Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 23:17 | December 21, 2011

    Beyond Retro – Christmas Competition


    Som ni vet så ÄLSKAR jag Second hand! Den bästa second hand butiken enligt mig är Beyond retro eftersom de har de absolut snyggaste plaggen, speciellt utvalda för att matcha just dagens mode. Jag  besöker alltid deras butik när jag är i Stockholm!

    Därför vill jag just ge bort ett härligt presentkort därifrån till en utav er på 1000 kr! NIIICE!!
    Det bästa är ju såklart om du bor i Stockholm, Göteborg, Brighton eller London eftersom Beyond Retro endast finns där. Eller om ni besöker någon utav dessa städerna ofta :)

    Allt ni behöver göra är att:
    – Skriva en kommentar i detta inlägg med varför just DU ska vinna, med en KORT motivering.
    – Skriva Namn & Mailadress (
    Viktigt, glöm ej mailadressen)

    Tävlingen avslutas den 23:e December, ca 20.00

    If you want to translate this to English, copy the text and press HERE


    566 kommentarer



    566 kommentarer om “Beyond Retro – Christmas Competition”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här

    • När man är besöker Beyonds Retro känns det lite som att gå runt i en djungel av massa berättelser. Jag vill vinna för att det vore underbart att få ta med sig en liten del av den djungeln hem!

      Reply
    • I can’t participate….:(

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för jag älskar secondhand. Det finns tusen olika anledningar till varför det är bättre. Secondhand-kläder äger oftast ingen annan, det är billigt och är oftast vintagekläder vilket är awesome!
      Jag skulle bli hur lycklig som helst om jag vann!

      Reply
    • Jag ska om en månad lämna tryggheten i hemmet där jag växt upp och flytta helt ensam till Stockholm för att följa min dröm om att bli make up artist. Något som ligger mig varmt om hjärtat är också mode, och att få lite coola kläder i garderoben skulle ge mig den egoboost jag behöver inför den här flytten.

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna presentkortet för att få unna mig själv något, har slitit som ett djur hela hösten med att hålla mina betyg i skolan höga och gått utbildning för att bli danslärare i över 20 tim i veckan på det! Vart en sjukt jobbig men rolig höst! Skulle bli superglad eftersom det är min favoritbutik med!

      Kram

      Reply
    • jag vill ha ett kort så att jag får något gjort.
      pengarna räcker inte till för vad jag vill.
      jag skulle bli glad, ska vi slå vad?
      jag tackar för mig och hoppas nu på dig!

      PUSS från mirjam.
      mirjam.N@hotmail.com

      Reply
    • jag är med!

      motivering: för att jag inte har så jättegott om pengar och för att jag verkligen ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Second Hand!! Finaste plaggen och beyond retro, gosh. Jag vill verkligen såå gärna vinna :)

      Reply
    • jag älskar också secondhand och skulle faktiskt till beyond retro i göteborg nu i helgen! jag skulle nämligen firat jul i götet. dock fick jag maginfluensa och feber och nu är nästa familjemedlem sjuk så det blir helt ändrade planer och en jul hemma i blekinge istället. ganska surt då beyond retro är en av höjdpunkterna när jag är där plus att jag hade tänkt att hitta något att ha på mig på nyår där.. så ett litet tröstpris vore fint till senare tillfälle då jag är i göteborg (eller stockholm givetvis) och ska besöka grymma beyond retro :) ett bröllop i göteborg i sommar står nämligen på schemat! ha en fin jul! kram

      Reply
    • Jag är med och min motivering lyder att jag älskar second hand och speciellt beyond retro och när jag ska besöka min bästa vän som bor i Sthlm hade det varit hur kul som helst att springa omkring därinne tillsammans och hitta massa fint och om jag skulle kunna köpa nå fint till henne hade det varit extra härligt! Kram Linnea.

      Reply
    • Hej! Jag vill gärna vinna för att jag detta år har lagt ut ca 6000kr på besök+operationer hos tandläkare (och tid och smärta, men nu är det snart bra). I och med detta så har min garderob fått lida och så även jag! Det skulle vara kul med en vinst nu mitt i allt! Ha det så fint! Kram Linda

      Reply
    • Jag vill jättegärna vinna,
      för tänk då skulle jag kunna finna
      någonting vackert i paljett,
      eller en klänning som jag aldrig tidigare sett
      en vacker skapelse som är unik,
      som just bara finns i denna butik.

      :)

      Reply
    • Jag är helt förälskad i second hand, särskilt beyond retro.
      Jag bor inte i närheten av dessa städerna, men jag är i göteborg väldigt ofta, jag hoppas att jag har möjligheten att vinna presentkortet ändå! Jag skulle nog nästan klarat av att bara leva på second hand kläder, så himla fint är det! Men det skulle ju bara vara en kort motivering…så aa!
      Cred till dig Angelicka, så jävla bra är du!

      Reply
    • Hej,
      Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag bor i en mindre stad i norr där secondhand utbudet inte är på topp! Besöker
      Dock Stockholm ganska ofta då mina föräldrar bor en bit utanför!
      Vore otroligt roligt att vinna för att jag jobbar som ett djur jämt och tjänar inga stora pengar! Det är inte ofta som jag har
      Över pengar varje månad till att shoppa! Så detta vore ett underbart tillfälle!

      Reply
    • Den 22 januari fyller jag år och ska då åka upp till Stockholm med min pojkvän för att fira (bor annars i Skåne). Hade varit helt underbart att få shoppa second hand då. Särskilt Beyond retro eftersom jag aldrig haft möjlighet att handla därifrån tidigare! Skulle vara som en extra födelsedagspresent!

      Reply
    • Hej, jag är med!
      min motivering är att jag lever bland massor som bara lever i märkeskläder som alla har. t.ex. oddmolly, RL osv. Jag däremot vill gärna stå ut ur mängden och det gör man verkligen med kläderna ifrån beyond retro. tycker verkligen om den affären och skulle verkligen vinna! Tack och hej!

      Reply
    • Jag vill jättegärna vinna,
      för tänk då skulle jag kunna finna,
      någonting vackert i paljett,
      eller en klänning jag aldrig tidigare sett,
      en vacker skapelse som är unik,
      som bara finns i just denna butik. :)

      Reply
    • Jag är med och tävlar för jag älskar beond retro. De är ett självklart besök för mig när jag kommer till Göteborg. Man kan verkligen hittade det snyggaste mellan himmel och jord till otroligt bra pris. I summeras hittade jag ett par höga levis shorts där som jag i stort sett bodde i. Ah jag kan inte säga mer än att det är min favorit affär!!

      Reply
    • Vilken bra trävling! Jag älskar mode, när jag blir äldre vill jag bli modestylist/modebloggare. Jag har aldrig vunnit någon sån här tävling förut, det känns så omöjligt på något sett.. Men gud vad glad jag skulle bli! Din blogg inspirerar mig så himla mycket. Jag älskar second hand, speciellt beyond retro! Även om jag inte vinner, vill jag bara tacka dig för att du gör ett sådant super bra jobb. Du inspierar unga tjejer :)

      Reply
    • Jag borde vinna för att jag älskar att handla second hand!
      Det är som att handla i en affär där ingen annan i hela världen kan köpa ett likadant plagg som en själv. Därför tyckte jag att denna tävling var som gjord för just mig:D
      Jag bor dock inte i göteborg eller stockholm men vem skulle inte uppskatta an shoppinghelg i huvudstaden?;)
      Om jag vann så kan jag säga att jag skulle bli världens lyckligaste tjej! :D

      Reply
    • Jag har en planerad resa till Stockholm efter jul och vill så himla gärna gå in till beyond retro, jag har aldrig varit där och har hört så bra om dom. Så skulle vilja spendera lite tid o pengar där =)

      Reply
    • Hej angelica! Första gången jag var på beyond retro var för bara några veckor sedan och jag stod så länge och kikade på alla plagg, så fina. Jag blev verkligen förtjust i butiken och skulle bli superduperglad av att kunna shoppa loss mer där och hitta plagg som verkligen passar min stil!

      Reply
    • Jag flyttar till London den 23e januari. Kommer vara en apfattig student. Älskar second hand. Älskar mode i allmänhet. Förhoppningsvis behöver jag inte säga mer *håller alla tummar*

      Reply
    • Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag verklige vet vad en secondhand innebär. Hemma hos mig driver min mors förening en second, för att samla in pengar till fattiga barn i Chile, Sydamerika. Jag tycker att jag borde vinna för att jag älskar alla sorters vintage. Köper oftast det mesta på seconds i närheten där jag bor i Götene ( en liten pytte håla) och vinna skulle betyda att kombinera den retero vintage stilen som går att komma åt hos mig med en större bit av den urbana mode värden!

      Reply
    • jag brinner för second hand & vintage. eftersom jag inte kunnat köpa kläder under hela 2011 pga en helt värdelös ekonomi blir det lätt att jag köper riktigt billigt second hand eller inget alls. skulle vara fruktansvärt kul att få unna sig lite mer påkostat vintage från en helt grym butik!

      Reply
    • Jag är en pank stundent som älskaaaar secondhand. Särskillt Beyond Retro! (fjäskar inte) men Beyond Retro är bäst. Det finns så unika, speciella, olika plagg man kan hitta! Det är dessutom mer spännande och roligare att finna en “sällsynt diamant” än att gå runt i en vanlig klädesaffär bland vanliga klädesplagg i kopior. Tycker också att man får en mer egen, kul och speciell stil än om man köper saker från de vanliga affärerna som h&m, ginatricot.
      Har aldrig vunnit någonting heller haha :( När jag t.ex. var 7 år gjorde jag av med 800 spänn på ett lotteri. Jag ville vinna en stor nalle puh. Vann ingenting. Det skulle vara hur kul som helst att liksom bara få “vinna någonting”. Det här är perfekta vinsten! 1000 kr på Beyond Retro. Herrejesus liksom<3

      Reply
    • Jag vill gärna vara med! Handlar ofta second hand och tycker det känns så bra att mitt modeintresse bidrar till välgörenhet då pengarna används till något gott. Det finns så mycket fint i den butiken som jag gärna skulle vilja ha med mig hem :) Gabriella – Gabriellaa91@hotmail.com

      Reply
    • Åh, second hand in my heart. Lever och jobbar just nu i Norge, har inte shoppat på år och dagar! Det skulle verkligen friska upp min gråa garderob med lite nytt och fräscht, framförallt från Beyond Retro! :))

      Reply
    • Hej Angelica!
      jag hade blivit så rysligt glad om jag vann ett presentkort på Beyond Retro. Det finns så urläckra kläder där, sånt som man inte hittar direkt på något annat ställe, vilket gör det mycket roligare att ha kläder därifrån för man kan känna sig lite unik. tyvärr är min klädbudget inte så värst stor eftersom att jag sparar för att få åka på min första skidsemester (vilket kommer bli sjukt spännande, om jag inte bryter benen direkt vill säga!) så ett presentkort hade verkligen varit toppen för min ej speciellt uppdaterade garderob.

      puss!

      Reply
    • jag borde vinna för jag vill så himla mycket.

      Reply
    • woop woop !! hade älskat att få handla där!! flyttar till london i slutet på januari och det hade varit helt underbart att få börja sitt nya liv med en shopping tur hos beyond retro!! cheers!

      Reply
    • Nu jag garderoben rensat har,
      nästan ingenting finns längre kvar,
      när jag nu på staden vandra,
      vet jag att jag hjälpte andra,
      Nu är jag värd att fynda på Beyond Retro,
      passar både gay och hetero,
      jag ett presentkort allt vill vinna,
      ty jag är en riktig kvinna,
      som behåller en stil som är skön,
      samtidigt som jag är snäll mot miljön!

      Reply
    • Hej !!
      vill börja med att tala om för dig att din blogg är sjukt grym !!

      har alltid tyckt om beyond retros kläder då de sticker ut och är unika i sig. Vore så roligt att vinna och få shoppas loss då jag just för tillfället pluggar och har inte all pengar i världen. Puss

      Reply
    • Jag vill vinna för att jag kommer köpa så bra kläder. Jag kommer köpa en mörklila glittrig kavaj, och en klänning med skärp i midjan och jag ska ha stora kängor till det och en liten väska och tunna strumpbyxor och kanske en glittrig basker också. Och jag ska tona mitt hår ljuslila och ha eyelinervingar och måla naglarna mörklila också såklart. Så vill jag se ut hela tiden. Även om mitt nyår kommer suga och vara en värdelös kväll så kommer jag vara lycklig, för jag glittrar.

      Reply
    • Jag har nyss flytat till stockholm, och jag drömmer om just få köpa lite nya grejer från beyon retro eftersom de e den enda butiken som jag dööööör för och har faktiskt inte tillräckligt råd med allt jag vill köpa därifrån, det skulle bli min dröm att få vinna den här tävlingen eftersom jag har aldrig vunnit en tävling.

      Kram!

      Reply
    • Min favvoaffär är också Beyond Retro, jag är ständigt fast i modevärlden med göteborgstidningen “Metro”.
      Att få över till en egen julklapp, i sitt eget Göteborg, gräva efter en mockajacka i en gammal klädkorg.
      Sedan ta bussen hem igen med sin “Metro” i handen, fast denna gången tänka “tack Angelica det är du som gjort att jag fann den!”

      Tack för en grymt inspirerande blogg!

      Reply
    • For att jag fullkomligt alskar din stil, och om du shoppar dar sa kanske jag ocksa har nan liten chans att se lite stylish ut om jag vinner :) xx

      Reply
    • Jag brukar inte delta i blogg-tävlingar då jag tycker att chansen att vinna är nästintill osannolikt, men denna tävlingen är värt ett försök eftersom min allra bästa vän är galen i beyond retro. Hon fyller 18 år i januari, jag har det inte bra ekonomiskt ställt då jag är en vanlig student, hon gör så mycket för mig och det hade vart något fint om jag kunde ge tillbaka lite.
      Tack för en fin blogg! Bor i göteborg btw :)

      Reply
    • Hej! Om två veckor flyr jag boet och flyttar till Brighton. Jag är så nervös att det knyter sig i magen men har aldrig varit mer redo för någonting än som jag är inför det här. Och att gå från att ha bott hemma och jobbat till att leva studentlivet och allt vad det innebär så kommer min plånbok känna av förändringarna men min shoppinglust kommer inte ge sig i första taget. Det här skulle ge mig en chans att snygga till mitt kommande äventyr och förverkliga de drömkläder jag i huvudet bär när jag befinner mig på de brittiska hedarna eller sittandes vid havet. Jag är redo för England och håller tummarna för att min garderob kommer känna likadant.

      Reply
    • För att jag aldrig shoppat second hand & vill bli introducerad i hur bra det kan vara! En eyeopener :)

      Reply
    • Jag vill helt enkelt göra min bästa kompis otroligt glad.

      Reply
    • Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen vill ta och utveckla min egen stil mer! Jag gillar second hand och är ganska säker på att jag kommer kunna hitta något ovanligt och eget där! Skulle vara sjukt kul om jag vann! Tack för att du gör dessa tävlingar!

      Reply
    • Beyond retro har väldigt coola och trendiga kläder, så det vore underbart att få ett presentkort just där då man också bidrog till att shoppa miljövänligare!

      Reply
    • Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag har kämpat hårt i skolan hela hösten och det skulle vara guld att starta vårterminen med några unika tillskott i garderoben!
      Sen råkar just second hand vara favorit kategorin. Varje plagg är unikt och det bär på en historia, inget går upp emot exempelvis en snygg sliten läderväska som man vet att ingen har lika dan, och som kan piffa upp en hel outfit, Im sure you know the feeling!

      Love Bella

      Även om inte jag skulle vinna, så vill jag bara passa på att tacka för en grymt inspererande blogg, you go girl <3

      Reply
    • Förra året fick jag ärva min mammas vinterjacka från -96. Tjock, lång, av skinn/mocka med en päls(fusk)krage och sådär perfekt sliten…

      Det var då jag insåg att man verkligen kan bli kär i ett plagg. Ända sedan dess har jag älskat min jacka. Kliche kanske, men det är något med den jackan som jag bara inte får nog av. Kanske just för att den en gång varit min favorit persons jacka?

      Det kändes som om jag upptäckte second hand då.. och ja, jag är fast. Så nu håller jag tummarna!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Beyond Retro, så många snygga och trentiga kläder som har varit med om en hel del. Jag själv har spenderat alla mina pengar på julklappar och jag ska shoppa i Stockholm på måndag, men utan pengar!

      Hade råd för tågbiljetterna iallafall. Jag skulle bli överlycklig om dom där 1000 kronorna skulle bli mina, jag skulle andvända dom rätt och va tjejen som skulle skrika av det där mejlet.

      Tack för denna grymma tävling.
      Puss!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag Fyller år idag den 22dec och fick igår reda på att min lön blir innestående denna månad och kommer först i början på nästa år!, så nu är mitt ända hopp detta presentkort att verkligen unna mig något fint, då jag spenderat alla mina pengar på julklappar till mina käraste, som jag givet unnar dem det bästa. God Jul och Gott nytt år, älskar din blogg!

      Reply
    • Suktar så gott som dagligen efter alla fantastiska plagg Beyond Retro erbjuder, dock håller inte min lilla studentplånbok för mer än just window-shopping. Lyckan skulle stiga mig upp över öronen om jag vann, kan inte ens tänka mig hur fantastiskt det skulle vara.

      Reply
    • Hej Angelica!

      Matilda heter jag. Jag har alltid lite gjort som jag vill i livet. Följt mina drömmar och inte riktigt levt som alla andra, eller som man kanske “ska göra.” Om en halvår drar jag till London där jag ska plugga journalistik som är ett av mina största intressen här i livet. På andra plats kommer mode. Second hand speciellt. Känslan av att veta att jag har något unikt på mig, något som kanske ingen annan har, att det finns så stort och unikt utbud, det har tagit mig med storm. Jag bor just nu i Stockholm och Beyond Retro är min absoluta favoritbutik. Inte bara vore det underbart att få ett presentkort till en butik som jag älskar, men också att få packa på sig lite snygga och fräscha kläder till London skulle ju inte sitta helt fel. Det är min motivation det.

      Ha det så bra! Kram

      Reply
    • Dear Angelica,
      All the way from The Netherlands I’m sending you this message. It doesn’t sound very logical that I want to win this price, but luckily I recently booked tickets for me and my sis to Stockholm next summer. We both are in love with the Scandinavian style. The fashion, interior and lifestyle in Sweden is really gorgeous and exactly our taste. Unfortunately here in Holland the style is a bit different, so we have to search really well to find nice clothes and jewelry. That’s why we can’t wait to go to Stockholm in the summertime. We also love vintage so this competition would really be a blessing for us! Your style is amazing, so if your fan of this store we would probably be too! Love to hear from you.

      Love, Jamie Leeyen

      Reply
    • För det första håller jag ju verkligen med dig, Beyond Retro är så underbart och jag kan gå runt där verkligen hur länge som helst! Min syster bor i Stockholm och varje gång jag hälsar på är det ett måste att ta ett längre stopp på Beyond Retro! Går aldrig därifrån tomhänt, det ger en så himla mycket inspiration också. Och nu ska jag upp till Stockholm med min syster igen och fira nyår, hade varit underbart med lite extra att gå lös med, speciellt ha chansen att hitta en awesome nyårsklänning för att fira in det nya året på ett helt awesome sätt! Kram!

      Reply
    • Åh jag ryser i hela kroppen av att tänka på vad fint man skulle kunna köpa där för 1000 kroner. Jag älskar också second hand och mycket för att jag bryr mig så hemskt mycket om miljön, modet kommer oftast tillbaka från förr och istället för att förstöra miljön och skapa nytt så kan man få nåt vintage, unikt och för en billig peng, perfekt! Jag är ju också såklart väldigt intresserad av mode, jag ser att du ofta har saker därifrån och tycker att din stil är hur ball som helst så det vore ju helt underbart att få gå och shoppa där någon dag för 1000 kroner. Jag går ju i skolan också så man får ju inte pengar över att shoppa för heller, synd! Men hare gött, puss och kram!

      Reply
    • Okej en motivation då:
      jag älskar second hand och har gjort det sedan jag var ca 11 år. Då gick jag till en second hand butik för att köpa mig något häftigt plagg och jag blev kär. Det finns bara positiva grejer med att köpa begagnat ju det är: billigt, snyggt, eget, miljövänligt och plaggen har ägts av någon annan och har en roligt historia. Beyond retro är B Ä S T.
      kram

      Reply
    • Jeg bare elsker second hand. Enkelt og greit.

      Reply
    • Jag skulle behöva lite nya, uppiggande kläder i denna mörka årstid!!

      Reply
    • Hej Angelica!

      Jag har bott i Stockholm sedan några månader tillbaka men min garderob har tyvärr inte följt samma riktning som mig då jag inte kunnat kånka på så mycket upp! Jag har därför gått runt hela den här hösten med samma gamla tråkiga kläder och känt mig mer och mer grå för varje dag, vilket har resulterat i att jag hamnat i en modedipp, därför känns det så skönt att gå in på din blogg och bli inspirerad! Har jobbat på second hand själv och tycker beyond retro är fantastiska!

      Mvh Veronica

      Reply
    • Jag ska för första gången besöka London i Januari, en julklapp tillsammans med och av min mor. I och med att jag bor i en småstad har jag endast chansen att besöka Beyond Retro när jag befinner mig i Göteborg eller i Stockholm, vilket jag dessvärre inte ofta gör, då jag fortfarande studerar och inte tjänar en stor summa pengar på egen hand. När jag väl besöker storstäderna älskar jag att strosa omkring bland second hand butiker, speciellt Beyond Retro just på grund utav dess stora utbud, och att de noggrant väljer ut vad som ska säljas i deras butiker. I och med att jag ska till London i Januari, skulle det vara en ära att få förmånen till detta presentkort, och uppleva shopping i den allra första Beyond retro butiken!

      Hoppas detta räcker som motivation. Nu håller jag tummarna fram tills slutdatumet! Ha det bra :)

      Reply
    • Jag fullkomligt ÄLSKAR secondhand och Beyond retro för den delen. Nu var det ett bra tag sen jag var där då butiken hade flyttat när jag skulle dit sist. Men ska besöka Sthlm inom en snar framtid och ska gå dit då tänkte jag och vad passar då bättre än ett presentkort där? Oj vad glad jag skulle bli, för i den butiken är det ju omöjligt att bara välja ett eller två plagg. Håller tummarna nu:)

      Reply
    • Som urfattig student är det inte ofta man kan gå loss med plånboken och därför hade det varit helt underbart att vinna ett presentkort på Beyond Retro- världens bästa second hand affär! Kläder och mode är det bästa jag vet och man gör vad man kan på rean i dom billiga kedjorna, men blir lite tråkigt i längden. Därför hade jag blivit SÅ glad över att få göra lite nya unika inköp på secondhandälskarnas paradis. Tack för grym läsning, kram!

      Reply
    • min pojkvän lämnade mig igår. fyra dagar innan julafton och 19 dagar innan våran ett årsdag. Behöver jag säga något mer? Jag vill verkligen inte dra ner stämningen på julafton, men det är svårt. Jag skulle bli så himla glad om jag fick detta presentkortet. Då kanske jag tillomed hade ork att leta efter en nyårsklänning..

      Reply
    • Hej Angelica
      Först måste jag säga att du driver en sjukt skön blogg och besöker den dagligen för insperationen av din stil.

      Jag upptäckte skönheten med Secondhand- kläder redan när jag var 11 år och förälskade mig i Madonnas musik och stil från 80-talet. Klippte av mig mitt långa hår, permanentade det och använde morsans/ mormors kläder från deras ungdomen. Mina absolut favorit kläder är från Secondhand affärer runt om i sverige och även utomlands. Jag springer alltid runt här i min hemstad göteborg för att upptäcka nya spännande butiker. Beyond Retro är absolut en av mina favoriter!

      Ha det gött!

      Reply
    • Karin heter jag och är en 20-årig lundastudent från Stockholm. Nu när jag pluggar är min inkomst i det lägsta laget och shopping är tyvärr inte längre en vardagslyx jag kan unna mig själv. Att strosa i second hand butiker, klämma, känna, prova och fundera på vem som bar kläderna jag gillar före mig är stunder jag verkligen tycker om. Om jag vann presentkortet skulle jag få en chans att unna mig den första shopping rundan på väldigt länge, och inte till vilken butik somnhelst, utan Beyond Retro!

      Reply
    • Hej. Sikke en skøn konkurrence.
      Jeg vil gerne synge en lille klage sang. Jeg skal på tur til Göteborg i Januar og har ingen penge at bruge eftersom mit uddannelsesbidrag stopper pr. 1 Januar. Derfor ville sådan et gavekort være helt fantastisk !
      – En glad dansk læser.

      Reply
    • Beyond retro ligger nära till hjärtat. Dock fann jag ganska nyligen denna mangefika butik, samtidigt som jag hittade din blogg. Har ändrat klädstilen helt, gått från att ha samma likadan plagg som alla till unika och speciella. Äntligen funnit vem jag egentligen är och skulle därför spendera lite mer tid att visa det mer i mina kläder. Och eftersom Beyond retro är en sådan unik och härlig butik skulle jag mer än gärna finna lite fynd där.
      Om jag nu inte vinner gör det mig inget, men du ska veta att du fått en (säkert flera) unga tjejer ute i Sverige funnit de själva. Kram

      Reply
    • Detta presentkort är på 1000 kr och det finns säkert 1000 anledningar varför just jag skulle vilja ha detta presentkort. Okej, det skulle ta en evighet att sitta och skriva ned de 1000 anledningarna,men du får min topp fem.
      1. Att gå runt i second hand affärer får mitt köpglada hjärta att hoppa ett extra slag, och inte minst när jag besöker beyond retro.
      2. Jag är väldigt miljömedveten och jag vet hur mycket miljön tjänar på att man återanvänder kläder.
      3. Jag älskar att gå runt i kläder som jag är helt ensam om att ha och detta gör att jag känner mig unik.
      4. Jag älskar känslan av att de kläder jag återanvänder kan ha en historia bakom sig, man liksom kan sitta och fantisera om vad dessa kläder har varit med om vilket jag tycket gör second hand kläder väldigt intressanta.
      5. Sist men inte minst, kläder är en del av mig som gör att jag kan uttrycka mig bättre och jag kan inte annat än älska just kläder.

      Ha en fin dag!
      Vilhelmina

      Reply
    • Här uppe i norrland där jag bor, har vi dåligt om de lite annorlunda butikerna, och när jag för första gången upptäckte Beyond Retro blev jag salig. När man som jag, jobbar inom skönhetsbranschen, är det också viktigt med vad man har på sig för att kunna inspirera kunderna till max.
      För detta är även min dröm, att kunna inspirera andra människor! Kan jag även göra detta utan att spendera en förmögenhet, visa en unik stil & dessutom vara miljövänlig, ja det vore drömmen.

      Reply
    • Jag bor inte i en stad där beyond retro finns men jag älskar butiken:) Har släktingar som bor i Stockholm så om jag vann vore det inte bara ett underbart tillfälle att spendera pengar där utan också en ursäkt för att få träffa mina nära och kära:)

      Reply
    • Åhh ! Jag vill vinna för att jag letar efter en fin och speciel balklänning och jag vet att det finns så fina klänningar där som jag skulle vilja ha. Skulle bli så super glad om jag vann (: Grym blogg !

      Reply
    • Verkligen jätte svårt och sitta och skriva en historia om varför JAG ska vinna ett presentkort när så många andra också vill och förtjänar att vinna det.

      Jag kan antagligen inte säga så mycket mer än att jag under 2års period lagt på mig hela 16,5kilo! (Hur mycket jag än önskar, så är det inget skämt). Detta innebär att kläderna jag en gång fått på mig, inte sitta som dem brukade. Sorgligt nog..

      Kort och gott vill jag gärna ha detta presentkort och köpa mig ett par jeans så jag slipper gå med strumpbyxor ännu en vinter..

      PS. din blogg är grym!

      Reply
    • Beyond retro har sedan länge varit en av mina favorit affärer, jag älskar hur de lyfter fram de gamla bortglömda kläderna, som egentligen är så sjukt snygga!
      Jag ska till london och fira nyår i år, och det vore ju inte helt dumt att få slippa leta nyårsklänning i tusentals dyra affärer i Londons folkvimmel, och istället fokusera på en asbra affär- och utan att behöva lägga ut massa pund, som kan användas till annat istället !
      Kramar

      Reply
    • Hey! I just moved to London this year to study :) Therefore I am a student and have like noooo money. I am from Norway, and read your blog often, love your style! And I wish I could afford to have style like that, and maybe with a nice little giftcard like that I could buy these awesome dresses, belts and so on I am now just drooling over…

      Merry christmas Angelica!

      Reply
    • I’ve been to Stockholm in Oktober this year for the first time. There I met a very cute special girl via couchsurfing (i bet you’ve heard about that) and she showed me her favorite places in this beautiful city. Among other really beautiful parts of Stockholm, she took me to this huuuge special shop! We don’t have vintage multiple shops like that in Berlin. I’ve been there for the first time and fell in love once and for all. I’m going to spent my next vacation over there once more because i didn’t have enough time to see as much as i wanted to see from Stockholm. For sure I’ll go to Beyond Retro again. Last time I brought that incredible pretty dress there everyone is jealous about over here :p
      It would be cool to have a little seed money because in general shops in Sweden are so much better than in Germany. (Everybody always wants to shop in other countries just to have something nobody around you will ever be able to wear! And to it vintage…)

      By the way, Angelica, your lips are the greatest ones I’ve ever seen, no doubt! And it’s honorable that you always keep trying to update your readers no matter what (whether you’re home or not and internet sucks or wherever). This must be what passion is about :)
      Keep it up! Hugs, Alina

      Reply
    • Jag handlar alltid second hand då det både är bra för miljön och det även finns så coola grejer där. Beyond Retro är som sagt en av de bättre second hand butikerna (en av mina favoriter), men deras kläder är ganska dyra, så för en student som mig så är det svårt att ha råd. Därför skulle ett presentkort där förgylla hela min jul då jag skulle få chansen att handla i en av mina favoritbutiker.

      God Jul på dig Angelica och ha ett underbart nytt år!

