Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:15 | March 18, 2012

  Anger & Frustration

  Blev av med min mobil igårkväll. Någon som snott den från min väska.. känns ju roligt..
  Känner mig smått hatisk mot männskligheten just nu. Så nu måste jag alltså inte bara fixa en ny systemkamera+objektiv..utan en ny telefon med.
  Jag är så jävla förbannad just nu. Förlåt..

  Someone took my phone last night. from my bag.. It feels so good, NOT….
  I feel somewhat hateful to mankind right now. So now I not only need a new camera + lens.. but a new phone.
  I’m so fucking pissed of right now. Sorry…


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Anger & Frustration”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Förlåt, du kommer nog störa sönder dig på den här kommentaren men skriver ändå, för att jag vill, men lär du dig inget utav de? Du borde kanske ha lite bättre koll på dina saker. Idioter finns överallt. (alltså idioter som ska sno andras saker)
   __________svar; Lär och lär mig? Jag hade väskan vid min arm/axel , stängd och med låset på under hela kvällen. Det folk måste förstå är ju att dess människor är sjukt skickliga på “sin sak” och vet exakt hur de ska göra för att sno andras saker. Jag pratade med vakten där jag var och de var sammanlagt 7 personer som blivit av med sin mobil igår.

   Reply
  • i’m sos orry honey. i feel so bed for you rite now, it’s like all the bad things happen to you rite now… kisses from poland

   Reply
  • Livet är tufft ibland. Har själv varit med om sådant och fyfan vad man blir förbannad! Men tänk positivt och var extra försiktig och rädd om dina saker nu :)

   Reply
  • be inte om ursäkt! fattar att du blir förbannad! vilken jävla otur du har :(

   Reply
  • people are so nasty these days.. I really hope you’ll get some luck soon, because this is not normal to be stolen of your camera + lens and your phone.

   Reply
  • Ohhh… it’s bad but you know that the Earth is round!

   Reply
  • Så himla läcker du är! Älskar din stil. Kram :)

   Reply
  • What the hell…!? I’m so sorry for you Angelica! :(

   Reply
  • Vad tråkigt för dig! Men det är så människor är nu för tiden.. Och har tyvärr alltid varit. Hoppas du mår lite bättre snart

   Reply
  • Hmm kanske borde hålla koll på väskan nästa gång? Jag menar har du den öppen bredvid dig så klart ngn kan ta en mob lätt men har du den stängd i knät lr framför dig på bordet så häbder det ju inte…
   ___________svar: Koll på väskan hade jag. Den var vid min arm hela tiden, STÄNGD och låst. Det är inte mitt fel att det fins sjuka människor som “jobbar” med att sno andras saker.

   Reply
  • MEN SLUTA WHINA FÖR I HELVETE! DU BLIR FUCKING SUR FÖR ATT FOLK TAR DIN JÄVLA MOBILTELEFON OCH DIN JÄVLA SYSTEMKAMERA OCH RUNT OM I VÄRLDEN FINNS DET FOLK SOM INTE HAR ENS LITE BRÖD ATT ÄTA? SÅ DU AV ALLA SKA INTE SKÄMMAS ÖVER MÄNSKLIGHETEN! Blir lack för det, ja det kan man bli ett litet tag, men att det finns stackars barn i världen som inte har ett par rena kläder att ta på sig eller ens vet vad en jävla telefon är bryr sig ingen om.

   Reply
  • Men vafan är det för fel på folk? Jag tror knappast att Angelica är en slarvig person. Vem som helst kan råka ut för ett rån och de med svältande barn i världen, hur vet du om att hon inte sänker stora summor pengar varje månad till olika organisationer? Helt seriöst det har inte ens något med inlägget att göra!
   Tycker faktiskt inte man ska sätta sig anonymt och skriva en sån kommentar! Alla har någon typ av internetsida. Har man inte blogg så går det att länka facebook. Otroligt fegt tycker jag att inte våga stå för sina åsikter när man är så otroligt negativ!

   Vem som helst skulle bli arg/förbannad/ledsen om man råkade ut för något sånt här, speciellt när det är dyra saker och personliga då hon säkert hade många fina bilder både i kameran och mobilen. Visa lite med mänsklighet istället!

   Hoppas att det löser sig Angelica! Om du hade Iphone så ska de finnas någon app som gör att man kan spåra telefonen (:

   Reply
  • Spelar väl fan ingen roll ifall man är slarvig eller ej. Man ska väl inte bli av med sina saker ändå????? Det handlar om att folk inte kan se skillnaden mellan mitt och ditt. Förstår att du blir frustrerad, jag blev av med min mobil i somras och det är inte alls kul.

   Reply
  • Håller med Dixi Wonderland där uppe. Hur ska Angelica kunna förebygga stöld mer än vad hon gjorde? Och förresten, varför ska man ens behöva förebygga? Är det någon man ska hacka på så är det väl på de idioter som gör att man inte kan lita på någon längre.

