Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:51 | March 22, 2012

  Gina Tricot/Grand Opening


  Jag hoppas ni vill vara med och tävla och jag vill hemskt gärna träffa er :)
  Tävligen avslutas Måndagen den 26:e Mars.
  Ps. Vinnaren av Gina shortsen kommer upp imorgon♥
  (OBS!På VIP-minglet måste man tyvärr vara 18 pga bubblet, resten utav eventet är de hellungt att vara under 18- Jag kommer finnas på plats under hela kvällen!)

  I hope that you can join me at this event cause I would love to meet you :)
  The competition ends on Monday 26th of March.
  Ps. I will pronounce the winner of the shorts tomorrow♥
  (You need to be 18 at the VIP-mingle, but it’s absolutley OK to be under 18 the rest of the evening at Gina Tricot- I will be there all evening!)


  67 kommentarer  67 kommentarer om “Gina Tricot/Grand Opening”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh vad roligt!

   Reply
  • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna!
   Sitter dagligen inne på nelly samt ginas hemsida mfl och bara letar efter de perfekta pastellfärgade plaggen till vår/sommar 2012!
   Har verkligen fastnat för dessa plagg:
   http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_144593
   http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_144677
   http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_146151
   http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_144698
   http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_141160

   Reply
  • Jag vill vinna för att Angelica är den största förebilden jag har och det skulle vara så coolt att få shoppa med henne ^^

   Och mina vårmåsten är mintgrönt, kepsen och färgglada kjolar.

   Reply
  • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna! Sitter dagligen inne på nelly samt ginas hemsida mfl och bara letar efter de perfekta pastellfärgade plaggen till vår/sommar 2012! Mina absoluta måsten är pastellfärgade jeans samt de nya neon peachjeansen hos Gina. Slitna jeansshorts och en kaxig t-shirt! Snygga sommar klänningar i mint och silver skulle heller inte skada! :)

   Reply
  • Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja ta med min fantastiska rumskompis Rania till det här evenemanget. Vi har pluggat som tusan inför våra tentor (som vi har imorgon fredag) och jag känner verkligen att vi behöver skämma bort oss lite extra. Om jag får komma på VIP – kvällen skulle jag köpa några färgglad accessoarer. Gärna någon färgglad topp också!
   Kram

   Reply
  • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att Angelica är min största förebild. Hon verkar både vara smart, trevligt och oerhört jordnära! Samtidigt som hon har en fantastisk stil. Jag skulle göra allt för att få shoppa i butiken tillsammans med Angelica och få råd och stiltips från henne. Jag själv är redan 18 år men har ännu inte hittat mig själv och min egen stil. Jag kan stå i flera timmar och prova kläder på grund av osäkerheten jag känner. Ibland känns allt så fel och det enda jag tänker på är vad andra ska tycka om mig och mina kläder. Jag tror att få tips och lite coachning av Angelica skulle hjälpa mig att få lite självförtroende och kanske våga hitta min egen stil eftersom hon själv har en sådan unik stil, och jag tror inte att hon bryr sig om vad andra tycker!

   Reply
  • åh vilken rolig grej! jag vill vinna för att jag älskar gina tricos kläder och för att fröken Blick är min favoritbloggare.

   Två flugor i en smäll, hur ofta händer det? :)

   Reply
  • Hej, jag skulle så gärna vilja vinna för jag skulle behöva piggas upp efter allt arbetssökande här i storstaden.. Det är ensam och inte så mycket att göra här nr man inte har någon att umgås med. Skulle göra mig gott att få träffa lite folk och få se lite fina vårkläder. :)

   Reply
  • Jag skulle vilja vinna främst för att få träffa angelica som är en stilikon för mig där jag dagligen spanar in bloggen för att hämta inspiration, sedan älskar jag gina! I vår kör jag allt från 20-talet till 80-talet, med bl.a snygga blommiga kläningar, färgglada jeans, neon färger på bla väskor,skor mm och kostymer!!

