Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:08 | December 23, 2011

  Rescue

  Picture from Miami

  Sorry för dålig uppis igår, men jag umgicks med Jessica och Karin hela kvällen innan jag begav mig till Malin :) Men idag ska ni bl.a få se de vinröda byxorna på, ett väldigt bra tips och lite annat!

  Sorry for really bad update yesterday, but I hung out with Jessica and Karin all night before I went to Malin :) But I will show you the red pants on today including showing you a really good tip, and more ofc!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Rescue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här