      Reply
    • Motivering: För jag älskar secondhand. Älskar lukten (är förmodligen rätt ensam om det, men jag gör det!!)& verkligen älskar att det finns historier bakom kläder. Ingenting man får veta, men det är så kul att prova, handla och fantisera om vem som hade på sig det & när. Ska köpa min nyårsklänning secondhand, just för att känslan jag beskrev är obeskrivlig. (ironiskt huh? Jag försökte iaf beskiva den, haha!)

      Reply
    • Jag älskar att ett second hand plagg redan kommer med en karaktär, en egen personlighet. Det där lite udda man inte kan sätta fingret på. Ett sådant plagg ger en hel outfit liv.

      Reply
    • Jag flyttade i höstas till Norge och har sedan dess haft ett distansförhållande. Det fungerar i och för sig väldigt bra, men att längta efter varandra så otroligt mycket tar så klart upp en del av ens energi.

      Second Hand är ett stort intresse för mig och nu när jag kommer hem till Sverige över nyår hade jag velat ha detta presentkort och ge som en sen julklapp till min pojkvän, så jag kan föra vidare intresset till honom!

      Tack för en fin blogg kära du!

      Reply
    • Hejhej! Jag skulle verkligen vilja vinna för att beyond retro är den absolut bästa second hand butiken! Älskar att handla där för då får man alltid annorlunda kläder, och eftersom jag bor i en stad där alla ser exakt likadana ut, vilket är de tråkigaste jag vet.. Tycker om kläder som är orginella! Älskar din stil Angelica och god juuuuul!

      Reply
    • Jag flyttade ganska nyligen upp hit till Stockholm och i veckan så fick jag reda på att jag kommit in på en grym fotografutbildning här vilket alltid har varit en dröm! Studieavgiften är däremot en mardröm så har redan börjat leva på nudlar inför terminstarten i februari haha.
      Jag är faktiskt lite nervös, man vill ju alltid göra ett gott första intryck och ett presentkort på Beyond retro som är värt lika mycket som typ 250 nudelpaket skulle jag säga vore en ganska bra början…

      Reply
    • We don’t need any more heroes, we just need someone to take out the recycling.

      — Banksy

      ordspråket talar för något oerhört viktigt, miljön är något som diskuteras flitigt idag. Många kan göra skillnad!

      Reply
    • Är en 22 årig studentjej från Götet. Har alltid sagt till farmor att om jag vinner på Triss skall vi ta en riktig shoppingrunda. Hon blev 70 i oktober, rätt hipp för sin ålder, gillar shopping, helsåld på att gå med i 2nd hand-butiker och frossa i olika plagg hon själv haft liknande av. Om jag vann presentkortet skulle jag ringa upp henne, säga att vi kan ta den där shoppingrundan nu. Sedan åka till BR och shoppa två snygga nyårsblåsor. God jul

      Reply
    • Hej, detta presentkort skulle passa mig perfekt, först och främst bor jag i Östersund, det betyder att det finns två second hand butiker i hela stan och efter det kanske sju affärer, med ett stort klädintresse är inte det jätte roligt särskilt inte när alla ser exakt lika ut heller.. Sen har jag också en resa bokad till Göteborg den 13 januari och det skulle ju inte sitta helt fel med lite pengar i studentplånboken eftersom den just nu är hel tom hehe och särskilt inte när det är på Beyond Retro. Kram Elin

      Reply
    • Jag vill vinna det till min mamma som verkligen älskar second hand och jag vet att hon skulle bli så jävulusiskt glad över detta!

      Reply
    • Jag vill vinna detta presentkort då jag har två beroenden i livet, den ena är att strosa runt och hitta guldkorn på beyond retro och den andra är att få inspiration ifrån din blogg. Tror att det skulle kunna vara den absolut bästa julklappen ever! Kram på dig fina du!

      Reply
    • Jag skulle väl vilja vinna för att det skulle kännas så otroligt kul att få ett sånt pris! Jag har något av en identitetskris när det kommer till vad jag ska göra och hur jag ska klä mig, och känner att detta verkligen skulle kunna hjälpa mig på traven lite. Skulle uppskatta det jättemycket :)

      Reply
    • Jag är egentligen dålig på det där med second hand. Kommer aldrig till skott. Men en check som denna, i den bästa second hand butiken jag vet om, skulle vara en härlig och välbehövlig spark i baken! Kläder är spännande och att hitta ett nytt favoritplagg, som dessutom har ett helt liv bakom sig med en häftig historia, måste vara det bästa som finns. Så jag är med! Och håller tummarna! Jag ser redan framför mig fantastiska kreationer att glänsa lite extra i… Mvh Elefantkungen

      Reply
    • Heej!

      Jag är för nuvarande student och tycker man kan hitta riktigt snygga kavajer, kjolar och kängor som passar perfekt till skolan :D Älskar second hand då man kan matcha det så sjukt snyggt till nya plagg man köper!
      Som man brukar säga: något gammalt, något nått…..
      Tack på förhand! SUper blogg btw :D

      Reply
    • Det är så kul att du har denna tävling, för i veckan bestämde jag mig nämligen som Malmöbo för att försöka skrapa ihop pengar för att ta en resa till Stockholm, väldigt mycket på grund av att jag vill ta en tur till Beyond Retro! Utbudet i malmö är faktiskt inte så mycket att hurra för direkt, mest gamla kläder från de stora kedjorna. Resan och boende kostar såklart, så det hade förgyllt min resa att kunna handla det jag faktiskt vill få med mig hem utan att tänka på priser. Som 18årig sistaårselev är plånboken kanske inte direkt den tjockaste, hehe. Hade iallafall blivit överlyckligt om jag vann denna tävling. Kändes nästan som du läst mina tankar när jag klickade mig in haha, märkligt och kul.

      Reply
    • jag har försökt shoppa second hand i min lilla stad där jag bor men aldrig lyckats komma hem med saker jag verkligen tycker om och använder. på beyond retro så skulle jag säkerligen hitta läckra plagg och samtidigt göra miljön en tjänst genom att återanvända!
      skulle bli så hemskt glad att vinna denna tävling som en tidig julklapp! :-)

      Reply
    • Jag har länge varit väldigt skeptisk till second hand men har på senare tiden börjat fundera på att kanske ge det en chans. Har varit väldigt sugen på beyond retro men har tyckt att det har varit lite för dyrt för min budget med tanke på att det är second hand. Är väldigt nyfiken och skulle bli jätteglad om jag vann så att jag kunde få prova på det där med second hand som alla verkar tycka är så underbart!

      Reply
    • Det finns inget roligare eller mer inspirerande än att “titta på folk” som jag ofta gör och inspireras av folks olika stilar, och få idéer. Kläder och mode är en sorts konstform, där man kan uttrycka sig genom kläderna, precis som en pensel kan göra. Därifrån kommer mitt intresse för kläder, och speciellt annorlunda sådana! Har varit på Beyond retro många gånger och det är en guldgruva i det avseendet!
      Second hand är det bästa som finns, det känns bra genom att man gör en insats för miljön, kulturen och för sig själv och andra.

      Reply
    • Svårt att sätta motiveringen på rätt plats… äger inte mer än ett par få secondhand plagg, men fullkomligt älskar hur de kan få en outfit att få lite mer personlighet och att man vågar experimentera. Du om någon ger en mycket inspiration till att söka mer secondhand, för det finns en he-eeel del guldkorn där ute! Skulle vara en fantastiskt fin julklapp att vinna detta med andra ord. God jul på dig

      Reply
    • Yoo Angie!
      Följer din blogg dagligen. Älskar din stil för du har en blandning från lite olika hörn och kanter. Jag borde vinna för att jag älskar 2nd hand och för att jag “förlorade” i en tävling idag med mitt företag (Cheers UF – vi gör dricksglas av återvunna glasflaskor), och det skulle vara en grym uppmuntring för mig att kunna inleda mitt jullov med en underbar check på Beyond Retro!

      Hoppas du väljer miiig :)
      Peace and love

      Reply
    • Detta är den allra bästa julklappen till min bästa storebror, som älskar second hand! Han verkligen bli så himla glad! Kram på dig och ha en fin jul! :)

      Reply
    • hejsan! Måste bara säga att jag älskar din blogg,läser den varje dag:)
      Jag hade JÄTTE JÄTTE JÄTTE gärna vilat vinna de present kortet för att jag älskar! Second hand och det gör även min bästa kompis! hade jag vunnit så hade jag åkt med henne till Beyond Retro och så hade jag delat på present kortet med henne! Både hon och jag hade skrikit av lycka för det present kortet :D :D så om vi vinner kommer det till väl användning :D :D <3 <3 kram

      Reply
    • Åh. Min bror är HEEEELtokig i Second hand och favoriten är just Beyond Retro! Dock är han förtillfället arbetslös och har väldigt ont om pengar.. därför skulle jag vilja vinna så att jag kan ge detta presentkort till honom. Bästa julklappen ever! God jul på dig och tack för en grym blogg :) kram.

      Reply
    • jag vill vinna för att jag älskar att shoppa! och speciellt second hand! plus att jag vill uppdatera min garderob lite ;)
      therese-sorensen@hotmail.com

      Reply
    • Hej Angie! Börjar med lite småfjäsk och berättar om hur mycket jag tycker om din blogg(vilket är mycket). Älskar verkligen dina bilder. Och fortsätter med ett åh vad synd det är om mig(vilket det faktiskt är, eller iallafall lite synd). Igår när vi skulle klä granen här hemma ramlar jag av stolen och upplever den värsta smärtan man kan tänka sig och får en allvarlig stukning och ska nu ligga och vila ett par veckor då jag inte kan stödja på foten alls. Själva läkningen kan ta upp till 40 veckor, för att allt ska vara återställt igen. Vore trevligt att ha en dag och se fram emot när foten mår bra igen eftersom både jul och nyår blir vilande! För då kan jag vandra runt i stan och handla second hand vilket jag också gillar väldigt mycket :) God Jul!

      Reply
    • Hej, för det första vill jag säga att din blogg är en riktig inspirations källa och diggar din stil till tusen. Jag ska ju dock erkänna att jag inte haft så stor erfarenhet av second hand och just därför lockades jag av denna tävling. Jag är en person som har stort intresse av mode och skulle vilja ta det ett ännu ett steg för min personliga del. Lite kort och gott såhär på en svängande arm skulle ju detta ge mitt jul och nyårs firande en liten extra knuff, utan tvekan!

      Keep up the good work & fira jul och nyår ordentligt! Kram

      Reply
    • Med risk for att bli upptackt; Jenny ar min allra basta i vatt och torrt van, och hon rakar alska allt som har med vintage och klader och beyond retro att gora, en riktig hipster ar hon. Jag tycker beyond retro ar en av de basta affarerna nagonsin – men jag bor inte langre i sverige. Jag flyttade valdigt nyss och saknar mina kara hur mycket som helst. SA anledningen for mig att fa ett sant pris, skulle vara att ge bort den.. dar kommer jenny in i bilden. Det skulle vara varlden basta julklapp till henne. Sa nu haller jag bara tummarna ** (och hoppas att hon inte ser detta, ifall: hej.. heh)

      Reply
    • Heej! Jag älskar verkligen second hand och beyond retro är absolut det bästa! Jag skulle bli så glad om man jag vann denna pris. Jag diggar din stil och du är verkligen min allra inspiration när de gäller mode. Förutom att de är miljövänligt finns det dessutom så unika klädesplagg. Jag och min kompis bara älskar Beyond Retro och vi skulle gåå oochh bara shoppa loss en daaag såå presentkortet skulle vara till bra användning.
      ÄLSKAR DIN BLOGG!

      Reply
    • Jag är med. Jag borde vinna för att jag älskar 50 talet och tänker starta ett eget företag om några år där allt handlar om just 50 talet! Behöver utöka min förmåga i second hand.

      Reply
    • Oj vad generöst!! Brukar aldrig vara med i tävlingar, men denna gången kan jag inte låta bli! Tänker inte hitta på en massa saker som inte stämmer, så som att jag inte har pengar eller legat på sjukhus, utan tänker vara ärlig och säga att det bästa jag vet är second hand! Jag älskar unika kläder och att blanda nytt med gammalt. Jag, bokstavligt talat, bor i Göteborgs beyond retro hörna haha, och det har jag gjort ett bra tag nu. Därför hade det varit så himla roligt att få ett presentkort på sin favorit affär. Det hade verkligen förgyllt min jul, kan inte tänka mig en bättre julklapp, faktiskt.

      Reply
    • HEI! Dette gavekortet synes jeg at jeg skal vinne fordi jeg trenger å utvide min second hand garderobe! Jeg trenger å mixe litt second hand med det jeg har, og med dette gavekortet i hånden hadde jeg garatert dratt rett på beyond retro etter ferien. Jeg bor nemlig i London, perfekt. Så da hadde jeg digget hvis dette gavekortet lå og ventet på meg når jeg kom hjem!!

      Reply
    • Där jag bor finns ingen second hand butik, förutom myrorna, och om jag går dit hittar jag ALDRIG det jag söker… Jag är också en tjej som skulle vilja köpa hur mycket kläder som helst second hand, men när jag väl kommer till beyond retro är det jag vill ha alltid för dyrt, dvs jag har aldrig råd! Om jag vinner ett presentkort har jag en anledning till att åka upp till en storstad och ha råd att shoppa! Kram!

      Reply
    • Jag vill vinna för att jag vill ge det till en vän som bor i Stockholm där hon pluggar nu = tajt med pengar till coola kläder. Hon hade blivit jätteglad och jag gillar att göra mina vänner glada :)

      Jasmine_Lindh@hotmail.com

      Reply
    • Åh va härligt de skulle vara och vinna ett presentkort från beyond retro, jag älskar secondhand och framför allt att gå runt och kolla efter dom där små guldstenarna som man hittar när man har letat tillräkligt länge. Jag skulle bli så himlans glad om jag vann detta presentkort, för jag var in i deras affär här om dagen och hittade flera fina pälsar som jag skulle vilja ha och vad skulle inte passa bättre än ett presentkort då !Ett presentkort skulle göra mig lycklig i jul och en lång tid fram över, då jag kan gå runt i snyggaste kläder från beyond retro ! Massor med kramar och God Jul !!

      Reply
    • Jag är med och tävlar!
      Jag VILL handla på butiker som beyond retro, jag har alltid velat köpa fina jackor och skjortor, som jag tycker de oftast har störst och bäst utbud på. Men jag har aldrig riktigt vågat. Så om jag vinner lovar jag att ändra på detta, och kanske jag faller, precis som du?

      emeliestricker@live.se

      Reply
    • Jag är riktigt kär i Beyond Retro, prövar ofta kläder där men köper sällan något eftersom det är för dyrt för min oftast svältande plånbok. Därför skulle jag mer än gärna vinna detta presentkort. Kram

      Reply
    • AAaaww, wonderfull idea cutie !!
      I ll go to London in february and it will bef*king great whit this money to rob Beyond Retro !!! I ll like to find clothe whith a storie and not one who is made by a child in china,a clothe confortable and that a few people -or 0 – have SSooooooo i cross fingers to win !!!
      Good luck at everybody too

      Reply
    • Jag är med och tävlar! Såhär är det, att jag är sjukt intresserad av kläder, men ganska trött på mina egna från hm, gina osv. Jag gillar att ha sånt som ingen annan har. Av min mamma har jag fått jättefina 2hand-kläder, och nu vill jag börja själv också. Om jag vann skulle jag bli jätteglad, dra in till stan direkt och börja fynda! Min mamma skulle bli glad också eftersom jag lånar hennes kläder hela tiden… ;)

      Reply
    • Juste jag glömde säga att jag ska åka till London snart och då vore det kul att ha presentkortet med mig :)

      Reply
    • Jag bor en bit ifrån Göteborg och kan ta mig dit på ett par timmar och skulle så gärna vilja på chansen till att shoppa loss på Beyond Retro eftersom jag älskar den lite udda stilen och känslan av att ha något som nästan ingen annan har. Det är kul att vara unik med något.

      nu håller jag tummarna :) kram

      Reply
    • i would like to win because i love beyond retro. i have been to the stores in göteborg and stockholm, and i feel like i could live in there. i always find so much great stuff in there, but i often don’t have enough money to take all the fine clothes home :( i have an AWESOME sequin jacket though that i got there, and i always wear it to festive events!! perhaps i need something new, everyone knows that jacket now :D

      Reply
    • Jag vill jättegärna vara med och tävla! Jag älskar seconhand och har alltid varit ett stort fan av dessa butiker, däremot har jag aldrig besökt beyond retro men alltid velat. Så jag hoppas att jag får en anledning att åka iväg o unna mig själv något nu :)
      Kram

      Reply
    • Hej! Jag tycker att min otroligt underbara mamma är värd presentkortet då hon alltid sätter allt före sig själv. får jag chansen att ge henne något så fint, vet jag hon skulle bli otroligt glad<3 nereidalimani@hotmail.com

      Reply
    • Vad roligt! Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag aldrig provat att shoppa från second hand, skulle vara hur roligt som helst att ge det en chans genom att vinna ett presentkort! Vilken härlig julklapp :) kramar!

      Reply
    • Jag skulle så gärna vilja ha detta pressentkort. Jag åker nämligen på shoppingresa till London efter jul. Då skulle det sitta mycket fint med ett pressentkort, då man senaste månaden bara spenderat pengar på att köpa julklappar till andra. Det är roligt, men, man måste få skämma bort sig själv lite också tycker jag!

      Reply
    • Jippi vilken bra tävling.Jag hoppas jag vinner för jag har aldrig varit på Beyond Retro, har aldrig varit till Stockholm heller för den delen men ska ner dit i vår så skulle vara en perfekt present med ett presentkort dit. Hoppas du väljer mig
      Kramar Erika

      Reply
    • Angelica! Jag och några klasskamrater gör ett projektarbete om second hand där vi intervjuar butikerna OCH köper plagg från varje ställe att ha med i redovisningen i maj. Vårt enda problem är just pengarna. Vi behöver verkligen pengar och bidrag för detta arbete. Skulle vara dig evigt tacksam!! Kram

      Reply
    • Jag tycker mig själv vara värd detta för att jag under flera års tid kämpat mot anorexi men börjar nu sakta kunna leva utanför den värld som den inneburit. Och jag har även nu gått upp i vikt igen, vilket resulterar i att nya klädinköp blir ett måste. Och jag är ett litet modelejon och Beyond Retro är en grym butik med unika och snygga plagg!

      Reply
    • Jag älskar second hand men snål som jag är tycker jag alltid att priserna är för höga. Jag har inte speciellt mycket pengar att röra mig med. Ett presentkort skulle vara perfekt eftersom allt plötsligt blir 1000 kronor billigare. Tänk vad jag skulle kunna köpa då… :D

      Reply
    • Jag borde vinna presetkortet för att jag flyttar till Los Angeles om mindre än tre veckor och behöver en riktigt snygg outfit att möta staden i!

      God jul
      Sanna

      Reply
    • Härligt! En tävling i min smak! Jag bor i Västerås, ca en timme från Sthlm, och jag och min mamma har som en liten tradition att åka till Sthlm flera gånger om året(ca två-tre) och bo på hotell, gotta oss och shoppa. Vi hade planerat att åka nu i höstas, men jag hade inga pengar alls att shoppa för. Så vi fick ställa in resan. Det ser ungefär lika dant ut nu med pengarna, men vi har iallafall bestämt oss för att åka i vår. Jag älskar allt som har med second hand, vintage osv att göra, men här i Västerås har vi bara tråkiga second hand butiker, med gammalt porslin, utslitna skor och böcker.. Ja du fattar. Så ett presentkort på Beyond retro hade definitivt dragit mig till Stockholm, på stört! Det vore en grym julklapp!

      Reply
    • Åhh vad kul!!
      Älskar kläder!!!! Jag har gått ned 17 kg sen 2008 och börjar intressera mig jätte mycket av kläder de här senaste åren, pga att kläderna sitter bättre på mig nu och det är en sån himla härlig känsla när man shoppar kläder till en helt ny kropp :).
      Jag borde vinna presentkortet för att jag älskar secondhand kläder och brukar sällan hitta det för att jag är så dålig på att shoppa haha.

      Reply
    • Hej Angelica! :) Åh, vad kul det hade varit att vinna detta! Beyond Retro har så fantastiska ting i sin butik! Har spanat in jackorna och hattarna där men tycker fortfarande de är aningen för dyra, med all rätt, när det kommer till vintage. Men särskilt nu efter jul har pengarna gått till nära och kära. Hade varit fint att unna sig själv något for once!

      Puss och God jul!

      Reply
    • Jag älskar second hand och alla läckerbitar som man kan hitta där och dessutom vara helt ensam ut. Nyligen fick jag en “outfit” i huvudet som jag bara MÅSTE ha. Du vet, när man inte kan tänka på något annat än det och om man tänker att om jag bara har den outfiten, ja då är min garedrob fulländad! Jag DÖR utan den, haha. Grejen är då att för att få till den outfiten så behöver jag ett plagg som mest troligtvis bara går att få tag i på second hand och jag är säker på att Beyond Retro kommer ha det jag söker. Därför borde jag vinna, innan jag dör av ha begär :D

      Reply
    • Jag älskar också second hand! Blir helt sprudlande när jag finner en sådan butik. Och som du säger så är beyond retro favoriten! Min käre pojkvän och även min mamma tycker däremot att det är svinäckligt och otroligt onödigt att lägga pengar på. Jag tänkte därför att om jag hade detta presentkortet kan dom komma med hur mycket kommentarer de vill, men då kan jag bara säga att jag Måste ju använda pengarna som jag vunnit!

      En snygg och udda nyårsklänning skulle inte sitta fel!
      Tack på förhand Angelica! Följer din blogg maaaaaniskt!

      Reply
    • Åh! Bor i Stockholm fram till juni nästa år :) skulle vara guldvärt att få uppdatera garderoben lite… Är relativt nyexaminerad sjuksköterska och på jobbet är mode det sista man får tänka på. Håret ska hållas norra från ansiktet, korta naglar som alltid ska vara olackade + sjujsköterke uniformen då! Jag älskar mitt jobb, gillar att kunna få människor att må bra men som jag tidigare nämnde så har jag hamnat lite i skymundan :( pekar knappt göra iordning mig längre och shoppa kommer jag i te ihåg sen sist (eller jo julklappar) skulle bli oerhört glad om du kunde ge just mig denna julgåva! Din stil inspirerar! GOD JUL ANGELIKA :)

      Reply
    • Min lillasyster, 19år, kom hem igår igen efte 6 månader. Hon studerar i Norrland (familjen bor i Skåne) och hon är den bästa systern man kan ha! Men då hon är fattig student har hon inte haft råd att varken köpa julklappar eller en snygg nyårs-outfit och så jag vill så jag hade förgyllt hennes julafton om hon hade fått ett presentkort på Beyond Retro av mig. Hon älskar den butiken, precis som jag. Så visst hade det kliat lite i fingarna att ge bort det, men julen handlar om att ge. :) God jul!

      Reply
    • Jag borde vinna BECAUSE I’M WORTH IT.

      Reply
    • Jag har faktiskt aldrig handlat på second hand, dels för att jag bor i en så liten stad så att det inte finns varken second hand eller “vanliga” klädes affärer. Därför skulle jag bli över lycklig om jag vann detta och självklart skulle det ju inte sitta helt fel med lite nya kläder såhär inför julafton och nyår! Kraam på dig!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag blir ofta inspirerad av dina second hand outfits från Beyond Retro. Jag älskar second hand och Beyond Retro men just nu bor jag utomlands och har inte möjlighet att kunna köpa de fantastiska plaggen som finns. Under nyår, åker jag till Stockholm över ett par dagar för att fira med mina bästa tjejkompisar. Det hade varit himla kul att ha en extra slant att kunna röra sig med och köpa kläder från Beyond Retro! :)
      Tack för en fin blogg och för all inspiration som du ger! God Jul!!

      Reply
    • Hej! Varför jag skulle vilja vinna är för det första att jag skulle obeskrivligt glad, och för det andra att dom har så sjukt snygga kläder som jag bara vill ta hem och hänga i min garderob!!

      Reply
    • nästan alltid när jag ska till jobbet (jobbar typ vid arkaden, göteborg) så kollar jag på beyond retro och jag tycker att det är en sådan inspirerande och fin affär och oftast skulle jag vilja ha allt. men tyvärr är jag student och min plånbok tillåter mej inte att handla där, vilket är väldigt synd eftersom min personlighet inte kommer fram som jag velat!

      ha en bra jul angelica! kram

      Reply
    • Hallå där! Jag har ofta gått och pillat på plagg på Beyond retro, men i sista stund bestämt mig för att inte köpa något eftersom att mina pengar inte räcker till så mycket. Så ja, jag har faktiskt aldrig handlat någonting där, men jag känner att det är bra dags nu! De har alltid så snygga och annorlunda kläder där och de många passar väldigt bra till min stil. Självklart skulle jag verkligen bli jätteglad om jag vann presentkortet, så jag håller tummarna :)

      Reply
    • Beyond retro är också min favoritbutik. Var ett tag sedan jag var i en av dessa städer och kunde besöka den, men vi planerar en liten dagsresa till Stockholm just nu. Ärligt talat, det pirrar i magen när jag tänker på att jag snart kommer få gå in till detta underbara ställe, jag blir alltid helt salig när jag är där inne, vet knappt vart jag ska börja kika någonstans och hittar alltid något jag vill köpa. Det är ju ganska dyrt dock. Ett presentkort hade suttit fint, så hade man kunant unna sig något, och även kunnat ge till min vintagetokiga syster. Pusspåre

      Reply
    • HEJ ANGELICA! Om jag ska vara ärlig har jag aldrig besökt beyond retro i någon av städerna där affären finns, men ingenting hindrar mig från att vara med i den här tävlingen eftersom jag faktiskt ÄLSKAR att shoppa second hand. Känslan att gå runt i affärerna är obeskrivlig. Jag brukar oftast tänka på vilken otrolig historia kläderna bär på. Det är så spännande att tänka sig in i vad just den klänningen eller just den väskan varit, och vem som ägde den innan en själv. Second hand kläder är ju inte bara unika och har en spännande historia, det är ju faktiskt miljövänliga också. Vet att det låter som en klyscha men vi borde faktiskt handla mer andrahands kläder, för att skona miljön! Det var allt för mig en secondhand galen 18-åringen, ha en skön julhelg Angelica!

      Reply
    • Min favoritstad i hela världen är Göteborg, just nu bor inte jag där en snart så ska jag flytta för att gå på universitetet där. Jag vet att jag kommer gå till Beyond Retro nästan varje dag för att kolla på vackra klänningar. Jag älskar nämligen second hand klänningar! Men jag vet att jag inte kommer att ha mycket pengar att röra mig med när jag flyttar hemifrån så det kommer mest bli “titta men inte röra”. Men jag vill RÖRA alla klänningar och ha dem på mig!!! Jag brukar aldrig vinna ändå men det här är verkligen en tävling för mig. Puss o kram!

      Reply
    • Jeg skal vinde fordi jeg er en fattig studerende fra København med en STOR passion for mode, tøj, sko, tasker og smykker. Jeg bruger al min tid på at kigge på tøj, men jeg har desværre aldrig råd til at købe noget af det. Derfor skal jeg vinde så jeg kan shoppe lidt igen. :)

      Reply
    • Halloj! :D Jag tycker också om second hand väldigt mkt, för där hittar man saker som ingen annan har. Jag tycker inte om att vara som alla andra. och som du sa är beyond retro den bästa 2hand butiken för den ör anpassad till dagens mode lite. Jag skulle verkligen ha nytta av presentkortet, jag bor i Stockholm också så jag har två stycken att leta grejer i ;D Kram!

      (zitaaw@hotmail.com)

      Reply
    • Hej! precis som du ÄLSKAR jag Second hand! jag kommer ihåg när jag gick in i beyond retro för första gången, tro mig jag var i himmelriket och svävade på moln! så mycket fint!! stannade där i säkert 2 timmar och testade kläder haha.. dock var priset lite dyrt så påsen blev inte så full som jag hade velat. Ett presentkort vore helt obeskrivligt underbart och skulle du välja mig av alla skulle du göra mig otroligt otroligt lycklig Angelica!

      Reply
    • Åh sicken härligt pris! Ja, jag är väl ungefär som dig Angelica ;), älskar att gå runt i secondhand affärer. Varför min kärlek är så stor till seconhand är för att jag älskar känslan av att någon annan har burit plagget innan mig. Det kanske låter lite konstigt hehe men tycker det är så spännande att man inte riktigt vet vad klädesplagget egentligen har varit med om. Vem vet? Kanske från de galnaste festerna till den lite lugnare vardagen. Sen också att man kan hitta så stört unika och fantastiska plagg som man är ensam om! Behöver nog inte förklara hur glad jag skulle bli om jag vann, så jag håller tummarna här borta så får du ha en god jul

      Reply
    • Hej Angelica!

      Jag skulle kunna göra verkligen allt för att vinna presentkortet på Beyond Retro. Precis som du ÄLSKAR jag allt inom mode och secondhand butiker, men här i Norrköping finns det inte så många bra. Dessutom är det inte ofta jag besöker huvudstaden, så presentkortet skulle inte bara innebära att jag kan rensa hela butiken på allt underbart som finns, jag får även chansen att åka till Stockholm vilket jag skulle uppskatta enormt.

      Ps. Din blogg är helt fantastisk!
      Kramar

      Reply
    • i juni ringer kyrkklockorna för mig och min kille (!!!). jag har ingen klänning ännu och ska i januari ut på jakt, på just beyond retro. klart att ett tillskott i klänningskassan skulle vara välkommet, jaa för att inte säga världens bästa julklapp!

      Reply
    • Hej, jag älskar beyond retro, oh kan vara där i evigheter och strosa runt.
      hittar jätte mycket saker jag vill ha men har aldrig råd eftersom jag bara får inte så mycket i månadspeng så det här skulle vara himla roligt att vinna :)
      fanny.rosenberg@hotmail.com

      Reply
    • Oj vilken nice tävling!
      Beyond retro är en av mina favorit affärer och jag skulle verkligen vilja vinna då jag har spanat in en grymt snygg jacka men har inte riktigt cashen för att köpa den. Men om jag vinner är det självklart just den jackan och kanske något mer som får följa med mig hem.
      Hoppas verkligen att jag vinner för då kommer jag bli snyggast i stan i min nya jacka!!

