Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:04 | January 3, 2012

  Me and my best friend.

  Idag är det en såndär dag då MYCKET ska göras och hinnas med. Sånna dagar ÄLSKAR JAG!
  Jag blir lätt rastlös när jag har en ‘day off’ och inte har så mycket jobb.
  Det blir bl.a jobb med min kollektion, ton av mail som ska se till att skickas iväg. Min roomie Linn, ska flytta ifrån mig så vi ska se till att rensa lägenheten från hennes saker också. Åh min underbara vän, det är så tråkigt att vi inte längre kommer bo ihop.. Men det kommer självklart bli helt underbart att för första gången bo tillsammans med X.

  Linn är min absolut bästa vän. Det kanske låter töntigt, ungefär sådär som när man var 10 år och allt och alla var ens bästa vän. Men nej, så är det inte. Det finns ingen som Linn, eller någon som på något sätt förstår mig på det sättet hon gör.
  Vi har bott ihop i 1 år. I en och samma lägenhet. Två brudar, delandes på EN TOA, en dusch, ett kök, EN TV. Och fyfan vad bra vi har haft det!

  Jag kommer ihåg dagen då vi bestämde oss för att flytta ihop och hur folk sa ‘ Ni kommer vara osams inom 3 månader! Eran vänskap kommer aldrig mer bli den samma, jag lovar er!’ men det fanns aldrig något tvivel om att vi inte skulle klara det. Inte för oss.
  Jag har kommit på mig själv tänka säkert en miljon gånger ‘ Vem skulle passa att bo ihop med, om det inte var Linn?’ och även fast jag har många fina, älskvärda och helt underbara vänner, så går jag och Linn ihop på ett sånt plan att det inte går att jämföra med något annat.

  Vi har känt varann i ca 8 år. Vi har skrattat ihop, gråitt ihop. Gått hem barfota i sommarnatten, när solen varit påväg upp. Delat hemligheter och pinsamheter, och drömt om storslagna saker ihop.
  Vi har blivit arga på varann, blivit sams. Hjälpt den andra hem när man blivit för full för att orka gå. Rest, upptäckt saker och levt i nuet. Vi har dansat till fötterna värkt, slappat tills vi spytt eftersom vi båda lätt blir rastlösa.
  Du har gett avtryck på mig, likaväl som jag gjort på dig.
  ‘ Du har gjort mig mer avslappnad, att jag inte ska bry mig lika mycket om vad andra tycker och tänker. Att det är OK att släppa taget om det säkra och bara göra det hjärtat vill’ sa du till mig.
  Jag sa ‘ Linn, du har fått mig att tänka lite i förväg och inte vara lika impulsiv som jag alltid varit. Du har sett till att det blivit lite mer struktur i mitt liv istället för rent kaos. Jag är mer ordningsam och det har du lärt mig ‘.

  Våran resa slutar inte här, för 2012 är vårat år. För jag vet att en vän som du, är inget man tappar så lätt.
  Och redan den 18 Februari, kommer vi stå där på Annexet och skrika ‘ I’m sexy and I know it!’ till LMFAO. Jävlar i min låda, vilken känsla!

  /To translate into English, copy the text and press HERE


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Me and my best friend.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, vilken gullig text!

   Reply
  • Cute!!! :)

   Reply
  • Det må være så fint å ha en sånn venn! Veldig fint innlegg!

   Reply
  • Fint inlägg, skönt att ha en vän som henne :)

   Reply
  • Jag förstår dig precis. Jag och min bästa vän har varit vänner i snart 13 år. Vi har båda gått igenom otroligt jobbiga saker men med varandras stöd har vi klarat oss igenom de hela. Såna vänner måste man hålla extra hårt i för dom är magiska!

   Reply
  • cute:) you will live with Edvin?

   Reply
  • thats cute :)

   Reply
  • Så söta!

   Reply
  • Söta ni är :)

   Reply
  • snyggingar! :)

   Reply
  • hahaha so cute!!

   Reply
  • Freinds are everything. They’re the ones u can always trust, they are always there for u!!
   U two will always be good friends. good friends are the ones who stand the distance..
   U two are cute :D :D

   /C

   Reply
  • åh va fint :) alla tjejer önskar att man hade en just sådan vän!

   WOOP! jag ska också på LMFAO! gryyyyyymt ;)

   Reply
  • Så fint skrivet! Det är så härligt att ha just en person som är snäppet bättre än alla andra. Kärlek till det.

   Reply
  • Åh, vad fint skrivet om Linn! Önskar dig och Edvin all lycka :)

   Reply
  • Please can you ask your friend how she makes her curles , they’re so beautiful!!!

   Reply
  • Jättefint skrivet. Och jag ska lätt börja använda uttrycket “jävlar i min låda” haha! Fett klockrent uttryck.

   Reply
  • Gud vad fint skrivet, fick ståpäls och lipen i ögat. Önskade att jag hade en sådan fin vänskap som ni har.

   Reply
  • vilken rörande text, härligt att ha en sån fin vän!! ta hand om varandra.

   KRAM

   Reply
  • oh ni är så vackra! ser ut som modeller från 80 talet typ :) haha

   Reply
  • Fasen va fint! ..får mig att tänka min bästa kompis!

   Reply
  • så himla fint!!

   Reply
  • Could you please say if she has a blog? :)
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   answer: No, she don’t have a blog :) Hugs

   Reply
  • Gud vad fint skrivet!

   Reply