Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:52 | December 30, 2011

Hiss/Diss

TIPS & ADVICES


Hiss/Thumb up –

Batiste Dry Shampoo : Ett superbra och billigt torrshampoo som luktar Cocos!
Jag köpte denna i förrgår och har redan hunnit att bli kär. Så om ni vill testa ett bra torrshampoo för en billig peng så är denna helt underbar! Finns på Kicks, 69 kr.

PS. just denna ‘Tropical’ är bäst för ljust hår, men Batiste har även gjort en för brunetter. Den flaskan är brun!
/A wonderful dryshampoo that smells really good.

Diss/Thumb down –

Nouba lash extension : Hemskaste produkt jag någonsin testat! Det är små svarta fibrer som man ska borsta på blöta ögonfransar för att få dem att bli tjockare och fylligare.. pff. För det första så hamnar halva burken UNDER ögonen när man applicerar det på fransarna, så det ser ut som man har skäggstubb under ögonen. Andra hälften hamnar I ÖGONEN så det gör svinont! Resultatet är inte häpnadsväckande utan snarare kasst. Nej, denna produkt blir det tummen ner för!
/An awful product that doesn’t work. at all!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “Hiss/Diss”

 1. Michaela on

  Batiste säljs även på rusta för 15-20kr billigare än på kicks… Dock kanske inte alla sorter finns… Just nu testar jag den för blont hår, har lite gult pigment i sig… Helt ok och så luktar de gott också!!! :)

  Reply
 2. johanna on

  äntligen ett bra torrschampo! de ska jag testa.. thanks..
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Ja det är superbra! Men du som är mörk ska nog köra på det för brunetter, för just denna ( det finns 4 olika Batiste torrshampoon) med cocos blir väldigt ljus när man applicerar den. Men ta den för brunt hår :) kram

  Reply
 3. Anonymous on

  jag har detta, fast i en annan doft och mitt hår blir alldeles vit i hårbotten :(
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Ja, torrshampoot blir väldigt ljust, vilket är just (personligen) därför jag gillar det så mycket + att den luktar så gott :) Den finns för brunetter med, har du testat den? Kram

  Reply
 4. Rosie on

  Nu tycker jag allt att du överdriver om lash extension – man måste bara lära sig hur man gör och vara lite fingerfärdig. Det går inte att bara dutta på det, det är klart det hamnar under ögat då. Jag har använt den ett tag nu och tycker att den är super, så med lite övning så kommer nog du också lära dig hur man gör :)

  Ett tips är att ta mindre fibrer och applicera fler gånger istället, det går ju att “knacka av” de överflödiga fibrerna mot brukens kant innan man tar den mot ansiktet, så faller det inte i resten av ansiktet och under ögonen.

  Ge det en ärlig chans innan du dissar det.
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Jag tycker inte alls att jag överdrev , utan detta är min åsikt :) Men det är ju iallafall tur att alla tycker olika! Jag har testat tre gånger nu och jag gillar inte produkten. Min mamma som är makeupartist testade den och tyckte precis likadant som mig. Men som sagt – alla tycker olika! Kram!

  Reply
 5. alva on

  lite kul att my blomquist hissar lash xtensionen från nouba och du dissar den!
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ..
  svar: Ja, vi alla tycker olika :) Smaken är som baken – delad! Kram

  Reply
 6. Sofie on

  Men den för brunetter får dessvärre en fet DISS!! Blir ju typ grått! Inte så fint..
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  svar: Blir den? Ajdå! Ja, det är ju inget bra om det blir grått! Denna för ljust funkar iallafall skitbra, så det är ju tråkigt att den bruna är dålig. Kram!

  Reply
 7. Lisa on

  Jag är mörkhårig och har provat vanligt torrschampoo och det med pigment i, och jag tycker att det vanliga som är vitt duger helt klart. Det gäller bara att man gnuggar in det ordentligt i håret och kammar ur överflödet. Torrschampoot för mörkhåriga blir lite dassigt och färgar av sig mer än det andra.

  Reply
 8. Olivia on

  ett tips för dom där fibrerna!! man ska ta mascara först, sedan lägga på fibrerna och till sist ett till lager mascara! dom på apoteket berättade det för mej när jag undrade vad det var. har inte testat det själv men dom säger att det ska funka om man tar mascara inte vatten! kram :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.