   Reply
  • Gud va roligt! Hade helt klart varit med om jag bodde i samma stad. Hoppas du och alla andra får en underbar kväll :D

   Reply
  • Gud vilken rolig tävling!! Den första anledningen till att jag skulle vilja vinna är att Angelica Blick är en sån sjukt stor stilikon som jag och mina vänner avgudar!! Sedan går jag nu sista terminen på gymnasiet och kämpar med mina studier, prov efter prov, vecka efter vecka. Någon morot skulle därför kännas mer än välbehövligt!! I vår är jag ute efter riktiga pastellplagg, främst ett par jeans! Sedan tycker jag även att alla neonplagg och accossearer är grymt fina!! :D tack för en rolig tävling!!

   Reply
  • Hej! Åh det här låter ju helt underbart! Har gått och suktat efter dom sjukt snygga shortsen som Gina har fått in den senaste tiden men tyvärr är jag en fattig student så jag har fått avstå från frestelsen. Det vore ju himmelskt om jag fick chansen att shoppa med dig och få känna mig lite “speciell” under en kväll!

   Reply
  • Detta låter sjukt trevligt!! Mina vårmåsten är att jag MÅSTE börja satsa på lite mer färg i garderoben och inte köra på de “säkra” hela tiden. Jag skulle också om jag vann ta med min vän Anna då vi båda efter slit och plugg förtjänar att skämma bort oss lite till våren :) Kram

   Reply
  • Okej så jag vill väl göra detta, eller vara med på detta för några saker. Ett. Jag har alltid gillat kläder, men i min ålder är det ingen ide att gilla konstiga random kläder. Eftersom om du är 15 år och går i grundskolan och kommer med tunna limegula strumpebyxor på hösten räknas du som ett freak. Därför så använder jag bara mjukis byxor i skolan nu för tiden, eftersom jag vill inte bli utstöt eller puttad eller bli kallad saker bara för jag gillar kläder . Därför vill jag ha denna chansen, att kunna få känna mig lite speciell på något sätt, att kanske det finns någon som mig, och att jag sen med självförtroende kan komma till skolan i en skit cool outfit och komma till skolan och inte va osäker eftersom jag vet att jag inte är ensam med det, och inte vara osäker hur jag ser ut eller min vikt för jag har awesome kläder så alla andra bara kan stirra på hehe. Sen Vår måstet har jag inte, det är nästan ledsamt att jag har förlorat allt mitt mode intresse, efter vad jag har fått höra så har jag helt slutat med att köpa några kläder alls nästan. Det är därför jag verkligen vill komma till Linköping och träffa dig Angelica, för du har så otroligt fina kläder, du är alltid ett steg förre i mode har jag märkt, när jag tittade på sommaren och vad du hade på dig, för, föra året hade du allt man hade förra sommaren. Du är som en mode ikon, ja. Jag hoppas detta är motiverat nog.hehe.Hoppas du förstår mitt intresse, och även om jag inte vinner hoppas jag du läser mitt inlägg Angelica, för det känns inte som någon förstår hur jag brinner för kläder, och då är det ganska skönt att skriva till någon som är så duktig med det. Men om jag inte vinner hoppas jag att ni alla får en rolig dag i Linköping, Kram Vicki

   Reply
  • Jag har varit sjuk sedan slutet av januari men är äntligen på bättringsvägen och mitt shoppingsug (eller suget att bara gå ut i vårvädret..) är galet stort! Speciellt efter att ha lusläst din blogg och alla hemsidor när jag legat hemma. INSPIRATIION :) Jag skulle gärna köpa ett flertal av dom snygga shortsen, den galet snygga skinnvästen och lite schyssta accessoarer och topar :) allt i äkta rock ‘n’ roll anda!

