Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | December 3, 2011

  Stars in their eyes

  /Dress H&M/ Earrings Gina Tricot/Belt Second hand

  Inhandlade den silvriga clutchen  för ett tag sedan, men det blir nog ett återköp på den så jag aldrig använder clutchar. Dessutom så känns det som att ALLA har den. Så NEJ, det får bli att lämna tillbaka. Jag skulle vilja ha en liten silvrig ryggsäck dock. Tips?

  I bought this silverclutch a couple of days ago, but I’m going to return it. I almost never use clutches and almost EVERYONE have this one. So NO, I’m going to return it. I would like to have a little silver backpack tough. Tips?


  60 kommentarer  60 kommentarer om “Stars in their eyes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här