Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:23 | December 13, 2011

  plans


  Idag har vi hängt på stranden ett tag! Vi planerar en resa till Orlando för att gå på Universal Studios och Island of Adventure! SÅ JÄVLA COOLT!
  Någon som varit där? Berätta/tipsa gärna!

  We hanged out on the beach today for a while! And we are planning a trip to Orlando to go on Universal Studios and Island of Adventure! SO FREAKING COOL!
  Have anyone of you been there? Please tell me about it an give us some tips!


  82 kommentarer  82 kommentarer om “plans”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej! Jag har vart där 2 gången senaste var, förra sommaren!! :D Det är sjuuuuuukt roligt och det finns så mycket att göra att det bara inte är sant. Mitt bästa tips är att åka ditt tidigt och planera vad ni vill göra så att ni inte missar de. Sen så lägg vattenflaskor i frysen och ta med 2 var, vatten är onödigt dyrt där :P.

   Ha det så roligt nu! Puss

   Reply
  • Ni måste åka till Universal studios i Orlando. Det är otroligt kul och sevärt!

   Reply
  • hääääärlig bild!

   Reply
  • Orlando kan vara jävligt kallt om vintern. Vi var i Miami förra året, och då hade vi bara sommarkläder på oss när vi drog till Orlando, och vi höll på att frysa ihjäl. det var bara 4 grader där…. Have fun!! :-)

   Reply
  • min sambo har vart där! han säger att det är SUPER COOLT! har dock inte tips :P

   Reply
  • Yes i have been there and in Miami too! It is so nice. If you’re planning a trip to Orlando, i think you could set a hole day off to see the park, because there i so much to see and you will miss something if you don’t spent a hole day i Universal studios. It is a big experience to see Orlando, so do that!! Florida is amazing

   Reply
  • Jag var där för bara några månader sen, och det var hur jävla awesome som helst! Det är en helt annan värld där inne och du känner dig som ett litet barn! Så jag tycker absolut att du ska åka dit, du kommer inte ångra dig! :)

   Reply
  • aftonbladet.se/nyheter/article14074033.ab

   var med om nått jobbigt idag, hjälp oss sprida detta så vi kan ha en chans att få tillbaka våra vänner..

   Reply
  • JAJAJA Åk dit!!! INNAN alla julfirare kommer ner till Florida, åk dit imorgon eller övermorgon FORT, haha! Jag var där för två år sedan och det var helt otroligt roligt, tycker man berg&dalbanor är livet så är Island of Adventures rena PARADISET! Universal Studios är mäktigt och besök även Hard Rock Cafe utanför parken! Planera VÄL, ni hinner inte med båda parkerna på samma dag, en dag åt varje park rekommenderar jag! Ni anar inte hur stort det är :) Missa inte Simpson Ride 3D på Universal Studio eller Harry Potter World (som inte hade byggts klart när jag var där dock) och HULKEN på Island of Adventures! HA DET FETT :)

   Reply
  • Åååh så roligt! Jag var i Orlando Florida förra året och vi var både på Universal studios och Island of Adventure. Jag tycker att Island of adventure var roligast! Massa åkattraktioner där man skulle ha 3d glasögon osv. Sedan fanns det huuur många attraktioner som helst som innehöll vatten typ, så man blöt ibland också. Den roligaste attraktionen av dem alla tycker jag var Mumien. Tror att den var på Universal studios. Det är en berg och dalbana inomhus, det är mörkt så man ser nästan ingenting, sedan så går den såå jäkla snabbt. Hoppas ni får det roligt, det är en rolig upplevelse att ha varit där :)

   Reply
  • I’ve been to both Universal Studios and Island of adventure. It’s amazing! You won’t regret it! :D
   Universal Studios is all about movie effects and stuff like that, really cool! And at Island of adventure they have amazing rollercosters and lots of other great things!
   Have a great trip! I’m sure you’ll enjoy it :)

   Reply
  • Gött, blev lite sol ändå! :D Snyggo.

   Reply
  • Åker ni till Orlando besök epcot! Ett riktigt grönt ställe, där man dels kan testa på tredimitionell bio där man känner någon nysa en i ansiktet eller gräset under fötterna. Dom har även rymdupplevelser där man gråt prova på att flyga till “mars” sjukt frän känsla! Samt massa expriment!

