Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:03 | November 23, 2011

  Dr Martens


  Dr Martens, HERE

  Häromdagen så beställde jag mina först Dr.Martens :) Jag har velat ha de med snörning innan, men eftersom jag nyss köpte Vagabondskkorna som nästan ser likadana ut, så fick det bli dessa enklare varianter.
  Idag mår jag en aning bättre så jag hoppas att kunna få fram dagens outfit och lite :) WOOP!

  I ordered my first Dr.Martens a couple of days ago :) I have wanted to have those shoes witch laces before, but since I just bought my Vagabond shoes that almost look the same, I decided to go for the more simple ones.
  Im feeling abit better today so I hope that I can give you todays outfit and so on :) WOOP!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “Dr Martens”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här