Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | December 14, 2011

  16 Street II  Editing: Me/Angelica Blick

  Vi har spenderat dagen vid poolen/stranden och ska precis gå strandpromenaden :) MYSIGT!
  Ikväll ska vi ut och festa, vilket ska bli sjukt kul! Vi hade ju så FÖRBANNAT roligt i Lördags!!

  We have spent the whole day by the pool/at the beach  and we are just about to take a walk along the beachwalk :) COZY!
  We are also going out to party tonight, and we are SO looking forward to it!! We had a blast this Saturday!!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “16 Street II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • oh, du är så snygg!

   Reply
  • Nämen gud så snyyyyyygggg!!

   Reply
  • Vakre bilder!

   Reply
  • Du er så fin!

   Reply
  • Vackra du!

   Reply
  • Snygging!

   Reply
  • Hur vacker får man bli? :D

   Reply
  • Du är så otroligt snygg!
   gör du någonting speciellt för att få sån volym på håret?

   Reply
  • SNYGGASTE BLOGGAREN

   Reply
  • herregud alla bilder du lägger upp får mig att skrika…jag vill också va i miamiiiiiiiiiiiiiii :)

   Reply
  • loving your lipstick!

   Reply
  • Snygga bilder! som vanligt då :)
   kramar

   Reply
  • ursäkta om jag försöker ta ner dig på jorden bland allt fluff fluff och “åååh du är såå snygg åååh ii looove yoou” kommentarer.

   Men jag blir så sjukt irriterad på att du kan va så ytlig att du inte för en sekund kan tänka ETT STEG längre än utanför din YTA….Alla tjejerna där kanske inte är så jävla glada som dem ser ut. Det är ett serviceyrke dem har och det ingår i deras jobb att le och se ut som dem har roligt på jobbet. Annars får dem sparken! Dem använder sig av sina kroppar (i relativt mild form om man jämför med strippor och prostituerade) för att locka dit kunder. Det anspelar på sex och deras jävla bröst är det som är i fokus. Jag är själv tjej och gillar tjejer…men jag gillar inte jävla äckelkedjor som Hooters för att det är snygga tjejer som jobbar där.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Jag tycker det snarare är ytligt av DIG att kasta ur dig en sådan kommentar till mig, om min nu “ytliga” värld som du nu TYDLIGEN verkar ha en så stor koll på.
   Bara för att jag driver en modeblogg, ( där jag förövrigt får dela med mig av sånt som jag tycker är roligt,brinner för och älskar att hålla på med ) så behöver ju inte det betyda att det är ALLT jag har och är som människa. känner du mig? svar Nej. Allt jag skriver om i min blogg är kanske 5% av den människa jag är och det som jag dagligen delar med mig utav. Det gör mig varken till ytlig eller “fluff fluff” som du nu kallar det. Så kommentaren om ytlighet säger nog mer om dig än vad den gör om mig.
   Åter till om ämnet – på hooters jobbar man som SERVITÖR, som på vilken resturang som helst. Tjejerna har nog ANSÖKT om jobb på detta ställe och kunde nog lika gärna sökt jobb på McDonalds eller Någon dyrare resturang och kunnat få jobb, men nu valde de att söka till Hooters. Och precis som du säger – de är varken prostituerade eller strippor ( där låter man folk att TA PÅ EN för pengar, men säljer sig SEXUELLT – vilket jag tycker är väldigt sorgligt) men jag kan inte se kopplingen mellan prostituion och att jobba som servitris?
   Jag tror helt ärligt att vi( vissa) är för pryda här i lilla mellanmjölkssverige som inte kan TA att snygga brudar med fina kroppar VILL jobba på t.ex hooters.
   och sen är det ju faktist inte DU som varit inne på Hooters, utan jag. Så du behöver ju inte må dåligt för MINA VAL.
   Jag säger bara – GOOO GIIIIRLS AT HOOOTERS! ps. Och JAPP, våran servitris var apsnygg!

   Reply
  • du liknar marilyn monroe, men mycket snyggare :)

   Reply
  • You kind remind me Marilyn Monroe with your hair like that! So beautiful angelica! :)*

   Reply
  • Snygging! Ha en fin kväll

   Reply
  • GORGEOUS LIPS

   CHECK OUT MY BLOG AND LEAVE TONS OF COMMENTS!

   http://www.3hurtige.blogspot.com

   // PERNILLE

   Reply
  • Vart har du köpt dina snygga brillor? Har alltid undrat.
   Bra blogg förövrigt!

   Reply
  • Snygga brud!

   Reply
  • Vart kommer solglasögonen ifrån?? :)

   Reply
  • BEAUTIFUL *-*
   come on, just have a look you’re on my blog
   kisses from Paris

   Reply
  • Hej! Jag har en liten fråga. När ni är på resor som ni är ibland eller när ni är ute på stan och tar kort. Vad använder ni för kamera då? Jag har nämligen en stor systemkamera och jag undrar ifall du bär med dig din stora eller ifall du har en miniatyr kamera som du kan packa med dig? Tacksam för svar.

   Din blogg är grym förresten! Jag läser den varenda dag och får hur mycket inspiration som helst, min favoritblogg helt klart! KRAM.

   Reply
  • SNYGGT!

   Reply
  • VIRKELIG cool billeder! :-)

   Reply
  • My gosh så snygga bilder!

   Reply
  • Så fin. :]

   Reply
  • Du er så flott !!

   Reply
  • Grymma bilder som vanligt, och förbannat bra svar till “robin”. All cred till dig!

   Reply
  • AWesome! oh and i saw a wonderfuuuuuuuuuul dress at Zara you should like it im sur! http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fr/fr/zara-I2011/122017/631635/ROBE%2BAVEC%2BBAS%2BIRREGULIER
   There is the skirt too like this!

   Xx With love

   Reply
  • När köpte du det linnet på HM? super fint!

   Reply
  • En klassisk skönhet är vad du är!

   Reply
  • I have to ask, how do you do your hair to look so classic and VACKERT(?, anyway, beautiful if that wasn’t correct) like in those pictures? or is it just the way your hair are like? I really love that look, so it would be nice to know.

   Reply
  • Great pictures!! love it!!

   Reply
  • Måste bara fråga var dina solglasögon kommer ifrån? Sjukt snygga!

   Reply
  • Vackra vackra vackra skapelse!

   Reply
  • Hej! Vad har du för kamera och hur tar du så fina bilder? =)

   Reply
  • asså du är ju så sjukt snygg! ser ut som en filmstjärna från 50-talet eller något! tänk vad häftigt när dina eventuella framtida barn får se dessa bilder om 20 år.. cool mamma!

   Reply