   Reply
  • Jag har varit där!
   fantastiskt kul! Jag kan rekomendera att ta med ett ombyte kläder för åker man attraktioner där vatten är inblandat så blir man BLÖT alltså dränkt ;) Vi var bara på island of adventures men där har de ju byggt Harry Potter del nu också den fanns ju inte när jag var där. Ha det så skoj!

   Reply
  • jag har varit på både universal och island of adventure!! helt underbart är det, jag rekommenderar alla vattensaker, typ liknande flumride och även spiderman på universal och framförallt det coolaste någonsin en “karusell” i luften som man sitter två bredvid varandra så är det vingar över typ som om en dinosaurie flyger! så himla cooolt!!! Rekommenderar er att bo på Hard Rock hotel som ligger i parkerna typ, coolaste stället jag varit på med bland annat musik under vattnet i poolen och sen ett plus är att man får ett speciellt friband så man slipper alla köer och går förbi alla till alla attraktioner på ställena :D

   Reply
  • Åk till Orlando och se Universal Studios. Det är verkligen asfett!

   Reply
  • I used to go there when I was younger, but I remember that it was so much fun. Be sure to see the Harry Potter section of the Islands of Adventure park, I heard it was amazing. Happy travels!

   Reply
  • OOOOOH, so freakig awesome! I would love to go there! I only went to Disneyland and studios, i think it’s similar in some things, but Orland it’s other dimension for sure!!!! So cool*

   Reply
  • You’re going to love Universal Studios! Don’t forget to go to the wizarding world of Harry Potter :)
   xxx

   Reply
  • vilka härliga bilder du lägger upp! blir avundsjuk här i kalla sverige.

   Reply
  • Hej! Jeg kom lige forbi bloggen :-)
   Universal Studios er SÅ sjovt, det er virkelig et besøg værd! En anden anbefaling i Orlando: Sea World. Jeg har ikke selv været der, men det skulle også være rigtig cool! :-)

   /ML
   byml0.blogspot.com

   Reply
  • Det är verkligen svindyrt att gå in där (fast vi hade iofs fast-pass), men värt att göra det någon gång i sitt liv! Så jävla mycket coola grejer! Åk åk åk!

   Reply
  • Harry Potter landet där är så jävla coolt!!!!!!!!!!!! vill typ bo där hehe

   Reply
  • sjukt cool keeps! :D

   Reply
  • YOU HAVE TO DO IT! I was there last summer, and it was so freaking amazing. If there are a lot of people and you’re planning of visiting both universel studios and Island of adventure at the same day it would be a good idea to buy the tickets so you can jump over the long line of people waiting! And promise me; you try the simpsons rollercoster, even if there is a lot of people. It is sooooooooo cool! By the way, a nice place to eat is Hard Rock Café, i think it is the biggest in the world!
   Hugs from Denmark and have a great great great trip, i am sooooo jealous! And another fun thing to do in miami is sigways – it’s so much fun!

   Reply
  • Ni måste dit! Det är så sjukt roligt!
   Island of adventures är ett måste om ni är karusellnördar som mig! HAHA.
   Åk ALLA 4D grejer och såklart hulken. Asroligt

   Reply
  • Hej! Jag är i orlando just nu, allt är helt underbart! Disney, universal och sea Word är helt klart det coolaste jag sett! Iallafall så åker jag till Miami om någon dag bara och är lite besviken på shoppingen här, undrar om du har något tips vart man kan hitta bra affärer i Miami? :-) tacksam för svar :-):-)

   Reply
  • ÅK DIT
   Det är så sjukt jäkla coolt, det är helt sjuk! Jag har varit där några gånger och det är UNDERBART. USA är bäst på nöjesparker.

   Ni MÅSTE gå på Harry Potter landet (i Universal Studios) och åka karusellen inne på Hogwarts, jag väntade i 2 timmar i kö men det var det roligaste jag någonsin gjort!

   Reply
  • Hej angelica jag undrar vart du har köpt alla dina levis shorts :)

   Reply
  • åk åk åååk! jag har varit på disney land, universal studios & sea world två gånger vardera men inte island of adventure men jag kan verkligen rekommendera de andra parkerna! dock räcker inte endast en dag till, jag besökte varje park två dagar för det är verkligen stoooort! på universal studios måste du åka the simpsons ride, fyfasen va rolig den är! även mumien är ett måste! sea world är också värt ett besök där allt är som det låter – havets land. massa havsdjur, mäktiga shower med späckhuggare, delfiner osv och åkattraktioner :) vill tillbaka och besöka harry potter-landet som inte var färigbyggt när jag var där, ska tydligen va helt sjukt! hoppas du får en toppenresa snygging!

