Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:07 | December 11, 2011

  Insane


  Vi kom precis hem efter en helt GAAAALEN UTEKVÄLL! Vi ligger ju 6 timmar efter här i USA , så kl är 05.00 på natten/morgonen här nu istället för 11.00 på morgonen! Jag berättar mer om kvällen sen. GALET är det enda jag kan säga just nu!

  We just got home from a CRAAZYY NIGHT OUT! We are 6 hours behind in the USA, so the time is 05.00 here and 11.00 in Sweden. I will tell yu more about onight later. CRAZY FUN is all I can say for now!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Insane”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här