   Du är GRYM! :)

   Reply
  • Åh, vad roligt det skulle vara! Men jag kan tyvärr inte ta mig till linköping då.. Typiskt! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Jag skulle gärna vilja vinna detta för att skämma bort mig själv lite. Jag går nu min sista termin på gymnasiet och det är så oerhört stressigt, detta har resulterat i att jag har fått magsår och magmunsbråck. Jag har väldigt svårt att vandra på stan här i Norrköping eftersom att magen plågar mig ganska mycket. Vårens största mode-måste är helt klart smycken i guld, silver och koppar. Man kan självklart go safe och köra på en färg eller så tar man det till nästa nivå och blandar alla tre för en helt fantastisk look. Jag själv matchar helst detta med vitt, beige och mintgrönt!

   Reply
  • Åhhhhh vad kul detta låter!! Tyvärr så kan jag ej medverka ikväll.. visste inte ens om att det skulle vara idag… om jag skulle fått reda på det tidigare skulle jag hemskt gärna varit med. Att få en VIP shopping med dig är ju en dröm :D Dock är jag ifrån Linköping så jag brukar se dig ibland men detta skulle vara grymt kul… :D Synd att man missar de :( Läser din blogg dagligen och kollar även in Ginas hemsida …

   Reply
  • Åh, jag skulle gärna vilja vinna en kväll tillsammans med dig och massa andra härliga tjejer! Jag har följt din blogg sen innan du vart “stor” och det har aldrig kunnat gå en dag utan att jag har varit tvungen att klicka mig in på din blogg.

   Jag skulle vilja hitta lite färgglada kläder i från Gina och skulle inte tacka nej om jag fick din hjälp! :)

   Reply
  • Nae och så fyller man 18 bara 3 veckor efter. Typiskt asså.

   Reply
  • Sååå tråkigt att man inte bor i Lidköping och att man bara är 13 år! Hade så gärna velat gå! D:

   Reply
  • Jag skulle vilja vinna eftersom jag tycker det är svårt att klä mig snyggt och inspireras därför mycket av Angelica, så det vore ju sjukt kul att träffa henne och få en goodiebag (älskar skönhetssmåplock i alla dess former)! Jag älskar vitt och färger och kommer därför köra på mycket pastell i vår tillsammans med skinnjacka och converse. Har aldrig varit på något så stort och glammigt som jag kan tänka mig att nyöppningen av Gina kommer bli, vore grymt kul!

   Reply
  • Fan va coolt!
   Jag tycker att jag borde få chansen att vinna en VIP-biljett på grund av lite allt möjligt. Jag går sista terminen i gymnasiet, har knappt några kläder som är “inne” nu och har väl inte världens bästa ekonomi då jag är en fattig student. Att få chansen att kika på lite vårnyheter och shoppa lite med experthjälp hade inte suttit fel!

   Jag skulle behöva ett nytt festplagg! Det har börjat bli lite tråkigt att använda sig utav samma outfit varje gång man tar en runda på Ågatan eller så, vill ha något nytt och färgsprakande!
   Sen så kan jag ju behöva lite hjälp med vad som behövs för en riktigt perfekt stil inför vår och sommar, så om jag vinner lär det uppskattas till 120%!

   Reply
  • Får 36-åringar också vara med? Jag fyller år dagen innan så det kan bli en fin present. :)

   Hoppas du trivs i le Stockholmo.

   Kram

   Reply
  • Hej ! Jag skulle vilja vinna en biljett till denna VIP-kväll av många anlednigar :) först & främst älskar jag Gina Tricots kläder, hittar alltid något nytt som jag vill köpa & så följer jag din blogg varje dag Angelica & blir inspierad av din oerhörda förmåga att styla plagg på fantasifulla sätt. Så jag hade blivit otroligt glad om jag fick sno lite klädtips av dig irl ;) sen att jag som 23-årig malmötjej aldrig varit i Linköping ser jag som en bonus att få upptäcka stan :) kram !