   Reply
  • JAG HAR VARIT PÅ ISLAND OF ADVENTURE! .. Och det var CRAZY!
   Det stället kan inte jämföra sig med varken gröna lund, liseberg eller skara sommarland … Det här stället är galet!
   Jag och min familj tillbringade en hel dag där, åkte massor av berg-o-dalbanor, kollade på grymma shower och åkte även Jurassik Park-vatten-banan där man åker i en gummibåt (typ flumride på liseberg, fast större!) genom en miljö som dom har byggt upp, så det känns som man är i Jurassik Park-världen – Hur coolt som helst!
   Jag var där förra våren och då höll dom även på att bygga upp Harry Potter-landet som tyvärr inte hann bli klart innan vi åkte hem! Men det är definitivt öppet nu – och det lilla jag såg utav det var helt makalöst!
   Är man i USA tycker jag att det är ett måste att ha besökt någon utav deras ‘äventyrsland’ innan man åker hem!
   Jag besökte även Universal Studios år 2008 i LA och det är minst lika häftigt! Åker runt bland en massa välkända inspelningsplatser m.m …
   ÅK TILL ETT ÄVENTYRSLAND – det kommer göra din resa ännu mer oförglömlig!

   Reply
  • It’s only the BEST.THING.EVER. !

   Reply
  • Häärlig bild! :)

   Reply
  • H Ä F T I G T ! ! !

   Reply
  • åhhh vilken resa, helt underbart :)

   Reply
  • om du besöker harry potter world i island of adventure MÅSTE du bara åka åkattraktionen inne i slottet! det är alltid väldigt lång kö, men upplevelsen innuti är helt oförglömlig!!! Nog nästan det häftigaste jag har varit med om – HELT OSLAGBAR!

   Ett tips är att skaffa ett fast-pass så ni kommer snabbare in på alla karuseller!

   Reply
  • FAN va härligt! Hoppas ni får det grymt i Orlando!

   Reply
  • gud vad härligt!

   Reply
  • Jag var faktiskt så gott som förra månaden där och rekommenderar VERKLIGEN Islands of Adventures. Det är som att gå in i en sagovärld. Mycket tid har lagts ned på den platsen!
   Ett tips är ju såklart att ni åker dit vid öppning och tar de största åkakttraktionerna först, eftersom det senare kan ökas upp mot timmars kö. Jag rekommenderar även att ni tar en hel dag för varje park, eftersom de tar sin tid att utforska dem och man vill gärna inte stressa. Hoppas ni får det galet!

   Reply
  • Besøg Discovery Cove, hvor I kan svømme med delfiner. Klart den bedste oplevelse jeg har haft i Orlando!

   http://www.discoverycove.com/

   Håber I får en god tur!

   Reply
  • där har jag varit! Ni måste åka Hulken! så sjukt rolig!!!

   Reply
  • Var i Miami förra våren och det var UNDERBART! Vi var på Universial Studios och ni MÅSTE åka dit, det var typ det bästa på hela resan :P! Island of Adventure var jag aldrig på. Uteklubb i Miami rekommenderar jag Mansion om ni inte redan varit där? En mycket god skaldjursrestaurang (om ni gillar krabba) som ni MÅSTE gå till Joe’s Stone crab som ligger på Washington Avenue 11 i Miami Beach! Ni borde även gå och softa på Delano Hotel på dagen för där är SÅ FINT! Även käka en riktigt god middag på kvällen där men som dessvärre kostar skjortan. Kan vara värt en av kvällarna iaf =) Sen har de ett schysst biljardbord vid baren också som man kan utnyttja ;)! Ha en fortsatt awesome resa!! AVIS!

   Reply
  • Jag va där förra julen och de är sjukt kul! MEN kom dit tidigt!! Vi var där en timma innan dom öppnade och fick köa ändå, senare framåt lunch är det kaos och timlånga köer vid varje åk!