   Och Angelica, du är vrålsnygg! Hoppas att allting löser sig, keep up the good spirit. :)

   Reply
  • blev också av med min telefon ute i sthlm förra helgen. så jävla kul att pröjsa 5 lax för en ny liksom.. noooot
   jävla idioter som finns i detta samhälle. lider med dig. <3

   Reply
  • Usch vad jobbigt! Förstår att du är arg. Jag är alltid nojig för att bli av med något.

   Reply
  • nej usch vad jobbigt, förstår känslan. hoppas du får en bra dag endå, kram fina angelica!

   Reply
  • Jeg får helt vondt av å lese det her! Leste tidligere at du ble frastjålet kameraet ditt og nå det her?! Føler virkelig med deg, og skjønner hvor vanskelig det er! <3 Stay strong

   Reply
  • I had the exact same thing a a few weeks ago with my laptop!!! I’m still not over it…

   WITH LOVE, LINSEY – POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Vilka människor det finns! Hoppas det löser sig med kameran och mobilen !

   Reply
  • Aja till fröken whine där uppe, detta är ingen politisk blogg. Angelica får klaga hur mycket hon jäkla vill över hennes borttappade saker. Du kanske borde börja läsa en annan blogg där ämnet faktist rör sig om fattigdom osv, som du kan engagera dig i. Till Angelica, när dåliga saker händer så kommer det i tre, så oroa dig inte din oturs-streak är över snart. För övrigt så älskar jag din blogg! Min daily inspiration <3

   Reply
  • Ahhh I’m really sorry for u! That sucks.. a lot.
   Sometimes everything goes wrong..

   Reply
  • Hello.
   What hair colour do you use to dye your hair? You have such beautiful hair.

   Reply
  • wow seriously, anonymous responses are so laim… If you don’t like or accept Angelicka don’t response. She writes for her joy and for people who like to read it (like me). If YOU’RE gonna whine all the time it’s not fun any more for her.

   Reply
  • Det är inte ditt fel att någon tog din telefon. I princip ska du kunna lägga den på ett bord utan att någon ska ta den, bara folk fattar att man inte tar andras saker! Blir så himla trött på folk som är dumma i huvudet och tar andras saker.

   Reply
  • Har du och din pojkvän gjort slut? Du skriver aldrig om honom längre.

   Reply
  • Det är så synd att det finns människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Man blir så trött!

   Reply
  • Är också nyfiken över Edvin, är ni fortfarande ihop?

   Reply
  • Så utrolig dårlig gjort å ta den fra deg – og kameraet ditt, ikke minst! Håper det ordner seg på et vis. Skjønner ikke at noen kan være så respektløse og gjør sånne ting..

   Reply
  • fan vad surt!!!

   Reply
  • Det är så hemskt att människor gör så här till varandra. Det sista du ska bry dig om är idioternas kommentarer om att hålla koll på dina saker, för sånt händer! Människor som bara gör allt värre: Skratta bäst som skrattar sist!

   Reply
  • Usch så trist. Hoppas den hittar tillbaka till sin ägare :)

   Reply
  • I had that happen to me as well, definitely not a good feeling.

   Collections

   Reply
  • Uch så trist, hoppas verkligen att det ordnar sig!
   Stor kram till dig!

   Reply
  • Tråkigt att höra… men om du ska skaffa ett nytt abonnemang finns det billigaste på tele2, du borde verkligen ta din tid och läsa om det och fixar´t. För det är jävligt tråkigt att betala dyrt en gång till eller nåt… Ett litet tips bara :)

   http://maxi.tele2.se/

   Reply
  • Bara så jvla fel och galet när sånt händer. Tur att de går att ersätta, men fy fan. Var arg! Min lilla pappa blev av med sin mobil i fredags. Vår-idioterna har gått lös nu! :)

   Reply
  • sorry too hear that! You’re not very lucky with your stuff right now.. What lense are you using for your camera?

   Reply
  • Men åh vad less jag blir när jag hör detta. SÅ himla tråkigt. Jag blev själv rånad i Thailand förra veckan. Dom röck min väska, där jag hade mobil Kamera pengar bankomatkort mm,.. Så himla jobbit att mecka med försäkringar och skit, och tråkigt då bilderna försvinner och hamnar i okända händer. Man kan inte vara säker någonstans. Men man får vara glad att man inte är fysiskt skadad. Lycka till! Kramis

   Reply
  • Alltså, jag avlider så snygg du är!!

   Reply
  • åh nej, gud vad tråkigt :( så himla jobbigt att folk tar ens saker så där, fattar inte hur man kan göra så mot en annan människa. det spelar ju ingen roll om det är en mobil eller en penna, det är iallafall inte okej att ta det bara för att man vill ha det.
   lyssna inte på alla elaka kommentarer i den här posten, blir så himla trött på folk ibland. om man inte har något bra att säga bör man inte säga det. det är din blogg – det är klart att du får skriva vad du vill i den! kram!

   Reply