Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:35 | November 23, 2011

  Obsession


  1. From left. Zara, Nowhere, Stylebymarina, Cubus
  2.From left. Vivistyle, Gina Tricot, Romwe, Selected Femme/Bubbleroom
  3. From Left. Chicy, Filippa K, Gina Tricot, Cubus

  När jag får dille på något under en viss period så vill jag ha alla slags former och färger utav det. Dessa tjocktröjor är endast inhandlade sen hösten började.. Haha. Jag får sluta att få dille på saker och handla 50 miljoner likadana saker!

  When I become obsessed on something for a certain period I have to have all kind of shapes and colors of it. These thicker shirts are only purchased since late autumn began.. Haha. I have to stop getting obsessed for things and buy 50 million of the ‘same’ things!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Obsession”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • aaaah, love these.

   Reply
  • Å så fina! Men hur får du råd med allt? Du bär ju olika kläder varje dag jag har länge undrat kring hur du kan göra det, hur ofta rensar du gaderoben?

   Reply
  • Åh så underbara! Jag skulle vilja ha såna i orange & blå ;)

   Reply
  • vilka mysiga tröjor, i like!

   Reply
  • loving all the cable knits! i need a red one

   http://www.lollihearts.co.uk

   x

   Reply
  • Åh vad avis jag blir!
   Älskar den lila och den röda, mörkt röda!

   Reply
  • Riktigt fina och mysa tröjor :D

   Reply
  • fina! jag känner igen mig väldigt mycket där :P

   Reply
  • Dem där är det bra och ha dille på, kommer ju alltid tillbaka! Dem kommer nog till hands nästa höst med (-;

   (alla var ursnygga)

   Reply
  • Haha, jag är exakt likadan! Kan inte köpa ett par utan måste ha flera olika :)

   Reply
  • Hur får du plats med alla dina kläder? Vore kul med bilder på dina klädförvaringslösningar :)
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Jag får inte plats, alls! jag blir typ galen eftersom det ligger kläder typ ÖVERALLT i hela lägenheten, haha :) Men jag ska fundera ut någon lösning på det. Just nu har jag två garderober, en byrå och en källare full med kläder.. men jag ska nog installera mig en liten “Walk-in-closet” snart! KRAM

   Reply
  • Åh ge mig! (:

   Reply
  • Underbara tröjor!

   Reply
  • älskar stickat och gillar färgerna, ser alltid så härligt ut när du lägger upp allt!

   Reply
  • jäklar va du lär tjäna bra, då hade jag också köpt en massa! ser sköna ut och framför allt snygga som fan!
   önskar att jag hade din garderob!!

   Reply
  • ÅH NU MÅSTE JAG DEFINITIVT KÖPA FLER STICKADE TRÖJOR, DET ÄR JU VERKLIGEN SJUKT SNYGGT!

   Reply
  • Tråkigt att ingen är secondhand… :/ har du helt övergett secondhand? I början när jag följde din blogg (ca två år sedan) handlade du hur mkt som helst på secondhand. men nu är det i princip ingenting… Blir det så när man blir en stor bloggare och tjänar en massa pengar!?
   eller så har du väl helt enkelt bara bytt stil.
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Fast det där är ju inte riktigt sant, eller hur? :) Som du kan se, ett inlägg ner, så har jag en kappa från Second hand och dessutom så är det flesta av mina väskor och glasögon från second hand! Min kärlek till second hand kommer aldrig försvinna och jag handlar ofta på där. Visst, kanske mer förut , men då var det ju nästan BARA DET jag handlade – Nu är det mer blandat , och det är det jag gillar ! Kram på dig!

   Reply
  • mys! :)

   Reply
  • Jag är inne på samma spår, beställde just en glesstickad tröja från Jeane Blush. Hur mysigt som helst med stickade tröjor och det är alltid bra att ha! Gillar speciellt din vita stickade tröja från Zara, var det länge sedan du köpte den? Går den fortfarande att få tag på?

   Reply
  • Dem ser perfeckta ut allaihoppa! :D Jag tänkte ta och beställa några fler då just tjockdröjor fattas i min garderob :P

   Reply
  • Härliga tröjor!

   Reply
  • I’m so jealous, you have the perfect collection of jumpers!

   The doll on fashion

   Reply
  • ååh vad sugen jag blev på att köpa mysiga tröjor nu!

   Reply
  • Snyggt! :)

   Reply
  • Fin samling, jag är lite också så;)

   har den också den vita stickade från Zara men funderar o kanske lägga ut den i min Bloppis, för hinner inte använda allt :) Trevlig kväll! Kram

   Reply
  • Vad är det för färg exakt på den roströjan från Romwe? Beställde en men den ser olika ut på deras hemsida och här…jag vill och önskar att den är mot det kritvita hållet! :) Hur som helst, hade vart asgött om du kunde svara på det för jag kan fixa en helvit men måste bestämma mig imorn senast om jag ska ha den isf och den från Romwe kommer nästa vecka…kram!

   Reply
  • Jag har större storlek än du och de flesta små bloggare =) 38-40. Onesize storlek från romwe, hur pass små är de?

   Reply
  • Jag får också sånna där infall vissa perioder :D haha

   Reply
  • Så himla fina! Förstår att du vill ha många liknande, jag är lite likadan själv. =)

   Reply
  • Ååh! Önskade bara att den vinröda längst ner från cubus fanns kavar. Perfektion ♥

   Reply