Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:54 | November 27, 2011

  last night


  Bilder från igår / Pictures from last night

  Vilken fantastisk kväll vi hade igår! Först middag med massvis av mat och öl, sen vidare ut en kortis innan vi bestämde oss för att dra hem till Filippa och Olof för att garva åt youtubeklipp. haha! helt fantastiskt!

  What an amazing night it was last night! First, dinner at a resturant with alot of food and beer, then out to have some beers at a club before we desided to go home to Filippa and Olof to watch funny youtube movies. haha! Awesome!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “last night”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här