   Reply
  • Jag vill vinna eftersom min ensamma själ längtar efter att få köpa någonting riktigt fint som jag kan ha på mig när jag ska ut och träffa min framtida man. Jag bor i det psykiskt påfrestade samhället Kisa och känner att någonting roligt att se fram emot skulle upplyfta mig och få mig att försöka börja träffa nya människor och inte behöva sitta ensam hemma och äta gamla flingor för att försöka fylla det tomma hålet i min själ

   Reply
  • Jag skulle bli jätteglad om jag vann! då skulle jag få chans att prata och fotas ihop med dig (hoppas jag man får möjlighet till?) och sen skulle jag även passa på att köpa den svarta skinnvästen Milly west som jag suktat efter så länge! ända sen jag såg den på en blogg som varit på GTs presskontor (eller vad det heter) och fått se kommande plagg ur vårkollektionen. tycker västen är skitsnygg och om man skulle få den till billigare pris vore det bara ännu bättre.

   plus att jag aldrig vunnit något liknande och aldrig varit på en VIP-kväll så skulle verkligen njuta av det och ta vara på varje sekund, just för att man också vunnit någonting! jag älskar Gina tricot, finns så mycket jag skulle passa på att köpa då på torsdag!

   Reply
  • Hej Angelica!

   Välj mig för att jag inte blir utmattad utav timmar i butiker, utan tvärtom! Vore super kul med råd och tips då jag följt din blogg under flera år, innan den vart stor. Du är verkligen en stor förebild! Dessutom låter 30 % som rena drömmen! Passar mig utmärkt :)

   Vårens trender enligt mig är pastellfärger i alla slag, även den gröna neon färgen mixat med små och enklare smycken. Den “pojkaktiga” stilen känns även väldigt rätt. Baggy jeans och snapback slår väl heller inte fel? Är ett måste för mig i vår i alla fall!

   Reply
  • Den här tävlingen kunde inte kommit mer lägligt. Som nybliven mamma, med en föräldrapenning som gör mitt shoppingsug väldigt begränsat skulle det vara en fantastisk möjlighet för mig att fräscha upp min garderob som nu endast består av antingen för små eller förstora kläder nu när kroppen tagit en annan form. Ett par perfekta jeanshorts som jag vet Gina Tricot fått in och ett gäng pastellfärgade tröjor skulle stå högst upp på shoppinglistan. Nu håller jag tummarna!

   Kram

   Reply
  • åh så kul! Synd att man inte är 18 dock haha!

   Reply
  • Trist å bo i Norge nå ja….. Haha:)

   Reply
  • ÅH jag vill också!

   Reply
  • Jag verkligen älskar kläder och har perioder då jag klär mig väldigt snyggt och modemedvetet, men dem perioderna blandas med perioder då jag inte kan ta på mig något annat än Mjukis kläder för att jag tycker att alla kläder är fula på mig och då kommer jag av mig i min kärlek till kläder, nu är jag i en sån period och det skulle göra så mycket om jag fick vinna för det skulle ge mig motivation att tro på mig själv och verkligen se att jag kanske är fin. Jag är sååå intresserad av det som kommer fram i samarbetet mellan dig och Gina och det blir mina vårmåsten!! Kläder från din kollektion:)

   Sofiapalmqvist_@hotmail.com

   Reply
  • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att Angelica är min största förebild. Hon verkar både vara smart, trevligt och oerhört jordnära! Samtidigt som hon har en fantastisk stil. Jag skulle göra allt för att få shoppa i butiken tillsammans med Angelica och få råd och stiltips från henne. Jag själv är redan 18 år men har ännu inte hittat mig själv och min egen stil. Jag kan stå i flera timmar och prova kläder på grund av osäkerheten jag känner. Ibland känns allt så fel och det enda jag tänker på är vad andra ska tycka om mig och mina kläder. Jag tror att få tips och lite coachning av Angelica skulle hjälpa mig att få lite självförtroende och kanske våga hitta min egen stil eftersom hon själv har en sådan unik stil, och jag tror inte att hon bryr sig om vad andra tycker! Jag glömde säga att mina vårmåsten är ett par gröna byxor, villvill ha men måste våga köpa ett par! :)

