Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:06 | February 29, 2012

Sandals

SHOPPING


Shoes Zara, 399 SEK

En närmare titt på mina fina skor som jag klickade hem för ett tag sedan! Jag har fått cravings som tusan på nätta hägklackade sandler och skulle mer än gärna ha ett par i biege med. Någon med tips?

A closer look at my new wonderful shoes that I orderad a couple of days ago! I have cravings after highheeled sandals and I would like to have a pair in beige aswell. Any tips?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “Sandals”

 1. Maria on

  Dom har similära skor på laredote! Dock lite bredare ankel and och lite grövre klack, men väldigt fina ändå! Finns i BEIGE :)

  Reply
 2. Lena on

  En helt seriös fråga nu, är det inte jäkligt obekvämt med klackar? Speciellt klackar utan platå? Jag lyckas aldrig hitta ett par som är sköna, har hittat klackar som är okej men aldrig sköna. Kanske bara mina fötter som inte är gjorda för klack? :)

  Reply
 3. Astrid on

  Hej, jag har funderat länge nu på att beställa hem ett par likadana men jag undrar hur de är i storleken och om de är sköna att gå eller om man får ont rätt fort? För 11 cm och så smal klack, vet inte om mina fötter pallar det alltså, haha.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.