Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:22 | December 26, 2011

  wearing my raybans

  Förjävla dålig uppdatering, men det är ju Jul och allt! Då vill man ju bara umgås med sina nära och kära och verkligen fira. Men efter ikväll så är julen officiellt ‘slut’ , så imorgon kommer uppdateringen och bloggen bli precis som vanlig igen :) outfits och grejer!

  Very bad update these christmas days, but hey it’s christmas and everything! It’s the time of the year to hang out with your beloved ones and celebrate. But Christmas will be officially ‘over’ after tonight. So my update and my blog will go back to normal tomorrow :) outfits and stuff!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “wearing my raybans”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här