!

   Reply
  • Hoxton hotel :) They sometimes give away rooms for veeeeeery low prices and it’s really cool :)

   Reply
  • Notting Hill Gate Hotel. Mycket nära till Kensington Park och typ 2 min från Notting Hill Gate.

   Reply
  • im thinking about going to london in january or something. when you find something nice, could you post that, beacuase of the hotel? <3 <3

   Reply
  • blakemore hyde park hotel!!

   Reply
  • Bodde på Leisure Inn Hotel. 20 minuter till oxford st (precis den änden där Primark ligger) och ganska bra läge. Inte världsklas direkt men helt okej frukost och okej läge. Var dock inte på hotellet så mycket för shoppade hela dagarna men det var chill :)

   Reply
  • Hotel 43! Ligger i Bayswater, London. Ca 4 min med buss till oxford street! BRA hotell.

   Reply
  • Shaftesburry hotel, väldigt bra och fint! :) nära city också

   Reply
  • Va i London under höstlovet och jag och min mamma bodde på ett hotell som hette “Kensington Hotel”. Det var små rum och hade kanske inte den bästa frukosten jag ätit men rummen var fräscha och sängen väldigt skön! Du kan hur lätt som helst pendla in till centrum vilket tar högst 5 min och det finns en massa mataffärer/resturanger i närheten av hotellet (t.ex. kfc,mc’donalds och vanliga brittiska resturanger) så det är nåt jag rekommenderar!

   Reply
  • hur gjorde du den där flaggan på bilden? awesome blogg bwt! <3

   Reply
  • Jag och min pojkvän var där förra året och bodde då på St George hotel på Gloucester Place. Hyffsat billigt tyckte jag, betalade dock flyg+hotell vilket blev 9000 ungefär. Nära och bra till Oxford street, Hyde park och tunnelbanor. Helt klart värt priset!

   Reply
  • st giles hotel and leisure club, SJUKT nära oxfordstreet! Trodde det skulle ta lång tid att ta sig dit men vi gick på (helt seriöst) 2min. Längst ner på oxford så man missar inte en endaste butik, och blir man trött i benen kan man bara gå tillbaka och lämna alla kassar :D perfekt!

   Reply
  • Hej! :) Jag var i London två ggr under förra året och bodde då på samma hotell båda gångerna och är jättenöjd! Hotellet ligger bara 50 m från Oxford Street, helt ok rum och en to-go frukost på morgonen. Hotellet heter St Giles hotel & Leisure Club. 1000 kr natten. perfekt! Här hittar du lite bilder och så: http://www.booking.com/hotel/gb/stgileshotel.html?sid=d4da47b55745e7c04d3d2127c8b3f478&aid=320948

   Mycket bra billigt hotell :) och som sagt, mitt i händelsernas centrum:)

   Reply
  • Kom hem från London förra veckan! Bodde på The Goover hotel som ligger med 10 min gångavstånd till Oxford street. Fräscha stora rum,fräsch toalett (viktigt) mysigt hotell, trevlig personal. Frukosten blir man inte besviken på (kunde beställa in vad man ville ha och det ingick)! 300 kronor/natt. Så sjukt värt! Desto mer pengar till shopping :D

   Reply
  • Corus Hotel Hyde Park, gångavstånd till Hyde Park & Oxford Street, stora fräscha rum, t-banestation precis bredvid i princip och bussarna går utanför. Grymt bra hotell att bo på om man ska shoppa!

   Reply
  • Any Premier Inn will be pretty cheap and they also have quite good offers/deals on e.g. from £49 a night. They’re nothing special but you’ll be comfortable. So it depends what sort of hotel you’re looking for (I’ve stayed there before). http://www.premierinn.com/en/home.action?CMP=KNC_Ga

   Avoid travelodge though, they are terrible!

   Reply
  • best western the cromewell! bäst

   Reply
  • I have properly lived in London for 2 years so unfortunately im no good with hotels, but i have all the other tips you may need!
   for food: Chada Chada (thai food!) Hare & tortoise!!! (chinese, it’s a proper restaurant though) So good! Really cheap too!
   Ping pong and wagamama are really good as well!
   For cool trendy places/bars Covent Garden is the way to go! Try “Dirty Martini” or “Detroit” !
   For clubs, i recommend Amika, Mahiki, Kanaloa, Luxx (all the celebs go there). Theres also Whiskey Mist, Funky Buddha, China White and Circque de soir, but theyre all really hard to get into. there’s also 24, Walkabout, penthouse, Koko, and Proud that are quite okay.
   and of course you have Ministry of Sound! And Fabric is amazing too, biggest club in the world i’ve heard! All of these places are very central :)
   For shopping it’s of course Oxford Street! But it can get horribly busy, so just off Covent Garden there’s a lot of shops too! the street is called “Long Acre”. you can find most of the Oxford Street shops there! i also recommened you go to “Westfield Mall”, tube stop “Shepard’s Bush” on the central line (the red one down the middle, it stops for ex. on Oxford Circus). It’s a huge mall and it’s especially cosy before Christmas time!! i hope i helped just a little! If there’s anything else, just ask! :)) Puss!
   /Kasia

