Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:34 | November 30, 2011

P.A.P

TIPS & ADVICES


P.A.P, here

Smidigaste grejen för laptopen. YESBOX! Innan har jag haft min laptop inlindade i tröjor under resor osv , men nu använder jag denna! Skitsnygg dessutom. Nu har min laptop iofs sagt sitt sista ord, typ, så jag måste införskaffa mig en ny vilket suger.
Någon som skulle vilja ge mig en bra laptop kanske? haha nejvars. Jag får ut och leta!

Most convenient thing for the laptop. YES INDEED! Before this I had my lapop wrapped into a sweater while traveling etc, but now I use this one! Really pretty aswell. But I think that my laptop has said it’s last words, so I have to get myself a new one wich sucks.
Someone who would like to give me a new laptop, perhaps? just kidding. I will go out and have a look!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “P.A.P”

 1. Louise on

  Tycker du skall köpa din en mac, fick min macbook genom skolan i augusti förra året och jag kan säga så som det ofta sägs: “Once you go Mac you never go back”. Det är såååå rätt, stämmer verkligen, älskar min mac, den är min lilla bebis nästan och det bästa av allt (även om den verkar krånglig i början), allt makes sense när man kan den ! Sedan är det även en jätte bra dator för oss som jobbar mycket med foto och färg etc :) Oavsett vad det blir, så hoppas jag att du hittar vad du söker och att du blir nöjd, kram på dig !

  Reply
 2. Jakob Andersson on

  Ett tips är att skaffa en MacBook PRO fast att dessa datorer är aningen dyrare så är de SÅ värda de där extra kronorna. Tro mig! :) Älskar min egna. Perfekt du som reser mycket då batteritiden är fantastisk! Kram.

  Reply
 3. Astrid on

  Mac book pro är grym, annars vet jag andra som mest bloggar som tycker att air eller ipad funkar lika bra, men Köp mac håller med de tidigare som har kommenterat att när man väl har börjat använda mac fattar man hur grymt mycket bättre det är!

  Reply
 4. Louise on

  Jag tror du har råd att köpa en egen dator va.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Det var ju som sagt mer som ett skämt :P “Nejvars..” man ser ju klart och tydligt att det var ett skämt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.