      Kram Angelica

      Reply
    • OMG! Fett snällt det är klart att man är med:)
      Vf ska jag få det därför att jag lovar att göra ett snyygt collage med allt jag har köpt:)

      Älskar second hand snygagre att ha något annorlunda pluss att jag är bäst på att hitta fynd.

      Go jul på da pudding!

      Reply
    • Hej! Jag bor på lilla Gotland, där shoppingutbudet inte är det bästa. Vi har inte heller någon Second hand butik som leverar! Då jag aldrig har varit inne på en sådan butik och alltid velat så skulle detta ge mig en spark i rumpan att ta mig dit och shoppa loss. Min garderob skriker efter ett par snygga jeansshorts :)
      Kram

      josefinelarsson13@live.se

      Reply
    • Hej Angelica!
      Min pojkvän bor i Göteborg och jag i Stockholm vilket betyder att större delen av de pengar jag får från CSN (2700kr) går till tågresor ner till honom. Det blir sällan över pengar att spendera på mig själv. Tänk om jag skulle få göra det för en gång skull! Unna mig någonting snyggt att glassa runt med på nyår! :D

      Reply
    • Jag kommer från den lilla staden Tranås, som inte alls har stort utbud av 2hands-kläder. Men ändå så lyckas jag hitta godbitar och har nu nästintill någon form av 2hand på mig varje dag! Hittills har jag inte haft möjligheten att besöka det välryktade beyond retro, och det vore så fett om jag nu fick en stark motivering till att åka dit! För kom igen, hur awesome är inte ett presentkort?:D

      Reply
    • Jag har hittat den snyggaste klänningen där som jag vill använda på nyår då jag tänker träffa min drömprins:-)

      Reply
    • Jag är en spontan och lyrisk tjej som gillar att sticka ut från mängden med unika secondhand- samt vintage plagg. Ett presentkort på Beyond Retro vore magiskt, plus att mormor min nog skulle hinna pusta ut mellan mina garderobsvarv hos na. Dessutom skulle min mamma gå i taket om hon så bara fick välja ett plagg från affären – det är från henne jag fått mitt retro intresse och självklart skulle jag dela presentkortet med henne, min bästa vän.

      Nu håller jag tummarna att du ger mig den bästa julklappen iår. Godjul och Gott nytt år Angelica!

      Reply
    • Hej Angelica, härlig tävling!
      Jag tycker att jag är värd att vinna eftersom jag är 22 år nu gått arbetslös sen mitt sommarjobb, dvs 4 månader. Har levt på min pojkvän under denna tid och det säger ju sig självt att jag inte blivit ägare av många nya klädesplagg under denna tid. Vore underbart att kanske få köpa på sig en häftig nyårsklänning på Beyond Retro och få känna sig lite fin :)
      God jul!

      Reply
    • Oj vad roligt! Jag är rätt ny i second hand-världen! Men gillar det! Man hittar ju hur mycket snyggt som helst, och något som kan göra outfitten mer personlig! Har varit inne på Beyond Retro en sväng, men tycker vissa saker är rätt dyra.. därför skulle det ju vara toppen med ett presentkort! Kram!

      Reply
    • Vilken superiör tävling!
      Jag har börjat intressera mig för second hand, och vill gärna ta det till en annan nivå, så presentkortet skulle passa alldeles utmärkt. Jag har aldrig köpt något från Beyond retro men det skulle vara en dröm! :)
      susankim@live.se

      Reply
    • Skulle vara så sjuuuukt grymt med ett presentkort på beyond retro såhär till jul :) Jag har skrivit ner masssssor med nyårslöften och ett av dom är att börja försöka handla mer snygga kläder, och hur bra är det nte då med secoundhand, både bra för miljön och snyyyyyyyggggtt! :D

      Reply
    • OJ-OJ-OOOOOJ!!

      Vilket fantastiskt pris.
      Min MOTI-vering LYDER: Jag har smart som jag är TAPPAT BORT MIN DOSA.. mina PENGAR är FAST på mitt SPARKONTO..

      Tack för en härlig blogg you rock!

      Reply
    • Åh vilken härlig tävling!
      Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet eftersom jag tycker det är häftigt att kunna vara unik, att blanda det nya och det gamla och skapa en otroligt fin look!
      Nu håller jag tummarna, kramar Hanna!

      Reply
    • Jag skulle gärna vilja vinna det här presentkort då jag är ute efter en nyårsblåsa, någon som inte alla andra har, någon speciell. Därför skulle det vara ett ypperligt tillfälle att vinna detta :)

      Reply
    • Hej Angelica! Tackar och bockar för en kanonblogg, verkligen!
      Jag är ganska ny i Stockholm efter studier i Växjö. Jag kommer från en liten by i det vackra Småland och där omkring finns det inte direkt bra second hand butiker i något överflöd, men jag älskar second hand, några av mina bästa plagg och accessoarer kommer från second hand. Trots att det inte funnits mycket i mina hemtrakter har jag ibland lyckats fynda och hitta de små unika second hand butikerna. När jag flyttade till Stockholm i somras var givetvis Beyond Retro ett måste! Har sedan dess gått där och trånat många gånger efter ett stort antal av saker. Jag brukar inte delta i såna här tävlingar, men det här går ju bara inte att undvika!

      God jul och keep up the good work! It’s amazing!

      Reply
    • Jag är en helt vanlig tjej på 15 år med ett stort mode intresse och då speciellt secondhand. Dock är myrorna den ända i min hemstad Norrköping och när jag efter jul ska åka upp till Stockholm vore det inte helt fel att ha ett presentkort på Beyond retro i fickan. Faktum är att jag aldrig besökt denna butik, har dock varit en dröm under det senast året. Och finns det något bättre en att få sin dröm i julklapp, tror inte det! God Jul och tack för en inspirerande blogg!

      Reply
    • Morsmors! Först vill jag bara säga att dina kläder och din makeup inspirerar mig mycket. Kollar varje dag. Nog om det. Meningen var att jag faktiskt vill vinna ett presentkort från Beyond Retro. Och varför jag vill det är för att jag älskar Beyond Retro. Bor dock inte nära någon av städerna, vilket är tråkigt. Men att få ett presentkort där ifrån skulle räknas som världens bästa julklapp, från dig.
      God jul Angelica!

      Reply
    • Hej! Min motivering till att vinna denna tävlingen är miljö. Att vara miljövänlig är något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat, och det gäller även kläder. Dagens samhälle konsumerar alldeles för mycket, och mycket utav det är kläder! därför tycker jag att det är fantastiskt viktigt att köpa second hand och att ta hand om de kläder som faktiskt redan har konsumerats en eller flera gånger. Jag ÄLSKAR Beyond Retro och tycker att det är grymt att du “tävlar ut” ett presentkort där, omedvetet eller medvetet så är ju du då också miljövänlig ;) jag är galen i mode men har inte riktigt råd med allt som jag vill köpa, därför passar ju ett presentkort perfekt!
      kram på dig

      Reply
    • Hej! Jag brukar aldrig delta i tävlingar då jag inte har tur i spel (men faktiskt tur i kärlek), men den här tävlingen kunde jag bara inte motstå. Second hand är underbart, annat kan inte sägas. Alla saker som du hittat second hand är grymma, jag har inte haft lika tur (eller hur man ska uttrycka det) i mitt letande. Men när jag besökt beyond retro i Göteborg kan man aldrig undgå att hitta någonting, helt fantastiskt! Jag skulle vilja utöka min garderob med mer second hand då den trots underbara hittade ting är väldigt tom på just second hand, eftersom plånboken och jag inte alltid är överrens. Det här skulle verkligen vara den perfekta julklappen!
      God jul Angelica!

      Reply
    • Hej Angelica! Ville bara först säga att jag älskar din blogg och att du är en fantastisk inspirationskälla för mig. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta pris. Jag är en fattig student och har varit det de senaste 3,5 åren vilket har lett till att min stora hobby (MODE) fått lida enormt mycket. Däremot har jag fått lära mig allt om second hand-shopping, eftersom jag då kan shoppa utan att bli pank. Jag älskar second hand och speciellt Beyond Retro så jag hoppas verkligen att du vill ge mig denna julklapp :)
      Kramar från Hannah

      Reply
    • jag skrev nyss, men glömde skriva mitt namn och mail :/
      Kramar från Hannah… igen

      Reply
    • Jag driver en relativt stor blogg, jag skriver mycket om mode och vad behöver man inte då, jo mode-inriktade kläder! Men som du vet är det inte billigt att lägga pengar på snygga kläder. Så från en bloggare till en annan, det skulle vara en sådan hjälp att få investera snygga kläder från beyond retro (favvo affären), både min statistik skulle höjas, mina läsare skulle få se mycket mer inspiration och jag skulle känna mig riktigt jäkla snygg!!

      Reply
    • Så himla härligt! Jag älskar Beyond Retro och önskar verkligen att det skulle finnas i linköping! Som tur är så bor min syster i London så jag hälsar på henne där då och då och passar självklart på att shoppa på Beyond Retro så ett presentkort där skulle inte sitta fel! Framförallt nu när det är juletider och inprincip alla pengar är slut. Nu är det bara att hoppas:) God jul och gott nytt år!!

      Reply
    • Varför inte?

      Reply
    • Hela året har jag kämpat mig galen i skola och jobb. Är helt död så att säga. Så inga jävla ursäkter, jag tycker du är otroligt fin och jag tycker jag är värd det:) älskar kläder, men min pojkvän älskar det ännu mer, och är den som jämt får mig att bli intresserad och sugen på att shoppa(även han som visat din blogg). Hade varit otroligt gött att förvåna honom med det här presentkortet! tack för allt!

      Reply
    • Jag älskar vintage. Det enda som är nära är Röda Korset och de har inte så stort utbud, eller speciellt unika kläder. Om ungefär 1 månad så ska jag till Stockholm och då blir det till att kolla på varenda pinal i vintage butikerna och det här presentkortet skulle kunna göra mig så snygg!

      nea-fire@hotmail.com

      Reply
    • Hade varit grymt att vinna, att också i juletider få ge SIG SJÄLV något som man förtjänar, framför allt efter hårt slit i skolan. :)

      Reply
    • Hej, och vad underbar tävling!
      Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag inte har så mycket pengar till kläder och jag ÄLSKAR second hand. Speciellt Beyond… Så det skulle verkligen vara en underbar chans att utveckla min stil mera och få lite fler kläder i garderoben. För jag älskar mode, fast har inte riktigt ekonomin för att hålla den uppe till max. Så detta kan ju vara en stor möjlighet att få mig närmare mina mode drömmar.
      Ser upp till dig och tack för en under under underbar blogg!
      Kram Magdalena
      Mail: maagdas@live.se

      Reply
    • Hej Angelica! Jag skulle bli så himla glad om jag vann, eftersom jag älskar Beyond Retro bland annat för att personalen är så trevlig och så klart för att dom har enormt snygga kläder. Vanligtvis blandar jag nytt och gammalt när jag klär mig, och på senaste tiden har jag nästan bara shoppat vintage, dels för att spara på miljöresurserna men också för att det är grymt snyggt och jag tycker man uttrycker sin personlighet mer när man är ensam om att ha ett visst plagg. Skulle dock inte tacka nej till din garderob heller! Puss och kram, god jul!

      Reply
    • Hejsan!
      Blev så otroligt glad när jag såg detta inlägg. Jag har besökt BR endast en gång i mitt liv (denna sommar) och blev helt frälst, det är en fantastiskt butik som jag säkert skulle gå runt och drömma runt flera timmar i.
      Jag är som säkert många andra en ibland smått vilsen tonåring och tänk vad olika saker som påverkar oss. Jag kände mig så hemma i butiken men fick tyvärr inte med mig något därifrån pga. av tidsbrist vid detta sthlms- besök. Skulle vara evigt tacksam om jag vann detta presentkort och fick chans till detta som skulle öppna dörren för mitt kläd-och modeintresse igen med möjligheter att fylla på den kommande vårgarderoben men som även skulle stadga mitt ibland svajande självförtroende.
      Tack på förhand!

      Reply
    • Åh, Jag har tröttnat på alla mainstream-tjejer och deras tråkiga yta. Vem vill gå runt och se ut som alla andra?
      Inte jag i allafall! Så att få strosa omkring inne på Beyond Retro med det presentkortet vore mer än underbart till hundra procent!!

      Reply
    • Second hand och Amanda
      Går hand-i-hand som Kina och en panda
      Jag vill aldrig se ut som alla andra
      Jag därför till second hand butiker ofta vandra
      Det är både miljövänligt och helt rätt
      Unika plagg – jag tycker det är hett
      Beyond Retro är en mästare i särklass
      Här finns allt från enkelt till saker med strass
      En fattig student, du har hört den förut
      Men om jag vann, vilket glädjetjut!
      Jag skulle leta ny jacka, nya skor och en ny festlig klänning
      Nytt skärp och väska om jag ändå hade en penning
      Angelica min vackra, god jul och gått nytt år
      Hoppas min desperation att vinna, samt mina nördrim i denna lilla vers framgår…

      Haha puss på dig!
      arydstern@gmail.com

      Reply
    • Hej Angelica. Jag har aldrig förr tävlat om något för jag är alltid så säker på att jag aldrig kommer vinna! Men nu ger jag det en chans. Jag har aldrig i hela mitt liv besökt Beyond Retro, men jag har alltid velat! Jag älskar speciella kläder, speciellt dina, så det skulle vara ett sånt privilegium att få handla där du gillar att handla…Jag är student och har nästan aldrig råd att köpa någonting. Jag kommer från Helsingborg men ska till Göteborg i januari. Snälla, rara Angelica, detta presentkort hade gjort min jul! Go’ Jul på dig och tack för en inspirerande blogg!

      Reply
    • Till en början valde jag second hand då det är det billiga alternativet (för det mesta) men sen blev jag såld. Jag tyckte om tanken på att alla plagg har en historia, tanken på att inte förstöra miljön mer och tanken på att vara unik. Det är inte lätt att vara sig själv och lyckas hålla sig borta från det normala, men med second hand så kan jag vara mig själv. Anledningen att jag vill vinna är att jag vill kunna fortsätta vara orginell även fast min plånbok börjar bli mer och mer ihålig.

      Reply
    • Hej! Precis som alla ovan har jag älskat Beyond Retro från första dagen jag var inne där! Men som fattig student blir det alldeles för få inköp därifrån så just därför vill jag vinna. Det skulle vara guld värt att få gå loss där inne och veta att man skulle kunna köpa något!

      God jul :)

      Reply
    • Helt ärligt, med handen på hjärtat, så är jag inte sådär jätteinto secondhand osv, men fan, ett presentkort på en sådan butik kanske skulle få min syn på secondhand att ändras..? Lets hope so!
      God jul!

      Reply
    • Hej!
      Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom, jag skulle behöva ha lite unika, coola plagg i min garderob för att få till den där gryma AngelicaBlick-stilen. Och såna plagg hitta man nästan bara second-hand! Dessutom ska jag och min (secondhand älsklande) mamma till London i februari, och det bästa hade varit att kunna dela denna presentcheck med henne eftersom hon fyller 50-år den månaden.

      God Jul!
      / Madison

      **hoppas, hoppas**

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag alltid velat köpa second hand men har varit lite för feg. Men med det här presenkortet i handen skulle jag springa till Beyond Retro på Drottninggatan i Stockholm och köpa riktigt snygga och unika plagg!

      Reply
    • Åh vad lägligt med en sånhär tävling Angelica!GLAD TJEJ NU! Jag ska nämligen åka till GBG 26 december, för att besöka släkt och shoppa. Lite extra klirr i kassan, utöver julpengar hade inte skadat. Har aldrig varit på Beyond retro då jag bor höögt, hööööögt upp i landet och det vore asnice att få shoppa lite grejer där utan att det svider i plånboken. Har sett att dem har en massa fina grejer på deras webshop, hehe.

      Reply
    • För jag älskar second hand minst lika mycket som du fina fina Angelica! God jul! Kram

      Reply
    • Oj vad kul! Jag tycker du hittar så snygga kläder på olika second hand butiker så jag vill mer än gärna vinna detta. Jag hittar aldrig något på second hand. Jag vill vinna för att jag ska ha någon chans att köpa kläder som nästan ingen annan har, jag tycker det är tråkigt när man ser en människa med lika tröja osv.
      Ja, jag bor i lilla ljusdal men jag åker ofta till Stockholm där vi också har en lägenhet.
      Jag blir superglad om jag vinner!

      Reply
    • Mix old fashion, retro, with present fashion, and you get future fashion!

      Reply
    • Jag tävlar! Skulle jag vinna skulle jag köpa en fin tröja och dela ut till alla svältande barn i Afrika. Vem försöker jag lura? Jag är själv en fattig student, som älskar second hand och konstiga saker, så ett sådant presentkort hade varit toppen! Då kanske man kan använda det torftiga studiebidraget till barnen i Afrika? Bara för att man är fattig, så behöver man inte vara snål!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Sedan i somras har jag varit arbetslös. Söker massa jobb varje dag men utan att lyckas. Allt blir som en ond cirkel, för man känner sig så jäkla värdelös när man inte kan få ett jobb, plus det så har man inte råd med några kläder så man känner sig ännu mer ful och värdelös.
      Har köpt ett enda plagg sen jag blev arbetslös och det var en klänning. Det kändes så underbart att få känna sig fin och ha på sig någonting som man inte haft på sig 100 gånger. Skulle vilja känna mig sådär fin igen med något nytt i garderoben så jag skulle verkligen gråta av lycka om jag vann det här.

      Ps. tack för att du förgyller en del av min arbetslösa tid.
      Kram!

      Reply
    • Det är vad jag gör. Shoppar second hand. Finns inget annat för mig. Presentkortet skulle betyda oerhört mycket!

      Reply
    • att få vinna tusen kr på en så eftertraktad second hand butik hade ju varit årets julklapp. jag vet faktiskt inte varför jag skulle vinna, har aldrig vunnit någonting förut. men fy tusan vad roligt det hade varit att få tok-handla på beyond retro. speciellt eftersom jag Aldrig har vart in där. men däremot har jag sett en massa fina plagg du tagit hem därifrån. så ja, snacka om upplevelse. det hade vart min favoritjulklapp att få vinna ett present kort där detta år! kramar och tackar för en underbar blogg angelica<3

      Reply
    • Både jag & min kusin (som komiskt nog råkar heta Angelica) ÄLSKAR Beyond retro. Hon kommer ner hit till Göteborg snart där jag bor och när hon är här brukar vi alltid besöka butiken. Skulle vara så himla kul att fiska fram ett presentkort och överraska henne med ett par fina plagg! Självklart kommer jag överraska mig själv med ett par också… hehe

      God jul! :)

      Reply
    • Hej! Jag vill vinna för att jag såklart älskar Beyond Retro. Som femtonårig tjej som betalar det mesta(nöjen, mobilen, kläder etc.) själv, så är dock inte Beyond Retro en affär där jag gör särskilt många köp, därför skulle ett presentkort vara helt underbart! Jag bor precis utanför Stockholm, kanske en 20minutersresa så jag kommer ofta in till stan och Beyond Retro!
      fklaus@gmail.com

      Reply
    • Åhhhhh, jag skulle så gärna vilja vinna för att överraska mig själv. Har haft en kass höst med operation, inget jobb vilket betyder inga pengar och humöret nere i marken….. Behöver pigga upp mig själv, titta uppåt och inse att det kommer blir bättre. Skulle kunna behöva lite hjälp på traven… (A)
      Kram!

      Reply
    • Hej jag skulle verkligen vilja vinna, är en fattig student och ÄLSKAR beyond retro!!

      Reply
    • Hej! Jag är 16 år gammal, har inga pengar överhuvudtaget, och jag ÄLSKAR secondhand! Jag dras till kläder med en historia och en karaktär, och hade därför älskat ett presentkort på beyond retro!
      God jul!
      linnea.visser@hotmail.se

      Reply
    • OMG! Jag vet inte vart jag ska börja! Älskar precis som du second hand, då blir man inte ännu en kopia av alla andra. Jag bor utanför Lund men jag är ursprungligen från Stockholm så jag åker dit lite då och då. Jag tror inte ens jag kan beskriva hur mycket jag skulle vilja ha detta presentkort! GO, Beyond Retro!

      victoria.falk@live.se

      Reply
    • hej angelica!
      oj, 1000kr. jag har alltid älskat din stil och försökt hitta sådana kläder som du använder men aldrig hittat där jag bor, i lilla Borås. jag får aldrig chansen att handla i storstäder och när jag väl var i Stockholm var allt mycket dyrt. och i Borås finns inte så mycket ovanliga affärer. presentkortet skulle vara väldigt kul att få för då skulle jag äntligen få handla för mycket pengar på en riktigt cool affär. någon annan behöver säkert presentkort mer än jag, men det skulle vara så bra om jag kunde få det ! din blogg är stor inspiration, kram! :)

      Reply
    • 2012 ska bli en nystart för mig och mitt yttre, det är något jag lovat mig själv. Jag ska ta tag i mitt liv och snygga till mig rejält; jag ska börja träna, börja fixa håret, lära mig någon snygg sminkning och rensa ur min otroligt tråkiga och svarta garderob. Jag ska börja uppskatta mig själv och verkligen försöka få ut det bästa av livet! I samband med min lilla nystart skulle jag vilja börja shoppa på secondhand, för att fixa min egen stil till mitt uppdaterade och snyggare jag! Ett presentkort på stans coolaste secondhandaffär skulle därför inte sitta helt fel! Kram Matilda

      Reply
    • Ååååhh, när du leverarar tävlingar, då jävlar smäller du till på stort!!
      Jag har helt ärligt aldrig fått med mig något från någon second hand butik, det är helt omöjligt, jag rotar ÖVERALLT, men nej, ingenting. Men så hittade jag Beyond Retro’s hemsida, och enda sen dess har jag drömt om att få åka dit och tumbla runt bland alla kläder, haha, så om jag vinner, har jag en anledning att faktiskt dra moroten ur och pallra mig dit!
      / Din trogne följeslagare

      Reply
    • HEJ! För mig vore det här världens bästa julklapp sen min födelse!!! Jag är fattig student i gävle, sista året på gymnasiet. Köper bara second hand kläders och självklart är beyond retro den vackraste affären i världen för mig men tyvärr också den dyraste.. sparar ihop pengar för att sy min egen balklänning men vill egentligen köpa en vintage. om du förstår, höhö. Jag får bara julklappar av min mamma och syster i år vilket alltså inte blir så mycket. Därför skulle det här få mig lyfta till HIMLEN! älskar dig vilket som, KRAM! josefine.persson_@hotmail.com

      Reply
    • vad kul! jag skulle vilja vinna för att jag som du älskar second hand. Bor i örebro och passar ofta på och besöka de fåtal secondhand butikerna som finns här i örebro och brukar oftast som alltid hitta något som folk i min närhet undrar var det kommer ifrån! blir alltid lika glad av att åka in till myrorna och dylikt. brukar även åka till sthlm för att secondhand handla och alltid hittar man något på beyond retro. hur fina kläder som helst. min plånbok blir mest glad av att jag handlar second hand,därför jag nog tycker det är så roligt att få dedär unika plaggen för bra pris osv. hade vart väldigt kul att vinna! GOD JUL!!!!

      Reply
    • Inköpslista:
      – Paljettklänning
      – Fluffig Pälsjacka
      – Svart Läderväska
      – Huvudbonader
      – Madonna bodies
      – Pointy klackar
      – Studentklänning
      – Studentskor
      – Övrigt till student
      – Fransar möjligtvis i fjädrar

      Jag är den studerande klyshan. Dricker kaffe på någon gammal kaffe maskin på ica, käkar halvpriset nudlar till frukost-lunch-middag, har glocant abonnemang som troligvis inte någon sköter. DEN DÄR LISTAN skulle enbart kunna ske med hjälp av det där fantastiska presentkortet på fantastiska Beyond Retro. Som har varit och fortfarande är min favoritbutik! Vill inte behöva hålla igen, utan ge mig själv en fet julklapp!

      Angelica. Jag är din vinnare.

      Reply
    • .. därför att en riktigt god jul är den som gör både människan och naturen nöjd. Länge leve de plagg som hänger med generation efter generation – länge leve återanvändning!

      Reply
    • Ett presentkort skulle sitta bra fint just nu och ett stort stort plus att det är på beyond retro då butiken har så fina second handkläder så man dör! Kommer inte ofta i väg till Stockholm även om jag bor nära i lilla staden Västerås. Men nu efter jul så ska jag ner till Göteborg och shoppa lite och då skulle det vara perfekt med ett presentkort i handen.

      Reply
    • För att jag ska våga shoppa second hand eftersom jag aldrig gjort det förut. Och för att jag vill ha en större garderob med de senaste trenderna i den, 450 kronor i månade räcker ju liksom inte så jättelångt! Tack så hjärtligt på förhand! god jul!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag vill så otroligt gärna vinna detta presenkort då jag älskar kläder på precis samma sätt som du. Jag älskar din klädstil och inspireras varje dag av din blogg.
      Men eftersom jag är student så har jag inte speciellt mycket pengar att spendera, så för mig är 1000 kronor hur mycket som helst. Ett presentkort skulle vara lite av en shoppingdröm, speciellt såhär i den gråa vintern.
      God jul och gott nytt år på dig tjejen!

      Reply
    • hej angelica! Jag var på attitude mässan för några veckor sedan och fick då se Beyond retro för första gången och vart såklart jätte inspererad! Skulle vara så kul att åka upp till stockholm och se den “stora versionen” av butiken. Har aldrig handlat second hand men är något jag vill testa på

      Reply
    • Hey Angelica!I’m from Greece and the fashion of second hand clothes don’t supported here but i do love the second hand clothes and the vintage fashion!I think that these clothes have soul!if i win the competition it will be a great oppοrtunity to travel to sweden and know your culture something that is a kind of my dream!2 in 1!kisses! maya_maraki@hotmail.com

      Reply
    • Hej! Jag vill vinna eftersom jag ÄLSKAR beyond retro och att få gå in där med 1000 kronor att spendera hade gjort mig så jäkla lycklig! Och det skulle passa så himla fint eftersom jag bor i Borlänge MEN ska till Stockholm i mellandagarna för att shoppa och då hade ett presentkort där varit årets julklapp för mig!! Kram och God Jul!

      Reply
    • Oj! Jag ska helt klart vinna eftersom jag flyttar till Stockholm om mindre än en månad och är dessutom fabulöst snygg i vintage eftersom kedjorna inte kan hantera min kurviga kropp! :) God Jul Angelica och while in Miami- gå till Big Pink och käka, mer amerikanskt än så blir det inte!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att dela detta presentkort med min syster. Vi älskar second hand och det skulle bli en grym julklapp att få dela med henne! En mysig shoppingdag i stockholm med den finaste personen jag vet!

      Reply
    • Hej! jag bor i en liten stad, som är ganska deprimerande förutom en sak! Det finns flera 2hand affärer och inte så många som handlar där! men det är ju inget jämfört med beyond retro! jag skulle ge mitt lillfinger för detta presentkort! haha! kramar :)

      Reply
    • Jag älskar second hand. Eller ja, när kläderna sitter på andra människor. Jag har själv försökt att svabba igenom de olika butikerna här i den lilla staden där jag bor men har sällan hittat något. Second hand är så jävla (ursäkta mitt språk) bra. Det är miljövänligt och vi behöver alla tänka mer på moder jord i dagsläget. Jag skulle mer än gärna använda mig av second hand-kläder av just den anledningen men jag behöver nog en hjälp på traven. Själv så är jag rätt dålig på att verkligen hitta de där godbitarna i butiken, inte så konstigt med tanke på vart jag bor. Utbudet är inte enormt direkt. Jag besöker Stockholm sjukt ofta eftersom min pojkvän bor där, så varför inte ta tillfället i akt och besöka beyond retro? Du har ju lovordat det en del nu, haha. Såhär efter jul har en student som jag inte skitmycket pengar och därför sitter ett presentkort som ett smäck :) puss och kram.

      Reply
    • Jag kan givetvis inte säga att jag förtjänar att vinna mer än någon annan, men jag skulle bli oerhört glad om just jag blev vald till vinnare! Jag hittar sällan kläder jag gillar i vanliga affärer, så det var länge sen jag faktiskt köpte något till mig själv i affärer som h&m, monki o.s.v. Men senast jag var inne på Beyond Retro var jag där i flera timmar och testade kläder, hattar och skor. Dessutom är jag bara femton år och lever på mitt barnbidrag. Nu när vi är inne på sista dagarna under 2011 känns det väldigt rätt att börja ett nytt år med en ny trendig garderob. Kram, och lycka till alla andra som är med och tävlar!

      Reply
    • Hej, jag älskar mode och kläder i alla former och att blanda gammalt, unikt med nytt! Jag går alltid in på beyond retro när jag har vägarna förbi och hittar alltid massor utav godbitar jag skulle vilja ta med hem! Ett presentkort skulle göra det hela till mer än bara önskningar! Kram

      Reply
    • Blir alldeles till mig när jag går in i den affären och vill köpa ALLT! Åker ibland från Uppsala till stockholm just för att besöka den affären. Älskar unika kläder! Det är är lätt den coolaste affären jag vet! Skulle så otroligt gärna vilja vinna detta presentkort på 1000 kr. Vilket är mycket pengar för mig. Det skulle vara så kul oxå att vinna det som en liten julklapp eftersom min familj (min ensamstående mamma och mina syskon, mormor och morfar) har bestämt oss för att strunta i julklappar i år. Vilket jag egentligen tycker är tråkigt, men vill inte kräva för mycket av min mamma som jobbar dag och natt som sjuksköterska men ändå inte får ihop tillräckligt med pengar för att köpa julklappar till alla oss syskon. Jag menar inte att jag är fattig, men får sällan chansen att köpa något till mig själv. Och detta var så himla perfekt eftersom att jag verkligen älskar den affären! Kram och god jul / elin

      Reply
    • jag ska till australien och backpacka i februari och behöver några (många) snygga outfits att packa ner i ryggsäcken. besökte nyligen beyond retro i london och bara en sån sak som att de hade en katt på disken fick en ju att aldrig vilja gå där ifrån!

