Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:01 | January 15, 2012

  Bluebird/Sequins


  /Skirt Zara/Purse Zara/Shoes Zara/Shirt Bikbok/

  Fyndade lite på Zara i fredags! Mycket trevligt må jag säga. Hittade denna FANTASTISKA blåa, fjäderkjol som jag kommer inviga i helgen :) Eller rättare sagt – jag kommer ha på mig allt som är på bilden i en outfit! Väskan och skorna fyndade jag med! LYCKA.

  I found some bargains at Zara ! Very nice I must say. Found this amazing blue, feather skirt that I will wear this weekend :) or rather – I’m going to wear everything in this picture in an outfit!The bag and shoes are bargains aswell! LUCKY ME.


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Bluebird/Sequins”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här