Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:26 | March 4, 2012

  Cause I’m leaving, on a jetplane

  Todays/Pants Gina tricot/Knit Chicy/Fauxfur Chicy/Shoes Aldo/Sunnies Rayban/Bag vivistyle/

  WAH! Snart drar jag till HongKong :) Om ca 5 timmar så går mitt flyg! Kommer dö uttråkar-döden dock eftersom jag reser själv, först till Peking, sen ska jag vara i Peking i några timmar innan jag flyger vidare till HongKong. MEN det kommer bli så jäkla fett!
  Det kommer komma upp inlägg här under dagen som är tidsinställda!

  WAH! I’m soon heading to HongKong :) In about 5 hours! I’m going to be so bored during the flight cause I’m flying by myself, first to Beijing and then I’ll have to spend a couple of hours there and then take another flightto Hongkong. BUT it’s going to be awesome when I get there!
  Some posts will show up today that are timed.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Cause I’m leaving, on a jetplane”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här