   Reply
  • Skulle jättegärna vilja vinna och träffa dig Angelica! Du tar så inspirerande bilder och jag blir alltid lika förvånad över hur mycket du hinner publicera på bloggen och att det samtidigt är så hög kvalitet på allt! Underbart att läsa varje dag :) Sen skulle jag absolut behöva shoppa lite vårnyheter. Har länge varit på jakt efter en helvit kostym efter att du visade upp en sån outfit så det är verkligen något jag ska satsa på nu i vår! :)

   kram kram

   Reply
  • Grymt att du tillsammans med Gina Tricot anordnar sådana här event! Borde ske oftare!

   Jag skulle tycka att det vore oerhört trevligt att få träffa dig samt ta del av Gina Tricots vårkollektion, som jag har sett fram emot! Lite bubbel på en onsdag är inte fel det heller!

   Något jag ser som ett måste att inhandla till den här sommaren, är de unika jeansshortsen som du tidigare har visat upp här på bloggen, jag bara älskar de! Förutom de ser jag mig själv bära hela paletten av pasteller från topp till tå!

   Reply
  • Jag vill väldigt gärna komma!

   Reply
  • Jag skulle tycka att det var jätteroligt att få delta på detta då jag tycker att du verkar väldigt gullig, rolig och trevlig och det skulle vara jättekul att få träffa dig personligen. Sedan så skulle det passa extra bra just på torsdag då jag har tenta på fredag och verkligen skulle uppskatta att slappna av och ha något annat att tänka på kvällen innan. Jag är även i stort behov av att uppdatera vårgarderoben och har spanat in de fina blusarna i pastell och ett par jeansshorts.

   Reply
  • Skulle väldigt gärna vilja såklart ! Angelica är största förebilden för mig ! Bara älskar alla dina outfits och härliga skor ! Skulle vara så underbart att få lite tips och shopping tillsammans med Dig !
   Mina vårmåsten är kornblått, härliga pastell byxor och en snygg skinväska !

   Reply
  • Herregud vilken möjlighet säger jag bara. Inte nog med att få en chans att utbyta några ord med dig, utan även få just din smak i vad just jag passar i skulle boosta självförtroendet rejält. Som student blir det ibland lite svårt att få ihop pengarna till alla dessa vårmåsten, och att det då är 30% just nu när man har cravings efter lite fräsha vårplagg kan ju inte komma lägligare. Mina vårmåsten är nog dem höga jeansshortsen (antingen i någon härligt sprakande färg eller vanliga blåa), som jag själv kommer slita till perfektion och sätta på lite nitar. Oversized linnen med ljup ringning i ryggen och en skön pastell/neonfärgad bh/topp under och kanske en najs sliten jeansväst över eller en stor kavaj i någon vårig färg. Neckpursen hänger självklart med och lite fjädrar i håret. På fötterna kör jag dock på det traditionella med låga vita converse som jag byter om till ett par höga pumps på kvällen.

   Att vinna dethär skulle vara hur roligt som helst, jag är inte en person som brukar delta i liknande tävlingar men dethär fastnade jag så totalt för att jag tänkte ge det en chans. Lite bubbel, mingel med Angelica, vårrea och massa modetips. Men ses vi inte klockan fem ses vi klockan sju!