      Reply
    • Åh jag älskar Beyond retro, älskar deras stil. Jag är femton år och bor i Uppsala, men åker väldigt ofta till stockholm för att hälsa på min syster och då brukar jag liksom du ta en sväng förbi Beyond retro. Deras kläder är ändå ganska dyra för att vara secondhand, så därför brukar det bara bli ett eller två plagg. Jag brukar alltid få pengar i julklapp men iår så ska vi utomlands så jag kommer inte få det, skulle passa perfekt med detta presentkort. / KRAM SIGNE

      Reply
    • tjena angelica!
      skulle vilja ge detta presentkort till min älskade mormor! Vi delar ofta samma klädsmak och delar kläder med varandra. min mormor ska snart ner till huvudstaden och detta skulle vara det perfekta julklappen!! Min mormor förtjänar detta presentkort då hon alltid ställer upp, skjutsar till träningar och man kan verkligen prata om allt med mormor Barbro.
      God jul och tack för en inspirerande blogg:]

      Reply
    • Hej Angelica, vilken underbar tävling!

      Jag skulle vilja vinna eftersom jag ska, för första gången i mitt liv åka till Stochholm på sportlovet. Jag har alltid älskat Beyond Retro och deras kläder, jag älskar att matcha ihop något snyggt! Det hade varit underbart att få med sig ett presentkort upp!

      Ta hand om dig, älskar din blogg! :)
      God jul och kramar / MalleC95@hotmail.com

      Reply
    • Åh! Jag är med.
      Jag skulle gärna vilja vinna, jag älskar
      Älskar second hand kläder och besöker ofta
      B.R, men om jag skulle vinna skulle min
      Bästa kompis få detta för hon är kär
      I second hand kläder, och hon förtjänar det
      Mer än mig! Så snälla Angie :))

      Reply
    • Beyond Retro är även min favorit second hand affär så jag skulle bli överlycklig om jag vann presentkortet. Bor i en rätt liten stad i Finland och utbudet på second hand här är inget att hurra över precis. Men jag besöker Stockholm rätt ofta.

      Reply
    • har ALLTID gillat att gå inne på beyondretro och kolla på alla grejer och även på alla som är i affären eftersom det brukar vara sådana som har sån unik stil,så skulle jag också vilja ha det. att folk kollade på mig liksom, dream come true typ. Godjul på dig !

      Reply
    • Jag älskar second hand, man kan få så mycket fint för priser som inte svider lika mycket som ny pris kan göra. Jag gillar att second hand visar att det nya inte alltid är bäst, som allt i världen menar annars, all teknik typ. Second hand av alla sorter är skitbra. Det är bra för vår planet. Och då det är bra att det blivit ett mode. Sen är känslan av att hitta något som ingen annan har ganska härlig! ;)

      DIN BLOGG DÖDAR MED INSPIRATION!

      Reply
    • Skulle verkligen behöva förnya min garderob till det nya året, då ja har bestämt mig att inte längre lyssna och ta åt mig av vad andra säger om mig. Ett helt nytt självförtroende, till ett helt nytt år, som hittills ska bli det bästa.
      Emma1kallas@hotmail.com

      Reply
    • Hej!

      Jag skulle vilja ha detta presentkort för att ge bort till min kära syster i födelsedagspresent =) Hon älskar Beyond retro och har redan börjar leta efter vårkläder bland second hand butiker så detta skulle vara den PERFEKTA presenten!!!

      Många Kramar
      &
      God Jul på dig <3

      Reply
    • för att jag älskar vintage.

      Reply
    • Årets första avslöjade julklapp är från min pojkvän, en helgtrip till Stockholm med honom i Jan. Då ska det ätas, drickas, shoppas och sånt vi alla älskar. Min plan är att en gång för alla piffa upp min garderob till någonting nytt som en riktigt bra start på 2012. Det enda som hindrar mig är mitt kontokort som består av 17 kr så här efter julklappshandel och nyårsfix. Detta perfekta presentkort skulle ta mig en stor bit på vägen!

      Reply
    • jag vill vinna för att min syrra älskar den affären och hon är så otrolig och jag vill ge henne en jätte fin julklapp för hon förtjänar det verkligen!

      Reply
    • Hej Angelica, va kul med en tävling! Jag bor i Linköping men åker ofta till Stockholm för den underbara shoppingen, och då är Beyond Retro ett måste. Älskar deras stil och hittar alltid något som ja vill ha där. Men har inte alltid råd med allt ja hittar så därför skulle det här vara en perfekt julklapp till mig själv! skulle bli sjukt glad om jag vann :))))
      kram på dig!!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna det där presentkortet. Jag vet inte om bag har nån direkt motivering till varför just jag ska vinna presentkortet. Jag vet bara att om jag vann det skulle jag ta med min bästa kompis som är, precis som du, en riktig haj i second hand-havet. Hon hittar alla godbitar! Så jag skulle ta med henne som hjälp för att hitta de perfekta second hand-kläderna till mig! :-) kram från Linn

      Reply
    • Hej Angelica! Jag har precis börjat hitta min egen stil och är väldigt trött på att handla i samma affärer hela tiden som tillexempel gina och bikbok.. det skulle vara jätte kul att vinna detta presentkort så att jag kan hitta mer intressanta kläder som beskriver mig bättre. kram!

      Reply
    • Jag har nog egentligen ingen bra motivering förutom att jag har gått och stressat upp mig för årets två stora fester. Juldagen. Nyårsafton. Jag bor i Göteborg men är från Dalarna så jag åker alltid hem under jul så det blir alltid lite extra. Man vill vara snygg, kort sagt. Jag har letat och letat efter klänningar och nu har jag hittat den. MEN vad händer? JO, jag kom nyss hem från läkaren och fick veta att jag har dubbelsidig öroninflammation och halsfluss. NU? Samma dag som jag ska åka hem och fira jul? Dessutom får jag inte dricka alkohol på tio dagar. Inte på någon av årets största fester. Ligga hemma och vila är det jag får göra. Det är min motivation till varför jag vill vinna presentkortet. Helt enkelt en julklapp som kan rädda de sista dagarna det här året och som kan göra nästa år UNDERBART!

      Tack för att du bloggar så bra!

      Kram,
      en sjuk och ledsen tjej.

      Reply
    • Jag brukar aldrig vara med i såna här tävlingar för jag vinner aldrig. Haha, men den här gången kunde jag inte stå emot. Jag har själv aldrig köpt ett klädesplagg på retro, tycker priserna är lite för dyra för att vara 2 hand. MEN älskar butiken och att vara där inne, får sån inspirations kick och vill hem och sy massa coola kläder haha. Men jag bor i stockholm iaf. Och skulle vara guld att vinna denna gång. Så skulle jag också äntligen få känna Beyond retro lyckan. Hehe. (finns en tyllkjol där som jag döööör för. Inte dör men nästan iaf…) Din blogg är grym och du är en av dom vackraste kvinnorna i sverige.

      Reply
    • Hej! Varenda gång jag kommer till Göteborg eller Stockholm brukar jag spendera timmar på Beyond Retro. I varje hörn finns det något nytt man vill prova, som om att det aldrig tar slut. Jag är en student ifrån Uppsala som inte har råd att lägga ner så mycket utav mina pengar på kläder. Tråkigt nog, eftersom jag brinner för mode och kläder. Efter en höst fylld utav tentor och arbeten, skulle det här verkligen perfekt sätt att unna mig nåt själv!

      Reply
    • Jag vill vinna detta för att jag älskar second hand och framförallt beyond retro! Jag älskar mode och har en egen stil men jag tycker det är så svårt att hitta saker i min stil. På beyond retro har jag hittat massa saker som jag älskar men har tyvärr inte råd… Det här presentkortet hade gjort sååå mycket för mig och min garderob!

      Reply
    • Jag förstår att alla vi som skriver här förtjänar något flott
      även om jag hundra argument för just mig kan komma på, jag, som fyller i denna lott
      För vad mer kan man av juletiden begära?
      Än att tomten till just mitt hem sin säck kommer bära?
      Sen om jag där i ett presentkort från beyond retro lyckas hitta?
      Det återstår att se när jag på julafton i paketen får titta
      God Jul
      Kram&hej regina

      Reply
    • För att jag älskar kläder framför mode, för att jag ska börja plugga och plånboken blir tunnare, för att jag bor 15 minuter från Beyond Retro i Göteborg och kommer bränna presenkortet på 1 sekund, för att jag kommer njuta.

      God Jul!

      Reply
    • (på rim)

      Reply
    • Skulle vart så otroligt KUL, att vinna presentkort därifrån, älskar den affären. Dessutom vinner jag aldrig ngt, tro mig..hahah. Ha en fin jul, du är så otroligt vacker o din blogg äger . Kramis:)

      Reply
    • Jag skriver igen för jag tror att min kommentar kanske försvann? annars får du läsa det två gånger.

      Jag har nog ingen bra motivering egentligen. Alla vill väl ha de där presentkortet eftersom det är världens bästa affär. Mitt problem den här julen är att jag har blivit sjuk. Dubbelsidig öroninflammation och halsfluss. Jag bor i Göteborg men åker alltid hem till dalarna under jul där årets största fester sker. Juldagen och nyår. Eftersom man vill vara extra fin har jag stressat i veckor för att hitta den finaste klänningen. Nu när jag gjorde det blev jag sjuk. Och på grund av antibiotikan får jag inte ens dricka på nyår. Du skulle helt enkelt rädda mina sista dagar det här året med det där presentkortet. Då vet jag i alla fall att nästa år kommer kännas bättre. För då får jag i alla fall shoppa på beyond retro och frossa i alla paljetter. God Jul Angie och tack för en underbart inspirerande blogg.

      Reply
    • Hej! Jag fick seriöst hjärtat i halsgropen när jag såg det här, tänkte bara “ojj tänk om jag skulle vinna”, jag älskar nämligen second hand! Sedan såg jag städerna, men så kom jag på att jag ska åka till Stockholm med mina två bästa vänner snart. Jag bor i Finland och här finns inte de bästa butikerna direkt. Jag har aldrig vunnit något sådant här, jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann!
      God Jul! :)

      Reply
    • Hei! Jeg fikk beskjed på mandag at jeg skal flytte til Stockholm om 2 uker. Panikk. Jeg kjenner INGEN i Stockholm så et presentkort hadde kommet godt med. Klart man vil se bra ut i en ny stad, spesielt når man forsøker å leve under dette motto: “Dress every day like you gonna get murdered in those clothes”

      Reply
    • Som student går inte ekonomi och mode ihop. Jag älskar att shoppa och vänder och vrider på varenda krona varje månad för att få det att gå ihop. Det skulle vara minst sagt toppen att vinna ett presentkort från beyond retro, där det är ett unikt utbud men också där guldklimparna kostar lite extra. Där kan jag strosa i flera timmar för att hitta de bästa fynden. Skulle vara helt fantastiskt att gå vinna ett presentkort på en av sina favoritbutiker, och det kunde ju inte passa bättre till julen då det ekar i plånboken!
      / Fanny

      Reply
    • Det här låter väldigt cheesy, men jag har lagt ner blod, svett och tårar på julklappar till mina nära i år (och alla år). Skänkte dessutom 500 kronor från mina sparpengar till cancerfonden som en julgåva förra veckan. Är student. Behöver väl egentligen inte påpeka att jag inte har råd med någonting till mig själv. Bor precis vid Göteborg också, så det passar ju bra :) Puss på dig.

      Reply
    • Hej Angelica!

      Jag skulle så vilja vinna detta så himla mycket! Bor i Göteborg och älskar Beyond Retro, men just för att det inte brukar vara billigare än de andra affärerna så handlar jag sällan där, fast jag hittar värsta fina grejerna! Fattig student som jag är, så kan jag ju inte unna mig fina saker.. Så att vinna denna tävlingen och få ditt generösa bidrag skulle göra mig överlycklig :D

      Btw du är så inspirerande!

      daniella.m.l@hotmail.com
      Kram

      Reply
    • Min syster älskar vintage och second hand butiker. Hon är unik och har sin egen stil, om jag vann skulle hon få presentkortet i en liten extra julklapp så skulle jag ta med henne till stockholm och låta henne springa runt på beyond retro och rota :) Skulle vara riktigt kul för henne då hon lever på studiebidraget och hennes ekonomi räcker inte till att handla massa kläder :)

      God jul på dig! :)

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag brukar aldirg tävla i sånt här men nu gör jag ett solklart undantag. Jag är en klassisk timglas figur och det känns alltid när jag är inne i vanliga affärer att ingenting passar :( Min fristad och det enda stället där i stort sett allt passar är Beyond Retro, jag tror helt enkelt att jag är född i fel årtionde haha :)
      Hur som helst så vore ett presentkort där guld värt för en utav deras mest hängivna fans!
      Stort tack till en fantastisk blogg!

      Reply
    • Jag skulle bli överlycklig om jag vann eftersom jag känner att jag verkligen behöver ett lyft i garderoben. År 2012 är ett nytt år och samtidigt börjar ett nytt liv med en ny stil och jag älskar verkligen second hand. Jag bor i en liten stad som inte har dessa underbara affärer och de populäraste affärerna är Gina Tricot och HM. INTE KUL.. Jag reser ofta till Göteborg så jag skulle bli superglad om jag vann!

      Reply
    • Jag ska upp till Stockholm i mellan dagarna, jag har ännu inte hittat något att ha på mig på NYÅR och det vore fantastiskt ifall jag skulle hitta något unikt och fint att ha på mig ifrån Beyond Retro! DET VORE FANTASTISKT!

      Reply
    • Jag brukar ofta hälsa på min syster som bor i Stockholm och varje gång jag är där tar vi en lång shopping runda, i både second hand och vanliga butiker. Beyond Retro är en stor favorit hos oss båda så där spenderar vi extra mycket tid. Men det är inte alltid pengarna räcker till, till allt fint man hittar där inne, så att vinna ett presentkort där såhär i vintermörkret skulle definitivt lysa upp den så annars tråkiga vardagen!

      Reply
    • Hej Angelica, vilken rolig tävling!

      Jag skulle vilja vinna eftersom jag ska, för första gången i mitt liv åka till Stochholm på sportlovet. Jag har alltid älskat Beyond Retro och deras kläder, jag älskar att matcha ihop något snyggt! Det hade varit underbart att få med sig ett presentkort upp!

      Ta hand om dig, älskar din blogg! :)
      God jul och kramar / MalleC95@hotmail.com

      Reply
    • hej!
      jag skulle vilja vinna detta presentkort för jag är själv en tjej som älskar second hand butiker, och speciellt Beyond Retro. som sagt de har kläder som passar enligt dagens mode och hittar alltid något där. just nu efter allt julklappsshoppande har jag inte några pengar kvar till mig själv att köpa t.ex kläder så ett presentkort skulle sitta fint. beyond retro butiken i stockholm ligger ca 5 min från min skola så det e lätta att ta sig dit. tack!

      Reply
    • Jag skulle bli jätteglad om jag vann den här tävlingen eftersom jag aldrig vinner på någonting. Dessutom är detta en tävling jag verkligen skulle vilja vinna och jag är i stort behov av nya plagg i garderoben! :)

      Reply
    • Beyond Retro är en ultimat favorit
      Och under julen vill man inte se ut som skit
      Därför letar jag efter en klänning med bling-bling
      Men affärerna är tomma, jag hittar INGENTING

      Så råkade jag smita in på B.R i Göteborg
      Där fanns drömklänningen, men efter glädjen kom sorg
      Den var dyr som satan och jag klev gråtande ut på gatan
      Inte smidigt att vara student
      Ekonomin kring jul kan liknas vid ett skämt

      Med rötterna på västkust och boende i öst
      Så hade jag velat ta med en underbar klänning hem till Linköping som tröst
      Mammas och pappas julmat smakar visst bra
      Men en askungeklänning från B.R är det enda jag vill ha!

      Reply
    • Hej finaste Angelica!
      Jag vill vinna presentkortet så mycket att jag dööör. Varför? Jag bor utanför Kristianstad, i Skåne. Och sanningen är att jag inte har varit i så många second hand-butiker men jag älskar dem! Särskilt Beyond Retro, det är precis min stil. Tyvärr har jag inga bra butiker i närheten av där jag bor och en fattig student har svårt att åka någonstans, men om jag skulle vinna det här presentkortet hade det verkligen gett mig en anledning att åka dit och shoppa loss. Åh, det kliar i fingrarna! Snälla, hade varit världens bästa julklapp. Tack!

      Reply
    • ÅÅÅÅ När jag såg denna tävling blev jag fast besluten att vinna: VA tusan, Jag var på beyond retros butik på söder häromdagen och hittade världens snyggaste cowboy-boots me silver detaljer! Blev förälskad men kunde inte köpa dom pga pengabrist…Separationsångesten var total och nu längtar jag efter dom där skorna ;)……jag vill vinna! GOD JUL till DIG & ER!! Hoppas ni alla får en supermysig jul! KRAM FRIDA

      Reply
    • Beyond Retro är en ultimat favorit.
      Och under julen vill man inte se ut som skit.
      Därför letar jag efter en klänning med bling-bling.
      Men affärerna är tomma, jag hittar INGENTING.

      Så råkade jag smita in på B.R i Göteborg.
      Där fanns drömklänningen, men efter glädjen kom sorg.
      Den var dyr som satan och jag klev gråtande ut på gatan.
      Inte smidigt att vara student.
      Ekonomin kring jul kan liknas vid ett skämt.

      Med rötterna på västkust och boende i öst.
      Så hade jag velat ta med en underbar klänning hem till Linköping som tröst.
      Mammas och pappas julmat smakar visst bra.
      Men en askungeklänning från B.R är det enda jag vill ha!

      Reply
    • Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet för att jag skulle vilja ha min egen stil, men det är så svårt att hitta någon “annorlunda” på vanliga affärer. Så det skulle vara en jättebra och rolig sak att vinna. Beyond retro har ju så mycket fint!

      P.s jag bor i Göteborg:)

      Reply
    • Ett plagg som är använt är det skönaste som finns, gamla skor och kläder gör oftast så att man minns, minns vart man har vandrat och tiden som var förr, jag sätter hellre på mig andras kläder som inte passerat min egna dörr!

      Reply
    • åh så kul! jag, precis som du, har hittat några utav mina bästa second-hand-fynd på beyond retro. det är en fantastisk affär och man blir så glad av att gå runt där och klappa på alla fina saker. just nu bor jag i umeå men har planer på att flytta till huvudstaden i februari. det hade varit superkul att vinna då jag kanske skulle kunna köpa lite fina flyttpresenter till mig själv när jag landar i den nya lägenheten.

      ha en otroligt mysig jul!
      kram

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag älskar second hand. Bor i en väldigt liten stad där det tyvärr bara finns några få second hand butiker. Jag brukar åka till Stockholm väldigt ofta så det vore perfekt med ett presentkort därifrån. Jag brukar heller aldrig vinna något, så det vore en perfekt julklapp!

      Reply
    • Jag har varit inne på Beyond Retro en gång och det var i höstas. OCH när jag gick in!!! Det var otroligt. Jag visste inte först att det fanns sånna affärer. SÅ COOLA. Men det gjorde det visst, och nu är jag besatt.

      Jag sitter på tradera och glor och är ofta inne på myrorna (som är våran ända secondhand affär här i Karlstad). Men att vinna ett present kort på Beyond Retro. Det skulle göra min jul GULD.

      Godjul Angelica! du är en stor insperations källa!

      Reply
    • Jag skulle bli den lyckligaste människan på jorden om jag vann detta presentkort! Jag bor i Göteborg och har hittat ett par rå-coola retro skor på Beyond Retro som jag skulle döda för. Har ett flertal gånger gömt undan skorna lite så att inte så många andra ser dem (wopsi), dessvärre är jag en fattig student som lagt de sista riksdalerna på julklappar.. älskar din blogg förövrigt! :)

      Reply
    • Hej angelica! Jag bor i Örebro och här har nästan alla likadana kläder, det finns få bra butiker och alla, och då menar jag verkligen ALLA, har samma stil! Skulle va skönt att köpa lite udda plagg från B.R och sticka ut från mängden här i den här hålan. Jag har släkt i Stockholm så jag är där ganska ofta :)

      Reply
    • Jag skulle jättegärna vilja vinna detta presentkortet! Anledningen är att jag inspiereras så oehört mycket av folk som bär second hand-plagg och har den där speciella stilen. Själv skulle jag också vilja ha det så, men där jag bor finns det inte några riktigt bra secondhandbutiker. Om jag hade vunnit hade jag went bananas inne på beyond retro när vi ska dit i vår. Hade varit helt underbart. Hoppas allt är bra med dig & god jul! DU inspirerar mig. Kram!!

      Reply
    • jag har nog aldrig varit med och tävlat på någon blogg såhär men nu var jag ju tvungen. jag vill bli mycket bättre på att shoppa second hand eftersom det är så fint att kläderna faktiskt har en historia. det skulle verkligen ge min garderob lite mer kärlek. vilken underbar julklapp det skulle vara att få utforska second-hand-världen med ett presentkort på beyond retro!

      Reply
    • Jag var i Stockholm för ca 2 veckor sedan och hade verkligen BESTÄMMT mig att jag skulle in där för första gången! Tror du inte att det hade stängt när jag kom dit? Då när jag tittade in genom fönsterna såg jag de snyggaste vintagekläderna ever och övervägde nästan att göra inbrott;) haha… Men jag skulle bli så GALETGRYMT glad om jag vann!

      Puss och jag älskar din blogg och din stil!<3
      //Maja Nylund
      majanylund@hotmail.com

      Reply
    • Hej Angelica. Året 2011 har varit ett av de värsta i mitt liv, i januari i år brann min familjs hus ner till grunden och hela detta året har i princip gått åt till återuppbyggnaden. Inte bara av huset, utan av mig själv, mina minnen, mitt liv – och min garderob. Att gå från att ha ett helt hus fyllt av värme, ljus, saker, minnen till att bara äga kläderna på kroppen är bland det värsta som kan hända. Eller, nej, att alla i min familj klarade sig (vi låg och sov när det började brinna) och all hjälp och stöd vi fått har fått mig att inse att det inte är det absolut värsta. Men det är många nätter jag ändå legat sömnlös med den tanken snurrande runt runt.
      I alla fall, snart är det 2012 och jag ser så enormt mycket fram emot att lämna detta året bakom mig. Så på nyår ska jag inte gå ut, inte dansa hela natten, inte dricka mig full (men kanske en aning salongsberusad haha) på champagne. Utan jag ska äta nyårsmiddag med min familj i vårt nya hus. Och till det behöver jag den mest fantastiska klänningen. Jag har inte varit på Beyond Retro här i Stockholm och tittat ut någon men om någon butik i detta landet har fantastiska klänningar så är det dom. Med ett presentkort hade jag kunnat hitta en, och det hade varit en dream come true. Ett fint avslut på ett pissigt år.

      Måste säga att du har en enormt inspirerande blogg och stil också, sjukt bra.

      Reply
    • Om detta dööödliga presentkort skulle bli mitt, åh herregud! Jag lever och andas second hand och den butik som ligger mig varmast om hjärtat är allas vårat, Beyond Retro. På grund av att jag tycker det är alldeles för underbart att skämma bort mina nära och kära med julklappar så har jag gått och blivit pank. Alla svinballa ting som Beyond Retro har att erbjuda gör sig ständigt påminda bakom pannbenet och gör ont ända in i benmärgen. Så snälla Angelica, få slut på detta konstanta lidande! Du är bäst, God Jul!

      Reply
    • Jag tänker inte skriva som alla andra om hur mycket jag älskar beyond retro eller din blogg. För det vet du redan, annars hade jag ju inte suttit här i första taget. MEN, jag skulle bli väldans glad om jag vann. Jag skulle shoppat loss och haft riktigt kul. Det är inte ofta man handlar kläder till sig själv utan man sitter mest och glor sig sönder på alla snygga kläder du och Kenza och Tyra har på er. Dreglar lite var dag. Lite nya kläder inför Australien-resan hade inte vart dumt. Men ändå, jag älskar din stil Angelica! Och just det, jag bor i goa Göteborg.

      Reply
    • För att jag äälskar att hitta snygga fynd och ska till Stockholm nyårshelgen vilket skulle vara kul att just då kika förbi där!

      Reply
    • Jag har precis sorterat ut min garderob från de tider jag var en osäker tjej som inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig. Jag or0oade mnig jämt för vad folk skulle tycka, men nu skiter jag i det och nu får jag ofta beröm för min egna stil! Det tack vare att jag började shoppa på 2nd hand. Dock är plånboken oftast tom så det blir inte ofta något retro eller vintage plagg. Jag drömmer mig bort varje gång jag går in på beyond retro. Jag brukar köpa krimskrams därifrån bara för att känna att jag har något i alla fall därifrån. Jag skulle bli så euforisk och inspirerad om jag vann!

      Reply
    • Om jag skulle vinna skulle jag ge bort det till min bästa kompis! Hon är världens sötaste, och helt gaaaalen i Beyond Retro!Att få se henne ‘go nuts’ i affären hade varit underbart!

      Reply
    • Hej fina Angelica!
      Nathalie här,Vilken underbar tävling! Jag verkligen älskar Second hand butiker, Har varit på Beyond retro en gång i Götet, & bara längtar till att åka dit snart igen! Jag bor i en liten håla som heter Ronneby i Blekinge, & här finns inte så mycket. Vilket är lite tradigt dock! Beyond retro/ Second hand är helt magiskt! Inte bara för att det är så billigt eller unikt eller för att kläderna jag köper har en historia. jag älskar att köpa kläder på second hand därför att man får göra jobbet själv! det är ingen som säger till en vilken färg som är inne just nu eller vilka kjolar som är populärast. det är bara jag som bestämmer. och jag får själv rota i lådor, laga små hål och sy in och sy upp. jag får (och måste) tänka efter själv. jag måste se potential i ett gammalt nattlinne som blir min nya klänning. och jag gillar att tänka efter själv. Därför älskar jag att handla second hand! Jag skulle bli överlycklig om jag vann tävlingen, liksom alla andra! Jag hoppas du får en underbar God jul & Gott nytt år! P.S Du du inspirerar mig! Kramar Nathalie W.

      Reply
    • Angelica! ingen mesig motivering nu va, u know u love me så ge mig den nu va hahah :D MEN det skulle sitta jävl*** gött med presentkort på 1000 spänn. Hoppas det blir jag om inte, önskar jag grattis i förväg till den som vinner :D May the best motivering win hehe :D

      Reply
    • Hejsan! Jag skulle vilja vinna eftersom jag har en tvillingsyster som älskar second hand och har en väldigthäftig stil. Vi bor i Skövde, och besöker Göteborg väldigt ofta för att shoppa eftersom shoppingen i Skövde inte är den bästa alla gånger. Jag själv handlar också ibland på second hand, men jag har nog lite för dåligt tålamod för att leta bland så mycket kläder som brukar finnas, speciellt på Beyond Retro! Men eftersom min syster älskar det skulle det vara en perfekt julklapp att ge henne!:)

      Reply
    • personligen så tycker jag om beyond retro väldigt mycket, har tyvärr bara varit där en gång dock. och eftersom jag inte bor i varken stockholm eller göteborg kostar det att åka tåg också, så man blir ju begränsad. 1000 kr skulle passa superbra!

      Reply
    • Då jag går på gymnasiet, spenderar större delen av mina pengar och tid på chai latte och secondhand så hade detta varit ett stort framsteg för min klädstil och för att visa de människor i Kristianstad som säger att secondhand är äckligt, att det istället är det ultimata och att man blir unik i de plaggen!

      Reply
    • En rutig skjorta, en hatt eller en kavaj
      Vart besök på Beyond Retro blir till partaj
      I december faller dock pengarna knappast som snö
      Därför blir det sällan en tripp till Göteborg, Stockholm eller Malmö

      För en secondhandgalen tjej en timme från GBG
      Hade ett presentkort fått hela hjärtat att le
      Trött på det lilla utbud i traktens secondhand
      Önskar att jag bodde i Beyond Retros fashion wonderland

      Det finaste där är att kläderna passar till dagens mode
      Så Angelica Blick du fina och gode,
      Jag hoppas att butiken för vilken jag stor kärlek hyser
      Snart får se mig med ett ansikte som av glädje lyser!

      Reply
    • Åh, det var ju meningen att det skulle byta rader :) Haha. Skriver igen! –> En rutig skjorta, en hatt eller en kavaj. Vart besök på Beyond Retro blir till partaj! I december faller dock pengarna knappast som snö. Därför blir det sällan en tripp till Göteborg, Stockholm eller Malmö. För en secondhandgalen tjej en timme från GBG, hade ett presentkort fått hela hjärtat att le. Trött på det lilla utbud i traktens secondhand – Önskar att jag bodde i Beyond Retros fashion wonderland. Det finaste där är att kläderna passar till dagens mode – Så Angelica Blick du fina och gode: Jag hoppas att butiken för vilken jag stor kärlek hyser, Snart får se mig med ett ansikte som av glädje lyser!

      Reply
    • Jag har alltid gillat att klä mig i kläder som ingen annan har. Second hand är ju nästan då det självklara valet. Jag älskar udda kläder och tanken att kunna mixa udda med det vanliga, baskläder. Nu har mina pengar gått åt till mycket annat (julklappar t.ex.) så min garderob har inte riktigt fått den påfyllning som den behöver. Detta vore en dröm att få, nu till jul också. Min garderob skriker efter detta presentkort! Kram Sanna

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna eftersom jag har en stundande resa till Stockholm ivår! Jag bor i Linkan också och som du vet så är det ju inte asdyrt att åka till hufvudstaden härifrån men är man en fattig sjuksköterskestudent så blir det inte att man kommer iväg på shoppingresa så ofta! Jag är en trogen röda korset-vintage shoppare men Beyond Retro är ju en shoppares paradis, trots lite högre priser än röda korset. Ett tusen riksdaler skulle vara ett PERFEKT tillskott i shoppingkassan!

