Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:21 | March 17, 2012

  Carvela Kurt Geiger


  Kurt Geiger Carvela, HERE

  WOOP! Som jag skrev för ett tag sedan så ville jag ju hitta ett par nätta sandalklackar i en ljusare beige och några av er tipsade just om dessa – så dessa fick det bli! De är lite lätt ljusbeiga/ljusrosa och supersnygga! Fan nu vill jag bara ha sommar så att man kan springa omkring i dessa..

  WOOP! I wrote in a post some time ago that I wanted a pair of high heeled sandals in a bright beige color. Some of you told me about these shoes – so I had to order these shoes! They are bright beige/bright pink and amazing! Damn it.. I want it to be summer now so I can wear these shoes all the time..


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Carvela Kurt Geiger”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här