Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:22 | December 5, 2011

  FU weather

  Nu är det såhär. Det ska REGNA och vara mulet, VARJE DAG som vi är i Miami.

  Jag är på så jävla dåligt humör. Ni får tycka att jag är svintöntig, men det är INTE kul att ha lagt ut massor utav pengar på en resa, där det ska regna, blixtra och vara mulet VARJE jävla DAG!
  Visst, det finns massor utav saker att göra där , men – vi åker ju just till Miami för att kunna sola/bada och få värme och färg. Annars hade vi lika gärna kunnat åka till New York.

  Tycker bara att det är så jäkla tråkigt alltså.. jag som verkligen hade sett fram emot att få resa till värmen och så ska det var kasst väder, VARJE DAG. Inte 1 dag av 10, inte 5 dagar utav 10, utan 10 utav 10. kul. jättekul. fyfan.

  So this is how it is. It’s going to really BAD weather and RAIN , EVERY DAY when we are in Miami.

  Im in such a bad mood right now. You may think that Im childish, but it’s not FUNNY to pay alot of money on a trip like this when it’s going to rain EVERY freakin DAY!
  Sure, there will be things to do, BUT – We choose to go to Miami to be able to be on the beach, have it sunny and get abit of a tan. We could just go to New York now instead with winterweather.

  I think that this sucks.. I looked forward to this as hell, to go to someplace warm and to be in the sun. But no, the weather is going to suck, EVERY DAY. Not for 1 day out of 10, not for 5 days out of 10, but 10 out of ten. great, just great. this sucks.


  99 kommentarer  99 kommentarer om “FU weather”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är inte säkert att de kommer vara regn varje dag! Men jag förstår din besvikelse. Ni kommer ha super :)

   Reply
  • Fy vad tråkigt=( Skulle oxå vara på dåligt humör!

   Reply
  • Förstår dig totalt. När jag var i Miami för ett år sedan var det dåligt väder alla dagar utom en, fast den dagen var bara halva fin men det fanns faktiskt saker att göra endå. Förstår självklart att det är pisstråkig på ren svenska att åka på solsemester och inte få sol… Hoppas det klarnar upp när ni väl kommer dit!!

   Reply
  • Boka om Angelica! Jag lovar, det är värt väntan för att få lite sol. Jag var på en regnig semester en gång och grät och surade mesta av tiden..

   Reply
  • som tur är så kan det ju faktiskt ändras :)
   jag håller mina tummar för eran skull, sötis!!
   kram på dig

   Reply
  • Så trist, förstår din besvikelse. Hade reagerat likadant!

   Reply
  • Du kan vara lugn!!Det regnar och åskar som fan en stund sen kommer solen fram!!

   Reply
  • när jag skulle åka i oktober stod det också att vi skulle ha jättedåligt väder hela veckan. var sjukt nervös för att det skulle vara så! men eftersom att vädret är så extremt där skiftar det nästan hela tiden, året om. på kvällarna blixtrade det varje kväll, men det var ingen som brydde sig om det förut. och varje dag hade vi sol i minst fyra-fem timmar. sen kom det lite regn och tre minuter senare var det sol igen! så jag tror nog att ni kommer få bra väder ändå! :)

   Reply
  • cmon, you’re overreacting. since when do people believe weather forecast? i just think it’s way too early to get upset, about things that may not even happen.

   Reply
  • Jag var i miami förrförra året och det är inte så stort där så tio dagar med regn och rusk blir nog snabbt tråkigt. Åk till orlando, det är inte så långt med buss.

   Reply
  • Just go for a trip to the Bahamas or something. It just a boat ride away.

   Reply
  • ÅHNEJ VAD TRIST!