      Reply
    • Egentligen kan jag inte komma på en bra motivering, men jag har en planerad resa till stockholm i januari. Av erfarenhet vet jag, och säkert du med, att barnbidraget inte kommer räcka långt om man ska både blanda shopping och nöje. God Jul!

      Reply
    • Jag vill väldigt gärna vinna. Varför just jag ska vinna över någon annan kan jag inte säga eftersom alla förtjänar priset minst lika mycket som jag. Men om jag skulle vinna skulle jag i alla fall bli otroligt glad och jag skulle inte bara kunna köpa fina saker åt mig själv, utan även åt mina vänner som förtjänar allt i världen och lite till.

      Reply
    • Jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkort eftersom att de har så mycket snygga kläder där! Det är min absoluta favoritaffär, men för att vara en 2handaffär så tycker jag att den är lite väl dyr. Så det har inte blivit så mycket därifrån! Kram

      Reply
    • Varför jag borde vinna?
      Just för att jag är besatt av secondhand. Jag avnjuter hela proccessen, mestadels för att man nästan “hittar sin stil” när man spenderar shoppingtimmar i plural i sådana affärer. Det faktum att man antagligen är den enda som antagligen går runt med plagget är ju också ett stort plus.

      Reply
    • Jag ska vinna för att Beyond Retro är kanske den bästa affären i Gbg men jag handlar så sällan där för att jag inte har råd… Det finns så mycket fint och med ett presenkort på 1000 kr skulle jag kunna köpa massa saker jag aldrig köpt annars.
      Och för att jag aldrig vinner tävlingar, haha!
      Grym blogg har du :)

      Reply
    • Jag skulle gärna vilja vinna då jag älskar retro,vintage,secondhand. Jag älskar deras unika stil,och jag älskar att bära plagg som har historia men som ändå ser nya ut. Secondhand plagg är unika. Jag bor i en skithåla som inte har några secondhandbutiker. Men detta skulle passa så bra, då jag ska praktisera på FACE i stockholm i april. Jag är en student som går stylingutbildningen och flyttat hemifrån, då går pengarna bara till mat. så skulle vart roligt att unna sig med lite kärlek!

      Reply
    • Jag bor i norrland, nästan längst upp i sverige. Tyvärr har vi väldigt få butiker. Jag älskar secoundhand och mode i alla former.
      Efter nyårs ska jag äntligen få besöka stockholm. Magen pirrar så det är inte klokt! Äntligen ska jag få shoppa på riktigt, och då ska jag även besöka beyond retro, och vad hade inte passat bättre med ett presentkort då? :) God jul!

      Reply
    • Jag går sista året på gymnasiet och fick i slutet av sommaren ett jobb vilket jag är superglad över, dock har jag jobbat lite väl mycket, det är svårt att säga nej ibörjan, så det har jobbat praktiskt taget varje helg vilket har lett till att det blivit skola, jobb, skola, jobb och aldrig någon ledig tid, men jag har bitit ihop och kämpat på! – Så därför tycker jag att jag skulle förtjäna ett sådant presentkort, som en liten belöning för en själv, som visar att det lönar sig att köra fullt och kämpa :)

      Reply
    • Hejhej Angelica! Jag skulle så jättegärna vilja vinna detta presentkort för att jag precis som du har en enorm kärlek till second hand! Och just beyond retro är som rena rama himlen för mig! Så jag ber dig snälla söta snygga och underbara bloggaren som du är, gör min jul eller gör mitt 2012 och ge mig ett presentkort på beyond retro?! SNÄÄÄÄÄÄÄLA!?

      Reply
    • Skulle jätte gärna vilja vinna detta! Älskar att handla second hand men bor i Västerås där vi inte riktigt har så mkt av sånna bra butiker. Så fort jag får chansen och plånkan tillåter brukar jag försöka åka till sthlm och handla på just beyond retro. Så detta skulle verkligen bli en kul julklapp! Ha det bra, go jul och keep up the good work!

      Reply
    • Jag är pank, jag är längtansfull, jag älskar second hand av hela mitt stora hjärta, jag vill kunna se ut som jag vill se ut men är för fattig för att göra, jag vill köpa en present till min kära kompis som är lika förälskad i kläder som jag.

      Jag vill helt enkelt vinna så mycket att jag knappt får plats att finnas.

      Reply
    • Eftersom att det ska vara kort så kan jag bara säga att jag verkligen älskar second hand och en outfit blir oftare såå mycket häftigare med minst ett plagg från second hand. Själv så har jag svårt att hitta de perfekta kläderna nu på vintern. Som en fattig student som jag är skulle det bli ett lyft för min stil och 1000 kronor på Beyond Retro skulle helt klart bli den BÄSTAAA julklappen!!! GOD JUL!

      Reply
    • Jag har aldrig varit på beyond retro. Jag älskar seconhand också men har aldrig lyckats ta mig dit.
      Skulle jag vinna skulle jag fixa en resa till Stockholm direkt (bor i Örebro). Dessutom vill jag köpa mina vänner lite presenter, finns en bättre plats för det?!
      Hoppfulla jag önskar dig och alla som kommenterar en god jul! (Julen skulle bli den bästa om det där presentkortet hamnade i mina händer)
      :-)

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna eftersom jag tror att det finns sjukt fina & unika grejer där, utifrån vad jag har sett på din blogg, tror att jag bara har besökt affären en enstaka gång, och fick med mig en jätte fin tröja. Det skulle passa utmärkt nu när jag ska besöka Stockholm nu under lovet :-)

      Reply
    • Jag skulle mer än gärna vilja vinna eftersom jag tror att det finns sjukt fina & unika grejer där, utifrån vad jag har sett på din blogg. Det skulle passa utmärkt nu när jag ska besöka Stockholm under lovet :-)

      Reply
    • Jag är med!:)
      Jag brukar handla på secondhand ibland, man kan hitta super fina saker! dock är de flesta grejer inte så moderna. Sen så har jag aldrig varit på Beyond Retro så hade varit kul att besöka den här i Göteborg med pengar i fickan! :D

      Kram. Mail: dimandilir@hotmail.com

      Reply
    • Secondhand är det bästa sättet att få en riktigt personlig prägel på sin outfit! Jag kör på mycket secondhand och Beyond retro är även det en av mina absoluta favorit butiker. Jag skulle älska att vinna presentkortet just för att få uppdatera min garderob med lite nya secondhand kläder till det nya året!

      Reply
    • För att jag inte är som alla andra, för att beyond retro hjälper mig, för att de får halva min årsinkomst ;)

      Reply
    • Hej angelica! Jag älskar din blogg och är en läsare dagligen. Jag bor inte nära men ska till Götebors snart och skulle vara jätte kul att gå dit. Har varit där förut och älskar hur det tom. luktar second hand. Din stil är annorlunda och jag älskar det. Skulle gärna haft dina kläder. Jag tycker jag förtjänar kortet för att jag skulle vilja utveckla den stilen jag tror jag skulle kunna få. Brinner verkligen för mode! Massor med kramar

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag skulle så himla gärna vilja vinna detta presentkort eftersom jag ofta smiter in på Beyond Retro och kikar. Hittar ofta plagg jag skulle kunna hugga av mig armen för,men jag som är lite småblyg i stilen vågar aldrig riktigt betala pengen det krävs för att köpa ett plagg som jag kanske aldrig kommer våga använda. Igår var jag inne på Beyond Retro och såg en collegetröja jag jättegärna skulle vilja ha. Ungefär en sådan som du köpte i Miami som jag blev dödsförälskad i på en gång. Den här gången tror jag faktiskt att jag skulle våga ta på mig tröjan, om jag köpte den. Och då kan det ju vara bra med ett litet presentkort såhär i juletider när man inte har råd att spendera något på sig själv.. Skulle vara för evigt tacksam isåfall. Älskar din blogg!
      /Fanny Edsholt , fannyedsholt@hotmail.com

      Reply
    • Jag älskar Beyond Retro men lägger aldrig pengar på kläder där ifrån då jag inte bor i närheten av en butikerna samt att jag prioriterat att handla på de vanlgia budgetkedjorna då de passat min plånbok bäst. Ser det som ett perfekt tillfälle att få ett presentkort och få möjligheten att handla deras snygga och härliga plagg!

      Puss
      Josefin
      josefindysenius@hotmail.com

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna presentkortet så jag kan köpa något fint till min kompis som fyller år snart. Hon älskar second hand och förtjänar verkligen att få något speciellt för hon är fantastisk vän! :)

      Reply
    • BLICKa hit!!! (he, he)

      Okej, du har en grym stil såklart och du har fått upp mina ögon för second hand-shopping – du stylar det ju så himla bra och det tänker jag också göra nu! Mitt första intryck av second hand var inte alls fashion, men nu – AH! Det blir så mycket mer personligt, och när alldeles för mycket pengar har gått åt till julhandling vore det en grym start på året att få klä sig i riktigt grymma plagg och våga skaffa “den där” stilen.

      Tack och hej och KRAM!

      Reply
    • BLICKa hit!!! (he, he) Okej, du har en grym stil såklart och du har fått upp mina ögon för second hand-shopping – du stylar det ju så himla bra och det tänker jag också göra nu! Mitt första intryck av second hand var inte alls fashion, men nu – AH! Det blir så mycket mer personligt, och när alldeles för mycket pengar har gått åt till julhandling vore det en grym start på året att få klä sig i riktigt grymma plagg och våga skaffa “den där” stilen. Tack och hej och KRAM!

      Reply
    • Hej Angelica. Efter sommarn flyttade jag till Kenya och shoppingen där är allt annat än bra, vilket innebär att jag inte riktigt köpt nya kläder sedan fyra månader tillbaka. Jag får inte något studiebidrag och jag kan inte jobba eftersom jag pluggar utomlands, vilket innebär att jag är pank. Nu är jag hemma över jul och hälsar på min familj, ett perfekt tillfälle att förnya garderoben lite. Ett presentkort på beyond retro skulle vara perfekt, det skulle göra det möjligt att förnya garderoben. God Jul!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag bor i Stockholm och jag älskar att handla på second hand! Men jag gör det inte så ofta för jag tar mig inte alltid tid till det men om jag fick presentkortet skulle jag definitivt ta mig till Beyond Retro.

      älskar verkligen din blogg och din klädstil /kramar Emma

      Reply
    • Beyond retro är lätt den bästa butiken, den gör mig aldrig besviken. Utan Beyond retro finner jag smärta, butiken är för mig stadens hjärta. Butiken har allt som man aldrig hittar, även hur mycket på HM man nu tittar. Beyond Retro ger än alltid hopp, det blir aldrig någonsin en flopp. Men problemet är när pengarna inte räcker till, man kan inte köpa även fast man vill. Pengarna tar slut nu i juletider och att inte kunna köpa collage jackan på beyond retro det svider. Presentkortet skulle fylla tomheten inom mig, det skulle leda till att alla problem löser sig. Puss och kram och ha en god jul, och som sagt ett presentkort vorde rikitgt kul!

      Reply
    • En kort motivering: det finns verkligen ingen bra second hand-affär i denna lilla håla jag bor i! Och gamla kläder är min passion. (även min inkomst är snål då jag erbjuder mig att lära barn simma för en liten summa pengar) God Jul på dig Angelica!

      Reply
    • Mitt i all Julstress sprang jag in i en secondhand butik för att unna mig själv någonting fint nu till jul. Hittade en superfin skjorta för 20:-, men hängde tillbaka den för att istället lägga min sista hundring på ännu en julklapp. Skulle jag vinna ett presentkort på beyond retro, så skulle jag inte bara gett bort världens bästa julklappar, jag skulle även få en själv!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna detta presentkort eftersom jag älskar att sticka ut från mängden och ha en egen stil, hänger mycket i secondhand affärer men där jag bor, finns det TVÅ affärer, varav halva ena affären är okej att handla i, tycker det är tråkigt när jag vet att några mil bort(stockholm) ligger världens bästa beyond retro!
      Därför skulle ett presentkort passa perfekt som både en julklapp och till mig som desperat vill ha udda/egda kläder!

      Reply
    • Oh! Skulle vara perfekt! Bor även i Göteborg så jag har nära, vilket är toppen! Besöker också ALLTID beyond retro om jag har bestämt mig för en liten shoppingrunda! Jag jobbar på secondhand. Love it! Vi väljer själva ut vad vi ska sälja för plagg osv. Men det blir ändå nästan aldrig att jag köper något trots att jag hittar flera olika snygga plagg, skärp, väskor, ja..accesoarer och kläder. Mina pengar försvinner i början av månaden, haha. Våran secondhand är ju betydligt billigare än beyond retro, alltså blir det ännu färre köp där på beyond retro! Det är verkligen jättesynd! För jag hittar allt från coola hattar till maffiga jeansjackor.. Härligt stickade plagg, ja.. you name it! Att dessa önskade plagg skulle sitta så bra! PERFEKT! En underbar julklapp helt enkelt! På secondhand hittar man sånt som är jättesvårt att hitta någon annan stans! Ja, jag skulle helt enkelt bli så sjukt glad! Skulle tappat ord! Vet inte vad jag ska säga mer. Haha.

      Good work Angelica! Kram!

      Reply
    • Jag har haft ett galet tufft år med motgångar som heter duga. Jag är i dagsläget sjukskriven, vilket inte genererar stora pengar, och kommer resa till Stockholm i januari/februari för att hälsa på en vän som bott i New York. Resan ner är dyr nog (bor i Norrland), blir inte många kronor över till shopping och annat. Ett presentkort på Beyond Retro, en av mina favoritbutiker, skulle vara så uppskattat och så roligt!

      Reply
    • Beyond Retro is my absolute favorite store – and this spring I’m actually going to London so it would be the most perfect christmas present, to get this opportunity to really shop that amazing clothes!

      Reply
    • Hej Angelica! Du inspirerar något enormt med din blogg och sen jag började läsa den (ca ett år sedan) har jag fått upp ögonen för second hand; både kläder kläder, skor och accessoarer! Skulle alltså bli väldigt glad om jag vann detta!! Kram och god jul!

      Reply
    • Åh, nu blev jag helt hoppfull!! Jag ÄLSKAR second hand. 3/4 delar av min garderob består av gamla, second kläder så varför inte utöka procentdelen med kläder ifrån den bästa second hand butiken? Som sjuttonåring har man inte en guldgruva i plånboken (haha) så detta skulle uppskattas. puss!

      Reply
    • Hello! My name is Christina and I am a medical student in London. Read your blog everyday and adore your style. I think I should win this contest because not only are clothes and style an essential part of who we are and define us everyday but they also enrich our lives. I would spend the money on e few great quality basis with some statement pieces for me, my friends, sister and family.
      Thanks in advance,
      xoxoxx

      Reply
    • Skulle vara helt awesome att vinna för att hittar jämt så mycket där (vilket jag absolut inte har råd med) så det slutar alltid att jag får beslutsångest och typ skiter it haha :( men skulle vara jättekul. Tack för en superblogg!
      Kram

      emma-hej-@hotmail.com

      Reply
    • Jag älskar secondhand, verkligen på riktigt! De är de enda kläderna som gör mig glad så att det verkligen pirrar sönder i magen! I princip hela min garderob är gamla kläder och jag älskar det, helt enkelt! Och beyond retro är ju det bästa av bästa så jag hoppas som satan!

      Reply
    • Hej Angelica! Jag är en värdig vinnare eftersom:

      B-eyond Retro är ett klädparadis jag besöker så ofta jag kan

      E-fter skolan, efter jobbet, även på lunchrasten minsann

      Y-tterjackor, linnen och alla deras godbitar i massor

      O-frånkomligt à-la-mode efter att betalat för dröminköpen i deras kassor

      N-åväl, detta presentkort skulle betyda mycket för mig

      D-å trevliga köp på Beyond Retro gör mig till världens lyckligaste tjej!

      Reply
    • Jag vill vinna för massor av olika orsaker!:D 1.Jag är en sucker för secondhand,det finns minst ett guld korn i varje second hand butik eller ja på Beyond Retro finns det väll minst 20,haha! Så att få shoppa på secondhand butiken över alla andra secondhandbutiker:beyond retro,för en tusenlapp vore ju verkligen inte dumt,en dröm snarare!2.På lovet har jag och mina vänner bestämt oss för att ta en tripp till huvudstaden och second hand shoppa och bara mysa och spana in folk,så vad skulle inte passa bättre att då ha lite pengar i rockärmen till shopping?Och kunna ge dem en senare julklapp att få välja ut något på beyond retro?okej nu blev det för långt,men ja hoppas detta räcker till haha!Men du fattar nog:Jag vill vinna för jag älskar secondhand,och jag älskar mina vänner och vill bjussa lite guld korn till dem oxå som jag annars inte skulle ha råd med! Ha en god jul nu Angelica och din blogg är ju för jäkla bra ju!:D

      Reply
    • Jag vill vinna presentkortet då jag ÄLSKAR second hand, och då speciellt Beyond retro för deras snygga utval av kläder. Skulle vilja ha allt! Men som 15 år får jag bara barnbidraget, så ett presentkort på 1000 kr där skulle sitta riktigt fint! God jul!

      Reply
    • Åh jag älskar beyond retro, men tråkigt nog så finns inte den affären i Jönköping.. Men skulle jag vinna så skulle jag fÅ en anledning till att åka till Stockholm eller Göteborg. Handlar alltid där när jag väl åker ! :)
      Godjul fina du :*

      Reply
    • Jag älskar second hand och det är du som har inspirerat mig så himla mycket och jag har verkligen fått upp ögonen för beyond retro och i somras skulle jag äntligen få åka dit men när jag kom dit hade jag glömt min plånbok, sen fick jag ingen chans att åka tillbaka till affären! :( Jag ska även åka till stockholm under juletiderna och då skulle det vara jättekul om jag skulle vinna presentkortet så jag äntligen kunde få åka dit! :) Kramar!

      Reply
    • jag skulle vilja vinna detta presentkort för att kläder som någon redan haft går att använda igen. köper även secondhand för det är mer miljövänligt!

      Reply
    • Hej! Jag älskar beyond retro och är lyckligt lottad att jag bor i Stockholm så jag kan besöka butikerna här ofta! Jag har haft ett löfte att bara handla secondhand i ett år för miljön, plånboken och nöjet. Året har dock gått men jag handlar nästan ändå bara på second hand vilket är skitroligt för man får unika kläder och bidrar inte till den miljöpåverkan som den nya klädindustrin orsakar idag! Jag hoppas dessutom att jag inspirerat/inspirerar andra och med ett presentkort blir det en massa nytt miljövänligt mode att inspirera med!

      Dessutom är jag student men lite pengar och lite tid men nu när det år jullov har jag tid att införskaffa lite nya “behövligheter” i garderoben!

      Reply
    • Hej Angelica! Tack för en helt underbar blogg med massor av fantastiskt inspiration. Du har verkligen öppnat mina ögon för secondhand och din stil är helt otrolig! Skulle bli så glad om jag vann så håller tummarna och hoppas på det bästa!!

      Reply
    • Hej Angelica!

      Jag är en 23-årig tjej som egentligen aldrig har tid för att shoppa eller för att göra mig särskilt fin. Jag går på polisutbildningen i Växjö, som är väldigt manligt inriktad och om jag har tur så hinner jag sätta upp håret i en fin tofs på morgonen.
      Hela dagarna har vi träningar och när man kommer hem ifrån skolan så är man helt slut.
      Varje gång man ska på fest så återkommer man alltid till samma problem. Vad ska man ha på sig? Det finns ingenting att välja i garderoben men tanke på att plånboken är liten och tiden finns inte till.
      När jag kommer tillbaka ifrån jullovet så ska vi ha en stor sittning och kickoff med alla nya studenter som kommer och börjar första terminen.
      Snälla Angelica, låt mig vinna presentkortet och hjälp mig att få köpa någonting så gör att jag för en kväll kan få känna mig som den snyggaste tjejen på festen!
      Kramar.

      Reply
    • Hejsan! Åh, min dröm typ. Nej inte riktigt men nära på. Men det skulle vara helt fantastiskt om jag skulle vinna presentkortet eftersom det är min favoritaffär även om jag ALDRIG någonsin har köpt något där, eftersom jag inte har råd. Jag försöker nu uppnå den stilen jag har drömt om att kunna ha hur länge som helst och detta skulle verkligen vara lite hjälp på traven ;). Jag skulle verkligen uppskatta det om jag vann, skulle bli helt ifrån mig haha. Kramar!

      Reply
    • Tjeenixen! Efter jul ska jag börja mitt nya, spännande MEN sjukt fattiga studentliv i Stockholm. Och vad kunde mer muntra upp en studenttjej med tunn plånbok och en nudelmåltider sju gånger i veckan än en snygg beyond-retro outfit?? :)
      Pöss o kram /Emilia emiliacederholm@hotmail.com

      Reply
    • För att jag så otroligt gärna skulle vilja lägga mina pengar på konserter, festivaler och resor att se fram emot, men också kunna vara snyggt klädd på dessa. Allting går inte ihop som fattig, otroligt lat student.

      Reply
    • Jag vill så himla gärna köpa fina kläder men det är så svårt eftersom csn dragit in mitt studiebidrag (även om anledningen att jag inte varit i skolan varit att jag legat inlagd på sjukhus!! dumt tycker jag). Tycker så mycket om beyond retro men det är ju ganska ofta lite för dyrt.

      Reply
    • Beyond Retro är underbar butik. Älskar secondhand, och hur deras kläder och accessoarer kan förgylla och göra en outfit så mycket mer levande och inspirerande. Jag skulle gå loss i affären och vara som ett barn i en godisaffär. -Lycklig!

      Puss på dig och ha en hejdundrandes god jul och ett galet gott nytt år!

      Reply
    • bara för att du är så himla bra och att jag älskar beyond Retro. Det vore så himla kul att få ett presentkort så där efter jul när ekonomin inte är på topp!!

      Reply
    • hej, älskar verkligen din blogg, får stor inspo av den. gillar även second han jätte mycke. skulle bli jätte glad om jag van. har varit med på dina tävlingar innan o på en annan blogg, men vinner anldrig :( . men hoppas att göra dt nu :D

      Reply
    • Hej! Jag ÄLSKAR beyond retro, dock har jag den affären inte i närheten, så jag åker inte dit så ofta som jag vill. Men om jag skulle vinna ett presentkort så skulle jag verkligen ta mig tiden att göra det såklart!!! Vill verkligen vinna detta presentkort, skulle passa mig perfekt! :)

      KRAM KRAM

      Reply
    • Fordi det er så bra og fordi jeg trenger litt ny sminke nå som det er så mye som skjer :)

      Reply
    • åh jag vill så himla gärna vinna! kan ju gå runt inne på beyond retro i timmar, & alltid så finns det någonting jag vill ha med mig ut, men dock så är det ganska dyrt. de kläder som är mina favoriter hemma kommer just från beyond retro. kram

      Reply
    • för att jag är nyinflyttad i stockholm, men tyvärr tjänar minimumlön och alltså inte kan prioritera garderoben lika mycket som jag önskar! älskar både beyond retro och din blogg, så detta vore utan tvekan den bästa julklappen någonsin!! / josefinecarlsson_92@hotmail.com

      Reply
    • Åh skulle uppskatta det så himla mycket för att jag är ute och letar efter en balklänning och är så himla sugen på att köpa en 50-tals-inspirerad, gärna vitt och spets!

      Reply
    • Åh jag är med!
      Jag bor dock i Växjö men besöker Stockholm ofta då halva släkten bor där! Vi här i lilla Växjö har inga speciellt bra second hand butiker och jag älskar verkligen dessa kläder så något sånt här skulle göra mig överlycklig!

      Kram!

      Reply
    • Jag har kanske inte en bra anledning till varför jag “behöver” ett 1000 kronors present kort på beyond retro men jag tycker affären är den grymt cool och att det är skönt att köpa kläder någon stans där man vet att inte alla har ett precis likadant plagg. Jag aldrig har haft råd att köpa något där efter som att det inte är den billigaste secondhand affären som finns eller vad man nu ska säga. Jag går ofta dit och kollar men har aldrig haft råd att köpa något :/

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag tycker att förtjänar att vinna presentkortet för att jag ska till Stockholm nästa vecka och handla på beyond retro för första gången någonsin. Eftersom jag bor i en liten stad tre timmar från stockholm så är det inte alltid jag kan åka in till de större städerna för fin shopping, så nu när jag väl ska det skulle ett presentkort på Sveriges tuffaste secondhandbutik göra mig SÅ glad!!
      Kram

      Reply
    • Hejsan Angelica!
      Varför jag hemsk gärna skulle vilja vinna detta presentkort från just Beyond Retro är därför att jag finner deras kläder otroligt inspirerade. Kläderna lovar kvalitet, stil och precis som i alla second hand affärer berättar varje plagg en historia. Jag skulle bli överlycklig om detta presentkort föll ner i min brevlåda! Dessutom kan vintergarderoben behöva fyllas på med lite extra snygga SH-kläder.
      Gåvan hade varit en fin julklapp,
      God Jul!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Beyond retro är helt klart min favoritaffär, jag vet inte hur många gånger min plånbok har tömts efter besök på den affären?! Ett presentkort på 1000 kronor där skulle vara helt fantastiskt!!

      Reply
    • hej angelica! malin heter jag (som du kanske redan sett men tänkte att det är trevligt att presentera mig). jag är 21 år och kommer från en liten stad i västra götaland men flyttade till london i september 2010. jag bor alltså nu nära ett beyond retro, men mest av allt älskar jag att shoppa second hand! både för att jag försöker vara medveten om min konsumtion men också för att det finns så mycket själ i kläderna! jag brukar dock handla mer på lokala second handaffärer och marknader där det är billigare (är dansstudent på heltid så pengarna tryter ju ibland) och att vinna detta betyder att jag skulle kunna skämma bort mig med lite dyrare shopping vilket helt enkelt vore väldigt kul! tack för en fin blogg, god jul!

      Reply
    • Jag är en tjej som älskar mode och speciellt när man kan kan använda “gamla” saker som gör att man sticker ut lite! Dock har jag svårt att spendera mina pengar på kläder, fråga mig inte varför… Det skulle vara skitkul att få ett presentkort på beyond retro eftersom jag nyligen fått upp mina ögon för deras balla kläder!!

      Reply
    • Jag köpte en av de absolut finaste, glamorösa, eleganta och unika topparna jag någonsin haft i mitt förvar på beyond retro, OCH DET BLEV STULET. Mitt hjärta brast. Bitterheten har varit en börda, och denna vinst skulle ge mig min livslust tillbaka. Och så är jag rätt pank. Och det vore fett med en ny uppsättning av feta kläder. I deserve this, okay!! (hehe)

      (du är snygg)

      Reply
    • Jag bara älskar Second hand och Beyond Retro är en klar favorit! Hade varit underbart att kunna spendera pengarna på sig själv för en gång skull! Plånkan klingar ju väldigt tomt såhär i juletider. Tyvärr, haha. Bor dessutom nära Göteborg så det hade varit perfekt!

      MVH Jasmine

      jasmine-k@live.se

      Reply
    • hej, skulle gärna vinna presentkortet på beyond retro, har alltid velat åka till stockholm och handla där men blir aldrig av o om jag vinner så kommer jag defenitivt åka dit. älskar din blogg och hittar alltid stor inspo i den. skulle va kul o vinna , men brukar inte ha turen att vinna i tävlingar. :D

      Reply
    • Den bästa julklappen! Det skulle göra mig minst lika glad som att dricka soda-streamad oboy eller lyssna till Mikael Wiehes sånger till friheten! Och jag skulle dela det med en vän för det finaste är att dela med sig! God Jul!

      Reply
    • Har hört så mycket om Beyond Retro, men har aldrig haft tid att gå och kolla på den själv. Såg butiken för en vecka sen för första gången, och bestämde mig att besöka den under jullovet. Skulle vara härligt med lite extra pengar till denna “trip” eftersom vet att det är svårt att komma ur en 2nd hand tomhänt…

      Reply
    • Hej!
      Jag skulle jättegärna vinna eftersom jag nyligen var på beyond och blev kär i cirka 98% av kläderna och när man är en exremt modeintresserad tjej på studentbudget vore det ju trevligt med ett presentkort. Jag skulle främst lägga pengarna på deras extreeema paljettskapelser till nyår och framtida festkläder eftersom beyond har ett unikt utbud där man får mycket edge för pengarna. Dessutom skulle man ju bli helt stört glad och vara den absolut bästa julklappen :DD,
      Hoppas vi hörs då helt enkelt!

      Reply
    • Hej angelika jag är en tjej som intresserar mig för mode men går i nian och har dock inte så mycket pengar jag har min egen stil men jag vill utvekla den mera.på seconhand butiker finns det mång fina grejor att fynda och jag vill försöka hitta min speciella stil, den lite gammelmodiga stilen som jag tycker är sjukt ball. Jag vet var jag vill men har inte pengar till att uppfylla min vilja.

      bw jag gillar din klädstil och den inspererar mig, jag får ideer från din blogg men som jag sen ändrar till mitt eget.

      Reply
    • Hej Angelica! Jag bor i den mista håla du någonsin kan tänk dig, långt från allt egentligen, en hel timmes resa är det till närmaste köpcentrum! Dock klär sig de flesta här rätt så bra och har en egen stil utan och skämmas för det. Många brukar ju säga att alla i småstäder alltid ser likadana ut pga av att man är rädd för att sticka ut och att det självklart bara finns typ 5 affärer att shoppa från. Jag är iallafall en av dem som gillar att sticka ut, åker ofta till storstäder pga av dess shopping och älskar verkligen second hand. Dock har jag aldrig varit inne i en Beyond Retro butik och det skulle vara kul att få besöka en av en anledning. God Jul på dig!

      Reply
    • Detta presentkort vill jag vinna
      som ett tillskott till garderoben min
      Beyond Retro hjälper mig att finna
      snygga kläder som täcker mitt skinn

      God Jul Angelica, du och din blogg är BÄST!

