Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:34 | January 2, 2012

  Collar

  Fick denna i brevlådan idag! Konstigt nog kom inte de andra två grejerna jag beställt.. Nåja, de kanske kommer imorgon.Funderar på att använda den nästa gång det blir partaj, men det återstår och ser eftersom jag har en tendens att ändra mig en miljon gånger om vad jag ska ha på mig när jag ska ut, haha.

  I got this collar today! I didn’t get the two other things I have ordered though.. anyway, I hope that I will get them tomorrow. I’m thinking about wearing this the next time I go out, But I will probably change my mind a million times before that, as I always do, haha.


  38 kommentarer  38 kommentarer om “Collar”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här