Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:13 | February 12, 2012

  I need you help

  Q/A

  För ett tag sedan berättade jag för er om mitt “lyckorus” i kroppen vilket hade att göra med TVÅ saker.
  En utav dom var att jag och Linda fått tag i en lägenhet i Stockholm som vi skulle ha flyttat till den 2 Mars. Det ändå vi väntade på var att dom som bodde i längenheten skulle skriva på deras nya kontrakt för deras nya lägenhet som dom skulle flytta in i – så skulle deras gamla lägenhet vara våran!
  Igår fick vi reda på att ALLT skitit sig. Jag kände mig hur tom som helst. Nu står jag här – redo att flytta – men ingen lägenhet.

  Och det är där jag tänkte att NI kanske kunde hjälpa mig. Kan ni hjälpa mig så skulle jag VARA er EVIGT TACKSAM ( det är jag redan dock! eftersom ni är fantastiska)
  Jag letar boende ( antingen till mig själv eller till mig + en till) i Stockholm , pga jobb och undrar därför:
  Ska ni hyra ut eran lägenhet? Känner ni någon som ska göra det? familj, vänner eller någon annan som ni vet vill hyra ut sin lägenhet?

  Jag är verkligen i STORT BEHOV utav detta. Har ni några andra tips osv? I need your help!Om så är fallet – SNÄLLA maila mig på: ANGELICABLICK@LIVE.SE
  Tack på förhand ♥

  A while ago I told you about my “euphoria” in the body which had to do with TWO things.
  One of them was that Linda and I got hold of an apartment in Stockholm that we would have moved on March 2. The only thing left was that those who lived in the appartment would sign their new contracts for their new apartment that they were going to move into – then their old apartment was going to be our!
  Yesterday we were told that EVERYTHING gone wrong. I felt so empty inside. Now I stand here -ready to move – but no apartment.And that’s where I thought that YOU might help me. Can you help me then I would BE FOREVER GRATEFUL (Im already forever greatful to you though! Because you are amazing)
  I’m looking for an appartment (either to myself or to me + another) in Stockholm beacuse of work and wonder :
  Will you rent your apartment? Do you know someone who want to rent it? family, friends or anyone you know would like to rent out an apartment?

  I’m really in BIG NEED of this. Do you have any other tips, etc.? I need your help! If so -PLEASE email me at: ANGELICABLICK@LIVE.SE
  Thanks in advance ♥


  33 kommentarer  33 kommentarer om “I need you help”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska din kille ta över din lgh?
   ____________svar: Han kommer bo kvar i lägenheten tills han hittat jobb i sthlm och flyttar upp till mig :)

   Reply
  • varför ska du/ni flytta? kommer du och edvin ha kvar lägenheten här i linköping? och varför ska du inte flytta med edvin?
   _______________________svar: Pga jobb – det underlättar så sjukt mycket för mig om jag flyttar till STHLM. Just nu får jag tacka nej till mycket just för att jag bor i Linköping. Det finns liksom inget kvar i Linköping som gör att jag vill bo kvar här.
   Edvin kommer flytta upp tillslut, men han måste ju såklart hitta jobb först! kram

   Reply
  • Men du har väl precis flyttat ihop med din kille?
   __________svar: Ja, eller – han har flyttat in i min lägenhet. Men pga av jobb så måste jag flytta upp!kram

   Reply
  • Hope everything works out for you <3

   Reply
  • I donnot live in Sweden so I can’t help you but I wish you all the best! Hope everything will work out good

   Reply
  • tråkigt! hoppas att allt löser sig snart.

   Reply
  • alltså kika blocket, lr lägg ut en annons där att du söker osv, jag gjorde det och fick massor av svar och fick en lägenhet i hammarby höjden!! :> ett litet tips!

   Reply
  • har du kollat på blocket? där kan man hitta rum/lägenheter som hyrs ut. du kan även lägga in en annons om att du söker lägenhet. jag lider med dig, att hitta en bostad med resonabelt pris i Stockholm är allt annat än enkelt. lycka till!