      /marre_fbib@hotmail.com

      Reply
    • jag skulle gärna vinna detta presentkort på kläder
      lite nytt i garderoben för att piffa upp i detta trista väder
      skapa en ny historia i en vacker klänning
      kanske dansa en kväll och uppleva mycket spänning
      detta vore ett fint avslut på en tuff arbetsvecka
      och en belöning som får en att knäcka

      Reply
    • Detta presentkort vill jag vinna
      som ett tillskott till garderoben min
      Beyond Retro hjälper mig att finna
      snygga kläder som täcker mitt skinn

      God Jul Angelica! Du och din blogg är BÄST!

      Reply
    • Hej! jag heter Sara och ÄLSKAR att blanda gammalt och nytt för att få en så unik stil som möjligt och beyond retro är mitt “wonderland”, dock kommer verkligheten ikapp när jag tittar på prislapparna. Man är ju inte direkt tät som arbetslös student som har en garderob som (nästan) bara innehåller kläder från H&M -men med mammas 70-/80-tals smycken.
      Kram ♥

      Reply
    • Jag älskar secondhand! Miljövänligt, snyggt, mer personligt och unikt! Men blir mest myrornas o röda korset för min del eftersom det är billigast. Tyvärr finns det inte jätte mycket snyggt där och därför skulle jag hemskt gärna vilja vinna presentkortet på Beyond retro där det kryllar av godbitar! Många kramar och tack för din blogg!

      Reply
    • Beyond Retro, något som inte existerar i min lilla stad Borlänge, vore det toppen att få presentkort hos. Precis som många andra åker jag till storstäderna för att besöka affären och därför har väl egentligen alla lika stor rätt till detta presentkort. Men trots det hoppas jag på att vinnaren rent av skulle råka bli jag. 1000 kronor på Beyond Retro, för mig ett sätt att leva ut lite extra och få satsa på att känna sig bekväm i det man bär varje dag! Vilket jag tycker Beyond Retro ger människor och mig.

      frida_jansson92@hotmail.com

      Reply
    • Först ett julrim:
      På Beyond Retro jag kan hitta,
      kläder som gör så att jag inte kan sluta titta.
      Det är ett paradis av gamla kläder med paljetter,
      som sedan butikschefen högt värdesätter.
      Många timmar i butiken kan jag spendera,
      och jag skulle så gärna vilja ha lite mer kläder att addera!
      Snälla Angelica Blick,
      gör så min vardag får en extra färgklick!
      Skulle verkligen uppskatta denna gåva,
      det kan jag verkligen lova!

      Lite snabb förklaring till varför just jag ska vinna:
      Jag är en 15 årig modeintresserad tjej bosatt i Stockholm, som älskar att shoppa! Inne på Beyond Retro hittar jag jämt en massa fina saker men känner alltid att jag kan hitta något billigare någon annanstans. Jag älskar att ha på mig kläder som “sticker ut från mängden” det vill säga ine från de vanliga budgetkedjorna. Och Beyond Retro har ett stort utbud att unika, härliga plagg! Därför skulle det vara GRYMT om jag vann! Skulle verkligen bli jätteglad! (Det var jätteroligt att få hälsa på dig inne på Attitude-mässan, du var jättetrevlig och snygg! Har lagt upp en bild på oss på min blogg) Kram kram!

      Reply
    • Hallå där! Jag tycker ju självklart att det är jag som ska vinna detta presentkort. Jag älskar att blanda second hand med nytt. Beyond Retro är en fräck butik med otroligt mycket kläder, som alla har sin egen lilla historia bakom sig. Gamla avklippta tröjor med disneyfigurer på, som får en att tänka tillbaka på när man var liten, eller gamla pälsar som man aldrig trodde att man skulle vilja ha på sig när man såg sin mamma och mormor bära dom i unga dar. Kan väl inte säga så mycket mer än, Heja Malin!!

      Och när jag ändå håller på, du är så vacker!

      Merry X-mas

      Reply
    • Åh vilken underbar tävling!
      Skulle så hemskt gärna vela vinna det här. Att få ett unikt plagg som ingen annan har är inte lätt i en stad som trista, gråa Norrköping. Där alla känner alla och alla ser likadana ut i klädväg. Av alla second hand butiker så finns det ingen som kommer upp till Beyond Retro’s nivå. Unika plagg så de heter duga! Det är en helt underbar affär som man lätt kan spendera ett par timmar i , vilket även jag tänker göra vid mitt nästa stockholmsbesök i januari. Och inte skulle de då sitta helt fel med ett presentkort att shoppa loss för och komma hem med just de där fina guldkornen som livar upp den trista garderoben !
      Håller tummarna för lite lycka.

      Reply
    • MOTEVERINGEN:

      TIDIGARE I HÖSTAS SATTE JAG UPP ETT MÅL FÖR MIG SJÄLV, DET ÄR EN TUFF FÖRVANDLING JAG GENOMGÅR FYSISKT OCH PYSISKT. UNDER “PROJEKTETS” GÅNG HAR JAG KÖPFÖRBUD, DU KAN ANA HUR JOBBIGT DETTA ÄR! MEN DET FUNKAR FÖR ATT JAG SKA FORSÄTTA KÄMPA MOT MITT MÅL, OCH EN GRYMT BRA BELÖNING SKULLE VARA SHOPPING, EFTERSOM JAG I PRINCIP ÄLSKAR SECONDHAND, FRÄMST FÖR KLÄDERNA HAR EN HISTORIA OCH ATT DET ÄR MILJÖVÄNDLIGT. BOR I NÄRHETEN AV GBG.

      Reply
    • jag vill vinna så att jag kan köpa en balklänning! en härlig vintage, istället för en massproducerad “vanlig” klänning som alla andra kommer att ha. tack på förhand!!!

      Reply
    • Jag ska vinna för att jag tycker det är bra med second hand, det blir liksom en helt annan grej än vad man handlar i en vanlig affär(hm, zara) man har något som inte många andra har!
      JAg behöver en nystart inför nästa år! Vad passar då inte bättre än ett presentkort på Beyond Retro..?

      KRAM på dig!

      Reply
    • Om du kollar in min blogg kommer du få dig ett gott skratt, jag gillar att bjuda på mig själv, och uttrycka mig. Finns det ett bättre sätt att göra det än på second hand. Killen som står vid kassan här i göteborg är det snyggaste jag sett. Kanske kan lägga in en stöt då. Två flugor i en smäll. Peace out

      Reply
    • för att jag älskar affären, älskar att sticka ut i mängden och för att där jag bor finns det inte så stort utbud på second hand. ska snart upp till stockholm och då vore det jätteroligt om man hade råd att handla lite i den underbara butiken!

      Reply
    • Jag älskar secondhand! Men hittar allt för sällan någonting… Men från beyond retro går jag aldrig tomhänt! Dessutom känns det ännu bättre att man inte spenderat alls så mycket och dessutom värnat om miljön! Så snälla snälla, hjälp mig! Så jag får känna mig snygg och ha råd!
      Kram och God Jul

      Reply
    • Hej goding!
      Jag tycker att detta hade varit en underbar julklapp till mig själv. Jag använder mycket gamla kläder, hittar endel hemma hos min mormor men det finns inget som slår Beyond Retro. Jag vill vinna för att kunna unna mig lite moderna gamla kläder som jag inte annars gör. Främst på grund av att jag är student och får lägga mina pengar på annat.
      Ta hand om dig. puss

      Reply
    • Flyttar till Stockholm om tre veckor och skulle verkligen vilja piffa upp min nuvarande garderob med lite sköna second hand plagg. För pengarna i plånboken lär inte räcka. Om jag inte ska leva på nudlar förstås, hmmm :)

      Reply
    • Åååååh vad KUUL !!! Jag har varit inne på Beyond Retro flertal gånger och blivitj helt förälskad i deras paljettklänningar och sweatwshirts. Min motivering är att som tonåring så är det inte alltid så lätt att hitta sin egna klädstil, beroende på att man inte hittar plaggen man vill ha eller inte har råd och ens egna stil är viktig eftersom det på nått sätt definerar den man vill vara som person och hjälper en att hitta den man vill vara. Själv så önskar jag att hela min garderob såg ut som Beyond Retro affärerna eftersom dom har de exakta kläderna jag skulle vilja ha. Jag skulle bli så glad ifall jag vann eftersom min önskning då skulle slå in, som en extra liten julklapp nu när julen kommer. Tack så mycket och god jul på dig !!! :)

      Reply
    • Jag skulle jättegärna vilja ha presentkortet för att jag är ganska kär i Beyond Retro. Jag började i år lite försiktigt att leta efter guldkorn i secondhandbutikerna som finns i min stad och i min ålder och på min skola är detta tydligen väldigt ovanligt, fast det har inte fått mig att sluta och på Beyond Retro finns det bara guldkorn. Kläderna ger mig en chans att få vara den jag är. Även fast jag kanske betraktas som udda på min skola (med tanke på mina outfits) så är jag trygg i kläderna jag bär och hur jag ser ut. Skulle vara perfekt att vinna nu till jul också!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag älskar kläder, skor och allt som hör till. Jag tänker inte nämna motgångar eller dåligt med pengar som många andra. (även om jag kan förstå dom som gör det såklart) Jag är lycklig och försöker alltid koncentrera mig på det fina i livet och skulle jag vinna 1000 kr på Beyond retro skulle min vardag bara förgyllas lite extra :)

      Reply
    • Min bästa vän flyttade från mig för 7 år sedan upp till Dalarna (jag bor i Malmö), vilket var förkrossande. Nu har hon flyttat till Göteborg, så nu kan vi träffas mycket oftare. Jag hade gärna velat dela detta presentkort till oss två när jag hälsar på henne i början på nästa år. Träffar henne så sällan och jag tror att det skulle bli en rolig överraskning för henne :)

      Reply
    • jag borde vinna för att jag bara är helt förälskad i den affären, så otroligt fina saker, man kan verkligen matcha och mixa sakerna där till allt, det finns något för alla där. skulle vara den bästa julklappen jag fått. God Jul!! / kramar LO

      Reply
    • det skulle vara den bästa julklappen någonsin för en modegalen tjej som passionerat kombinerar kläder, och beyond retro skulle göra min jul fulländad. tanken av att testa och klämma på alla glittriga, glansiga, färgglada tyger de har får mig att rysa av välbehag..
      tack för en grym blogg..

      Reply
    • Jag vill vara med och tävla!! Tycker bara att affären är otroligt bra. Den har allt och sakerna där är unika, en del är hur gamla som helst och ger så mycket inttryck. Jag försöker för tillfället fylla min garderob med lite färg och inte bara svarta linnen från gina tricot. Så det vore grymt att vinna :D God jul!

      Reply
    • Second hand tjej med presentkort i sin hand,
      börjar få blodig tand.
      På kavajer, byxor eller en mer originell,
      kanske på tyllkjolen i någon härlig pastell.
      Det är ju faktiskt här allting sker,
      på Beyond Retro finns det alltid mer!

      Reply
    • Jag har varit i en BeyondRetro-butik en gång, och jag har bara ett plagg därifrån.
      När jag klev in i butiken för första gången så blev jag helt kär, det var som att jag hade dött och kommit till himmlen, jag älskar den affären.
      Dom hade allt som jag kunnat drömma om, dom tjocka
      pälsarna, dom udda klänningarna och dom härliga
      t-shirtsen.
      Bor i en liten stad, där det inte finns så många olika affärer. Alla går runt i kläder från HM och GinaTricot, och ser lika dana ut. Antar att jag ser ut så också ibland, men vad ska man göra?! Det finns ingen second hand i hela staden ?!?!?!
      Besöker som tur är Stockholm ganska ofta och då är det shopping som gäller. Drottninggatan är min favorit, det är så mysigt att gå där och bara kolla på alla människor, affärer och cafeer. Och så är det ju där som BeyondRetro ligger, haha.
      Jag älskar mode, det är… underbart!
      Puss !

      Reply
    • Åh jag skulle så innerligt gärna vilja vinna. Jag fullkomligt ääälskar retromode, speciellt 50/60-tal och innan våran dotter (Skorpan, ja hon heter så) kom så hade jag råd att unna mig massor kläder. Numera när man lever på föräldrapeng är det första som ryker det egna klädkontot:( Så jag skulle mer än gärna vilja hotta upp min garderob och göra ett Stockholmsbesök!!!
      kram!

      Reply
    • För att jag älskar mode, är fullkomligt FÖRÄLSKAD i Beyond Retro och mäkta imponerad av deras skicklighet att alltid lyckas pricka in detaljerna som gör en outfit komplett.

      Mitt problem är att julen gör mig fattig som aldrig förr, jag har fått en restskatt på + 5000 spänn för att min hemkommun slarvat med uppgifterna och kommer, som grädde på moset, inte ha någonstans att bo i Göteborg (jag bor där) när jag kommer tillbaka efter nyår. Ett presentkort på fantastiska BR skulle helt enkelt liva upp en annars ganska trött månad.

      Du är grym.
      S.

      Reply
    • För att second-hand och beyond retro är det bästa som finns helt enkelt. Med sina unika och otroligt fina kläder kan det inte bli mycket bättre! En vinst som denna skulle sannerligen värma gott i vinterkylan.

      Reply
    • Jag vill gärna vinna eftersom jag är en arbetslös tjej som inte har värdens bästa ekonomi. De pengar jag haft har jag lagt på julklappar åt mina nära och kära eftersom de är värd det bästa. Men det vore kul att få kunna skämma bort sig själv också. Och vad vore då bättre än en vända på Beyond Retro?

      louiseburman90@gmail.com

      Reply
    • Vill så väldigt gärna vinna det där, sekond hand är underbart<3
      Hade blivit så lycklig om jag vann, har inte kunnat shoppa ordentligt sen jag bodde hemma…nu går alla pengar till mat och sånt nödvändigt :/
      Lever på bidrag eftersom jag inte jobbar utan går i skolan…
      Skulle ge en del för att få bo hemma och kunna lägga alla mina pengar på vad jag vill utan att behöva oroa mig för att inte ha råd till mat…som normala tonåringar.
      Men nu är det inte så :c

      Reply
    • ALLA som skriver här förtjänar en chans att vinna, för alla har en anledning, en anledning till varför just de ska vinna. Min anledning då? Jo, jag gick ut första terminen i nian idag med dubbelt så bra betyg som förra gången. Jag har slitit som ett djur i ett par månader nu och mött en del uppmuntrande resultat men många gånger snubblat på mållinjen. Jag har inte bara fått något, jag har fått kämpa mig galen för att nå resultat. Det har varit en period med blod, svett och tårar. Många gånger har det kännts meningslöst och extremt tungt. Därför skulle det vara underbart att, ja, bara FÅ något.

      Reply
    • Jag fick precis förra veckan reda på att jag blivit antagen till min drömutbildning i London. Och direkt satte jag mig ner för att planera hur jag ska ha råd med allt, desvärre kommer shopping att få en riktigt begränsning och jag skulle därför jättegärna få handla på min favoritaffär en sista gång!

      Reply
    • Jag skulle jääääättegärna vilja ha presentkortet på Beyond retro då jag är så sjukt inspirerad av din stil då den är så galet snygg! Bor i goa götet och har spanat in en del plagg, men det kostar ju skjortan… please, make my wish come true!

      Reply
    • Hej Angelica! Åh, vilken underbar tävling! Jag visste inte tidigare att Beyond Retro fanns, men läste på din och en annan blogg om just Beyond Retro och blev fullständigt kär! Besökte direkt deras hemsida och drömde mig bort, så när jag väl åkte till Stockholm (bor i Nyköping) hade jag kartan i ena handen och adrenalinet i den andra :-) Hittade butiken och blev precis som många andra, helt förälskad. Har alltid gillat vintage/retro mode och har länge letat efter den perfekta butiken, som fanns precis inom räckhåll. Nu besöker jag butiken varje gång jag åker till Stockholm och blir lika förtrollad varje gång, men nu är det så att plånboken min inte är så tjock att jag kan unna mig dessa otroliga plagg som står högst upp på önskelistan. Har endast 2 plagg från Beyond retro och min garderob suktar efter fler. Är student och körkortet är på ge, så denna vinst skulle komma perfekt nu till jullovet :-D Love Beyond retro! Kramar

      Reply
    • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom jag nu köpt upp inte bara alla mina tillgångar utan också lyckats låna en hel del. Jag hatar att låna pengar eftersom det känns som att jag rånar folk på deras resurser och har dessutom, för att underlätta, lovat 50% av dom som ska ha klappar sina EFTER jul. Jag har sannerligen ett dilemma… Det är så att jag får 700 spänn/månad (det värsta med att vara en pytteliten tonåring) vilket absolut inte kommer räcka till hela bunten… Jag skulle ju såklart kunna köpa något litet för en hundring var men dom har ju köpt så dyra presenter till mig! Det vore supersnällt om jag kunde få hjälp med trubblet för jag känner mig hemsk som lovar en massa saker jag inte kan leva upp till.

      För att smöra till det lite extra kan jag passa på att påpeka att din blogg är så obehagligt bra! Grattis, du har officiellt landets snyggaste kläder! kram

      Reply
    • Jag älskar verkligen Second hand butiker. Det är både miljövänligt och praktiska! Jag skulle vilja vinna för nu under juletiden har det inte blivit några kläder alls eftersom allt gått till julklappar. Skulle vara super att vinna denna tävling, det skulle göra min jul!
      Älskar din stil och om jag vinner kan jag komma ett steg närmare till att finna min egen stil, så som du gjort!
      puss på dej

      Reply
    • Jag kommer från en liten stad i östergötland som heter söderköping, där den ända tillgången till secondhand är en liten, liten, liten rödakorset butik.
      Det skulle helt enkelt vara UNDERBART att få chansen att shoppa loss i sveriges coolaste affär! Kramar

      Reply
    • Helt enkelt för att iår har de varit mitt år, jag har gått och blivit en ung självstädning dam och just nu känns hela livet väldigt ljust, och det borde firas med lite second hand shopping när den är som bäst!
      God Jul!

      Reply
    • Hej Angelica! :)
      Jätte kul med en tävling, och inte vilken tävling som helst, utan ett presentkort på Beyond retro !! Jag älskar också second hand och är självklart med i den här tävlingen !! C: Gick in på deras hemsida och jag bokstavligt dog. Okej, jag dog inte men det var nära ;) Älskar din grymma stil och jag läser din blogg varenda dag. Har slut på kosing och behöver uppgradera min garderob med hel coola kläder från en super butik! Bor i närheten av Stockholm så det blir inga problem med det.

      Beyond retro in my heart!

      Kram, Kram C:

      Reply
    • ÅÅÅHH! Gud vilken underbar tävling! Speciellt så här till jul, när pengarna behövs hehe :) Jag älskar verkligen vintage stilen, speciellt det senaste året har jag varit helt besatt!! Därför älskar jag din blogg för man blir så sjukt inspirirad av dina outfits ju, props. Beyond Retro har ju helt underbara kläder, åh vill ha!! Kram

      Reply
    • Hej Angelica! :) Jätte kul med en tävling, och inte vilken tävling som helst, utan ett presentkort på Beyond retro !! Jag älskar också second hand och är självklart med i den här tävlingen !! C: Gick in på deras hemsida och jag bokstavligt dog. Okej, jag dog inte men det var nära ;) Älskar din grymma stil och jag läser din blogg varenda dag. Har slut på kosing och behöver uppgradera min garderob med hel coola kläder från en super butik! Bor i närheten av Stockholm så det blir inga problem med det. Beyond retro in my heart! Kram, Kram C:

      (Glömde skriva namn m.m, klumpigt av mig!)

      Reply
    • Hejsan,
      jag läer inga bloggar alls, men jag älskar där i mot second hand affärer, 80 % av min kläder kommer från second hand, min far brukade jobba på Erikshjälpen i Vallentuna som ligger norr om Stockholm, och han har alltid lyckas hitta saker som han har gett mig, lyckas hitta ralph lauren skjorta, massa Lee jeans och replay och bland annat en canada goose jacka så jag älskar second hand affärer, jag har även hittat kläder som är inte så stora vid märken men som jag har blivit kär i, jag vill bara veta vad beyond retro ligger, för jag och mina 3 andra syskon älskar second hand :)

      Kram Marije

      Reply
    • fan vilken grym tävling!! Detta presentkortet skulle vara grymt eftersom jag oftast kör på alldeles för safe när jag köper kläder och lägger ner pengar på det ‘vanliga’ men detta presentkortet skulle ge möjligheten att köpa ngt lite crazy fast jävligt bra!! Skulle vara så grymt att bara köpa en underbar paljettjacka till resterande svart outfit, fan vad nice det hade varit!! i would love it!!

      Reply
    • Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta presentkort, för hur snygga saker finns inte i dessa affärer? Varje gång jag är i göteborg eller stockholm så går jag in på Beyond retro och kommer sällan ut med någonting på grund utav att jag bara lever på mitt studiebidrag och hälften av detta lägger jag på busskort och mobil varje månad. Men efter att ha besökt den underbara butik så går jag och dagdrömmer om kläder därifrån flera dagar efteråt, det hade suttit mer än fint för en halvfattig student att vinna presentkort på denna underbara affär! KRAM!

      Reply
    • Hej!
      Eftersom att jag är helt pank nu i juletider så skulle jag bara älska att få presentkortet. Där jag bor finns det inte någon direkt ”modeinriktad” secondhand butik. Jag brinner verkligen för mode men jag har inte riktigt känt att jag kan leva ut min kreativitet och den sanna ”jag ” som jag egentligen är. Presentkortet skulle betyda guld, verkligen!
      Godjul, kram.

      PS: min gris fiser godis…

      Reply
    • Hej! Jag har precis flyttat till London eftersom jag ska börja plugga fashion design, så jag älskar verkligen kläder!! men har dock ont om pengar just nu, så har inte råd att åka hem till Sverige över julen, utan måste jobba på ett skit jobb för 6 pund i timmen för att ha råd att bo här tills jag får csn bidrag. Så kommer fira jul utan min familj, plus jobba eftersom dom firar jul den 25 och inte den 24 :/ så detta presentkort skulle pigga upp mig så himla mycket, då skulle jag iaf få en julklapp i år, plus att jag skulle vara snygg på första skoldagen ;) Godjul och stor kram till dig Angelica!

      Reply
    • Min anledning till att jag vill vinna detta är för att alla säger att dom älskar det, jag har besökt det några ggr men aldrig hittat något & alltid kommit ut tomhänt därifrån. Därför skulle jag vilja vinna detta presentkort för att då måste jag vara där inne i butiken ett bra tag för att förbruka detta presentkort & då kommer jag förhoppningsvis hitta något fint, är säkert en liten guldgruva bara att jag inte upptäckt det än men som sagt med ett presentkort om jag vinner är det en anledning att besöka denna omtalade butik!

      Reply
    • Jag har haft en jävla skit dag, en sån där dag då man gärna bäddar ner sig under täcket igen. Dagen började med att tåget till jobbet var försenat (jag jobbar i Sthlm city och bor 6 mil utanför så pendlar cirka 3 h om dagen) när jag väl kommer in till stan så får jag en böter på 1200:- för att jag åker på reducerat pris och inte helpris, badass som man är. (förstår inte varför jag måste legga på redbull på Ica men inte går under gränsen för att se ut som 19 (är 20) just idag. Kommer till jobbet försenad, har en hel bunt med bittra kunder som verkar ha ätit surpiller till frukost, köper lunch och inser att den är möglig, halkar och stilar handen på väg till tåget hem. Och nu sitter jag här precis avklarat ett 12 h långt arbetspass och det enda jag vill är att dagen imorgon ska bli lite bättre. Jag vill alltid alla väl så jag förstår inte varför karman vill mig något ont. Bara en sån dag antar jag.

      Hur som helst så har jag hittat en jätte fin väska på beyond retro i sthlm som jag cravat

      Reply
    • Jag har haft en jävla skit dag, en sån där dag då man gärna bäddar ner sig under täcket igen. Dagen började med att tåget till jobbet var försenat (jag jobbar i Sthlm city och bor 6 mil utanför så pendlar cirka 3 h om dagen) när jag väl kommer in till stan så får jag en böter på 1200:- för att jag åker på reducerat pris och inte helpris, badass som man är. (förstår inte varför jag måste legga på redbull på Ica men inte går under gränsen för att se ut som 19 (är 20) just idag. Kommer till jobbet försenad, har en hel bunt med bittra kunder som verkar ha ätit surpiller till frukost, köper lunch och inser att den är möglig, halkar och stilar handen på väg till tåget hem. Och nu sitter jag här precis avklarat ett 12 h långt arbetspass och det enda jag vill är att dagen imorgon ska bli lite bättre. Jag vill alltid alla väl så jag förstår inte varför karman vill mig något ont. Bara en sån dag antar jag.

      Hur som helst så har jag hittat en jätte fin väska på beyond retro i sthlm som jag cravat efter så länge men med boten i fickan så ser det surt ut. Skulle bli så glad om jag vann. Hur som helst, skönt att få spy ut lite galla. Ha nu en underbar jul vackra du!

      Reply
    • Skulle bli perfekt till min syrra som älskar BR! En sen julklapp till henne! :)

      Reply
    • Tjena! Jag ska vinna för att jag är ett klädfreak som älskar att göra riktiga kap, som man bland annat kan göra på just Beyond Retro. Till våren och sommaren vankas både bal och student för min del samt praktik i Stockholm, så vad skulle inte passa mer ypperligt än ett grymt presentkort på Beyond Retro så jag kan göra riktiga fynd till det nya årets grymma händelser? Då kommer jag ha dem mest unika klänningarna vid båda tillfällena!

      Sara
      sarajbent@hotmail.com

      Reply
    • Jag vill inte vinna det här till mig själv utan till en av mina bästa vänner Carin. Hon handlar nästan bara second hand och har en riktigt imponerande vintagesamling på ca 75 klänningar. Jag skulle vilja ge det till henne för att hon alltid finns vid min sida när jag behöver henne och alltid annars också. Hon har haft ett tufft år med allt möjligt och detta vore absolut den finaste julklappen till en sån fin människa.

      Reply
    • Hej Angie!
      Jag är en tjej på fjorton höstar som ÄLSKAR mode! Second hand är helt underbart och lyckan som känns inom en när man hittat de där perfekta jeansshortsen för en billig peng! Nu är saken sådan att jag inte har så mycket pengar. Jag får tre hundralappar av min pappa i månaden och får klara mig på det, liksom. Pengarna tar lätt slut, om du vet vad jag menar. Därför skulle detta vara underbart och 1000 kronor är SÅ mycket för mig. Jag har definitivt inga plagg som bestiger den summan. Jag ska till London i tre dagar nu i januari och det skulle vara så otroligt kul att vinna 1000kr på Beyond Retro att shoppa för där!

      Kramis
      Linnea Bergenblad
      linneabergenblad@hotmail.com

      Reply
    • Hej! Jag kanske kommer lite sent med en kommentar men hoppas du läser den ändå! Jag och min syster bor i Göteborg och älskar verkligen beyond retro vilket dom flesta gör, men det stora problemet är att vi aldrig har råd att köpa något där och det är inte bara på grund av all julhandel. Så hade verkligen varit en bra present till henne! vi älskar verkligen vintage stilen och du är en stor inspirationskälla för många.
      Kram på dig!

      Reply
    • Jag vill vinna bara för att kunna unna mig själv något speciellt, så här års tid. Som student är ekonomin näst intill alltid dålig. Och jag är så trött över att titta tillbaka på kontot i slutet av varje månad med ett minustecken framför beloppet. Jag vill helt enkelt bara kunna köpa något till mig själv med gott samvete utan att ha ångest eller känna sig obekväm om jag någon gång drar kortet för att unna mig något som jag vet egentligen vet borde gå till hyran eller något annat tråkigt. Hoppas du får en fin Jul, carrobarro

      Reply
    • jag vill vinna just för att jag är heeelt pank nu i juletider, och har nog inte handlat något nytt på väldigt länge. hedda famhulmarker@hotmail.com

      Reply
    • Ett litet liv i magen man väntar,
      kroppen blir lite större även om man längtar.
      Vad vore inte toppen,
      att få välja något fint till kroppen.
      Om jag vinner ett presentkortet på Beyond Retro på 1000 riksdaler,
      så lär jag utan tvekan bli otroligt glader.
      Mina tummar jag håller för att motiveringen du sett,
      nu jag väntar på att du väljer rätt.

      Reply
    • Heelloo! Det vette fasen om det inte finns hundra tjejer som har bättre anledningar att vinna än mig, men älskar den affären! Jag och syrran som är hemma från afghanistan planerar en tripp till storstaden och jag skulle älska att dela vinsten med min bästa brud!! Om inte så tack för en bra blogg and keep up the good work! :)

      Reply
    • Jag ska till London över nyår och deras beyond retro butik är fantastisk! Jag håller på att spara pengar så de skulle vara kul att få chansen att få shoppa i en grym butik jag inte har råd med just nu :)

      Reply
    • jag vill vinna därför att jag älskar beyond retro:)

      Reply
    • Jag ÄLSKAR second hand! Mitt rum är i princip inrett med second hand fynd och även en del klädesplagg.

      Så min anledning är egentligen bara det att jag älskar att fynda på second hand, och inte minst på beyond retro för där vet man att man alltid hittar något. :)

      Reply
    • I vår ska jag med min fina familj till London, jag längtar verkligen dit och att vinna ett presentkort laddat med en tusing skulle ju inte sitta fel! Ska man till London är det ju givet att man måste shoppa, men som en liten fattig 15-åring lever man ju inte direkt fett, därför skulle det vara otroligt roligt att vinna.

      Reply
    • Jag är en sådan som alltid besöker Beyond Retro när jag har vägarna förbi, en sådan som alltid hittar något men som alltid har en eller flera anledningar till att hålla hårt om pengarna! När jag var i Brighton i somras så var allting på Beyond Retro hälften så billigt och jag kunde shoppa loss, jag skulle gärna vilja ha den upplevelsen igen!

      Reply
    • Jag vill hemskt gärna vinna, för att vintageshopping i alla former får mitt hjärta att slå fortare än basgången i alla låtar som någonsin spelats. Någonting jag, såhär inför jul, önskar extra mycket att få känna.

      Reply
    • Jag tänker inte dra till med någon snyfthistoria! Jag ska bara vara helt ärlig: Jag älskar vintage/second hand och beyond retro äger fett så därför vill jag vinna presentkortet ;)

      Reply
    • Detta hade varit världens bästa julklapp till världens bästa tjej. Hon är fantastisk på alla sätt och vis, hjälper alltid till och tar hand om. Hon är min stjärna, dessutom älskar hon Beyond Retro…! Hon borde få detta. Helt klart. För jag älskar henne.

