Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:44 | December 10, 2011

  Pacific blue


  Yesterdays/Dress Second Hand, From Florence/Vest Second hand/Bag kyssjohanna.se/Shoes Ash, henrykole.se/

  Vi hade en fantastisk dag/kväll igår! Dagen började med regn och mycket moln, men efter ett tag så tittade solen fram i två-tre timmar. Då gick vi till stranden och var där i en timma :) På kvällen så gick vi till FANTAAAASTISKA resturangen Sushi Samba och åt världens godaste sushi.Helt sjukt! Vi drack sedan drinkar/bärs och gick till en klubb med livemusik.

  We had a fantastic day/evenin yesterday! We had really bad weather in the morning with rain and clouds, but it got sunny in 2-3 hours in the middle of the day and we spent like 1 hour on the beach today :) We went to an AMAAAAZING resturant called Sushi Samba who has the most amazing sushi ever. Totally insane! We had some drinks and then went to a club with live music.


  35 kommentarer  35 kommentarer om “Pacific blue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här