Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:58 | December 23, 2011

  Mini-Jul


  Pictures from today

  Har käkat lite gröt och skinkmackor hemma hos X och hans familj ikväll :)
  Vi firade lite mini-jul tillsammans med hans mormor & morfar eftersom de inte kommer vara med oss imorgon!
  Imorgon kommer jag och Mamma äta Julaftonsfrukost hemma hos henne för att sedan äta jullunch hemma hos X och hans föräldrar innan vi beger oss hem till mormor! På kvällen kommer jag åka tillbaka till X för att fortsätta fira Julafton :)
  Hur ska ni fira Julafton imorgon?

  I have been to X place, eating some food and so on :)
  Im going to celebrate Christmas by having breakfast with my Mom and then christmas lunch at X parents place. Then after that we will go to my Grandmother !
  I will return to X later on tomorrow to continue to celebrating Christmas :)
  How will you celebrate Christmas Eve?


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Mini-Jul”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det ser kjempe koselig ut! GOD JUL!

   Reply
  • åh vad mysigt det låter!!
   själv ska jag äta julgröt och åka runt och lämna julklappar, sen fira jul hemma med min familj och pappas föräldrar och syskon, precis som det ska vara! :) kram fina du

   Reply
  • Ser sjukt mysigt ut!

   Reply
  • Låter urmysigt! Själv ska jag fira jul med min familj här hemma. Min farmor, farfar och farbror kommer också. Och som vanligt kollar vi på Kalle Ankas Jul innan paketen öppnas.

   Reply
  • Jag firar jul i 3 dagar xD
   Idag den 23 firade jag, min pojkvän och våran hund jul hemma hos mig i lägenheten. Vi öppnade presenter, dock ingen julmat.
   Imorgon åker vi ut till min pojkväns farmor och farfar och firar jul tillsammans med dom och min pojkväns pappas familj. Sen på Söndag åker vi till hans mormor och firar jul tillsammans med dom samt min pojkväns mamma och den familjen. Långt firande men jag ser fram emot de :D

   Reply
  • Mysigt. Älskar verkligen julen! Själv ska jag äta julfrukost hemma med familjen och mormor och morfar, sen blir det dopp i grytan hos farmor för att sedan åka vidare till mina kusiner :) Tack för världens bästa blogg och god jul!

   Reply
  • It looks super cozy there! We are going to celebrate with a big meal with the whole family :)

   Reply
  • Så kos:) God Jul til dej Angelica<3

   Reply
  • vi ska fira morgonen med min sambos familj, sedan åka till min familj och äta massiva julbordet! sen blir det tillbaka till sambons familj för lite mys med familj och vänner. sedan fyller jag ÅR! :D wihoo!

   Reply
  • Ha en kjempe fin julefeiring!:)

   Reply
  • Kommer fira hos min kära mormor & morfar som jag gjort varje jul i 19 år! Supermysigt!

   Reply
  • aw your blog is great and this looks like an amazing dinner! :3
   I’m spending Christmas in Japan.Very excited for this!

   God Jul!
   Merry Christmas!

   xxx

   Reply
  • Hejssan Angelica and God Jul from Finland! :)

   Could you please show us some more pictures from Orlando and all the theme parks you guys visited?! Thank you! Lots of love xxx

   Reply
  • När lägger du ut vinnaren av tävlingen av presentkortet? :) KRAM

   Reply
  • Jag kommer fira julen med att vara deppig.. Trodde att en kille gillade mig men han hör inte av sig, vilket gör mig förvirrad och ledsen.. Ska försöka låta bli att tänka på det men ja.. What to dooo!?

   Ha en trevlig jul iaf :)

   Reply
  • It’s look beautiful i like the deco it’s cosy!
   I’ll celebrate christmas by having a lunch with my boyfriend and his mum and having a dinner tonight with his dad and bro and tommorow with my parents lol too much food this week!!

   Have an Happy Christmas time bisous!♥

   Reply
  • GOD JUL FINA ANGIE

   Reply
  • GOD JUL! =D Vilka fina bilder, hoppas du får en mysig dag!

   Reply
  • God Jul Angelica! Låter jättemysigt verkligen! Själv var jag och min familj förbi sjukhuset på förmiddagen och firade jul med pappa som blev inlagd i måndags, otroligt mysigt men annorlunda. Sedan blev det Kalle Anka i vanlig ordning, Ris ala Malta, powernap, middag och sedan julklappsöppning :) blev ännu en mysig jul. Ha det gott! Kram M

   Reply
  • Låter som du kommer få en riktigt trevlig jul! God jul med dig :)

   Reply