Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:00 | January 12, 2012

  Universal Studios


  Picture from Universal Studios, Miami

  Sitter hemma hos Pia nu och vi ska bara ha en myskväll! Vi skippar vinet och lagar mat istället och sen ska vi kolla på en bra film! Imorgon ska jag till frisören och sen på ett till möte. På kvällen blir det ELLE-galan festen, så det peppar jag för!

  I’m at Pia’s place and we are going to hav a chill evening! We  are going to skip the wine and cook dinnerinstead and then watch a good movie! Tomorrow I’m going to the hairdresser and then on to a meeting. In the evening I’m going to ELLE-gala party, so excited!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Universal Studios”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här