   Reply
  • Jag har varit där! Åk hulken på adventure och spiderman på studios! Jättecoolt, i spiderman känns det som att man åker mellan höga hus och störtar rätt ner men egentligen sitter man helt still. Och i hulken åker man i loopar upp och ner, det var inte så läskigt som man tror! :)

   Hoppas ni får det roligt!
   /Jessica

   Reply
  • Last year I was in Miami too.
   And I have to say that the Universal Studios are definetly a must!

   Reply
  • Åh vad nice så aaaaviis :)) !

   Reply
  • snyggging!

   Reply
  • Köp freepass så ni får gå före i kön fall det är mycket folk. Kostar lite mer, men man slipper stå 5 timmar i kö till varje attraktion!

   Reply
  • Va lite runt om vid jul o årsskiftet 08/09 men ifs vi va på Disneyworld och lite sånt… hett tips det också !
   OM ni drar till Disneyworld
   1) Vid huvudentrén (i den park där slottet ligger) så kan man köpa en viss biljett för ett billigt pris där det ingår tre andra parker samt huvudparken – som man väljer själv (annars är det ganska dyrt om man skulle ta var park för sig)
   2) Disney Boulevard är en “park” men med gratis inträde – riktigt coola restauranger och liknande, bl.a. en där de har ramat in olika stora kändisikoners plagg och liknande, bl.a. Marlin Monroe, Elvis m.fl..
   Ha en fortsatt trevlig resa :)

   Reply
  • Snygga du! Jag var på Universal Studios för ett antal år sedan vid just den här tidpunken. Rekommenderar det starkt! Jättehäftiga attraktioner men även hur juligt och mysigt som helst! Dit måste du åka!

   Reply
  • Hej!
   Jag var där i Mars 2011. Om ni vill gå till Harry Potter delen. Gå dit först!! De har inte bara en av de bästa attraktionerna men det är väldigt mycket folk. Vi bodde på Hard rock hotel så vi fick gå in en timme innan alla andra. Vi gick direkt dit. Helt awesome. Butterbeer måste ni testa också! :) MEN. Den delen är väldigt populär. Det var kö in till den “världen” efter två timmar och när klockan var två stängde de den delen för dagen eftersom det var så lång kö och kaos. Vakter överallt. Folk va galna. Så gå dit först! Så ni säkert får uppleva den delen ;)

   Ha det toppen! Saknar Miami sååå mycket.
   Cristin

   Reply
  • Satan vad cool du är tjejen! :)

   Reply
  • Jag var där för något år sedan och det är sjukt häftigt. Tycker verkligen att ni ska åka dit!

   Kolla gärna in min blogg med, emlap.devote.se

   Kramar till er!

   Reply
  • asså din kropp!! min drömkropp, haha :)

   Reply
  • jag har varit på universal i LA. huuuur kul som helst. va där tidigt på morgonen så ni hinner se allt.

   Reply
  • superfina bilder! och jättefin blogg. du ger mig alltid inspiration!
   kram

   Reply
  • Nu blir jag en aning avundsjuk! Vill också dit..

   Reply
  • Vilken härlig bild!

   Reply
  • Ni kan bara inte åka till Orlando utan att besöka Disney World, ett måste. Det är tusen gånger bättre än vad folk säger.

   Reply
  • Jeg var i Orlando i September i år og synes disney world, seaworld og universal studios var de bedste forlystelsesparker :-)

   Reply
  • Disney world är riktigt fett! o epcot är också ett måste också :)

   Reply
  • Var i Orlando och Miami förra sommaren! När vi var i Orlando så besökte vi Universal studios så JÄVLA kul! Passar alla! Var där med familjen den äldsta 50 år och den yngsta 10 år och alla älskade det som sagt det passar alla!
   Man får kolla på bla 3d och 4d filmer (rekommenderar spiderman och the simpsons) åka massa häftiga bergodalbanor m.m m.m! Åker ni inte dit så har ni missat något!

   Reply
  • Jag måste bara fråga vart du har köpt din bikini? Den ät grym!

   Reply
  • Ser så himla härligt ut! Hoppas du har det asbra!

   Reply
  • If you’ve never been to Universal Studios I would definitely go there! And take the bus drive that shows you the different studios and backstage. A must!
   Island of Adventures is really great! You HAVE to go to the Harry Potter part of the park and try the ride that shows “Hogwarts” – I’m not a HP-fan but that was the best ever!

