Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:16 | March 27, 2012

  This is not my thing


  Two pictures from Finest Awards

  Åh blir tokig! Jag HATAR att packa..HATAR! Jag undrar alltid ” Vadfan har jag tagit med mig?” eller “Åhnej! Nu skulle jag haft med mig den där som jag såklart glömde hemma..” när jag väl packat och kommit fram till min destination. Är det fler än mig som tänker så?!

  Oh I’m going nuts! I HATE to pack..HATE! I always wonder ” What the fuck did I brought with me?” or “Oh No! I should have brought that thing that I left home..” when I get to my destination. Are you like me?!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “This is not my thing”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hahahaha I have the exact same problem! Sometimes I have 20 pieces with me that I did not wear… And I always regret it when it’s too late!

   Reply
  • Jag är precis likadan, alltid.. Riktigt irriterande! :P

   Reply
  • I love you ! :)

   Reply
  • Alltid saamma sak för mig!

   Reply
  • Tänkte höra vad du använder dig av för smink, kanske du skulle kunna göra ett inlägg om det? :)

   Reply
  • Du är verkligen inte ensam om det!

   Reply
  • Jaa! Kjenner meg SÅ igjen. Hater å pakke! Lykke til!

   Reply
  • Söt du är :)

   Reply
  • hej!
   tänkte fråga lite om dina hårvårdsrutiner. skulle inte du kunna skriva ett inlägg där du skriver vad du använder för schampoo/balsam, samt inpackning och andra saker. t.ex hur d stylar ditt hår vardagligen. tror att det skulle uppskattas mycket! ditt hår är superfint och jag har många gånger tänkt på att klippa av mitt superlånga hår i en snygg page, men inte vågat. tack för en superbra och inspirerande blogg!!!!:D kram

   Reply
  • haha jaa det blir alltdi så, såå störande!!

   Reply
  • haha, är lika usel på att packa. Tänker alltid “nej med den behlver jag ju” och den, och den, osv.. och så använder jag knappt nått ;) Men glömmer alltid något ändå.. Hopplös :)

   Reply
  • Jag HATAR också att packa, verkligen! Tänker precis samma som du när jag kommer fram, “vad fan har jag tagit med mig?”

   Reply
  • jag börjar packa flera veckor innan jag åker för att det inte ska bli jobbigt. jag skriver inte bara EN lista över saker jag ska ha med mig, utan flera stycken! det brukar nämligen inte räcka med en. sen så kan jag iförsig inte vara själv i slutet av packningen/ när jag ska stänga väskan. det är då någon måste stämma av om jag har allt med mig :P

   Reply
  • Riktiga snyggingar på bilderna! <3

   Reply
  • Är precis likadan!
   <3 din blogg

   Reply
  • Åh håller verkligen med ! Så jobbigt !

   Reply
  • Kan inte du visa hur den mönstrade klännignen från Romwe ser ut på? Kram

   Reply
  • Oh hell yes, i’m very much like you! Hate to pack, just hate it – i got to much close…

   Reply
  • jag älskar att packa, men hatar att packa upp :)

   Reply
  • You’re amazing, i really love you!!! Love you, you’re style, you’re pic… Every day I go to the blog, and curiously look what you wrot. I’m from Poland, and you need to know- you have fan here:-)

   Reply
  • I hate packing as well! I always bring a lot of stuff I don’t use, and then I don’t bring the thing I want to use when I’m at the destination :P

   Reply
  • JAG. Jag får ångest av att packa. Då försöker jag tänka: Vad klarar jag mig absolut inte utan? Man klarar sig ofta utan någonting men typ mobil, plånbok, nycklar (och pass om man skall utomlands) brukar vara jobbigt att glömma så har man det borde man klara sig.

   Reply
  • åh vad jag känner igen mig, hatar den känslan!

   Reply
  • Jag älskar din blogg, verkligen inspirerade mig, hälsningar från polska

   Reply
  • Im like you. Dont feel lonely.. here I am :))))

   Reply
  • jepp, 100% lik deg ;)

   Reply
  • Ja gud ja! Jag är helt hopplös på att packa! Antingen tar jag med mig alldeles för mycket så att väskan är blytung och det finns inte rum för shopping eller så tar jag med mig alldeles för lite och inser att jag inte har tagit med mig nånting som passar eller vill ha. Hopplöst :S

   Reply
  • Just like you, and I hate it! I always bring ugly stuff and when I get home I find something pretty and then I am like “shit..”

   Reply
  • Jag packar alltid för mycket av fel saker. Alltså saker som jag inte använder alls, så himla jobbigt verkligen ;D

   Reply
  • Känner alltid precis så, tar därför alltid med mig för mycket kläder dock haha!

   Reply
  • Du är jättelik Meredith i Grey’s Anatomy har jag kommit på!

   Reply