Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:49 | March 16, 2012

  Green/Yellow


  Denna rackare fick följa med mig hem idag! Har kikat på den X antal gånger men alltid tyckt att den kostat för mycket för att vara så ‘annorlunda & speciell’ men nu kunde jag helt enkelt inte låta bli. Denna kommer även vara suveränt snygg i sommar med, till en vit,slapp klänning, bruna ben & ljusbeiga sandalklackar.. Mums!

  This little devil had to follow me home today! I’ve looked at it X couple of times but I always thought that it was to expensive to be that ‘different & special’ but I couldn’t resist it now. I think it will look good in the summer aswell with a loose white dress, tanned legs & beige high heeled sandals..Yummie!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Green/Yellow”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här