   Reply
  • Får dem under 18 också goodiebag? Hehe :D

   Reply
  • Jag skulle vilja komma för att jag älskar att få goodiebags och dessutom är jag på jakt efter de perfekta shortsen (har varit de i ca 3 år nu men hittar dem aldrig) till sommaren och kanske kanske är det just under denna torsdagkväll jag kommer att finna dom?! Vem vet. Med lite hjälp/stiltips från Angelica känns ju oddsen inte helt fel i alla fall…

   Reply
  • Åh vad tråkigt att jag bor så långt bort! Annars skulle jag verkligen varit med och tävlat. Skulle bli så otroligt roligt

   Reply
  • Wihoo, jag är äntligen 18 så det här är den första av alla dessa tävlingar/event där man måste vara 18 som jag får vara med på! Jag vill vinna för att det skulle vara kul att hänga med dig OCH att få tips och kunna diskutera kläder med dig på plats! Jag älskar Ginas kläder och älskar din stil och känsla för kläder, så det här kan ju bara sluta toppen!
   Jag har värsta dillen på mintgrönt, det är så snyyyygggt! Så jag skulle antagligen dras till allt som är mintgrönt, men har även sett en snygg skinnväst som jag drömmer om på nätterna! Skulle nog mest rikta in mig på basplagg i olika former och färger och sedan be dig om tips hur jag kan använda dessa för olika tillfällen! Kram kram! Hanna. hanna.rondahl@hotmail.com

   Reply
  • Ojojoj vilket fantastiskt bra evenemang. Jag kommer lätt att komma men det skulle också självklart vara kul att få komma på VIP-kvällen. Träffa Angelica och få tips och råd skulle vara något som jag behöver. Jag har tidigare varit lite allergisk mot vita klädesplagg, blir så lätt smutsigt, men nu tusan så ska jag slå på stort. Tänk vita shorts till bruna ben. Mums.

   Reply
  • Jag vill hemskt gärna vinna, vore så kul att få mingla runt och shoppa fina saker, har hittat grymt mycket där på sista tiden! Jag skulle shoppa snygga byxor, smycken, har även hittat en himla fin tröja där som jag vill ha.

   Åh hoppas på vinst nu. Kram

   Reply
  • Jag förtjänar att vinna därför att jag handlar nästan bara på gina, för dom har sjukt mycket snyggt! Dessutom är angelica den bästa modebloggaren någonsin, som vågar ta risker & göra saker ingen annan gör, vilket är det mest inspirerande man kan göra & det skulle få vara en sann ära att få träffa henne. Jag har läst hennes blogg ända sen hon & kenza var i cypern, & första gången jag klickade mej in här blev jag inspirerad DIREKT. Jag kommer ihåg en av dom första outfitsen jag såg, med en oversize skinnjacka, gubbskor & runda solglasögon. Jag hade aldrig sett något liknande, TRUE INSPIRATION säger jag bara!!
   Jag skulle köpa allt utav vad neon heter, & massa grejor med fransar. Har sett att det har kommit in mycket nu & I löv it! Perfekta pocahontaskänslan, så somrigt & snyggt!

   Reply
  • jag skulle gärna vara en av 20 som får komma in före alla andra och ha VIP.
   Just nu skulle jag behöva komma iväg och hitta på saker, har haft en sjukt jobbigt vecka med 3 tentor.
   Vårens måste är att ha en riktigt snygg jeansväst och en nice skinnjacka.
   Färgglada färger är mitt motto..

   Reply
  • Jag skulle jättegärna vilja vinna.. Jag följer angelicas blogg dagligen och inspireras utav henne och hennes smak av kläder. Det skulle vara jättekul om jag fick träffa Angelica och få tips och idéer som skulle passa mig. Jag är sugen på ett par vårshorts, men hoppas på att Angelica kan ge mig lite inspiration och visa vad jag skulle passa i. Jag älskar kläder och skulle hemskt gärna vilja vinna. Jag både jobbar och pluggar samtidigt och inte haft tid att shoppa så nu när våren börjar komma så vill jag verkligen shoppa vårkläder.

