Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:58 | December 23, 2011

  Dermalogica


  Dermalogica, Skincity

  Magiska, magiska produkter. Jag har jättesvårt att hitta bra produkter till mitt ansikte eftersom jag har en väldigt känslighud just i ansiktet, av fel produkter kan jag lätt bli irriterad .
  Innan har jag kört med Clinique eller Biotherm ( som också är ett helt fantastiska märken) men har nu gått över till dermalogica. SÅ HIMLA BRA! Först tvättar jag ansiktet med Cliniques liquid facial soap Mild, sen tar jag Dermalogicas Daily Microfoliant och ‘scrubbar’ ansiktet med tillsammans med vatten. Först och främst så får man en helt fantastisk lyster på direkten och den är även ok att använda varje dag. Jag använder sedan Skin smoothing cream från Dermalogica och smörjer in mig med! två gånger i veckan använder jag sedan Skin hydrating masque som seriöst verkligen släcker törsten. AMAZING.

  Magic, magic products. I have had it very difficult to find good products to my face because I have a very sensitive skin in the face, if I use the wrong products, I can easily become irritated in the skin.
  Before this I have used Clinique and Biotherm (which is also a fantastic brands) but have now switched to Dermalogica. So good! First I wash the face with Clinique Liquid Facial Soap Mild,then I take Dermalogica Daily Microfoliant and ‘Scrubb’ my face with water. First of all, you get a fantastic glow , and it is ok to use it every day. I then use the Skin Smoothing Cream by Dermalogica . Twice a week I use skinhydrating masque that serious really quenches your thirst in your skin.AMAZING.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Dermalogica”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hey! I would like to know wich program do you use for your pictures?
   Hugs

   Reply
  • Snälla kan du lägga ut en film på när du lockar ditt hår ? God jul :)

   Reply
  • Har funderat på att börja använda det med. Men vad ligger priset på, vad kostar det där kittet?:)

   Reply
  • har dessa produkter någon typ av effekt mot acne elr porer ?

   Reply
  • åh, det där ska man kanske testa – har känslig hud som dig!

   Reply
  • Använder också Dermalogica. Helt fantastiskt bra!

   Reply
  • I really need to invest in some good skincare products. I wonder if they sell this one in the US…

   De,
   Fashion Nostalgia

   Reply
  • Då kanske jag borde testa det med, har också känslig hud.. God jul på dig! :)

   Reply
  • You should try their concealer! It is really magic!!!

   Reply
  • I totally agree, recently i bought the same sin smoothing cream and it is amazing! I’ve got the same problem with sensitive skin and that cream really helps. I also recommend the C12 concentrate, makes my skin look incredible! Check this website http://www.jerseybeautycompany.co.uk/ They sell dermalogica products for really good price.

   Reply
  • Jag har med väldigt känslig hud och får finnar rätt lätt, så jag använder också Dermalogica och jag älskar det!

   Reply
  • Kanske något att prova! Rätt så billigt också

   Reply
  • låter toppen!
   vad kan man hitta dessa och i vilken prisklass ligger de? :)

   Reply
  • Oj hjälp. Dermalogica är inte något att hänga i granen.. Har väldigt känslig hy och fick stora problem efter att ha använt dessa produkter – titta på ingrediensförteckningen, det är mycket risiga ingredienser i produkterna som kan irritera huden.

   Reply