   Reply
  • Ett hotell som jag bodde på (i London såklart) för ungefär en vecka sen hette ‘Huttons’ det var billigt! Ligger nära Victoria station. Lycka till! Puss

   Reply
  • hejsan!
   kom hem från London för någon vecka sen och vi bodde på ett bra hotell, Princess Square hotel (stavning?) rummen var helt okej och frukosten okej, inge märkvärdigt men man sov förvånandsvärt bra! :) vi gick in till london någon dag, 1,5 km ungefär, och de va inga problem med tunnelbana! btw, superblogg, alltid den första jag kollar in på!

   Reply
  • Holiday Inn, helt klart bästa hotellet någonsin. Extremt härliga rum, RIKTIGT god frukost, rent fräscht, bra service, 10 min med underground till picadilly circus, Rekommenderar starkt!:)
   Jättefin blogg har du!!

   Reply
  • Säger som en annan sa, LIME TREE HOTEL! super mysigt bed&breakfast cirka två min från Victoria station. Superfina rum, jättetrevlig personal och god frukost i det fina området Belgravia. Har bott där sex gånger, ni skulle inte blir besvikna!:)

   Reply
  • The Blakemore som ligger i närheten av Hyde Park! Fina rum, god frukost och trevlig personal :)

   Reply
  • När jag var i London så bodde vi på Rose court Hotel. Det låg ca 3 minuter från oxford street och väldigt bra pris. Helt okej hotellrum, men man ska ju inte göra något annat än att sova där så det dög. Frukosten var inte speciellt bra, men det fanns en resturang precis bredvid som serverade frukost. Jag var där på shoppingresa så det var väldigt bra att man kunde springa och ställa kassarna och sen gå vidare igen!

   Reply
  • Annbefaler Hilton Hotel ved Edged Road (elle rhva gaten het fornoe)! Det er “bare” 4 stjerner, men har en enorm frokostbuffé, fine, ganske store rom og en flott atmosfærde! Det er en 5 min gårtur til Oxford Street, og ligger sentralt i forhold til Marcs&Spencer, Starbuks og andre nyttige butikker. Jeg var på dette hotellet da jeg var i London i sommer, og skal helt klart tilbake!! Det er jo ikke til å legge under en stol av mange av hotellene i London er litt….gamle.. Men dette er klassy, pent og billig! Nå kan man bruke alle pengene på shopping i stede :D Hurrraaaa!!

   Reply
  • Hotel Byron, just a 5 minute walk from oxfordstreet. It’s cheap but still a good quality accomodation. I booked this hotel for the 2th time and going to London on january the 20th. Have fun!

   Reply
  • * Marriott
   * Park Plaza County Hall
   På dom hotellen har jag varit på och dom är super! :)
   Dock lite dyra..men det beror på.

   Reply
  • Custom House Hotel i docklands är billigt men ändå otroligt fräscht, bra service och jättegod frukost. Blev riktigt nöjd med det då jag tidigare har betalat mer för hotell i london men fått ett rätt slitet ställe med halvdan eller inte alls särskilt god frukost. Ligger precis bredvid en tunnelbanestation också, så det är lätt att ta sin in till centrum :)

   Reply
  • Vill ni hitta någonting riktigt billigt och extremt centralt (minuters promenad från hyde park och oxford street) så kan jag rekommendera hotellen på sussex gardens (paddington/marble arch), som är en enda lång gata med massor av små hotell brevid varandra. Det är ingenting lyxigt men är väldigt prisvärt, otroligt bra läge och väldigt nära tunnelbana och bussar med direktlinjer till bland annat camden och covent garden.

   Reply
  • Princescorner ar ett billigt hotell som ligger i Notting Hill, bara 5 fran Bayswater och cirka 15-20 minuter med buss in till Oxford och resten av city. Bott dar tva ganger och det har funkat riktigt bra. Hoppas ni far en riktigt rolig resa, London ar underbart, aven pa vintern :)

   Reply
  • Mercure London Bloomsberry är ett hotell jag varmt rekomenderar. Fräscht, fint, god service och till bra pris. Ca 7 min promenad till oxford street.