   Reply
  • Hej tjejen!
   Vad kul att du kommer vara där på öppningen, vilken fantastisk chans att äntligen få träffa dig och denna gång ska jag banne mig ta mig i kragen och våga komma fram och säga hej med :), har aldrig vågat när jag sett dig ute.
   Jag vill jättegärna komma på detta event, har presentkort från Ginatricot som bara väntar på att användas och det jag är mest sugen på är den nya smink/nagellacks kollektionen, det är det första jag ska ge mig på! Sedan kanske man kan få lite goda råd från dig, jag älskar ju din klädstil och dör lite varje gång jag tittar in här (vilket kan vara stup i kvarten ^^).
   Åh jag ser så mycket fram emot att få träffa dig (en liten dröm är ju att vi ska bli goda vänner hehe :))
   Ha det gott så ses vi kanske på torsdag!

   PS. du är väldigt vacker, det ska du allt veta!

   Varma Hälsningar Hawazen

   Reply
  • Jag skulle vilja piffa upp min vardag med lite bubbel mitt i veckan! Att få möjligheten att ha butiken för mig själv, bland 20 andra, gör inte saken sämre. Framförallt skulle jag leta efter kläder och accessoarer som passar för en glass i solen eller en sen kväll på stan med ett glas vin i handen.

   Reply
  • Varför just jag skulle få vara med på detta evenemang är för att jag dagligen följer angelicas blogg i hopp om att hitta den perfekta studentklänningen! Jag har letat i över ett halvår efter den och i vår kommer jag att få ta studenten vilket ger sökandet ännu mer panik. Jag älskar angelicas stil för att hon har lite av varje och det känns som att alla kan se lite av sig själva i hennes stil.
   Vad jag älskar mest i livet är att shoppa och dans så jag tror att vi skulle ha väldigt kul tillsammans plus att det vore otroligt kul att få hjälp och stiltips, samt att det låter som en otroligt kul kväll!
   Massor kramar!

   Reply
  • Hej!
   Jag vill få chansen att gå på VIP-öppningen och träffa dig eftersom att jag själv har ett stort intresse för mode, jag läser din blogg regelbundet och finner väldigt mycket inspiration i dina detaljrika och kreativa inlägg.
   Ett vårmåste som jag är ute efter är en stilren outfit till min brors bröllop, jag har tänkt mig en enkel klänning för att lägga fokus på accessoarer med mycket färg och olika former.
   Hoppas vi ses, Kram!

   Reply
  • Jag skulle bli superglad om jag blev en av dom 20 som får förhandsmingla med Angelica! Som nybliven student på universitetet med en massa tentaplugg och stressiga vardag med en liten son på snart 14 månader hinns inte den glamourösa biten av livet med längre. Fyller 27 år samma dag så att fira födelsedagen med bubbel o uppdatera garderoben från mammakläder o amningslinnen till hotmama- outfit vore toppen!! Kraaaaam!

   Reply
  • Hvor trist at bo i DK, haha :)

   Reply
  • Jag skulle vilja komma för att jag älskar att få goodiebags och dessutom är jag på jakt efter de perfekta shortsen. helst gärna med nitar på som jag tycker är ett måste till sommaren och att det är 30% gör ju hela grejen bättre :) KRAM!

   Reply
  • Nyfiken på vad du är för en härlig böna bakom bloggen! Under kvällen tänker jag kika efter schyssta bastoppar som jag kan matcha med ett par färggstarka jeans och toppa det hela med ett stort fjäderörhänge.

   Reply
  • Oh nooo i would loove to come, but germany is too far away :(
   We love you Angelica! Bisous!

   Reply
  • Har sätt dig på stan i Lkpg en gång och jag kunde inte sluta prata om att jag såg dig..
   Skulle vara skit fränt att få gå och kolla kläder med sin förebild! Måste köpa ett par skit snygga jeans shorts på Gina tricot och det an jag ju göra med dig :)

   Reply
  • Jag vill vinna! Jag har bestämt att 2012 är mitt år och året då alla nojor och issues ska dumpas och skulle gärna fira det med bubbel och en lyxig goodiebag. Och trots flera år i Linkan har jag aldrig fått tillfället att träffa välklädda och coola fröken Blick, det känns som att det är på tiden. Mintgrönt och vitt är vårtrenderna jag kommer plocka hem tillsammans med en hög av Gina Tricots oemotståndliga accessoarer.

