Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:50 | February 23, 2012

  Happy gal


  Jag är så förbannat glad! Jag vann! WAH!Jag sitter på tåget och alla måste undra varför jag sitter och ler hela tiden, haha.
  Jäklar vad glad jag är nu!! Fan vad ni är fantastiska ♥ Bilder från galan igår ska ni få, måste bara få dom från Vic!

  I’m so damn happy righr now!I won! WAH! Im on the train home right now and everyone must wonder why Im sitting here smiling with my teeth all the time, haha. Damn, I’m so happy! You guys are fantastic♥ I willshow you pictures from yesterday later, I just have to get them from Vic first!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Happy gal”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här