   Reply
  • Va i london förra helgen med min kille o vi bodde på elizabeth house hotel som ligger 3 minuter o gå till victoria station (tunnelbanestoppet innan oxford circus) o e alltså väldigt centralt! har varit i london 4 gånger innan o de här var de bästa centrala o billiga hotellet. (standarden e sådär men helt ok så är de i london tyvärr) 500 kr natten för dubbelrum=)

   Reply
  • check airbnb.com for an appt, as the cheap hotels in London arent very good. x

   Reply
  • Premier Inn, ligger centralt som satan bakom house of parliament, Big Ben samt London Eye var vyn från mitt hotellrumm. Billigt aswell as svinbra frukost, fräscha rum och placerat mitt i smeten. Att rekommendera!!

   Reply
  • Awesome bild! Älskar den verkligen<3
   Du är så fin! :)

   Reply
  • nej va kul, kom hem från london i lördags och längtar redan tillbaka! vi bodde på ett hotell som hette ramada och låg centralt, mellan notting hill och oxfordstreet!

   Reply
  • Hello, you should try the following website: http://www.laterooms.com/

   It usually has some good offers.

   Reply
  • jag skulle leta efter ett i nothing hill, ett vid hyde park. nära till stan men också billigt :)
   lycka till!

   Reply
  • Vilka datum kommer ni?

   jag hyr ut min lya ett par dagar medans jag aker till Svea/Liverpool.

   Skicka ett mail om du e intresserad.

   MVH
   Elina

   Reply
  • säger bara en sak RATESTOGO.COM!! sista minuten rum i både billi gao lyxiga rum till mycket billigare pris. Cumberland hotell är bra standard, ligger mitt i stan i ett fint område och brukar definitivt va prisvärt! kolla in det själv :)

   Reply
  • Hej!
   Du/ni borde kolla in hotellen som ligger på sussex garden, dem är billiga men bra, nära till Hyde Park och även till “centrum”.
   Kram :)

   Reply
  • Jag och min pojkvän bodde på Royal National härom veckan och vi var verkligen jättenöjda. Superbra läge oc billigt, det enda negativa var att det bara fanns internet i lobbyn och frukosten :)

   Reply
  • I hope you have a great time in London! I often stay here http://www.hoxtonhotels.com/ It’s not expensive and based in a very cool area – Shoreditch – You have Spitalfields Market, Brick lane vintage stores and close to the tube stop to go into the city!

   The doll on fashion

   Reply
  • Bodde på Longham Court Hotel när jag var där för 3 veckor sen, var ett jättefint hotel tyckte jag. :) Ligger nära Oxford Street :)

   Reply
  • YHA London, det är egentligen ett hostel men de brukar ju ha några privata dubbelrum osv. Enkelt men väldigt fräscht! Lugnt område 5 min från Oxford Street och Circus.

   Reply
  • Vi var i London förra veckan och då bodde vi på Lincoln House Hotel som ligger på en tvärgata till Oxford Street, nere vid Hyde Park. Det tar ca 5 min att gå till Primark därifrån och då är man på Oxford Street. Helt okej hotell, bland de bästa jag har bott på i London. Inte som ett svenskt hotell men det funkar fint :) Frukosten var sådär, men det är bättre att lägga pengarna på att köpa frukost ute istället. Har för mig att vi betalade ca 1300kr per natt för ett rum med 4 personer.

   Reply
  • Easyhotel Paddington! verkligen easy men bra för lågt pris, fräscht och så :)

   Reply
  • Tror att vad som hellst är bättre än “The Roxse Court Hotel” i Paddington!
   Trist hotel, till viss del trevlig personal. Inte speciellt hjälpsamma.
   Elen gick i vårat rum 4 gånger utan att de gjorde något speciellt åt det!
   Frukosten var riktigt tråkig och serverades i en källare.
   Korridorerna är verkligen sjukt trånga! 80cm breda kanske?
   Hissen är liten, tar knappt 2 pers med packning.
   Sängarna var hårda som satan och man sov på sten kändes det som.
   Visst är det billigt.
   Men personligen så hade jag hellre lagt 200:- mer på något bättre!

   Reply
  • Blev visst anonym..

   Rose Court Hotel skrev jag om!

   Reply
  • Thank you for sharing a bunch of this quality content, I have bookmarked your blog. Please also explore advice from my site. I will be back for more quality contents.
   http://murreehotelsbooking.com/

   Reply