      Reply
    • Jag aldrig riktigt shoppat second hand, men jag vill väldigt gärna börja göra det. Att ha kläder som ingen annan har är ju det man vill! Det här presentkortet skulle vara en bra början :D

      Du är så grym, vill bara att du ska veta det! Älskar din klädstil!!

      Reply
    • Min mamma älskar secondhandshopping och jag skulle bli så glad om jag fick ge detta till henne eftersom hon fyller år i februari <3 det skulle vara en perfekt present!

      Reply
    • Because I love vintage ;-)

      Reply
    • Jag har alltid varit skeptisk till second hand innan jag såg alla modebloggare som mixade ihop snygga outfits ! Ett presentkort skulle vara som en nystart för mig och piffa upp min nu så tråkiga garderob!

      GOD JUL :)

      Reply
    • Jag är en pank student med drömmen om att kunna gå loss på Beyond Retro, just därför tror jag detta pris skulle passa perfekt i mina händer. Din blogg är förresten förtjusande (:

      Reply
    • Sedan jag började läsa din blogg så har jag blivit sjukt inspirerad av dig och din stil, och jag har verkligen fått upp ögonen för 2nd hand. Skulle kunna vandra runt i butiker i en hel dag! Så häromdagen så när jag var inne på Beyond Retro så hittade jag ett skärp som var såå Angelica, jag knöt det till och med som du gjorde. Haha. Sen hittade jag en pälsjacka som var to die for, men pengarna i plånboken räcker tyvärr inte till. Jag skulle vilja vinna för att kunna fortsätta att utveckla min stil!!

      Reply
    • Jag tänker inte heller “dra till med någon snyfthistoria”. Jag vill vinna det här presentkortet eftersom Beyond Retro är den häftigaste butiken jag skådat. Allt där inne är galet fint och man vet liksom inte vart man ska börja leta. Är en urfattig student som skulle bli överlycklig för detta presentkort! :)

      Reply
    • Jag var inne på den affären förra året, fick inget köpt eftersom att jag inte hade pengar. Men gud va mycket jag hittade. Det skulle vara underbart att få besöka den affären igen fast med pengar i fickan.!

      /Viktoria.

      Reply
    • För att det är så HIMLA kul att fynda loss bland kläder (och bygga upp en personlig klädstil) som man kommer bli helt ensam om!

      Reply
    • jag är helt såld på hela deras utbud, frossar inne där varje gång. skulle sitta SKITBRA med detta presentkort. KRAM PÅ DIG!

      Reply
    • Tjohoo! Min garderob behöver en rejäl upprustning och via vilken bättre affär än Beynd retro?! Jag skulle ÄLSKA att få vinna presentkortet och ge min ack så tråkiga stil ett lyft!
      I vilket fall som helst, älskar din blogg och inspireras till massor av olika spännande outfits dagligen! Keep up the good work!
      kram blenda

      Reply
    • Jag vill byta stil, få bättre självförtroende och känna mig fin. Jag tycker tillexempel du, lisa place och rebecca fiona har skit skön stil och alla ni handlar mycket second hand. Skulle bli jätte glad om jag vann och kunde börja där på min nya garderob och livsstil :D
      kram kram

      Reply
    • för att jag bor i luleå (som inte har ett liknande utbud någonstans!) och så älskar jag beyond retro och bara längtar bort till min londonresa nästa år!!

      Reply
    • Jag verkligen älskar den affären! Kan vara där inne i flera timmar och bara kolla igenom allt som finns. Bor inte i Stockholm men om jag skulle vinna skulle jag definitivt åka ner så snart som möjligt bara för att få handla där! Att vinna skulle verkligen vara den bästa julklappen :)

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna eftersom just Beyond Retro är så freaking awesome och man finner alltid nånting där. Dock är det alltid lite dyrare än andra second hand så det svider till lite i plånboken varje gång man kommer till kassan, vilket är synd! MEN det är värt det! Jag önskar att jag hade lite mer pengar att spendera i den affären eftersom det finns otroligt mycket snygga kläder där som jag tycker det är synd att gå miste om! Snälla jag är en fattig student som skulle bli överlycklig för en extra slant på Beyond Retro!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag tycker att jag ska vinna för att jag har en fantastiskt bra kompis som är värd en riktigt fin julklapp! Hon älskar dessutom Beyond Retro! Jag har tyvärr slut på mina julklappspengar också… Men att få ge henne detta i julklapp skulle vara så otroligt roligt! Det är hon minsann värd! Kram Josefin

      Reply
    • ååååh!! världens.bästa.tävling.EVER!!

      bor i en liten skithåla, och måste åka två mil för att ens komma till shoppingaffärer. där finns de tyvärr bara de vanliga som gina, hm, veromoda, lindex typ. inte min typ av kläder, dessutom springer alla runt i samma plagg här.

      jag vill ha en mer egen stil, därför älskar jag beyond retro eftersom man alltid kan hitta coola och unika plagg där! jag och min kille ska bo på hotell i göteborg i jan/feb, så de hade ju vart toppen att få shoppa loss där inne!:) kram!

      Reply
    • För några veckor sedan gick min fina mormor bort. Eftersom jag fullkomligt älskar Second Hand-kläder så tog jag mig friheten att ta över ett antal plagg efter henne. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett presentkort på Beyond Retro, så att jag kan köpa plagg som matchar de jag redan har och med hjälp av dem liva upp mormors plagg igen!

      Reply
    • Hej. Jag vill vinna för att jag, som du, tycker att Beyond Retro är världens bästa affär. Sen dansar jag Lindy hop som är en gammal dans, vilket innebär att gamla kläder hör till och jag klär mig även så i vardagen. Men har svårt att hitta fina gammeldagsa kläder som faller mig i smaken. Så detta presentkort skulle sitta fint! Kram!

      Reply
    • Jag brukar aldrig vara med i den här typen av tävlingar men jag kände att den här chansen kan jag bara inte missa.
      Jag fullkomligt ÄLSKAR Beyond Retro! Vad mer behöver jag säga?! :)

      Reply
    • Hej!
      Jag har varit inne i ”beyond retro” affären i göteborg och den är så fantastisk!
      Jag blir så glad och inspirerad utav kläderna, skorna, hattarna you name it – alltihop!

      Jag skulle verkligen vilja ha mer second hand kläder eftersom där jag bor har vi inga bra second hand, det finns bara en massa gamla tant-skor och tant-byxor (inte ens ett mirakel hade kunnat göra det trendigt)
      Så därför vill jag ha presentkortet, för att kunna ha och använda second hand kläder som jag älskar! och kunna vara effortless chic varje dag! :)

      Reply
    • För att jag helt enkelt ÄLSKAR Beyond retro. Och för att jag i januari flyttar till London och kommer antagligen inte ha så mycket pengar att leva och shoppa för, he he. Tack för en grym blogg. God jul =)

      Reply
    • För att jag helt enkelt ÄLSKAR Beyond retro. Och för att jag i januari flyttar till London och kommer antagligen inte ha så mycket pengar att leva och shoppa för, he he. Tack för en grym blogg.God jul =)

      Reply
    • Hej! Jag vill vinna för att jag älskar kläder och 1000 spänn på Beyond retro skulle vara ett himmelrike för mig!!!

      Reply
    • Wow, detta skulle jag verkligen vilja vinna. I år har jag lagt ner extra mycket energi på klappar till mina nära. Inte de dyraste prylarna, men det är en hel del kärlek inbakat i paketen som är inslagna i brunt papper, lackade och med ett varsitt rim. Tisdagen efter julhelgen åker jag till Stockholm och det vore helt fantastiskt att ha 1000 kronor att shoppa för på Beyond Retro, jag som älskar second hand. Det vore en perfekt julklapp.

      Reply
    • Alexandra, alexandra.loven@minervaskolan.se

      Jag skulle verkligen vela vinna för att jag bor i en liten stad vid namn Umeå. Det händer inte mycket här och mitt kärleksliv har aldrig varit något att hänga i julgranen men om en månad åker jag och en av mina bästa vänner ner till Stockholm för att träffa ett par killar som vi träffade sist vi var nere. Jag vill såklart vara så snygg som möjligt när jag träffar honom och skulle flyga i taket om jag vann. Jag håller mina tummar och tår för att jag vinner, det skulle vara fantastiskt!

      Reply
    • ANGELICA BLICK – DU SOM JAG VET ATT BEYOND RETRO “is the place to be”;) JAG SKA ÅKA TILL STOCKHOLM I MELLANDAGARNA MED MIN SYSTER, OCH JAG HAR LOVORDAT DENNA BUTIK MYCKET. SÅ HON HAR VÄLDIGT HÖGA FÖRVÄNTNINGAR. DET SKULLE VARA GRYMT ATT KUNNA GE HENNE ETT PRESENTKORT DESSUTOM. FÖRSTÅ DEN LYCKAN ATT FÖRSTA GÅNGEN MAN ÄR DÄR HA 1000 KR I SIN HAND!<3

      Reply
    • Jag ska vinna för att jag är en fattig student som nyss fyllt 18 år och som älskar mode och second hand eftersom man där kan hitta unika plagg som inte många andra har. Och för att jag är en grym tjej och skulle bli överlycklig av att vinna presentkortet, speciellt när DU lottar ut det!
      You rock!

      Reply
    • Har länge nu haft svårt att hitta min egen stil. Efter 17 j*vla år bör man ha kommit fram till det tycker jag.
      Jag är fortfarande inte säker på vad min stil är, men jag närmar mig, ÄNTLIGEN!

      Second hand är något jag fastnat för, man är ofta ensam om plagget till skillnad från att handla från H&M och Gina Tricot och det blir mer personligt.

      Sthlm är en härlig stad så det vore awesome att ha lite pengar att börja bygga upp min nya garderob med där, min egen stil liksom.

      God jul Angelica o tack för all inspiration du gett mig från år tillbaka och nu!

      Reply
    • Jag ska vinna denna tävling för att jag är ärlig och inte hittar på någon snyfthistoria för att vinna. Jag är en cool men fattig student som bor i stockholm. Jag älskar mode och secondhand, eftersom man där kan hitta unika plagg som inte många andra har och genom det skapa en cool egen stil. Det är grymt. Och att just DU lottar ut detta gör det mycket bättre, för du är så jäkla cool! You rock girl!

      Reply
    • Två dagar kvar till jul, och jag hoppas att under granen hitta något kul.
      Ett presentkort från Beyond Retro få, ja!, det skulle nog gå.
      Kunna köpa en klänning och se ut som en docka, och av min skönhet få bilar att krocka.
      Eller varför inte en hatt? Jag är ju redan som besatt!
      Med olika färger på min knopp, så skulle verkligen humöret vara på topp.
      Att traska runt med kjol i snön, det skulle få mig att se ut som hon i Svansjön. Och vem vill inte det? Man blir ju riktigt het!
      Nu hoppas jag att du väljer mej, för jag är en riktig vintage-tjej!

      Reply
    • det skulle vara askul att vinna, för jag älskar kläder, och speciellt Beyond Retro! Men är precis som många andra en fattig student, så lite extra pengar skulle inte sitta fel efter jul!! Och bara för att jag aldrig sagt det innan, dina kläder är grymma!

      Reply
    • Åhh herrejösses! Hela min skola är bara fylld med “vanliga” kläder och jag är inte den “vanliga”. Det vill jag visa. Men har inte riktigt råd med det.. En fjortonåring som betalar det mesta själv har inte råd med särskilt mycket som du kanske förstår. Och Beyond Retro är min absoluta favoritaffär även fast jag bara har ett plagg därifrån, kan hänga där inne i timmar!

      Reply
    • God Jul! Jag är en tjej med spring i benen och huvudet i modetidningar, med andra ord en ganska vanlig tjej. En ganska vanlig tjej som drömmer om kläder, hår och hur underbart det hade varit att vara en indian ibland. och med den enkla motiveringen br – Ja Tack! Jaaaaa Tack :)

      Reply
    • Hejsan! Det senaste har jag känt mig helt lost när det gäller kläder. Jag har alltid velat ha en unik stil, men det senaste har jag klätt mig jätte tråkigt och inte känt mig motiverad att göra något åt saken. Men nu har jag och en kompis bestämt oss för att vårt nyårs löfte ska vara att vi ska handla allt på Second hand, så ett presentkort hade vart en perfekt början på det nya året! :)

      Reply
    • Jag förtjänar att vinna, då jag som second hand-älskare har det tufft att hitta bra vintage här i Borlänge. Som fattig student är det inte heller läge att åka till andra orter och leta, eftersom hela studiebidraget går åt till själva resan!

      Reply
    • Hejsan Angelica! Jag är en tonåring på 16 år och är väldigt osäker över min klädstil. Jag vet inte riktigt hur jag ska klä mig men jag älskaar second hand! Dessutom bor jag i en förort utanför Stockholm så ett presentkort på Beyond Retro skulle passa PERFA, för att affären just funkar med modet idag!

      Reply
    • Jag skulle gärna vilja vinna eftersom att jag har hört att de har så snygga kläder där, speciellt paljettjackor som jag suktat efter ett bra tag! Skulle varit underbart då jag åker till Göteborg för att fira min och min pojkväns 2 års dag

      sandrac94@hotmail.com och Sandra Coco är mitt namn.

      Reply
    • för att jag tycker det är superbra o snyggt med second hand o för att jag bara är hemma i Göteborg i två veckor för sen drar jag tillbaka till Belgien o stannar i minst 6 månader till. så hade varit kul att ha något snyggt o nytt hemmifrån!!
      fortsätt med ditt underbara skrivande!! dagens höjdpungt att läsa o kolla in din blogg ju!! :) god jul fina Angelica!

      Reply
    • Jag går ofta in på Beyond retro, men kommer sällan ut med något, en stor orsak till det är att jag endast lever på mitt studiebidrag för tillfället, ändå har jag lagt ner de pengarna på julklappar till folk som förtjänar dem, borde inte jag då förtjäna en riktigt bra slant på beoynd retro, så kan jag för en gång skull komma ut från butiken med ett leende på läpparna? :)

      Reply
    • Jag vill vinna för att det är min födelsedag idag, that’s it – kort och gott. Det blev en rätt ensam födelsedag, den avslutades med fryst pizza framför ett sex and the city-avsnitt, förvisso rätt så trevligt det med. Flyttade till Stockholm tidigare i år och trivs som fisken i vattnet. Besöker kära Beyond Retro lite titt som tätt, mest för att drömma mig bort men med ett presentkort skulle drömmen kanske kunna bli verklighet…? Önskar dig en god jul och ett riktigt gott nytt år. May all your wishes come true!

      Reply
    • Hi! i’d love to win because i think it’s fantastic that we can match vintage, second hand pieces with items from modern fashion. It speaks for itself that fashion is timeless – and through winning I would like to acknowledge and appreciate that fact :) Thanks! :)
      Name: Kasia
      email: k.lasinska@hotmail.com

      Reply
    • Kort och gott: Jag gillar din stil till fullo och jag är övertygad om att en tripp till Beyond Retro + inspiration från dig kommer lysa upp hela mig i vintermörkret! Vore mer är suveränt!

      Reply
    • Second hand och jag är bästa vänner. Eftersom jag nyligen blev uppsagd från jobbet pga brist på jobb skulle en tusenlapp rädda min jul, min garderob och mitt humör helt enkelt :)

      Reply
    • Jag vill vinna för att 1000 kronor räcker gott till ett par timmar fyllda med bra musik och dans i omklädningsrummet medan jag försöker att välja mellan slitna läderskärp och blommiga klänningar, som jag aldrig själv tar mig pengar till att köpa.

      Bor i både Stockholm och Hultsfred, men tar mig alltid tid för Beyond Retro när jag väl är här i Stockholm!

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag minns första gången jag var inne i en Beyond Retro affär. Jag var i Stockholm med min familj, tror jag var runt 14. Jag hade fått tips om att jag borde besöka den på min blogg, så jag letade upp adressen och efter lite letande hittade vi dit. Jag var helt uppslukad så fort jag klev innanför dörren. Av kläderna, speciellt, men även av människorna som var där. Jag gick i högstadiet då och hade mer och mer börjat bry mig om vad jag satte på mig, hittat mig en stil helt enkelt, så att se dom här tjejerna som gick runt bland klädställena var som en dröm för mig. Dom var som tagna ur filmer och modetidningar, och jag ville se ut som varenda en av dom. Vi var där inne lääänge, jag minns det eftersom pappa ringde ett flertal gånger och bad oss att komma ut. Men mamma och jag stannade lite till ändå. Jag köpte ingenting. Jag var 14 år och hade inte råd. Men jag visste att nån skulle jag vara en av dom som kom ut från Beyond Retro med en kasse i handen och en lättare plånbok. Självklart har detta gått i uppfyllelse nu, jag har deras tygkasse på axeln nästan varje dag. Därför skulle du göra mig lycklig genom att låta mig vinna detta presentkort. Du hade speciellt gjort den fjortonåringen som drömde om att vara just en ”Beyond Retro tjej” speciellt lycklig!
      Tack på förhand.

      Reply
    • Varför jag, denna vanliga dag?
      Då jag inte fylla år, bara väntar på att tomten förhoppningsvis hitta mig i år. För jag har varit snäll, skänkt en tanke varje kväll. Skänkt en tanke genom shopping, som en dag med massa topping. Då jag har huvudet på skaft, letat bland saker som andra haft. Funnit det jag velat hitta, givit en slant till någon annans ficka.

      Mitt_namn_frida@hotmail.com

      Reply
    • Hej Angelica!
      Äntligen en tävling som jag verkligen vill delta i! Jag fullkomligt älskar secondhand och gamla kläder. Jag har helt och hållet gett upp shopping på h&m mm för jag vill inte gå runt med något som någon annan har! Fynda är min stora passion och speciellt att strosa runt i beyond retro i stockholm som är så otroligt stor och mysig känsla! När jag inte har pengar till secondhand i butiker sitter jag på vinden och går igenom mamma och pappas gamla kläder eller mormors härliga källare där jag alltid lyckas hitta en ny favorit!
      Att vinna det här skulle betyda så mkt! Jag älskar min stil och är så glad att jag äntligen har hittat min sanna passion & min egna speciella stil!
      Tack så mkt för en fin blogg! Kram

      Reply
    • Hej Angelica! Jag är en indian tjej från Stockholm på fjorton år som gillar gammalt mode, allt möjligt från 50-talets RockaBilly till 90-talets Pandor med buffalo skor! Jag gillar hippie kläder och typ allt som glittrar! :) Det var faktiskt en kompis som berättade för mig om Beyond Retro, eftersom de öppnat en butik där hon bodde, sedan den dagen jag gick in där för första gången har jag varit helt förälskad! Det är nog min favorit butik och du skulle verkligen göra en liten skitunge som mig glad om jag vann ett presentkort där!
      Kram!

      Reply
    • Jag vill gärna vinna för jag ÄLSKAR gammaldags kläder, höll på och dö när jag såg att du skulle ge bort 1000 kronor, det är verkligen min favorit affär. Min åsikt så tycker jag att kläderna då är snyggare än va dom är nu. Handlar där så fort jag åker in till göteborg. Skulle verkligen vilja vinna! Älskar din blogg föresten, du är bäst! hoppas du får en bra jul, kram!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag hittar alltid den där extra plagget/accessoarer som gör att din outfit blir unik. Jag hittade en fantastisk levis jeans jacka som jag använde grovt mycket i sommras. :)

      Reply
    • Här kommer lite rim i dessa juletider!

      Hejsan fröken Blick, du som är så chic.
      Jag är en jänta som pluggar manus, här skulle jag kunna rimma på an*s.
      Men det tänker jag inte göra, det är ju en vinst jag vill framföra!
      Nu är pengarna slut, jag som behövde nya kläder till min långfilmsdebut…
      Kanske väljer du lilla mig, das Neo. Fan, att rimma leder till en treo.
      Huvudvärk och hängande eyes, att vinna detta vore för mig en nice surprise.
      Så nu till slut, skall du fatta ett svårt beslut.
      Vem skall få vinna detta pris? Inte jag, vanligtvis.
      Men kanske nu efter dessa ord, om du inte anser mig helt bortgjord, vinner jag detta kick-ass pris, att strosa på Beyond Retro jag kommer, troligtvis.
      Se där, du fick mig att rimma, tuff konkurrans börjar jag förnimma.
      God Jul önskar jag dig, ett vanligt namn i Ryssland är Sergej.

      Reply
    • Åhh hoppas det inte är försent!

      Jag har alltid vart ett odd molly freak! Men jag är trött på att vara så “söt” hela tiden och är så sugen på att byta stil! Klippte precis av håret till en liknande som din tack för inspirationen! Och jag älskar också beyond retro! Alla deras gamla college och tjocktröjor med olika motiv på!! Sjukt coola shorts och klänningar här i Göteborg! Detta hade vart en perfekt julklapp! och en bra start på Den nya stilen!

      Tack i förhand! <3

      Reply
    • Hej jag är en tjej på 17 år! Läser din blogg varje gång jag har åtkomst till internet. Jag skulle jätte gärna vilja ha detta presentkort. Då i min familj har vi jätte svårt med pengar. Min mamma måste använda alla rabbat kort vi får hem. Vi har försökt bygga om vårat hus men inte fått upp grunden på 15 år pga pengabrist och min mamma och pappa närmar sig 60 år, därav lån på huset som vi knappt kan betala. Det är knappt värme i huset länge och ingen av oss har pengar till julklappar. Min pojkvän är anledningen till att vi klarar oss då han hjälper oss att betala hyran. Jag skulle därför jätte gärna vilja ha det här då jag kan köpa nya kläder till min mamma framförallt då hon inte köpt kläde på 7 år. Jag själv fick en tröja av min pik än i förrigår. Enda klädesplagget på 4 år. Kort motevering var det.. Men skulle vilja köpa kläder till min familj som en julklapp !! Älskar din stil jätte mycket. Ha det bäst !!!

      Reply
    • Hej jag är en tjej på 17 år! Läser din blogg varje gång jag har åtkomst till internet. Jag skulle jätte gärna vilja ha detta presentkort. Då i min familj har vi jätte svårt med pengar. Min mamma måste använda alla rabbat kort vi får hem. Vi har försökt bygga om vårat hus men inte fått upp grunden på 15 år pga pengabrist och min mamma och pappa närmar sig 60 år, därav lån på huset som vi knappt kan betala. Det är knappt värme i huset länge och ingen av oss har pengar till julklappar. Min pojkvän är anledningen till att vi klarar oss då han hjälper oss att betala hyran. Jag skulle därför jätte gärna vilja ha det här då jag kan köpa nya kläder till min mamma framförallt då hon inte köpt kläde på 7 år. Jag själv fick en tröja av min pik än i förrigår. Enda klädesplagget på 4 år. Kort motevering var det.. Men skulle vilja köpa kläder till min familj som en julklapp !! Älskar din stil jätte mycket. Ha det bäst !!!

      Reply
    • Jag ger sällan mig själv beröm eller unnar mig något när jag presterat bra. Detta år har jag åstadkommit otroligt mycket, mer än vad jag trodde jag skulle klara av. Såsom jobb, resor, hårt slit, eget företag och få lediga dagar. När jag såg tävlingen insåg jag att det vore den perfekta julklappen eftersom min favoritbutik är beyond retro. För mig vore det min belöning för jobbet under året och en fantastisk julklapp.

      Reply
    • Jag är en fyndare av allra högsta grad. När jag och min pojkvän skulle flytta ihop i somras så hittade vi de flesta av våra möbler på secondhand, loppisar eller blocket. Jag tycker att det blir mysigare så, med ett hopplock av stilar och färger. Det speglas även i min garderob, där det hänger många stora, stickade tröjor, tillsammans med skira blusar, det mesta, såklart, från secondhand. Jag älskar Beyond retro, och jag besöker butiken varje gång jag är i Stockholm. Men jag kommer från Dalarna och tenderar att bli lite snål i storstan, det är ju bra mycket saftigare priser där än här hemma så jag skulle gärna vilja ha presentkortet för att kunna unna mig lite lyx-secondhand som omväxling! Kram.

      Reply
    • Hej Angelica! Jag skulle vilja vinna presentkortet så att jag kan krydda min i övrigt tråkiga svartvita garderob med lite snygga secondhand plagg. Har suktat efter emil-kepsen i ett år nu. Deras jeamsshorys, pälsjackor och paljetttoppar har jag pillat alldeles för många gånger på! Min plånka gapar tom och det vore fint att unna sig något till jul och nyår. Du är en stilikon snygging. God jul på dig!
      Strandberglinn@hotmail.com
      Linn Strandberg is my name

      Reply
    • Efter att spenderat 9 månader i Indonesien, utan att köpt ett enda klädesplagg, kommer jag snart hem till Sverige utan pengar och utan några kläder. Älskar Beyond Retro så detta skulle va GRYMT att vinna :)
      Kram

      Reply
    • What can I say? Älskar BR, är jäkligt pank och världens miljöhjälte. Kram!

      Reply
    • Hejhej. Åh jag var inne på beyond retro en gång, o så sinnesssjuuukt snygga kläder! Dock har jag inte råd, men vore sjuuukt gytt med ett presentkort. haha, tycker väl alla här, men får väl hoppas litelite. Ah jo, jag är med i tävlingen haha. Ha de fiiint!

      Reply
    • ÅHH! Jag är med. Jag bor i Stockholm och handlar ofta på second hand. Dock är ju Beyond Retro en dyrare vintage-version som plånboken inte alltid tillåter en att handla på. Därför skulle jag gärna vilja vinna, och få shoppa loss helt galet där. Dessutom skulle det vara en perfekt julklapp!

      Kram Olivia

      Reply
    • åååh, vad fint :) Jag skulle jätte gärna vilja vinna, då jag har 50 kr kvar på mitt konto just nu.. det är för dyrt att köpa böcker som student och jag har nästan aldrig råd att köpa nya kläder :/, Därför skulle in jul bli förgylld om jag vann :). Skulle verkligen bli jätte glad!!

      Reply
    • Jag är med !
      Jag skulle vilja ha presentkortet för jag älskar deras butik och att det skulle vara perfekt för jag ska snart till Stockholm :)

      Reply
    • Hej Angelicka!
      Jag skulle vilja vinna presentkortet på Beyond Retro eftersom att min vardag (och jag) är väldigt grå i nuläget och det som skänker färg och glädje för mig är kläder! Jag har länge klätt mig “safe”, inte vågat uttrycka mig så som jag egentligen vill, men din blogg har varit en sån otrolig inspiration, tack så mycket!

      Reply
    • Efter all Julhandel till nära och kära är pengarna tyvärr slut. Visst är det roligare att ge julklappar än att få, men det hade varit så himla roligt att kunna köpa någonting till sig själv, speciellt från min absoluta favoritbutik!
      Mina föräldrar har skilt sig och precis delat på sin ekonomi, vilket gör att de inte har råd med speciellt dyra julklappar, speciellt inte när pappa jobbade på Saab.
      Kram!

      Reply
    • Jag älskar att man kan vara den enda som har ett visst plagg. Jag älskar att fundera över vad plagget har varit med om innan, vem det har tillhört och vilka fester det har varit på. Jag älskar att plagget får en historia och därigenom ett liv som man inte själv har varit med om. Jag älskar att man själv och ens framtid blir en del av plaggets historia. Jag, helt enkelt, älskar secondhand.

      Reply
    • Åh, jag skulle jättegärna vilja vinna detta presentkort! Jag älskar second hand – speciellt Beyond retro – och blir väldigt avundsjuk när mina vänner kommer med världens snyggaste tröja och säger att dom har köpt den på second hand. Jag har nämligen inte alls mycket pengar över från mitt studiebidrag till att gå och shoppa, vilket är väldigt tråkigt då man själv vill känna sig lika fin som dem… Och när man väl går och shoppar blir det alltid att man köper något “standard plagg” för då vet man att man kommer använda det mycket, och att det inte blir ett plagg som man kommer ångra. Men varje gång jag tänker så, så får jag aldrig tillfälle till att shoppa något udda och som sticker ut, vilket hade varit väldigt kul att kunna göra någon gång. Hade uppskattat detta presentkort så himla mycket, det hade blivit världens bästa julklapp!
      Jag bor också i Göteborg och går på ett gymnasium som ligger jättenära affären, så jag har möjlighete att gå in på Beyond retro många gånger i veckan och bara önska mig bort, till alla fina kläder jag hittar men aldrig vågar/har råd med att köpa. Beyond retro har nämligen min stil och klädsmak, så presentkortet hade inte kunnat vara mer perfekt.
      Många tycker att 1000 kr är en “normal summa”, men för mig är det väldigt mycket då jag aldrig någonsin kan shoppa för så mycket på en och samma dag. Så detta kort hade betytt mycket för mig, det hade kunnat hjälpa min klädstil att få lite mer liv i sig och jag hade blivit oerhört tacksam :) God jul!

      Reply
    • HON ÄR SÅ KVICK, DEN DÄR BLICK
      SOM FÖRSTÅR ATT VINTAGE JAG BÖR VINNA
      FÖR ATT EJ FRÅN MODEKARTAN FÖRSVINNA
      DÅ JAG HAR KRULLIGT HÅR OCH LUGG RÅKADE KLIPPA
      EN JOEY TEMPEST-FRISYR SÅ KATASTROFAL
      ATT DET SOM KAN RÄDDA MIG NU ÄR ATT GÅ KLÄDD I 80-TAL!

      (God Jul Angelica!)

      Reply
    • HON ÄR SÅ KVICK, DEN DÄR BLICK
      SOM FÖRSTÅR ATT VINTAGE JAG BÖR VINNA
      FÖR ATT EJ FRÅN MODEKARTAN FÖRSVINNA
      DÅ JAG HAR KRULLIGT HÅR OCH LUGG RÅKADE KLIPPA
      EN JOEY TEMPEST-FRISYR SÅ KATASTROFAL
      ATT DET SOM KAN RÄDDA MIG NU ÄR ATT GÅ KLÄDD I 80-TAL!!

