Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | November 30, 2011

  P.A.P


  P.A.P, here

  Smidigaste grejen för laptopen. YESBOX! Innan har jag haft min laptop inlindade i tröjor under resor osv , men nu använder jag denna! Skitsnygg dessutom. Nu har min laptop iofs sagt sitt sista ord, typ, så jag måste införskaffa mig en ny vilket suger.
  Någon som skulle vilja ge mig en bra laptop kanske? haha nejvars. Jag får ut och leta!

  Most convenient thing for the laptop. YES INDEED! Before this I had my lapop wrapped into a sweater while traveling etc, but now I use this one! Really pretty aswell. But I think that my laptop has said it’s last words, so I have to get myself a new one wich sucks.
  Someone who would like to give me a new laptop, perhaps? just kidding. I will go out and have a look!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “P.A.P”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Den var riktigt snygg!

   Kolla gärna in min blogg och få lite inspiration på nyårskläningar :)

   emlap.devote.se

   Reply
  • när släpps din kollektion för nelly ?? =D
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: I mars/April :D KRAM

   Reply
  • riktigt fin!

   Reply
  • It happen to me a couple weeks ago :( sucks!! Good luck finding a new one lady!
   xxx

   Reply
  • Gud jag har varit på utkik efter en sådan… Tack

   Reply
  • Kjempefin!

   Reply
  • Jättefin ju!

   Reply
  • http://www.asus.se/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/

   Reply
  • Gorgeous!

   Reply
  • Niceee! Very nice :-)

   With love, POSE-BLOG.COM

   Reply
  • så snygg!

   Reply
  • Köp en mac. Once u go mac u never go back vettö ;)

   Reply
  • Köp en MacBook Air 11″!!!!! Jag har den och(!) jag älskar den.

   Reply
  • åååh! Supersnygg!

   Reply
  • what a great bag!

   Reply
  • ÅÅ så fin!!

   Reply
  • snygg!

   Reply
  • har alltid haft en pc, för ett par månader sedan köpte jag en macbook air. det bästa jag gjort!
   kram tjejen

   Reply
  • Köp en MacBook Pro!

   Reply
  • Tycker du skall köpa din en mac, fick min macbook genom skolan i augusti förra året och jag kan säga så som det ofta sägs: “Once you go Mac you never go back”. Det är såååå rätt, stämmer verkligen, älskar min mac, den är min lilla bebis nästan och det bästa av allt (även om den verkar krånglig i början), allt makes sense när man kan den ! Sedan är det även en jätte bra dator för oss som jobbar mycket med foto och färg etc :) Oavsett vad det blir, så hoppas jag att du hittar vad du söker och att du blir nöjd, kram på dig !

   Reply
  • Ett tips är att skaffa en MacBook PRO fast att dessa datorer är aningen dyrare så är de SÅ värda de där extra kronorna. Tro mig! :) Älskar min egna. Perfekt du som reser mycket då batteritiden är fantastisk! Kram.

   Reply
  • Mac har jag hört ska vara bra , satsa på det!

   Reply
  • Mac book pro är grym, annars vet jag andra som mest bloggar som tycker att air eller ipad funkar lika bra, men Köp mac håller med de tidigare som har kommenterat att när man väl har börjat använda mac fattar man hur grymt mycket bättre det är!

   Reply
  • Jag tror du har råd att köpa en egen dator va.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Det var ju som sagt mer som ett skämt :P “Nejvars..” man ser ju klart och tydligt att det var ett skämt.

   Reply