   Reply
  • åk dit, seriöst bland det roligaste jag någonsin gjort. – fast ni behöver minst två dagar.

   Reply
  • Go to Disney World! It’s sooooo cool there and definitely worth a trip :)

   Reply
  • Har varit på Universal Studios två gånger och Island of Adventure en gång. Vi köpte en kombinationsbiljett så vi gick på bägge på samma dag. Man hinner inte så mycket på en dag men det funkade! ;) Det är verkligen superroligt om ni gillar nöjesparker! Testa alla 3D/4D – attraktioner, det är det häftigaste! Simpson ride, Spiderman o.s.v. Och just det: slösa inte tid på att äta utan ta något som går snabbt!

   Reply
  • om ni har möjlighet så åk ut till key west…..ni kommer inte att ångra er!!

   Reply
  • jag har varit där! 2008. passa på att åka alla bar och dalbanor! det kommer du aldrig glömma. gå på alla slags aktiviteter som finns där!

   Reply
  • Jag har varit där många gånger och ni kan inte EPCOT STUDIOS!!!!!

   Reply
  • Åh, så mysigt det ser ut! Hoppas att ni har det riktigt riktigt bra :)

   Reply
  • Jag var där i somras det var hur häftigt som helst! Speciellt Harry Potter världen, den får ni inte missa, den ligger längst in i parken! Jag tycker verkligen att du ska åka dit och om ni vill slippa stå i 2 h kö till varje attraktion skulle jag tipsa om att köpa den dyrare biljetten som låter dig gå före i köerna. Det finns väligt mycket att se och man missar en hel del genom att stå i kön :) kan också tipsa om att äta på tre kvastar (alltså i Harry Potter världen) det var grymt god mat där! Ha det så bra!

   Reply
  • missa inte harry potter världen!!! hur ballt som helst!!!

   Reply
  • Jag var där i somras och enligt mig var själva Uneversial Stuidos någon hit. Men däremot Island Of Adventures var helt okej! Men världens häftigaste grej var Sea World, det toppade ALLA förväntningar. Fantastiska shower med djuren och världens häftigaste karuseller :)

   Reply
  • åk the mummy på universal!!! GALET ROLIGT! åh önskar jag kunde åka tillbaka!

   Reply
  • Jag har varit där två gånger! SÅ värt det! Man känner sig som ett litet barn igen! Det känns verkligen som att vara inne i en film, helt otroligt. åk dit säger jag bara!!!!!!!!!!!!

   Reply
  • Vi åkte en runda med hyrbil genom Florida för nåt år sen, det häftigaste av allt måste ha varit Everglades, (sydligaste delen). Häftig miljö med massor av krokodiler! Rekommenderas starkt! tänkte när ni ändå är där :)

   Reply
  • Åk till universal!!! Och lova att åka THE SIMPSON RIDE!! Det är helt sjuk, man tror att man går in i ett rum och kollar på film och sen så är det värsta berg och dalbanan, typ. Svårt och förklara, men vi gjorde det mesta och den var helt klart bäst. :)

   Reply
  • Universal studios, Islands of adventures, Epcot center, Aquatica, Sea World, Wet ‘n Wild. Där finns hur mycket som helst som är värt att göra! Shoppingen där är så himla bra, Premium och Prime outlets är de bästa ställena! Har varit i Orlando 6 gånger och ska snart åka dit igen. Verkligen världens bästa stad! Om ni vill åka riktigt sjuka karuseller ska ni besöka Busch gardens i Tampa Bay! Helt sinnes! Kram

   Reply
  • Hejhej! Jag har varit både i Miami och i Orlando och ÄLSKAR det!! Ni måste verkligen åka till Orlando, Universal Studios och Islands of Adventure är heeeeelt underbara! Så galet amerikanskt och gryyymt bra gjort, så fruktansvärt roligt alltså :D Så har ni budgeten så ÅK DIT! :D pussar&kramar

   Reply
  • Hej! har varit i orlando 3 gånger mitt i sommaren och en gång på vintern, på sommaren är det kokande hett och man orkar knappt gå runt i parkerna men på vintern när vi var där så fick vi ha jacka på oss för att det var så kallt. så ta med varmare kläder fall i fall!
   hade jag varit er hade jag passat på att ta en trip till disney world för det är verkligen hur häftigt som helst!
   fortsatt trevlig resa! :)

   Reply