   Reply
  • Hej Angelica! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har precis slutat att spela handboll och nu har jag tappat väldigt mycket muskler på kroppen så dem flesta kläderna sitter pösigt, vilket inte ser bra ut! Så jag behöver nya kläder som sitter snyggt, och eftersom att det är så pass dyrt med kläder så har jag inte viljat unna mej nya vårkläder än.. Så passar det perfekt med en kväll med dej på ginatricot och 30%, skulle bli jätteglad!
   Jag har suttit och dreglat över dem flesta vårnyheterna som har kommit in på Ginatricots hemsida, föll direkt för dom snygga mintgröna pastell jeansen, och dom nya fina nyanserna på ögonskuggorna som har kommit in och massor mer! Så hoppas jag att jag blir en av dom 20 lyckliga VIP-gästerna. Kram emma

   Reply
  • Tjuhu! Åhh vilken rolig grej! :) VIP, Shoppa med fina Angelica och goodiebags, inte ofta det händer i lkpg. Jag skulle behöva att få komma ut på lite tjej”galej” och köpa fina vårkläder till bra priser. Har varit för mkt jobb, för mkt tankar om livet och för LITE skoj det senaste halvåret. Usch… Så får jag komma på vip kommer jag garanterat att handla fina klänningar, färgglada toppar och kanske ett par snygga ljusa jeans :) längtar efter att se vad nya butiken har att erbjuda! Jag kommer bara gå runt och njuuuta hela kvällen bland massa kläder! :)

   Reply
  • åh så kul!
   studiebidraget ramlade in idag, vad passar inte bättre än att spendera det på lite snygga vårkläder nu när solen och våren har kommit farandes!
   något jag är ute efter är deras pastellfärgade byxor, så snygga! älskar dem mintfärgade :)

   och såklart skulle det var super kul att få träffa dig!

   Reply
  • Hej!

   Min lillasyster pluggar i Linköping och om jag skulle vinna, skulle jag ge biljetten till henne. Efter massa tenta-plugg är hon absolut värd en ny vår-garderob och detta skulle vara ett ypperligt tillfälle för henne! Skulle vara kul att skämma bort henne med något så fint som VIP-öppning, bubbel och goodiebag eftersom vi inte ses alltför ofta. Stort tack för en blogg fylld med massor av inspiration!

   Reply
  • åh så roliga tävlingar hela tiden! Jag skulle vilja vinna för att få se om du är så vacker i verkligheten som du verkligen är i bloggen (vilket jag tror).

   vårens måste är de pimpade höga shortsen. Även pastellklänning med kängor och ett par pilotbrillor

   Reply
  • jag skulle vilja vinna för att det skulle få vara jätte roligt att får träffa dig eftersom du ger mig insperation till mycket. jag skulle nog kika efter lite neon färgade kläder samt pasteller, nitat & virkat. jag skulle verkligen tycka det vore jätte roligt att vinna detta. :)

   Reply
  • Hej Angelica, Älskar din underbara inspirerande blogg!

   Jag vill vinna därför att jag älskar kläder, varje gång jag köper något så gör det mig faktiskt lycklig. Kläder för mig beskriver också vem man är som person.

   Mina vårmåsten är helt klart ett par slitna höga jeans-shorts, färgglada nagelack, solglasögon i massor och snygga toppar gärna magtoppar som jag sett i flera färger och former på Gina Tricot! Men det finns ju såklart hur mycket som helst man skulle vilja ha!

   Kram Victoria Berg:)

   Reply