      (God Jul Angelica!)

      Reply
    • First of all: WOOOW what an amazing competition! Second: I really love those stores, I live in London and been there few times and I always find great vintage pieces. I lke the fact that when you were something vintage, it is uniqe, noone else will have the same piece. Vintage rock!

      aleksandra.milek@gmail.com

      Reply
    • Hej A!

      Jag har inte någon speciellt bra motivering till varför jag borde vinna som dem andra tjejerna men here it goes :)
      Jag vill jättegärna vinna för att jag aldrig har råd att handla på Beyond retro. Jag brukar gå in där och titta på allt hur länge som helst. Pillar lite, provar lite. Sen går jag ut. Jag är student och ibland får man prioritera. Det hade varit fint att kunna gå in där och handla med kännedomen att dem här pengarna är bara ämnade för det här stället och inget annat för att sedan lämna stället utan att ha ångest för att man spenderat matpengarna! :) God Jul!

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag älskar Beyond Retro men aldrig köpt något därifrån. Är helt enkelt en tonåring som älskar mode och som aldrig vunnit en tävling och det här skulle vara hur jävla awesome som helst. Du är förresten en GRYM inspirationskälla ska du vetaa. Kram! <3

      Reply
    • Hej Angelica! Jag skulle kunna göra verkligen allt för att vinna presentkortet på Beyond Retro. Precis som du ÄLSKAR jag allt inom mode och secondhand butiker, men här i Norrköping finns det inte så många bra. Dessutom är det inte ofta jag besöker huvudstaden, så presentkortet skulle inte bara innebära att jag kan rensa hela butiken på allt underbart som finns, jag får även chansen att åka till Stockholm vilket jag skulle uppskatta enormt. Ps. Din blogg är helt fantastisk!
      Kramar

      Reply
    • hejsan angelica.
      jag skulle vilja vinna detta presentkort eftersom jag mer än gärna skulle vilja ge det till min syster som älskar, eller snarare avgudar second hand. hon är bosatt i london och jag ska över där i januari för att hälsa på henne. hon är som alla andra fattig student men har ett hjärta lika stort som afrika och jag skulle så gärna vilja göra detta för henne.
      tack du är awesome förresten!

      Reply
    • Att ett presentkort vinna
      skulle göra mig till en lycklig kvinna
      För som student med lite cash
      har jag inte en särskilt stor kläd-stash
      Eftersom jag inte är så rik
      har mina försök att förnya min stil stött på en viss problematik
      Ett besök på Beyond Retro kan innebära en del smärta
      när jag förälskar mig i saker som jag inte kan köpa, aj mitt hjärta!
      Jag fingrar på massor av plagg men kan vanligtvis bara välja ett
      så därför vore det helt sjukt fett
      att få vinna ett presentkort här hos dej
      så jag kan bli en lite coolare tjej!

      Reply
    • Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett presentkort på Beyond Retro! Jag ska till Stockholm i helgen och är super sugen på att köpa något plagg där! Jag har länge letat efter den perfekta jeansjackan & Beyond har ju hur många snygga som helst!
      Din blogg är bäääst! Puss & Kram.

      Reply
    • Det här var det bästa ju! Jag skulle gärna kamma hem detta presentkort. Som alla andra lever jag på mitt studiebidrag. Jag älskar second hand eftersom varje plagg är unikt! När jag går in på beyond retro blir det sällan något köp. Om jag vinner skulle det vara möjligt att faktiskt komma ut med några påsar! Åh, jag skulle bli så glad!

      Reply
    • Jag gillar verkligen den affären men jag har aldrig haft någon tid att gå in i den, för i min familj är vi rätt stor och har många killar som hatar att shopa, jag har bara varit in där 1 gång men hann tyvärr inte köpa något. Men nu i januari-februari skulle jag och min storasyster äntligen åka till stockholm som jag har väntat endasen i sommar (vi bor lite långt borta). Och jag skulle älska att vinna presentkortet för då har jag både pengar och tid att gå in där!
      Mail: Linnea-Albinsson@hotmail.com

      Reply
    • Åhh, flyttade till London i september och har hittat otaliga fina klänningar på just beyond retro men eftersom ekonomin inte varit på topp har det inte blivit några köp. Detta vore en perfekt julklapp! :)

      Reply
    • snälla snälla fina Angelica låt mig vinna så jag kan köpa coola kläder som du gör och bli nästan så fin som du! kram!

      Reply
    • Ojj! Hur häftigt vore det inte att vinna det här!! Jag älskar beyond retro men har aldrig någonsin handlat nåt därifrån. Du är grym angelica som lottar ut sånt här! Jag hoppas att jag kan vinna denna o se den som en julklapp från dig, men grattis till vinnaren om det inte blir jag! :D KRAM

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna detta läckra presentkort för att fylla på min knapra garderob som, efter graviditet och förlossning, endast består av gravid byxor och pösiga tröjor. Please boost me up!

      Reply
    • Sara är mitt allias och BR är min charmör. Att matcha och trixa med tyg, mönster, form och all gestaltning som hör second hand kläder till, har jag ett häftigt begär för. Det är min vurm, min eld, min patos. För denna skull anser jag att jag ska få äran att erhålla denna förtjustande, fantastiska, ljuvliga och härliga julklapp! :)

      Reply
    • Jag skulle helt enkelt vilja vinna för att jag älskar Beyond och åker dit ganska ofta då jag bor i Uppsala. Tyvärr önskade jag mig inget presentkort där av någon konstig anledning, så det här skulle sitta riktigt fint!

      Reply
    • skulle vilja vinna för att jag lever extremt fattigt på mitt studiebidrag, är kär i beyond retro och alltid hittar massor av grejer där som jag inte har råd att köpa. deppigaste ögonblicket var när jag fick låta världens finaste jeansjacka hänga kvar.

      Reply
    • Hej Angelica ! Jag har länge letat efter den perfekta skinnjackan . En lite för stor i herrmodell som är precis så där sliten att man ser att den har haft ett liv innan den hamnade bortglömd bland kläder och bråte. jag tror att just den här jackan finns gömd någonstans på Beyond retro och väntar på mig . Men som alla andra på 17 bast har jag bara studiebidraget som inkomst och inte en krona kvar efter all denna julhandel. Vore så fantastiskt roligt att vinna detta present kort för att kunna åka raka vägen till Stockholm och finna min lilla diamant och ge den livet tillbaka !

      Reply
    • Min fina mamma är second hand galen , loppis och allt annat där man kan komma hem med sköna fynd är väl det hon önskade att hon kunde göra hela tiden :) självlart är hon ju även då beyond retro kär , det skulle vara riktigt kul att ge henne detta ! det lovar jag att hon är värd !:) kram Amanda

      Reply
    • Hej! Jag har en lite annorlunda motivering. Jag insåg imorse att det här är den PERFEKTA presenten till min bästa vän, Lollo! Hon har en fantastisk stil och är även en riktig secondhandgalning. ör henne som lever på studiebidraget är det också svårt att få pengarna att räcka till. Eftersom vi bor i Karlstad är utbudet inte alltför stort för detta. Hon går runt på Myrorna i flera timmar för att hitta några få guldkorn. Vilket hon är otroligt skicklig på. Att få komma till en butik som Beyond Retro med 1000 :- skulle vara som en dröm för henne! Ett plus till är att vi ska TILL STOCKHOLM PÅ LOVET!!!

      Reply
    • Jag tycker så himla mycket om Beyond Retro. Det är som att kliva in i en drömvärld proppad med fina sjömanskostymer, snirkliga hattar och knasiga skor i alla möjliga färger och former. Skulle bli överlycklig om jag vann!

      Reply
    • Är det inte något speciellt med att shoppa second hand? Man vet ju att man hittar ett plagg som nästan ingen annan äger, att man dessutom får det för ett häpnadsväckande pris jämfört med det ordinarie, att det finns en historia bakom plagget, att man kommer känna sig lite extra vintagechic när man bär det, att det faktiskt är bättre för våran stackars miljö… listan kan göras hur lång som helst men en bra sammanfattning kan väl vara att jag verkligen älskar second hand! Och visst är det trevligt att fynda på stadsmissionen, myrorna och emmaus till grymma priser men inget går upp emot att hitta det där plagget på Beyond retro för att sedan gå till kassan och känna den där riktiga fyndkänslan! Två plus till är väl att jag bor ett par tunnelbanestationer bort från närmaste Beyond och att min plånbok och deras priser inte riktigt är the perfect match precis…

      Reply
    • Hej! Ja älskar din stil, så inspirerande! Jag deltog i tävlingen, eftersom jag bor i Finland och här finns det just inga second hand butiker, och jag älskar secnd hand! Därför skulle da vara underbart att vinna ett presentkort till en ordentlig second hand butik, för jag åker rätt så ofta till Sverige.
      Kram o God Jul!
      Andrea

      Reply
    • Hej! vill börja med att jag älskar din blogg! och dina kläder framförallt!!

      Jag går hantverk-textil och design, där syr vi kläder.. Och jag älskar historien bakom kläderna beyond retro har, kläderna är verkligen speciella och underbara ! dock så lever jag bara på cs-bidraget så blir inte så många köp därifrån, men att bara å in där är rena inspirationskällan!

      Reply
    • Hej!

      Jag har i två veckor legat i körtelfeber :( kommer även förstöra min jul. Skulle bli väldigt glad och uppiggad om jag vann :)

      Mvh Ida

      Reply
    • Hejsan.
      Jag skulle bli så himla glad om jag vann detta presentkort. Jag bor i Malmö men besöker Stockholm och Göteborg ibland när jag kan.
      Jag vill vinna detta presentkort på Beyond Retro därför det är en av mina absolut favorit secondhand affärer. Jag älskar att man aldrig riktigt vet vad man kommer att hitta för plagg när man går in i en secondhand affär, men speciellt i Beyond Retro därför som du sa har det speciellt utvalda kläder som ska passa in i dagens mode.
      När jag väl får chansen att besöka beyond retro så stannar jag alltid där i timmar. Jag får aldrig nog av det! Man hittar alltid något nytt och man kan skapa en helt egen stil som ingen annan har. Det är därför jag älskar det. Kreativiteten som man får uttrycka. Kläderna har en historia som man själv får lista ut och bestämma hur den är. Det är bara så himla fint helt enkelt!
      Kan inte beskriva hur glad jag skulle bli om jag vann detta. Det skulle nog vara den bästa julklappen jag någonsin fått och skulle vara en fin start på det nya året att få en anledning att spara lite pengar och åka upp och handla där.
      Tack för chansen att delta! :)

      Reply
    • Jag har länge letat efter ett par stentvättade Levis-jeans med hög midja och i lite baggymodell. Har till slut funnit dem på beyond retro, och det skulle vara den bästa julklappen om jag kunde köpa dem för detta presentkort! God jul på dig!

      Reply
    • omg omg omg omg!
      beyond retro är den absolut BÄSTA secondhand affären!
      går alltid in där när jag är i gbg och shoppar, snyggast tycker jag skärpen, skjortorna och jackorna är!
      åh, jag har varit smått ledsen nu för förstörda nyårsplaner och panka plånböcker så ett sånt här presentkort skulle få mig att gå i taket av lycka! Kram och God jul!

      Reply
    • Jag måste bara säga en sak, det är första gången jag gått in i din blogg, jag har en flickvän som är helt GALEN i din blogg och alltid läser din blogg, och alltid pratar om hur hon älskar dina kläder och allt det där, det har varit en väldigt lång och jobbig process till att hitta din blogg, finns hur många angelica som helst som bloggar haha, men men efter väldigt mycket letande så hittade jag äntligen den och så ser jag att du har en tävling. Så tänkte jag ska tävla åt henne, vet att hon säkert redan gjort det i sitt eget namn. Jag vill att min fina underbara vackra tjej ska bli glad och hoppas därför på att jag kan få vinna detta pris. Jag vet inte vad som skulle göra henne mest glad, att få presentkortet så att hon kan köpa fina kläder eller att hon vet att är hennes IDOL Angelica Blick som gett henne presentkortet, hon kommer nog att t.o.m. rama in den, så galen är hon i dig!
      Så snälla Angelicka, hjälp en desperat pojkvän att göra sin största kärlek otroligt lycklig, och samtidigt ge mig lite plus poäng som pojkvän, det kan behövas i dessa kalla dagar. Tack för mig, gillar för övrigt också din blogg, du borde ha lite mer klädtips för killar, då skulle din blogg GRYM!! GOD JUL HOHO :D

      Reply
    • Hej!
      Jag skulle vilja vinna för att jag ska till London över nyår, och det skulle vara grymt om man kunde hitta något kanske till och med till nyårskvällen !
      God Jul !

      Reply
    • jag är ute efter en unik och fantastisk nyårsklänning så att jag äntligen kan få killen jag har trånat efter hela året att se mig. God jul och gott nytt år!

      Reply
    • Som student är det svårt att få ekonomin att gå ihop och Beyond Retro är som du säger en jättebra second hand-affär och därför också en väldigt dyr en som jag inte har råd med att handla på annars, även fast jag hemskt gärna skulle vilja. Jag skulle bli så glad för presentkortet för jag älskar kläder och speciellt second hand då det är viktigt att vara miljömedveten.

      God jul och kram på dig!

      Reply
    • Åhhh! Beyond Retro första gången jag klev in där var som om jag klev in i en fantasivärld! Allt är som en stor sällsynt godis affär som man bara vill stanna där för evigt. Jag har alltid gillat Beyond Retro, det är de unika plaggen som gör det hela så fantastiskt- man hittar sin egen stil-den unika stilen som ingen annan har. Jag skulle så gärna vilja vinna presentkortet och köpa fler unika plagg som ”berättar” vem jag är och på det sättet uppmana fler ungdomar att köpa från second hand affärer och hitta sin egen stil och ”berätta” vem de är istället för att efterlikna någon annan!

      Reply
    • Jag tänker inte skriva en massa b-shit här om saker. Ärligt talat har beyond retro en del fynd å del inte. är man lycklig lottat så hittar man det bästa fyndet. och med 1000:- gör man nog det! puss

      Reply
    • Hej Jag skulle bli jätte glad om jag vann denna tävling! Jag besöker nästan alltid beyond när jag är ute på shopping fynd men jag har i princip ALDRIG råd med det jag hittar inne i den sjukt härliga butiken… och i och med att de är vintage one of a kind så är det näst intill omöjligt att hitta t.ex klänningen, skärpet, hatten som man hittar där inne!
      Kram på dig och god jul!

      Reply
    • Jag uttrycker mig och min personlighet genom mina kläder, och att klä mig i unika och otroliga kläder är det som berör mig mest. Därför skulle jag så gärna vilja ha detta presentkort då just kläder från Beyond Retro är min passion i livet.

      Reply
    • Jag satt senast idag och drömde mig bort på beyondretros hemsida och detta presentkort skulle hjälpa mig att kunna köpa detta jag verkligen vill ha. VIntage kläder är även min passion i livet och det är genom dessa kläder jag uttrycker mig själv.

      Reply
    • Hej Angelica! Satt just och funderade på vad jag ha på mig på nyår.. jag tänkte köpa en snygg nyårsklänning när jag var inne på beyond retro i veckan. Men hade inte pengar till det. Jag har precis blivit bedragen på 10.000kr inne på blocket. Så att få ett presentkort på en underbar Secondhand skulle inte sitta dåligt då jag inga pengar har nu när jag har handlat upp mina sista pengar till nära och kära.. GODJUL!

      Reply
    • Jag har alltid haft en passion för second hand, men haft svårt att hitta dom där plaggen med stort P. När jag besökte Stockholm i somras hittade jag massor helballa kläder på Beyond Retro. Men, då jag inte besöker huvudstaden mer än några gånger per år så valde jag att lägga pengar på annat och kom bara därifrån med en simpel beyond retro tyg påse. Resten fick bli och förbli ögongodis. I februari ska jag till Stockholm, och Beyond Retro, igen och det vore fantastiskt att få gå lös där inne och inte känna någon begränsning!

      Reply
    • 1. Jag ska vinna för att jag och min man älskar second hand, stora delar ur våra garderober består av det. Precis som du kan man inte strunta att gå till Beyond retro när man är i huvudstaden! Jag ska nämligen ge bort en resa till STHLM till my man och då vill jag även ge honom möjligheten att shoppa loss på Beyond Retro som är den bästa second hand affären!

      2. Camilla Palm, palmcamilla@live.se

      Reply
    • Beyond Retro är min största favorit och det känns som att det är en rätt enkel anledning till att jag borde få vinna. Secondhand är min passion när det gäller kläder, och jag finner alltid nått jag älskar! Så snälla Angelica, gör mig till vinnare.
      Kram
      Victoria (victoriasblogg@hotmail.se)

      Reply
    • Hello,
      I really wish that i get this christmasgift from you this year,
      that would make me so happy and I would cheer.
      Because usually I can’t afford Beyond Retros stuff,
      but I don’t complain my life isn’t tough.
      Still it would be fun you know,
      feel as pretty as the models on the row.
      With this I wish you a very merry christmas with lots of love,
      and bless to you from God above <3

      Reply
    • Jag ÄLSKAR 2nd-hand och ÄLSKAR Beyond Retro, brukar alltid gå in där när jag besöker stockholm. Har dock inte så bra råd att lägga ner pengar på det, så det brukar oftast bli något billigt från Myrorna istället. Ska till Stockholm snart och det vore perfekt med ett fint presentkort då! Thankuverymuchh. Peace.♥
      sofia.l.e@hotmail.com

      Reply
    • Jag skulle vilja vinna för att jag ÄLSKAR second hand!! Jag bor inte i Stockholm eller Göteborg men ska till Stockholm med min mamma om två veckor så det skulle verkligen inte sitta fel med ett presentkort på Beyond retro.
      Håller tummarna:)
      amalia.hissan@hotmail.com

      Reply
    • Jag skulle verkligen vilja vinna ett presentkort på Beyond Retro bara för att det skulle vara så kul att ha något nytt och udda till skolstarten. Tänk att komma med något annorlunda och “eget” plagg till skolan som jag vanligtvis inte brukar bära.
      Hoppas att jag har den stora turen och vinner. Skulle vara den bästa julklappen man kan tänka sig.
      Kram

      Reply
    • åhh älskar affären ! du är en sån bra förebild och lyser verkligen upp min vardag !
      läser din blogg varje dag hur grym som helst !

      Reply
    • Åh det hade vart jätte kul att vinna:D. Bor i göteborg, så köpte en jeansjacka på beyond retro i somras. Ifall jag hade haft råd hade jag definitivt handlat mer där. Så ett presentkort hade ju inte vart fel. Har hittat ett par jeans shorts som jag hade velat ha där ifrån.

      Tack för en bra blogg btw, gillar din stil, väldigt inspirerande.

      Reply
    • Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har en kompis som älskar second hand, att ge henne ett presentkort på beyond retro i julklapp skulle vara den perfekta någonsin för henne! Dessutom åker hon ofta upp i stockholm och shoppar i butiker som inte finns där vi bor!

      loviisa.hc@hotmail.com

      Reply
    • Jag har alltid fått stått upp för min stil. Det är väldigt många som ifrågasätter den eftersom att jag bor här uppe i norrland och det knappt är någon häromkring som bryr sig hur dom klär sig osv. Beyond Retro är en stor favvis men eftersom min långa väg till Stockholm och min tomma plånbok så är det inte ofta jag är där! Jag tänker visa dom som en gång sett ner på mig att allt klär en skönhet och jag vet att hur jag än klär mig så är jag alltid snyggast i mina egna ögon och det tycker jag alla ska gå efter!

      Reply
    • Låter väl klyschigt, men: vintagekläder är unikt – du blir därmed unik, beyondretro är en affär med kläder för samtliga; oavsett stil etc och schysst stämning/atmosfär är väl inte något någon missat? Men till min motivering, under 2011 har jag och mina kompisar försökt arrangera flertal loppis-dagar för att vispa upp schysst stämning, en plats för de som tycker om secondhand – har vi lyckats? Nej, Jönköping är väl inte riktigt ett secondhandmekka, finns visserligen myrornas, loppis på kulturhuset klockan 7.00, någon erikshjälpen; placerat långt ifrån centralt. Men 1000kr på Beyondretro – magnifikt.

      Reply
    • Jag skulle vilja ha presentkortet för att jag älskar verkligen second hand. Det bästa är att av alla second hand-butiker så är Beyond Retro den jag besöker mest. I min familj ger vi inte varandra julklappar, så detta skulle verkligen bli den bästa julen på länge om jag fick presentkortet. God jul!

      Reply
    • På senaste tiden har jag pratat mycket om att jag inte trivs i den typiska tonårs stilen, som de flesta 15 åriga tjejer har. Att jag inte har nått att klä på mig på morgonen, för att jag inte gillar kläderna i min garre. Och jag var inne på Beyond Retro senast igår, och blev kär i jätte många plagg. Hade dock bara råd med en jacka där ifrån. Eftersom att jag lever på barnbidraget, och är världens shoppinggalna människa så skulle jag bli hur tacksam som helst för ett presentkort på Beyond Retro, som verkligen har kläder jag gillar. Jag vinner aldrig på sånna här grejer, ja har världens otur… Haha, men nu håller jag verkligen tummarna!

      Reply
    • Beyond retro är en av mina favorit second hand affärer, Jag brukar besöka affärerna ungefär en gång i veckan, I london där jag pluggar och bor. I London finns det numera tre beyond retro. Min favorit ligger i Dalston, om du nån gång är i London bör du besöka dalstons beyond retro. Jag hade blivit gladast om jag fick 1000 kr av dig för att handla massa fina nya jeans med hög midja och fina skjortor! Jag tycker verkligen om att läsa din blogg också!! God Jul xx Amanda

      Reply
    • Varför skall jag vinna? Jo, för att jag då någonting fint skulle kunna finna.
      Jag förtjänar egentligen inte priset mer än alla de andra, som gärna till beyond retro vill vandra.
      Är inte den främsta shopparen i andra hand, i detta lilla avlånga land.
      Kanske detta fina kort, skulle ändra på det jag inte ofta gjort?
      Att köpa kläder med historia lång, kan få mig att sjunga glädjens sång!

      Reply
    • Därför att jag är värd det helt enkelt. Haft en skit år, alldeles för deprimerande att ens nämna här, så det hade varit en liten ljusglimt såhär i slutet på detta år:)
      God Jul på dig och tack för du har en ball blogg!

      Reply
    • Jag anser inte att jag borde vinna denna underbara tävling. Men däremot skulle jag vilja att ni överraskar min lillasyster som är 16 år. Hon är världens bästa och roligaste lillasyster. Tyvärr går hon igenom sin första hjärtesorg. Det gör så jäkla ont att se henne vara ledsen och jag skulle vilja att hon under en dag skulle få vandra runt i den magiska lilla värld som beyond retro affärerna är. Att få välja plagg som hon känner sig fin i, som JAG inte har råd att ge henne då jag studerar och knappt får vardagen att gå runt som det är. Kan bara tänka mig hennes ansiktsuttryck och hur glad hon skulle bli över att bli överraskad med detta. Och det skulle vara ovärderligt för mig.

      Reply
    • kom ihåg då alla bloggare helt plötsligt började köpa second hand-plagg, fantastiska shorts, jackor, väskor, u name it. började leta i alla secondhandbutiker men hade så jävla svårt att hitta gobitarna bland allt annat (skit haha)!! klev in på beyond retro och var kärlek vid första stund. brukar ALLTID hitta prylar där och svårt är det inte heller. lätt en av mina favoritbutiker (miljövänligt, snyggt och originellt). skulle vara super att använde de där tusen kronorna till ett par levisbraller, blommiga klänningar, stickade tröjor, en fin portfölj eller skinnrygga. kram

      Reply
    • Hej! Jag är gärna med och tävlar. Vilken superrolig tävling!

      Detta presentkort skulle min vardag förgylla, och i min garderob skulle fina kläder krylla. På Beyond Retro finns så fina kläder som jag inte äger, men jag önskar att jag det ska få se!

      Reply
    • Precis som varje år köper jag fler julklappar än planerat och är därför i nuläget sådär 100% pank vilket jag kommer vara ett bra tag till. Dock blir det götet ändå nästa vecka och jag längtar till att strosa runt bland tyllkjolar och läderjackor på beyond retro i timmar, men gärna med ett presentkort i handen då förstås. Det skulle sitta finast just nu, förövrigt så hoppas jag att din julafton blir bäst. Kram & gojul!

      Reply
    • Hejhej Angelica:) jag skulle vilja vinna ett presentkort på Beyond Retro eftersom jag tycker att de har väldigt snygga och originella kläder. Dessutom har jag aldrig köpt något där, men jag skulle gärna vilja:) pöööss och kram och godjul på dig:)

      Reply
    • såg detta inlägg nu, och man får väl hoppas att det inte är för sent!
      måste ju hålla med om att dem har dem coolaste kläderna i sverige, och det är så himla kul att köpa kläder där eftersom man vet att det man har är man oftast ensam om! Bor dock inte alls nära någon utav deras affärer eftersom jag bor i lilla söta Örebro.
      Men har planerat resa till både göteborg och stockholm under jullovet, och där funkar ju detta presentkort perfa!
      Mhm aha!
      God jul och gott nytt år!

      Reply
    • Hej Angelica! Jag skulle kunna göra verkligen allt för att vinna presentkortet på Beyond Retro. Precis som du ÄLSKAR jag allt inom mode och secondhand butiker, men här i Norrköping finns det inte så många bra. Dessutom är det inte ofta jag besöker huvudstaden, så presentkortet skulle inte bara innebära att jag kan rensa hela butiken på allt underbart som finns, jag får även chansen att åka till Stockholm vilket jag skulle uppskatta enormt. Ps. Din blogg är helt fantastisk! Kramar

      Reply
    • HEJHEJ! För det första skulle jag bara säga att jag älskar din blogg, du äger fett! För det andra vet jag att jag är sen med att kommentera, men jag har inte haft någon dator tillgänglig på ett tag så jag har inte haft möjligheten att se tävlingen. För det tredje, jag har kännt mig väldigt inspriationslös på sistone och har varit trött på alla vanliga “icke stand-out” butiker här hemma i Växjö. Det finns inte heller några riktigt bra second hand butiker här, så hur kul hade det inte varit att vinna presentkort på världens bästa second hand butik?!! + att min bästa kompis bor i Stockholm, så jag är där relativt ofta ändå! KRAM Angelica. Du är sjukt bra, du kommer gå långt :)

      Reply
    • Hejsan!

      JAg tycker jag förtjänar de där presentkortet för att beyond retro är en av mina favoritbutiker och jag brukar handla där eftersom de är den bästa secondhand butiken i Göteborg!

      Jag hittar ofta mycket snygga kläder där och jag har spanat in massa där som jag vill och verkligen behöver köpa men tyvärr så har jag inte pengar till att köpa det.

      Jag vill så gärna kunna köpa snygga secondhand kläder som passar min stil så jag skulle vara överlycklig för de där presentkortet!!

      Tack på förhand!

      Reply
    • Jag har precis upptäckt detta med second hand och förstår inte vad jag tog mig till innan. Har varit inne på BR en gång i hela mitt fjortonåriga liv och ja, jag behöver väll inte säga mer. Vilken sinnesjuk glädje det skulle vara att vinna!!!!
      Jag tycker att just jag skulle vinna detta presentkort för att jag på riktigt inte orkar med de övertighta stuprörsjeansen, de eländigt tråkiga beiga tunikorna och uggsen som man ser ÖVERALLT i mitt högstadieliv. Har med min mammas hjälp hittat några få guldkorn på Myrorna men jag vill få tag i fler unika plagg att snickra ihop min egna, balla stil med!!
      Tack på förhand Angelica!!!!!! Kram

      Reply
    • Jag skulle verkligen vilja vinna ett presentkort på Beyond Retro bara för att det skulle vara så kul att ha något nytt och udda till skolstarten. Tänk att komma med något annorlunda och “eget” plagg till skolan som jag vanligtvis inte brukar bära. Hoppas att jag har den stora turen och vinner. Skulle vara den bästa julklappen man kan tänka sig. Kram

      glömde skriva mailadress: jackie.hedin@gmail.com

      Reply
    • Som den fattiga student jag är, Beyond Retro älskaren jag är, klädälskaren jag är, och den miljömedvetna jag är, så skulle jag bli överflödig av lycka om jag skulle vinna presentkortet! Would be a perfect match made in heaven.

      Reply
    • Jag ska till London över nyår och detta skulle vara den ultimata sena julklappen! Det ska shoppas massor och jag hoppas mig finna det mesta hos Beyond Retro eftersom det är ett miljömedvetet shoppingval jag gör och för att det oftast är där man finner godbitarna.

      God Jul!

      Reply
    • god jul angelica.
      jag har precis kommit hem till sverige efter att ha bott i milano senaste halvåret. milano är underbart på alla sätt o vis. men de har inte riktigt upptäckt det där med second hand och vintage. och vintagefanatiker som jag har detta självklart påverkat mina inköp seconhandinköp under min tid som milanobo. igår fick jag jobb i stockholm så om två veckor ska jag flytta dit. ja så ett presentkort på beyond retro och möjligheten att utöka jobbgarderoben med unika plagg skulle vara lite som en dröm. och kanske världens bästa julklapp.
      ha en fin dag.

      Reply
    • Hej angelica och god jul!
      Jag har väldigt stressigt, jag dansar nämligen minst 7ggr/veckan utöver gymnasiestudier. Detta gör att jag tyvärr inte har någon möjlighet till extrajobb, inte ens ett barnvaktsjobb efter skolan. Jag älskar även mode och stil men saknar tid att hinna shoppa. Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag bli OTROLIGT glad och också hinna spendera det med tanke på att jag har lov nu!

      P.S jag älskar beyond retro, det är ett litet plus liksom ;);)

      Reply
    • Hej Angelica!
      Jag älskar att shoppa men har det ganska knapert i plånboken och inte mycket tid för det, då skolan har stor del i mitt liv. Kort och enkelt.
      Hoppas du haft en underbar jul.

      Varma hälsningar Sagafelicia Törnros

      Reply
    • Vart ligger Beyond retro i Stockholm? :)

      Reply
    • Hejdu!

      Reply