   Reply
  • visst kan det regna i miami, men oftast är det ändå varmt och det är UNDERBAR luft i södra florida! härligt fuktig och tropisk! en njutning i sig. och shoppingen är ljuvlig. hoppas allt går bra, du kommer i alla fall vara snygg while doing it!:)

   Reply
  • ÅÅH Jeg føler med deg… Jeg hadde vært så forbanna selv. Meeen, det kan jo være at værmeldingen har feil. Pluss at når det er meldt regn i Miami betyr det som regel ikke heele dagen, men kun en liten del. Håper det ordner seg <3

   Reply
  • Ne fy vad tråkigt.. tycker synd om er. Hoppas verkligen att vädret vänder och blir fint istället :)

   Reply
  • förstår dig, hade också varit svin förbannad..

   Reply
  • Alltså sjuuukt surt!!! Lider med er verkligen! :( Tar ju sin lilla tid att ta sig dit med liksom plus att det kostar jäkligt mycket! Ni får resa till ett varmare ställe när ni är där! Är mitt tips!

   Reply
  • I understand you sooooo much! But dont take the weather forecast seriously!! I was there in september and before we came there we was always looking at the weather forecast and it was alway thunder and rain! Every single day! But when we came there it was just a fine weather. Somedays it rained maybe for 30 min and that was it! We got a lot of tan and it was really hot!
   I hope it will be sunny when you are there, Miami is great!! :)
   Have fun!!
   Love your blog-hugs from Iceland!!

   Reply
  • Så var det när jag skulle åka till Italien också, varenda dag skulle det regna! Men när jag väl var där var det strålande sol hela veckan, så lita inte för mycket på väderprognoserna! :)

   Reply
  • Lugn i stormen, meterologer kan inte ens förutse vädret inom 24 timmar med 100%s säkerhet och därmed är de nästkommande 10 dagarna helt omöjliga att förutsäga. Tänk bara på hur alla tidningar lovar bra eller dåligt midsommarväder Någon vecka i förväg och de aldrig visar sig stämma?!

   Reply
  • Tycker bara du ska veta att jag varit på Bali i en månad nu och enligt väderprognosen så skulle det regna och åska varje dag men vi hade inte regn en enda dag:) Ofta står det så och det innebär en pytteliten skur på dagen men det märkte vi inte av. Det kommer bli bra!

   Reply
  • Kom som sagt hem därifrån för typ 5 dagar sedan och väderleksrapporterna ändrades konstant… Det såg värre ut härifrån än vad det är där. Ska Hålla alla fingrar och tår för att ni ska få en lika toppen resa som vi! ;)

   Reply
  • Se det från den positiva sidan, väderprognoserna hinner ändras ännu x antal gånger!

   Reply
  • I can understand that…I was in goa, paradise on earth but it rained every single day! we couldn’t go into the water and we mostly hang out in our hotelroom =( ! I pray for you that it will be better weather than they expect!!

   Reply
  • åhh lider verkligen med dig. men man får tänka positivt tänk all shopping och allt annt man kan göra i en stad som miami! puss kolla in bloggen: fridaasvensson.devote.se

   Reply
  • girlll! when are you going?! the 14 day forecast for miami only shows 1 day of isolated showers, 25 degrees otherwise.
   weather forecast is never right anyways… cheer up!!!

   Reply
  • förstår dig verklig!!! var samma sak för mig förra året når jag åkte till thailand så skulle de va piss väder i två veckor men de regna bara en dag av fjorton så man kan fan inte lita på väderprognoserna!! hoppas ni får lika tur som oss snygging :D

   Reply
  • Jag förstår precis, vädret gör ju allt. Hoppas resan blir fantastisk ändå :)

   Reply
  • Åhnej va trist! Hoppes verkligen att det blir bra väder snart!

   Kramar från London

   Reply
  • Hi angelica! I’ve been following you for awhile now and I love your style..I live here in south florida and when it says its going to rain, it could be for less than an hour in the day. Our weather is unpredictable, but we nevvvverrr go 10 days without sun! i’m excited your coming here, so don’t be bummed!!

