Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:54 | February 20, 2012

  smile like you mean it


  Me at the ELLE-party

  Middag och vin hos Mamma ikväll♥ Är helt slut efter träningen och vet att jag kommer tvingas att gå och lägga mig sent idag igen eftersom
  jag har massor jobb kvar att göra.

  Dinner and wine at my Mom’s place tonight♥ Im so tired after my workout but I know that I will go to sleep late tonight, cause I have alot of work left to do.


  21 kommentarer  21 kommentarer om “smile like you mean it”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Superfin bild Angelica! Fick för mig att du för ganska länge sedan skrev att du skulle lägga ut en video när du dansar.
   Skulle vara superkul att se så jag tänkte bara påminna, eller har jag missat det?
   K R A M ! !

   Reply
  • Superfin bild Angelica! Vart ifrån är den underbara toppen/ klänningen? Kram!

   Reply
  • Beautiful !

   Xxx Lizzie

   Reply
  • I look so cute, congrats for such an amazing blog.. you are an inspiration for many girls.
   kipping that way honey and be always happy !

   Reply
  • Her er jo du! :)) http://icrave.blogg.no/1329762899_oh_so_perfect.html

   Er ny i gamet, så håper det var greit at jeg gjorde det sånn :)

   Reply
  • så snygg du är !

   Reply
  • Du är så vacker!

   Reply
  • fiiin!

   Reply
  • vart kommer toppen ifrån ? :D

   Reply
  • Otroligt vacker!

   Reply
  • Vackra du!

   Reply
  • amazing top!

   Reply
  • Hej fina du! Jag såg dig häromdagen när du var på väg att ta tåget mot Stockholm. Tänkte säga hej och berätta hur mycket jag tycker om din blogg men jag märkte hur bråttom du hade så jag får ta det en annan gång. Du lägger en sådan enorm tid på bloggen med alla dina vackra bilder och inte ens om jag hade världens bästa kamera hade jag lyckats fånga så vackra foton som du. Feeling helt enkelt, blir glad av att titta in här. tack för ditt fina jobb med bloggen och hoppas du får god sömn sen efter allt arbete och träning.

   Reply
  • vackra du! Är det en topp eller klänning? ser otroligt fin ut!

   Reply
  • Hej angelicka!

   Jag undrar när din kollektion för Nelly.com kommer?
   ________Svar: Hej i slutet av Mars, början på April :) Kram

   Reply
  • så fin är du!

   Reply
  • SNYGG!

   Reply
  • Alltid deilig å dra hjem på middag og vin. Det gjør jeg hver onsdag. Ukens høydepunkt! :-)

   Reply
  • Men SNYGG!!!

   Reply
  • Angelica, du skriver ofta att du har fullt upp med jobb, eller som idag “massor jobb kvar att göra”. Jag antar att det inte alltid kan ha att göra med kollektionen, så vad exakt är det du arbetar med? H&M har du ju slutat på.
   _______________svar: Det går mycket tid åt kollektionen just nu eftersom den är i sitt slutskede. Sen gör jag ett annat projekt just nu ( berättar sen). Sen är det smågrejer som man ska ha klara varje dag – t.ex texter/intervjuver till tidningar / hemsidor, gör intervjuver och småarbeten till modette. Så det blir en del som man inte tänker på :) Sen gör jag ju andra saker med – t.ex stylar inför olika saker ( lite då och då bara). Kram!

   Reply
  • Apråpå att le, jag ser dig aldrig le med tänderna på bilder? Är det nägot orsak till det eller har det bara blivit så? :)

   Reply