Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:41 | February 22, 2012

  Plum haze

  Todays/Jacket Second Hand/Pants Gina Tricot/Shoes Aldo/Sunnies H&M/Top Alexander Wang/

  Sitter på tåget till Stockholm! Ska först fixa mitt hår och mina naglar(!) på Michael&Frisörerna, innan jag beger mig mot Gina Tricots kontor för en fika
  och lite snicksnack. Haha jag undrar hur det ska gå för mig att hålla naglarna i schack eftersom jag båda river och biter på mina naglar ( äckligt, jag vet – men jag kan inte låta bli ), men detta kanske är räddningen.

  I’m on the train to Stockholm! I’m going to the hairderesser to fix my hair and then do my nails(!) at Michael&frisörerna, before I go to Gina Tricots office for some coffee and chat. Haha I wonder how this is going to work with my nails, cause I bite my nails ( Disgusting, I know.. But I jst can’t stop=, but this might help.


  49 kommentarer  49 kommentarer om “Plum haze”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här