   Reply
  • Får hoppas på det motsatta endå ;)

   Reply
  • Lita inte på vädret, jag kollade upp vädret innan jag åkte utomlands. Det stod att det skulle vara spöregn och kasst väder alla 15 dagarna.. Men det var regn 10 minuter på hela resan och strålande väder resten.

   Hoppas du får en bra resa trots allt!

   Reply
  • Kan man inte avboka resan då? Hoppas att väderrapporten är fel.

   Reply
  • Tycker du ska ta det med en nypa salt. När vi skulle till Miami i somras sa väderprognosen att det skulle vara moln + regn hela veckan men vi hade nog bara en hel regndag. Visst att det var några dagar med lätta moln men det är varmt ändå och solen tar genom molnen . Speciellt på skandinavisk hud som inte har fått sol sedan i somras :)

   Reply
  • Trist med regn…

   Reply
  • never trust the weather preview :)

   Reply
  • Det är inte säkert att det blir regn alls, nyheterna sa samma sak till oss men vi fick kanonväder sist. Så ta med dig bikini<3

   Reply
  • hi angelica! :)
   i was in florida this summer. i was just as pissed as you, because the weather was predicted very bad, but when we came it only rained in the morning, and maybe some days for an hour a day. So be positive, it’s not going to rain everyday. Miami is an AMAZING city, and you’ll love it there.

   hugs from denmark

   Reply
  • Men miami är kanske inte solsäkert såhär års? Sånt kollar man alltid innan man bokar. Vart det är torrperiod och så vidare. Mitt tips är att åka till bahamas istället :)

   Reply
  • Åkte till Thailand förra året flera månader innan regnperioden och det regnade, SPÖregnade varje dag också. Det regnade så mycket att man inte ens kunde gå ut! Jag förstår hur du känner. Mycket internetkärlek till dig <3

   Reply
  • dear angelica ! YOU GIRL ARE GOING TO YHE MIAMI ! don’t worry it must be fun and so beautiful !! also you have been everywhere where i can only dream about, so just have fun that you even have money to go miami ! i would been so fucking happy !
   just shop and spend some city holiday, if weather sucks. BUT IT’S STILL MIAMI!

   Reply
  • Do not take the weather in Miami too serious. when i was there, they promised rain and thunder every single day for 10 days too, but it wasn’t raining every day just a few times, 10 minutes a time, so don’t worry, i am sure you’ll get a lot of tan, but I understand your thoughts about it! :-)

   Reply
  • daaaamn…i get what you mean :/ noone can promise you good weather, though, I guess…but, hey, weather reports can be wrong!! plus, i’m sure you’ll have a great time anyways. heads up, ok?!

   Reply
  • Hei :) jeg var i miami i sommer, og de meldte regn hver dag, men det var stålende sol. Men grunnen til at de melder regn, er fordi det er så vanskelig å melde været i miami. Det kan være veldig skiftende. Men når de melder regn, så betyr det en regnbye, altså den slutter etter 5 minutt :) Været er hærlig, varmt og veldig fuktig vær :) gled deg!

   Reply
  • Jag tror inte att du behover bli allt for upprord for an du verkligen ar dar! Jag sjalv bor i Boston, vilket iof ar pa andra sidan USA, men vaderlekarna har i USA ar superosakra!!! Nar det star att det ska regna sa kan det lika garna vara soligt och fint. Och ibland regnar det i en halvtimme sen ar resten av dagen superfin!!! Jag haller tummarna for att du far en superbra resa med vadergudarna pa din sida :)
   kram

   Reply
  • I just checked the Miami weather using the US weather channel (http://www.weather.com/weather/today/Miami+FL+USFL0316)
   It looks okay? Scattered showers aren’t really rain and it can mean it’s just spitting a bit of rain for an hour then it’s sunny again! Besides, in two days they will probably completely change the forecast! Don’t worry, it’ll be okay :)

   Reply
  • när det är vinter här på norra jordklotet så är det sommar på södra, så åk till nåt land söder om ekvatorn om du vill ha sol :)

