Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:09 | February 21, 2012

  only twice


  High heel sandals,

  Jag längtar tills jag kan börja använda dess igen, och när våren börjar komma. Jag köpte dessa i Våras/Sommras från chicy och använde dom bara två gånger eller liknande. Varför använde jag dom inte mer? Dom är ju gudomliga. Tänk er dessa med slapp ljusbeige klänning, bruna ben och sotade ögon. helt underbart.

  I can’t wait until I can use these shoes again, and for the spring to come. I bought these last spring/summer  from chicy and I only used them twice. Why didn’t I use them more? They are fabulous. These shoes with a lightbeige loose dress,  tanned legs and smokey eyes. Totally wonderful.


  30 kommentarer  30 kommentarer om “only twice”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här