Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:14 | March 7, 2012

  just twirl

  Todays/Top Romwe/Shoes Weekday/Skirt h&m/Sunnies h&m/

  Såhär har jag sett ut idag :) Vi har varit på HongKong kontoret idag igen och jobbat. Vi var förbi en marknad och leta provtyger till några utav plaggen och vi fann en del intressanta saker! Nu ska vi snart bege oss mot hästkapplöpningen för att satsa lite pengar och dricka bärs haha!

  This is how I have looked today :) We have been to the HongKong office today and worked. Vi went to a market and picked up some fabricsampels aswell! We are soon heading of the the horserace show to bet some money and drink beer haha!


  73 kommentarer  73 kommentarer om “just twirl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här