   Reply
  • Så himla tråkigt. När jag var där så regnade det också en hel del men man fick överleva det med, man kan inte göra så mycket åt det. Man får helt enkelt hitta andra saker att göra än att sola. Shoppa osv.
   Åk till det här hotellet http://www.gansevoortmiamibeach.com/, gå upp på rooftoppen och drick champagnedrinkar och titta på den feta utsikten.
   För att äta en god middag, ät inte på restaurangerna efter strandpromenaden. Gå istället till en lite minigata från Collins Ave, en liten gågata med små mysiga restauranger. (Kommer inte ihåg namnet) Där finns fantastisk mexikansk, italiensk och fransk mat!

   Ha det så roligt!

   Reply
  • You should have chosen a place that is summer right now, shouldn’t you??

   Reply
  • Hej! Kan inte du tipsa om lite fina nyårsklänningar?

   Reply
  • It says rain but if you’re really unlucky it will rain maybe one or two hours in the afternoon. that’s it. It said the same thing when I went during summertime. Dont worry!! Bring shorts and bikini!

   Reply
  • men fyfaan!!! vad irriterande

   Reply
  • Herreguud så kjipt !! Håper dere finner på noe morsomt hvertfall..

   Reply
  • Men åk ner till key west ett par dagar!!! Det är så sjukt fint och oftare fint väder ;)

   Reply
  • Jag bor I Miami Beach sedan tre månader tillbaka och vädret här är faktiskt rätt dåligt överlag. Det är nästan alltid varmt men ofta molnigt och blåsigt. Att det kommer regna hela veckan är inte alls troligt då vädret här ändras hela tiden. Små skurar kommer det absolut att vara men tvivlar starkt på att det kommer regna hela dagen. Jag har aldrig varit med om det under tre månader. Idag hade vi 30 grader med sol hela dagen!

   Hoppas ni få en super bra veckan! Miami är fantastisk!

   Reply
  • åh va tråkigt :( men det brukar alltid spricka upp någon gång ibland.. så ni får säkert sol nån dag :) man kan aldrig lita på väderprognoser! vi håller alla tummarna för er :)

   Reply
  • I think you should stop being a brat and be thankful that you are part of the 1% of the worldly population that can afford to go on vacation.

   Reply
  • I’m sorry Angelica! I have hope for your trip and I bet the weather will change around for you if you will yourself to believe it will be true!

   Reply
  • Neej! så trist!! :(

   Reply
  • fyfan så tråkigt! :(

   Reply
  • Tja blickan, jag kom hem från USA för ungefär 3veckor sedan, vädret i Miami var redan då mulet blixtrade men var dock orkan när vi var där. Men vi var även i Orlando-Kissimmee där vädret alltid är MYCKET bättre än i Miami vid denna tiden på året, vi har varit där 4-5gånger nu vid denna tiden. MEN det står ofta att det är mulet väder sen kan det vända på 3sek och bli stekhett (menar verkligen jättevarmt) ger er ett tips då du är den som påverkat min klädstil mycket, så råder jag er därför att åka till Dolphin mall största och kändaste mallet i Miami otroligt fint! fastän orlando är ett mycket bättre ställe att uppleva saker på:) (hyr bil och parkera INTE UTOMHUS MED BILEN) kramis

   Reply
  • Hej! Exakt sådär var det förra året då jag skulle till thailand, 14 av 14 dagar visade regn, moln och åska… Och visst blev det flera gråa dagar men det var absolut lika många soliga och varma. Man ska aldrig lita på vädret! Jag tror och håller tummarna för att solen kommer fram om dagarna. :-) Kram

   Reply
  • Hey, don’t cross the bridge till you get to it.