   Reply
  • Gud så tråkigt för dig! Hoppas verkligen allt löser sig! Kram

   Reply
  • Jag vet en kille som hyr ut en lägenhet i Stureby i Sthlm. En 3a på ca 100 kvm. För 11.000 kr ink. el.

   Reply
  • men är inte du och edvin tillsammans fortfarande??
   ___________svar: Jo! han ska flytta upp till sthlm med sen :)

   Reply
  • fy fan va surt! Tror säkert att det löser sig dock!

   Reply
  • Åh nej! Synd att du måste flytta, jag som alltid varit så lycklig över att du stått i kassan i Linköping på H&M men aldrig vågat gå fram & nu flyttar du :(
   _______svar: Det har ju med jobb att göra :) hehe, ja det var dock länge sen jag gjorde det – slutade på H&M i början på Augusti :) KRAM !!

   Reply
  • What about your boyfriend? Are you not living with him? :-)
   I hope you answer :-)

   Reply
  • Fyfan vad surt det är när sånt skiter sig! Men jag är övertygad om att det löser sig för dig :)

   Reply
  • men ska du inte bo med edvin längre?? kramis

   Reply
  • Hoppas det löser sig och att du hittar en lägenhet! :)

   Reply
  • Hoppas verkligen att det ordnar sig!

   Reply
  • Come to Brazil.

   Reply
  • Fina foton, vackert ljus!

   Reply
  • antar att du redan står i stockholms bostads kö, om inte så gör det! Sockholm har en del så kallade ungdomslägenheter för personer mellan 18-25. Sök en sån lägenhet och berätta om din situation så ska det nog gå bra :) ett flertal utav mina vänner har fått lägenhet i stockholm på det sättet :)

   Reply
  • Mitt tips är att lägga upp en annons om dig själv på Blocket där du förklarar din situation och vad du söker. Så gjorde jag och jag fick väldigt mycket respons! Allt var givetvis inte något att ha men jag fick många bra erbjudanden och ganska snabbt så fick jag tag på ett bra boende :) Stort lycka till med lägenhetsjakten och jobbet!

   Reply
  • Angelica Blick ~ Du får verkligen INTE flytta från Linköping!
   Då får man inte chansen att träffa på dig i stan lika ofta.
   Det vore jätte trist om du flyttar från Linköping.
   Du är en stor inspirationskälla igenom mode och framförallt för oss i Linköping! Så snälla DON’T MOVE WOMEN ♥

   Reply
  • Your English text is sooo weird! Did you use Google Translate? hehehe

   Reply
  • Ska dra i alla mina trådar jag har i sthlm angelica :)
   __________svar: Vad gullig du är! Gör gärna det :) kram

   Reply
  • Va jobbigt, hoppas det löser sig!

   Reply
  • ANGELICA! Om du vill ha lägenhet i Stockholm så ska du bli medlem på Fixakontraktet.se! Det tog mig en månad, sen hade jag förstahandskontrakt på min fina etta som jag bor i nu :) Det är DEN BÄSTA sidan om man inte har stått i kö i hundra år…

   Hälsningar!
   /Sanna K

   Reply
  • I had the same problem a few months ago, but it’s gonna be alright! :)

   Reply
  • Det lättaste är nog att försöka hitta ett rum att hyra bara, sen när du har rummet i sthm så letar du samtidigt efter lägenhet.
   Jag själv bor inte i sthm, men jag gissar på att det är svårt med lägenheter.

   Reply
  • fan va trist :( önskade verkligen att jag kunde hjälpa dig.. KRAM!

   Reply
  • När slutade du på h&m? och varför?

   Älskar din blogg!!!! Kram

   Reply
  • Min storasyster säljer sin lägenhet, grymt fin! Den ligger centralt på Kungsholmen. Här är länken:
   http://bostad.erikolsson.se/Pages/ViewObject2.aspx?estate=41855

   Kanske inte hade tänkt köpa lägenhet men det är ju ändå bättre i slutändan:) Kram

   Reply
  • Kontakta mig på mejl. Har 20 kvm i liljeholmen som står tom.

   Reply