Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:21 | November 29, 2011

  Red, red wine


  Jag just nu / Me right now


  Nu ska jag ta bilen till Mamma för att sedan möta upp Jess&Ida på stan :)
  lunch och massa prat!

  Im taking the car to my Mom and after that I’m meeting up with Jess&Ida in town :) for lunch and alot of talking!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Red, red wine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snygging!

   Reply
  • Fin!

   Reply
  • Gud vilken härlig färg på läpparna :D

   Reply
  • Beautiful shade of lipstick :)
   xxx

   Reply
  • älskar den vinröda färgen! galet snyggt

   Reply
  • Love the lipstick
   http://zdelaconce.blogspot.com/

   Reply
  • Du så sykt fine øyenbryn! Skjønner ikke hvordan du får dem slik.

   Reply
  • Älskar färgen på toppen! :)

   Reply
  • That picture of you on the new blog banner is impressive…not in a good way, though.. and you seem to have a hicky on your neck, ahha!

   Reply
  • vart har du köpt tröjan?

   Reply
  • ah, your tee <3

   Reply
  • Hej!
   Jag har ungefär lika långt hår som dig, dock inte lika tjockt..Jag har haft svårt att hitta inspiration till att fixa mitt hår i olika frisyrer men du lyckas alltid! du har många olika, jätte snygga (!) frisyrer och jag undrar om du skulle kunna lägga upp videos på hur du gör de olika frisyrerna alternativt bilder på ett gäng olika frisyrer som du brukar ha?? vore jätte snällt om du kunde göra de! :D jag avundas dina frisyrer men har inte kunnat klura ut hur du gör dom! stor kram!

   Reply
  • Galet snygg som vanligt ! :D Vart kommer den blodröda tröjan som du har under ?
   .
   .
   .
   .
   .
   svar; Tack! Den är från H&M blue/Ungdom :) Kram

   Reply
  • hvor høy er du egentlig? du er fantastisk.

   Reply
  • trevligt :)
   skitsnygg färg på läpparna, vart kommer det ifrån ?:)

   Reply
  • Så jäkla vacker.

   Reply
  • Have fun dear!

   With love, POSE-BLOG.COM

   Reply
  • visst har du använt något för att få dina ögonfransar längre osv??!?! ISF vad och hur mycket kostar det, vart du köpt det osv. för jag lider va korta ögonfransar, skulle vara jävligt tacksam för svar!!!! tack på förhand, hihi.
   .
   .
   .
   .
   .
   Svar: Nej, det har jag inte :) De är mina egna fransar all the way. Jag testade Neulash för typ 2 år sen och då fick jag lite längre, men när jag slutade med Neulash efter 2 månader så tappade jag ALLA fransar. Det var hemskt! Efter några månader började mina fransar att ta sig och bli normala igen. Så nu använder jag absolut inget. KRAM

   Reply
  • Snälla kan du inte lägga ut några favorit jul/nyårs klänningar med snygga ryggar? :)

   Reply
  • Could you please show us someday how you apply your lipstick so perfectly, Angelica? :) You look fantastic!

   Reply
  • Åh vilket läckert läppstift! Vilket märke och nr är det? :)

   Reply
  • du är förjäkla snygg

   Reply
  • Heeej Blick! Hoppas att allt är bra, har en fråga som alla andra. Kan du snälla säga vart ditt läppstift kommer ifrån vilket märke och färg? Ps. Du va as fin och mega duktig på intervjun me din röda rock jacka =)

   Reply