   The weather is very changing. Perhaps you’ll see that. At least I hope and you should as well :) Otherwise, you’ll have so much to see and I can’t imagine your trip’s gonna be ruined due to the weather.

   xx

   Reply
  • Hoppas att ni får bra väder trots allt :( hade varit så tråkigt om ni lagt ut pengar och allt :(

   Reply
  • Förstår att det suger att vädret ska vara kasst, när man lagt ut pengar för en resa till värmen. Men man får hoppas att det ändras helt enkelt, ibland kan väderrapporterna inte alls stämma! :)

   Reply
  • hej!
   även fast det står regn när man kollar på väderprognosen så stämmer inte detta.
   det finns en risk för regn varje dag för att landet ligger just där det gör och om det väl regnar är det typ 30 min på eftermiddagen. det är samma grej om man kollar på thailand.

   du kommer säkert få en underbar solig resa där! och kom med massa tips sen, ska dit i mars :D

   Reply
  • Jag förstår din besvikelse! Men det finns kryssningsbåtar som går just från Miami till bl.a. Bahamas. Mina föräldrar tog en sån kryssning förra året i tre dagar och då kostade det mellan 2-3 000 per person. Jag fick se bilder från både båten och Bahamas och jag kan säga att jag trodde inte mina ögon. Båtarna är hur stora som helst med pool och allt möjligt, och jag finner inga ord för Bahamas. Så himla fint!! Och detta är även en upplevelse i sig. Kolla upp lite mer om det skulle vara något som locka. Det är iaf ett tips :)

   Reply
  • Förstår dig verkligen! Hoppas det ändras :)

   Reply
  • När jag var i Miami så stod det att det skulle vara mulet, regna och blixtra varje dag. Vilket inte stämde när vi väl var där. Det var sol och jätte varmt på dagarna och lite åsk-och regnskurar på kvällarna! Vi tänkte likadant som du att resan var förstörd men så var det inte! Så ha hoppet kvar :)

   Reply
  • det är ju sånt klimat där. väderreportrarna vet ej när det kommer en skur så däröfr kan det stå regn hela dan fast det bara kommer en skur. när vi var där skulle det också vara pissväder, men det blev dte icke! Molnen kommer och går lite men solen kommer nog vara där ska du se:)

   Reply
  • Be thankful that you can afford to go there in the first place!

   Reply
  • Hey girl,

   I hope you’re gonna have a great time…. don’t trust the weather forecast .. they are wrong most of the times!! have fun and get some nice tanning:)))

   Kisses from Greece :)

   Reply
  • Vädret ändrar sig jättefort där! ofast drar det upp till lite oväder på eftermiddagarna men då har man hunnit sola hela dagen ändå. I alla fall var det så när jag var där och det stod på väderprognoserna att det skulle vara dåligt. Bara eftermiddagarna och sedan blev det bra på kvällen igen. Hoppas resan blir bra!
   kram

   Reply
  • Don’t worry yet! Weather forecasts are not always right, and you have to wait to be there to know what weather you’ll finally have! Anyway, think about that lot of money you’ve paid and try to enjoy your holidays the most! This will not be a wasted money for sure! Trips are always special :D Lots of hugs from Spain

   Reply
  • I think you are misleadead cause when i check weather forecast for my vacations on caribean islands it always says it’s going to be rain and thunderstorms.. and you get there and the weather is perfect!

   Reply
  • Fyfan vad tråkigt, vi får hoppas att väderprognoserna inte stämmer. Men att åka till Florida den här tiden på året är inte solsäkert tyvärr… Det är därför man åker dit på våren eller hösten. Men hoppas det blir fint ändå! :)

   Reply
  • en väder prognos har bara 30% chans att ha rätt tre dagar framåt så du behöver nog inte oroa dig.

   Reply
  • Meteorologer är inte kända för att alltid ha rätt. Håll humöret uppe, jag garanterar att du kommer få känna av solen och värmen! :)

   Reply
  • Vädret ändras ju hela tiden. Kolla yr.no, där är det sol och varmt! Klaga inte, tänk på oss som är kvar hemma i 1 plus..

   Reply
  • Aw sweetie that really is such bad luck :( But maybe you should just come to New York instead! Flight from Miami are pretty affordable… and New York is so AMAZING in December!

