Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:19 | November 25, 2011

  Fighting like Rocky

  Todays/Jeans Bikbok, Old /Belt bubbleroom.se/Shoes Vagabond/Jacket Carlings, Linn/Tshirt h&m/Sunglasses Ray Ban/ Bag Vivistyle.se/

  Jag drog mitt arsle in till stan förut! (HAHA jag var tvungen att fnissa till lite högt för mig själv..’drar mitt arsle’ det fick mig att tänka på mig själv med ett väldigt slappt arsle.. som ett släp ungefär! )
  Idag kom ju löningen så då ville man ju såklart kika lite, men jag höll typ i pengarna .
  Hörs sen!

  I pulled my ass to town before! ( HAHA, I had to giggle a littlebit out loud to myself.. ‘drag my ass’ It made me think of myself with a very long ass..you know like a trialer or a train of a dress!)
  The salary arrived today so I wanted to just take a look in some stores, but I kind of kept my money in my pocket!
  Talk to you later!


  43 kommentarer  43 kommentarer om “Fighting like Rocky”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här