Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:57 | February 20, 2012

  I wouldn’t mind


  Some pictures from my summer June/July


  32 kommentarer  32 kommentarer om “I wouldn’t mind”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • underbara bilder! här i göteborg blåser det storm och får gärna bli sommar nu..

   Reply
  • jättehärliga bilder sötnos!

   Reply
  • Nu saknar man sommaren som bara den :(

   Reply
  • hej! först måste jag säga att du har väldigt inspirerande bilder! :) men en liten fråga bara.. är det inte fruktansvärt tråkigt/platt att aldrig uttrycka någon åsikt i bloggen? att aldrig säga vad du tycker och tänker om saker och ting? jag vet att det är en “modeblogg”, men bara för det behöver man ju inte vara helt “platt” med det man skriver. blir du aldrig upprörd över någonting, eller tittar du aldrig på debatt och känner att du vill skriva av dig någonstans, få fram dina åsikter? Kram

   Reply
  • Oh I miss you so much for the SUMMER!!! I love you pictrs!

   Reply
  • Helt underbara Bilder. //LISA-jag kan ju inte svara för Angelica, men jag tror faktiskt att det är skönt att vara platt ibland. Att bara vara och inte ifrågaställa, diskutera och prata om allt skit som händer. Det måste man ju göra i “real life” hela tiden med vänner, lärare, kollegor osv. och med folk som man pratar med “face-to-face” . Så det är nog skönt ibland att verkligen fokusera på ett tema man mår bra av tex mode.

   Detta är kanske inte vad Angelica tycker, men så känns det för mig.

   Kram Maja

   Reply
  • Oh, you made me miss summer so bad! Lovely pictures!

   Reply
  • Härliga bilder! Sommaren är nog saknad av oss alla!

   Reply
  • sommar <3

   Reply
  • Ska du till peace and love iår igen?! Tänkte höra om man träffar dig där :)
   _____________svar: Vet inte ännu, vi får se lite :) Ännu så är det typ bara Skrillex som känns roligt på P&L. Men om jag ska dit så
   måste du dra tag i mig om du ser mig och hälsa! kram

   Reply
  • I woulnd’t mind either! Längtar mer än någonsin nu när jag har bosatt mig 4 min från stranden med cykel! Konsertbilden är riktigt härlig…

   Reply
  • SÅÅÅ snygga bilder :)

   Reply
  • så man längtar!

   Reply
  • Helt herlige bilder!

   Reply
  • oooh so nice! Come back summer!!!*

   Reply
  • Nej men vad inspirerade bilder!! Vill ha sommar nuuuu!

   Reply
  • hejj gummz :*
   vilka fina hipsterbilder du har på din blogg ! kolla gärna in min blogg :D mycket med hipster där med !

   Reply
  • ÅH, shit, vilket sommarsug jag fick nu!

   Reply
  • härligt, du pigga upp mig dag :)

   Reply
  • Åh vad härliga bilder :)))))!

   Reply
  • Åh, sommar!!

   Reply
  • Åh, som jeg gleder meg til juni og juli i ÅR :-D

   Reply
  • me neither :)

   Reply
  • Åh, sommar:’)!!/elin

   Reply
  • Åh, längtar något otroligt efter sommaren

   Reply
  • Jättefint kollage!! Vill också kunna göra! Har du satt ihop allt i photoshop? :)

   Reply
  • Förbannat härliga bilder! Jag vill med ha sommar nununu!

   Reply
  • Ser underbart ut :)

   Reply
  • Så jävla inspirerande! Älskar din stil och dina bilder, sjukt kul att kolla! :D

   Reply
  • ååh!! me neither

   Reply
  • Looks like sooo much fun! :) I want Summer.. now!!

   Reply
  • Hej Angelica. Jag ska ta student i sommar och enda sen jag gick i 9an har jag vetat exakt hur min student kläninngen ska se ut! Det ska vara en vit virkad klänning, exakt som den du har på dig i andra rad, på andra bilden. Så min fråga till dig är, vart har du köpt den???

   /Desperat student

   Reply