   SIDEWALKCATWALKS.com

   Reply
  • Jeg og min kjæreste (pojkvän?) var i Hellas i sommer. Da hadde de også meldt regn hver dag, men vi fikk kun en bitteliten dusj en av dagene! Så ikke mist motet, værmeldinger tar feil hele tiden! :-)

   Reply
  • Sånt där kan ändras väldigt fort, håller tummarna för din skull! :)

   Reply
  • Lita inte alltid på väderrapporter.
   Tänk positivt, det kommer bli jätte fint väder där.
   Hallå, det är MIAMI vi snackar om!
   Och när en sån skönhet som du ska dit kommer det bli extra fint för din skull.
   Men kom ihåg : “Alltid tänka POSITIVT” jag ville se en grön tandem cykel en gång och vips så var det far & son som cyklade på en grön tandem cykel mitt framför näsan på mig. För jag tänkte positivt och visste att så länge jag tillåter den fina positiva energin i hjärnan så kommer det hända!

   Reply
  • såg nyss att det ska vara fint den 13, 14 och 15onde iaf :) hoppas det stämmer och att det blir ännu fler fina dagar!

   Reply
  • Well of course it’s important to choose your trip when it’s not rainy…

   But don’t worry, when i went on holiday this summer, there should’ve rained every day too – but it was sunny and it rained only once!! It’ll happen for u too;))

   Reply
  • du en sak som jag har lärt mig, LITA ALDRIG PÅ VÄDRET – det kan ju bli så att det blir hur fint som helst istället, håll hoppet öppet, gör det iallafall! :)

   Reply
  • Titta på yr.no (bäst), där ser det ut som att det kan kunna komma att bli ganska bra väder! Jag håller tummarna! :)

   Reply
  • jag var i florida i sommras, typ 2h bort och det stod att det skulle åska och regna varje dag då med, jag var as lack MEN till min stora förtjusning blev det inte så. Och om det var det någon dag kommer det oftast på eftermiddagen och då är man så jäkla trött på solen så det är bara skönt :) sätter 500 att det kommer bli så för er med :)

   Enjoy ;)

   Reply
  • ÅH ! ): Exakt så var det för mig förra hösten när vi skulle och till Spanien , det stog att det skulle regna precis hela tiden , men sen när vi kom fram så var det superskönt och fint och det rengna inte en enda gång , lita inte för mycket på väderrapporterna (de bara ljuger) Hoppas du och din pojkvän får bra väder i Miami !

   Reply
  • Sv: det hinner nog ändra sig ska du se :) !!

   Reply
  • När jag va i miami i somras visade prognoserna liknande, men jag tror att det bara regnade typ en eftermiddag. Så hoppet är inte ute för er ;)

   Reply
  • Jag var precis i Miami ( kom hem igår) och även om prognoserna sa att det skule va molningt alla dagar var det bara typ två och då på kvällarna. Jag skulle absolut inte ge upp hoppet och jag tror ni kommer få strålande väder=)

   Reply
  • åh var inte orolig !det står regn och åska på prognosen varje dag året om i florida i stort sätt. det är för att det ofta regnar och åskar på eftermiddagen där, men oftast är det fint på dagarna. så bli inte sur i förskott :) håller tummarna för att ni får en fin resa!

   Reply
  • Grattis på din namsdagen!!

   Reply
  • Namnsdag**

   Reply
  • http://www.yr.no/sted/USA/Florida/Miami_Beach~4164143/langtidsvarsel.html

   Reply
  • I live in Miami! YES it sucks, but the rain showers are short. It’ll rain maybe 10-15 minutes, then stop and the sun WILL come out. Don’t worry, have a positive attitude and it will be sunny everyday :)

   Reply
  • Hoppas att vinden vänder! ;)

   Reply
  • Don’t worry! It will not rain the whole time – Miami never has rain for 10 days :) Probably their little afternoon showers – it is over before you know it…

   Reply