Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:25 | December 2, 2011

  How to


  1. Sequinskirt, Nelly 2. Belt, Topshop 3. Bag, Bubbleroom 4. Shirt, Bikbok 5. Earrings, Topshop 6. Shoes, Topshop

  Jag tänkte visa er hur man snyggast matchar paljettkjolen ( enligt mig) som just nu är ganska hett! Jag själv har varit i valet och kvalet om jag tycker att det är snyggt eller inte, men så hittade jag kjolen ovan från nelly.com och bestämde mig för att ge det ett försök! Den ska få följa med till Miami om den lyckas komma innan vi åker :)
  Annars tycker jag att boots och en stor stickad tröja är snyggt till paljettkjolen med. Då ska den stickade tröjan gärna gå över kjolen så att endast kanten syns. Tummen upp!

  I want to show you how you can match the sequin skirt in the best way (according to me), cause it’s a bit of a trend right now. Myself, have been in two minds wheter I think the sequin skirt is hot or not, but then I found this skirt at Nelly.com and decided to give it a try!I’m taking it with me to Miami if it manage to get to me before we go :) Otherwise, I think that boots and a knit sweater is nice to the skirt aswell, if the knitted sweater goes over the skirt so that only the edge is visible. Thumbs up!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “How to”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gud så härligt att du ska till Miami! Jag var där förra året och ni kommer inte ångra er när ni åker iväg, tro mig! :D
   På min blogg lägger jag titt som tätt upp bilder från min miami-resa! Kram på dig

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • great! inspires me to get my sequin leggins out from the back of my closet

   Reply
  • Hej Angelicka! Måste säga att din blogg är super!!

   Behöver lite hjälp?? ska på fest imorgon och vill ha ett par av mina kilklackar som är klar-blåa (ganska starkt färg) mocka aktiga med lite öppen tå (från topshop) men jag vet inte hur jag ska matcha dom…har du något bra tips??

   KRAMIS

   Reply
  • love it :D mer sånt här tack :3

   Reply
  • Kul att du för en gångs skull köper nya kläder och inte gammalt skit ifrån second hand! Tycker det ser lite tacky ut men alla tycker väl olika!

   Reply
  • Hahah shit vad Moaami är avis på din sjukt grymma stil och graderob! jag tycker du blandar både nytt och second hand bra och jag tycker till och med att du mestadels köper nytt.. Men Moaami är bara förbannat avis på dig.

   Reply