Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:38 | February 22, 2012

  Michael&Frisörerna


  Pictures from today at Michael&Frisörerna

  Kolla så fint! Fan vad nöjd jag är! Fixade mitt hår och gjorde naglarna som sagt :) Har ju aldrig haft långa naglar innan, men Lukas gjorde dom enkla och naturliga. Jag har sagt de förr och jag säger de igen – Ett supertips på en bra frisörsalong om ni bor i Stockholm. Duktiga, bemötande och så himla gulliga! De bjuder på vin på fredagar med – woop! NU: Finest Awards.

  Look how nice!I’m so satisfied! I got my hair done and nails done :) I’v never had long nails before so this is the first time, but Lukas did a great job and made them natural and clean. I’v said it before and I will say it again, If you want to go to a good hairdresser in Stockholm – go to Michael och frisörerna. They are professional, nice and sweet. And they offer wine on fridays to their customers – woop! NOW: Finest awards.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Michael&Frisörerna”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här