Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:29 | December 28, 2011

  Black/Green


  Todays/Leatherjacket, Carlings/Shoes, Zara/Top, COS/Jeans, H&M/Belt, Second Hand/Sunglasses, Ray Ban/

  Länge sen jag använde den här tröjan nu! Jag ÄLSKAR färgen på den.
  Och på tal om annat – hur SJUKT är det inte att det är 5-10 grader ute ? Det är ju för tusan December! Jag klagar dock inte, eftersom jag hatar när det är kallt ute.
  Och NI, vet ni?! Igår bokade X’s föräldrar en resa för alla oss till New York!! Så i Maj åker vi dit! Jag är så jävla taggad!

  Long time ago that I used this top now!I LOVE the color.
  And speaking of other things – How sick is it that it’s 5-10 degrees outside? It’s December for christ sake! I’m not complaining, cause I hate it when it’s cold outside.
  and HEY, you know what?! X’s parents booked a trip to New York for all of us in May!! So we are going to New York in May!!I’m so fucking excited!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Black/Green”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej vill du lägga ut lite tips på frisyrer? skulle vara väldigt inspirerande, för har precis klippt av mitt hår och har ingen aning vad jag ska göra med mitt hår.
   Puss

   Reply
  • snyggt! himla fint med grönt.

   Reply
  • snyggt!!

   Reply
  • Så jäkla snygg tröja!

   Gud vad härligt att åka till New York , vill också dit.

   Reply
  • ååh vad snyggt!!!

   Reply
  • Grønt og svart er så fint sammen!

   Reply
  • Your are sooo lucky!! First Miami now New York! My dream!!
   So, i like green or other touch of color with black outfit!

   xxx Lizzie

   Reply
  • supersnyggt och supersnygg! kram!

   Reply
  • Du klär jätte bra i den färgen! Åhh be dom boka en biljett till mig också ;D

   Reply
  • åh vilken snygg grön färg!

   Reply
  • When in May? I’m also going to New York in April/May :)

   Reply
  • Awesome outfit!

   Reply
  • Älskar din stil! awesome! Jag undra bara hur du gör för att ha så SJUKT fin KROPP!! du är så vacker både med kläder på, och i tex. bikini :) vill verkligen se ut som dig!! men tränar du på nått spec sätt eller kommer dte helt naturligt! take care! bless!

   Reply
  • Jag ser att du tog bort min post. Jag hoppas du iallafall spenderade några sekunder av ditt liv att reflektera över något du orkade läsa. Om du i huvudtaget nu läste något. Jag gjorde ett försök, hoppas det väckte lite tankar hos dig. Nu ska du få fortsätta leva ditt liv som du själv känner är den rätta vägen.

   Reply
  • åh, så snyggt!

   Reply
  • Jag blev spyfärdig när jag såg att du stängt av kommentars funktionen på inlägget där du visade upp din t-shirt. Du får hundratals kommentarer varje vecka som talar om hur vacker du är och vilken fin stil. MEN när du märker hur din design av din t-shirt faktiskt gör några människor upprörda, ja då försvarar du dig argt och utan några konkreta argument och låter ingen mer kommentera inlägget. Jag har alltid tyck att du verkar vara en underbar tjej, men du sjönk extremt i mina ögon nu. Och jag vet att du antagligen inte kunde bry dig mindre om det, du har ju ändå ovanstående talare som till 99 procent avgudar dig.

   Precis så lite roll som mina åsikter troligen spelar dig, så lite roll spelar det hur lite du tycker att symbolen på tröjan betyder. Du verkar ganska insatt i dess betydelse och borde därför tänkt på alla de människor som hatar symbolen precis som många hatar hakkorset. Du borde tänkt att det inte passar och måla en blomma eller något annat som enligt dig inte betyder någonting. Du påstår att det symbolik har dött ut, men jag tror knappast att det skulle vara respektfullt eller okej i dina ögon att ta på sig en tröja med ett hakkors eller ordet neger om rasismen i världen skulle dö ut.

   Jag antar att det finns en stor chans att du inte publicerar den här kommentaren. Det är okej, det är trots allt bara ännu ett tecken på att dina läsares åsikter inte betyder någonting i dina ögon.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Jag stände av kommentarsfältet eftersom de pågick PÅHOPP på mig som inte blivit Godkända. DÄRFÖR stängde jag av! Jag är inte mer än människa och jag tycker inte det är okej någonstans att “bara för att jag är bloggarre” så ska jag ta ALL skit som jag får i anonyma kommentarer osv. Eller hur? Självklart bryr jag mig, eftersom mina läsare är helt otroligt fina människor! Men samtdigt så måste ju jag få tycka och känna som JAG VILL. Absolut inte , ett hakkors är ALDRIG okej. Men Illuminati är en helt annan grej, eftersom det helt inte påvisats, och precis som religion och tron på Gud så finns det folk som tror och folk som INTE tror. ALLA har olika åsikter.

   Och som sagt mina läsares åsikter betyder, men INTE PÅHOPP!! Du har ju ingen aning om vad jag fått för kommentarer, eller hur? Nej precis.

   Reply
  • Så snygg du är:D och va kul med resan! :D

   Reply
  • Va kul ! Snälla svärföräldrar du har :))
   Kramis

   Reply
  • Får i princip all inspiration när det gäller mode från dig, jäklar vad snygga kläder du har! Sjukt snygg stil och sjukt bra blogg :) Hoppas ni får det underbart i New York!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • Men oj vad många roliga resor då får åka på! Önskar att jag också fick åka till ny :D

   Reply
  • Kjempefint!

   Reply
  • Jag håller med tidigare inlägg, det är väldigt trist att du tar bort inlägget bara för att du får lite rättfärdigad kritik, dvs. att kanske tänka efter innan man väljer att sätta en så laddad symbol på en t-shirt för försäljning. Fast kontentan i det hela är inte att du valt en laddad symbol, du har dina förklaringar fastän jag inte håller med (– även om illuminatisymbolen inte betyder något för dig kan det vara väldigt kränkande för en stor del av världen som är religiös). Men att du tystar ner kritik är obehagligt. Vi bor ju inte i Nordkorea, väl?
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   svar: Kritik är alltid välkommet, men påhopp är inte det. Det måste ni ju endå förstå?
   Det är en stor skillnad på att ge kritik än att hoppa på en annan människa med hemska ord osv. Iallafall för mig är det de. Därav tog jag bort inlägg helt. kram

   Reply
  • Jag verkligen avgudar din blogg!!!
   Den är så rolig att gå in och kolla på och du har världens snyggaste stil!
   Täntke fråga dig om det var längesen du köpte dom skorna och om det var carlings så jag inte läste fel?

   Reply
  • åh herre vad snyggt!:D och gud vad kul med New York,vill själv dit och go loss på affärerna haha ;D

   Reply
  • åh. älskar också färgen på den tröjan! så jäkla snyggg

   Reply