Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:09 | January 23, 2012

  Morning sun & Tulips

  Frukosttajm och vackra tulpaner som jag fått utav Kanal5 efter att jag vann “Årets Bäst klädda Modebloggare” häromveckan :) Jag vill TACKA allihopa som röstade på mig och skrev så fina kommentarer till tävlingen♥ Ni är helt fantastiska!

  Breakfasttime and beautiful tulpis that I got from Kanal5 ( Channel5) from winning ” The year best dressed fashionblogger” the other week :) I want to THANK YOU ALL for voting for me and wrote wonderful comments on the contest♥ You guys are amazing!


  42 kommentarer  42 kommentarer om “Morning sun & Tulips”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här